Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Gelt 05-04-2009 23:23

To Ci zaszczyt: D

Gonzo 05-04-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2515033)
i tak wszyscy głosują na mnie. Najpierw banuję gelta.

Ja bym Ci nigdy moda nie dał. Ze szczęścia, że masz możliwość zbanowania Gelta, byś tyle wypił, że byśmy od razu stracili moderatora. :A

Snopeczek 06-04-2009 01:13

eheheh nie no, ale to nie jest śmieszne. ostatnio na biologii obliczyłem wg wzoru, że 1,25l to dla mnie min. dawka smiertelna. Niedługo majówka - zobaczymy kto wygra. Snopek vs. nauka.

@topic
w ogóle nie rozumiem po co ludzie tak rzucają się aby zostać tymi moderatorami. po co to.. Np taki Wieszok. Nic do niego nie miałem, a jak tylko został modem to od razu go lubić przestałem :D
Chociaż.. lepszy jest Tompior i jego warn dla mnie za 'opisywanie sposobów samobójstwa' xD

Gonzo 06-04-2009 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2515100)
eheheh nie no, ale to nie jest śmieszne. ostatnio na biologii obliczyłem wg wzoru, że 1,25l to dla mnie min. dawka smiertelna. Niedługo majówka - zobaczymy kto wygra. Snopek vs. nauka.

1,25 litra powiadasz... <czytaj dalej>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2515100)
Chociaż.. lepszy jest Tompior i jego warn dla mnie za 'opisywanie sposobów samobójstwa' xD

... Recydywista, znowu opisujesz sposób samobójstwa!11oneone

@ topic:

Coś ucichło w temacie. Czyżby apel poskutkował?

eerion 06-04-2009 09:48

Cytuj:

A to moze przez te ostatnie wybory? Co byly 9 miesiecy temu?
Nah. Jestem pewien, że to przez te.

Cytuj:

@ topic:

Coś ucichło w temacie. Czyżby apel poskutkował?
Jaki tam apel. Wszyscy łączą się w modlitwie z moim bólem w łokciu. Dziennie dostaje tysiące maili z życzeniami rychłego powrotu do zdrowia!

Voniek 06-04-2009 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2515167)
Jaki tam apel. Wszyscy łączą się w modlitwie z moim bólem w łokciu. Dziennie dostaje tysiące maili z życzeniami rychłego powrotu do zdrowia!

Wybacz, że pół minuty temu nie wysłałem, ale po prostu skrzynka jest wykończona wysyłaniem maili od tygodnia co pół minuty :/

*Temacik
Apel do przyszłych modków (czyli kogoś, kto czyta ten temat) jak i obecnych - zajrzyjcie w tematy ze zdjęciami (Harmonia, Nerana (!), Refugia, Astera, Eternia, Candia)i pokasujcie ten spam, bo jak w przypadku eeriona dziennie wysyłam dość sporą liczbę raportów, a jakoś nie widzę odzewu :S

EDIT:
Miałem dziś proroczy sen na geografii - wyniki będą w czwartek!

GargoinX 06-04-2009 15:16

Podłącze się pod prośbę Vońka, ale ja w sprawie fake'ów. W ostatnim tygodniu wysłałem około 15 raportów z tamtego działu i chyba tylko w jednej sytuacji spotkałem się z odzewem. Co do wyborów - mam nadzieję, że prace nad wyborem modów idą pełną parą. : p

Pacz_knight 06-04-2009 15:24

@up
Heh, jestes kolejna z nielicznych osob ktora daje raporty razem ze mna...

@topic
Niewiadomo ile ten dzial jeszcze pociagnie (fake'i), ale widzac reakcje co poniektorych modkow, to nie przetrwa zbyt dlugo. Moderatorzy nadzwyczajnie zlewaja wiekszosc raportow. Jedyny Tompior zawsze wykonuje swoja prace i odrazu dziala jak nalezy...

Marcin24 06-04-2009 16:27

No dobra, ale takie apelacje to można do każdego działu odnosić. Ja mogę apelować o wejście raz na jakiś czas do TR, bo tam też panuje niemiłosierny spam i flame.

jerrry 06-04-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2515328)
@up
Heh, jestes kolejna z nielicznych osob ktora daje raporty razem ze mna...

Jest ich dużo ;)
może założymy kółko reportowania. cotygodniowe sesje + opis przeżyć :P

Swoją drogą, jednak dział zdjęcia wymaga ciągłej moderacji.

Duch Niespokojny 06-04-2009 16:49

Spoko. Ja zbanuję wszystkich i już nie będzie spamu, bluzgów, głupot, offtopu, niczego nie będzie!

Vasudanin 06-04-2009 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2515416)
Spoko. Ja zbanuję wszystkich i już nie będzie spamu, bluzgów, głupot, offtopu, niczego nie będzie!

A ja bym zrobil lepiej! Znalazlbym prace dla userow i dla ludzi!

Scobel 06-04-2009 17:17

Ludzie nie odbierajmy życia zbyt poważnie ...

A to dobre ...

Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ...

A tak na marginesie - Ironia ...

@Edit: przeczytajcie ostatnie słowo które zostało napisane jedno "piętro" Up ...
Down: A to dobre - a jak podam fotkę na PW ofc na dowód iż można was "podglądać" to wystarczy ??
Bo jakoś nie chce mi się podawać nicka - bo po co :) ??

Zachowujecie się tak jakbym coś rzeczywiście ujawnił ... :) Oj ludzie ludzie, i znów rozgorzeje na forum ukrytym konwersacja na temat kto was zdradza ...
Teraz pozostaje pytanie, czy aby na 100% ktoś was zdradzał - bo to źle iż sobie nie ufacie ...

Gimlos 06-04-2009 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2515443)
Ludzie nie odbierajmy życia zbyt poważnie ...
A to dobre ...

Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ...

A tak na marginesie - Ironia ...

Jeżeli bylbys w stanie podac nicka moderatora ktory ci takie informacje dostarczyl, moglbys udowadniac.
Jako, ze oboje wiemy, ze takiego nicka podac w stanie nie jestes - milcz.

Vasudanin 06-04-2009 18:06

@up
Uuu, moderator, a lamie regulamin. ;<
@Scoobel
Jesli cos takiego wiesz, zostaw to dla siebie, bo jesli chciales tym zatrzymac te maszynke do spamu i offtopa tego tematu, to lekki fail z twojej strony.

Rothes 06-04-2009 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2515443)

Tak, masz udowodnić. Jeśli tego nie zrobisz dorzucę zaraz jeszcze 1pkt za spamowanie, brak czytania ze zrozumieniem (wątpliwości, zażalenia, komentarze odnośnie warnów - PW do danego moderatora, ewentualnie administratora), oraz ujawnianie treści posta, który został z jakiegoś powodu skasowany, czyli nie jest mile widziany na forum.

Oczywiście jeśli będziesz w stanie udowodnić w sposób jednoznaczny i niepozostawiający cienia wątpliwości, że podane przez Ciebie informacje były prawdziwe, oficjalnie i publicznie Cię przeproszę i cofnę ostrzeżenie... jeśli zdołasz...

jerrry 06-04-2009 22:49

ej no ludzie...poluzujcie. Modki przeciw userom? to jak walka słonia z mrówką. Swoją drogą, czy to kogoś interesuje że moderatorzy podjęli już decyzje? Scobel poniżyłeś się, chciałeś być w centrum uwagi, a teraz przejdź dalej z echem. Poczekamy - zobaczymy.

Wasza chęć tej wiedzy mnie poraża. Zdaje się że zrobilibyście dla niej wiele...

Ashlon 07-04-2009 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2515819)
ej no ludzie...poluzujcie. Modki przeciw userom? to jak walka słonia z mrówką. Swoją drogą, czy to kogoś interesuje że moderatorzy podjęli już decyzje? Scobel poniżyłeś się, chciałeś być w centrum uwagi, a teraz przejdź dalej z echem. Poczekamy - zobaczymy.

Wasza chęć tej wiedzy mnie poraża. Zdaje się że zrobilibyście dla niej wiele...

Spokojnie, Scobel nie jest pierwszy, ni ostatni, ktory cwaniaczy, by sie komukolwiek podlizac :D

Po prostu takie zachowanie moderatorow wynika z tego, ze Scobel podaje klamliwe informacje jako "sprawdzone". Czemu tak twierdze? To nie zadna tajemnica - jeszcze kilka osob chce sie wypowiedziec nt. kandydatow, a dodatkowo niektorzy z nas obserwuja zachowania potencjalnych moderatorow. Ot, zagadka rozwiazana!

eerion 07-04-2009 10:03

Cytuj:

niektorzy z nas obserwuja zachowania potencjalnych moderatorow.
Nie wiem czemu, ale przeczytałem morderców >.>

Anyway - wszyscy kandydaci poszli pisać mądre posty :P

Grocix 07-04-2009 10:47

@eerion
Czyli, ze co? Ze sami pozostalismy, bo nie piszemy madrych postow?^^

A tak swoja droga, snilo mi sie, ze wyniki juz sa (srsly!). Moderatorami zostalo 2 gosci, o ktorych nigdy nie slyszalem. Dobrze, ze to sen... Chociaz - eerionowi odbija sie na zdrowiu fizycznym, mi na psychicznym, jeszcze troche i braknie kandydatow xD

R3T 07-04-2009 12:34

Teraz nie bedzie spamu.

Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum

Gonzo 07-04-2009 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 2516035)
Teraz nie bedzie spamu.

Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum

... nie masz na myśli siebie z kontami Lysy_Pedal, Owntibia_exe, rentoN, Dawidek_of_Secura, H.L i jeszcze kilka innych, prawda? Nie wiem czy wiesz, ale jak zakładasz drugie konto podczas posiadania bana na innym, to również możesz dostać bana na nowym - jest to wbrew regulaminowi. Dostajesz bana, to czekasz aż się skończy. Różnica między nami jest taka, że ja banów nie dostawałem, a że kont kilka miałem, to prawda, lecz udało mi się odzyskać to. I nie, nie zamierzam się wdawać z Tobą w kolejnego flamewar'a - nie ma to sensu, trochę za stary już jestem na bezsensowne polemizowanie z Tobą.

Pozdrawiam.

Dragon-Fly 07-04-2009 22:44

Obstawiam Snagotha albo Slythię. Moim skromnym zdaniem najkompetentniejsi i prawdopodobnie najodpowiedzialniejsi z tej gromady. joł

Scobel 08-04-2009 10:24

Więc jeśli chodzi o obstawianie :)

Ja obstawiam Ducha - myślę iż mu się uda ...

Co do reszty - każda z pozostałych osób zasługuje na conajmniej 1 veto ...

Więc ciężko by było wybrać w ramach ów zasady.

Wylansowany 08-04-2009 16:32

Obstawianie? Zwykle trudno jest mi się zdecydować, za to mógłbym obstawić, które nie mają szans na bycie modem :p (raz na rok trzeba napisać coś kontrowersyjnego...)
Np.
-Serious Sam
-Rocket Slayer
-GargoinX
-Arashel
-X-Zero
-Vasudadin
-piternet
-jerry

Erhion 08-04-2009 18:51

Noo ludzie, wyluzujcie i pocekajcie spokojnie na wyniki. ;)

Vasudanin 08-04-2009 18:55

I rozmowy na temat tego, kogo wybiora jest chyba najmniej potrzebna, bo co my mozemy?

Pacz_knight 08-04-2009 19:02

Widze ze napiecie z kazda chwila rosnie... Ja zas spokojnie poczekam na werdykt i nie bede wytykal kto ma szanse, a kto jej niema. ;)

Wielkimanitu 08-04-2009 19:25

Za chwilę ten post zostanie pewnie skasowany, więc sprężać się i czytać:

Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.

I co Wy na to?

Vasudanin 08-04-2009 19:29

@up
Mnie to na to, jak na lato. Ot moje zdanie.

piternet 08-04-2009 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2517314)

Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.

I co Wy na to?

8o o.0 Ciekawe, ciekawe ;p

Scobel 08-04-2009 19:55

Cytuj:

I co Wy na to?

To to samo odnośnie Ducha co napisałem ja UP ... :D Tylko ja mniej oficjalnie - bo "strzelałem"...

Ale mi warny wjechali a tobie nie :D

Dragon-Fly 08-04-2009 20:30

Cytuj:

I co Wy na to?

...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o

piternet 08-04-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly (Post 2517391)
...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o

Scobel już dostał :X

jerrry 08-04-2009 22:22

I dobrze że dostał. Jak ma wyglądać uczciwa rywalizacja - bo tak to można nazwać - skoro jest tyle przecieków, z tego i tak są one fałszywe. Wg. mnie, jest to sianie niepotrzebnego chaosu a tym bardziej tworzenie stron spamu.

Pozdrawiam
"
Ashlon
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader. Powód: Ciiii.... "

xD

Res Khmer 10-04-2009 10:34

Zapewne jak wrócę z domu, to nowi 'niebiescy' już się ujawnią. Zatem powodzenia na 'nowej drodze życia' ;p. Wesołego Alleluja!

Alanus Lutinum 10-04-2009 13:52

Szczerze mówiąc to nie widzę nikogo godnego wyboru na moderatora (oprócz mnie ofc).

Avallach 10-04-2009 15:13

@up
I mnie, ale mnie nikt o zdrowych zmyslach by nie wybral.

Wesołego Jajka (i okolic)

Vasudanin 10-04-2009 15:19

Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?

Marcin24 10-04-2009 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2519108)
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?

I tak każdy w swoim własnym mniemaniu jest najlepszym kandydatem na moderatora, a reszta to idioci myślący, że mają szanse.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47.