![]() |
To Ci zaszczyt: D
|
Cytuj:
|
eheheh nie no, ale to nie jest śmieszne. ostatnio na biologii obliczyłem wg wzoru, że 1,25l to dla mnie min. dawka smiertelna. Niedługo majówka - zobaczymy kto wygra. Snopek vs. nauka.
@topic w ogóle nie rozumiem po co ludzie tak rzucają się aby zostać tymi moderatorami. po co to.. Np taki Wieszok. Nic do niego nie miałem, a jak tylko został modem to od razu go lubić przestałem :D Chociaż.. lepszy jest Tompior i jego warn dla mnie za 'opisywanie sposobów samobójstwa' xD |
Cytuj:
Cytuj:
@ topic: Coś ucichło w temacie. Czyżby apel poskutkował? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
*Temacik Apel do przyszłych modków (czyli kogoś, kto czyta ten temat) jak i obecnych - zajrzyjcie w tematy ze zdjęciami (Harmonia, Nerana (!), Refugia, Astera, Eternia, Candia)i pokasujcie ten spam, bo jak w przypadku eeriona dziennie wysyłam dość sporą liczbę raportów, a jakoś nie widzę odzewu :S EDIT: Miałem dziś proroczy sen na geografii - wyniki będą w czwartek! |
Podłącze się pod prośbę Vońka, ale ja w sprawie fake'ów. W ostatnim tygodniu wysłałem około 15 raportów z tamtego działu i chyba tylko w jednej sytuacji spotkałem się z odzewem. Co do wyborów - mam nadzieję, że prace nad wyborem modów idą pełną parą. : p
|
@up
Heh, jestes kolejna z nielicznych osob ktora daje raporty razem ze mna... @topic Niewiadomo ile ten dzial jeszcze pociagnie (fake'i), ale widzac reakcje co poniektorych modkow, to nie przetrwa zbyt dlugo. Moderatorzy nadzwyczajnie zlewaja wiekszosc raportow. Jedyny Tompior zawsze wykonuje swoja prace i odrazu dziala jak nalezy... |
No dobra, ale takie apelacje to można do każdego działu odnosić. Ja mogę apelować o wejście raz na jakiś czas do TR, bo tam też panuje niemiłosierny spam i flame.
|
Cytuj:
może założymy kółko reportowania. cotygodniowe sesje + opis przeżyć :P Swoją drogą, jednak dział zdjęcia wymaga ciągłej moderacji. |
Spoko. Ja zbanuję wszystkich i już nie będzie spamu, bluzgów, głupot, offtopu, niczego nie będzie!
|
Cytuj:
|
Ludzie nie odbierajmy życia zbyt poważnie ...
A to dobre ... Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ... A tak na marginesie - Ironia ... @Edit: przeczytajcie ostatnie słowo które zostało napisane jedno "piętro" Up ... Down: A to dobre - a jak podam fotkę na PW ofc na dowód iż można was "podglądać" to wystarczy ?? Bo jakoś nie chce mi się podawać nicka - bo po co :) ?? Zachowujecie się tak jakbym coś rzeczywiście ujawnił ... :) Oj ludzie ludzie, i znów rozgorzeje na forum ukrytym konwersacja na temat kto was zdradza ... Teraz pozostaje pytanie, czy aby na 100% ktoś was zdradzał - bo to źle iż sobie nie ufacie ... |
Cytuj:
Jako, ze oboje wiemy, ze takiego nicka podac w stanie nie jestes - milcz. |
@up
Uuu, moderator, a lamie regulamin. ;< @Scoobel Jesli cos takiego wiesz, zostaw to dla siebie, bo jesli chciales tym zatrzymac te maszynke do spamu i offtopa tego tematu, to lekki fail z twojej strony. |
Cytuj:
Oczywiście jeśli będziesz w stanie udowodnić w sposób jednoznaczny i niepozostawiający cienia wątpliwości, że podane przez Ciebie informacje były prawdziwe, oficjalnie i publicznie Cię przeproszę i cofnę ostrzeżenie... jeśli zdołasz... |
ej no ludzie...poluzujcie. Modki przeciw userom? to jak walka słonia z mrówką. Swoją drogą, czy to kogoś interesuje że moderatorzy podjęli już decyzje? Scobel poniżyłeś się, chciałeś być w centrum uwagi, a teraz przejdź dalej z echem. Poczekamy - zobaczymy.
Wasza chęć tej wiedzy mnie poraża. Zdaje się że zrobilibyście dla niej wiele... |
Cytuj:
Po prostu takie zachowanie moderatorow wynika z tego, ze Scobel podaje klamliwe informacje jako "sprawdzone". Czemu tak twierdze? To nie zadna tajemnica - jeszcze kilka osob chce sie wypowiedziec nt. kandydatow, a dodatkowo niektorzy z nas obserwuja zachowania potencjalnych moderatorow. Ot, zagadka rozwiazana! |
Cytuj:
Anyway - wszyscy kandydaci poszli pisać mądre posty :P |
@eerion
Czyli, ze co? Ze sami pozostalismy, bo nie piszemy madrych postow?^^ A tak swoja droga, snilo mi sie, ze wyniki juz sa (srsly!). Moderatorami zostalo 2 gosci, o ktorych nigdy nie slyszalem. Dobrze, ze to sen... Chociaz - eerionowi odbija sie na zdrowiu fizycznym, mi na psychicznym, jeszcze troche i braknie kandydatow xD |
Teraz nie bedzie spamu.
Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum |
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Obstawiam Snagotha albo Slythię. Moim skromnym zdaniem najkompetentniejsi i prawdopodobnie najodpowiedzialniejsi z tej gromady. joł
|
Więc jeśli chodzi o obstawianie :)
Ja obstawiam Ducha - myślę iż mu się uda ... Co do reszty - każda z pozostałych osób zasługuje na conajmniej 1 veto ... Więc ciężko by było wybrać w ramach ów zasady. |
Obstawianie? Zwykle trudno jest mi się zdecydować, za to mógłbym obstawić, które nie mają szans na bycie modem :p (raz na rok trzeba napisać coś kontrowersyjnego...)
Np. -Serious Sam -Rocket Slayer -GargoinX -Arashel -X-Zero -Vasudadin -piternet -jerry |
Noo ludzie, wyluzujcie i pocekajcie spokojnie na wyniki. ;)
|
I rozmowy na temat tego, kogo wybiora jest chyba najmniej potrzebna, bo co my mozemy?
|
Widze ze napiecie z kazda chwila rosnie... Ja zas spokojnie poczekam na werdykt i nie bede wytykal kto ma szanse, a kto jej niema. ;)
|
Za chwilę ten post zostanie pewnie skasowany, więc sprężać się i czytać:
Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss. I co Wy na to? |
@up
Mnie to na to, jak na lato. Ot moje zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale mi warny wjechali a tobie nie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I dobrze że dostał. Jak ma wyglądać uczciwa rywalizacja - bo tak to można nazwać - skoro jest tyle przecieków, z tego i tak są one fałszywe. Wg. mnie, jest to sianie niepotrzebnego chaosu a tym bardziej tworzenie stron spamu.
Pozdrawiam " Ashlon Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader. Powód: Ciiii.... " xD |
Zapewne jak wrócę z domu, to nowi 'niebiescy' już się ujawnią. Zatem powodzenia na 'nowej drodze życia' ;p. Wesołego Alleluja!
|
Szczerze mówiąc to nie widzę nikogo godnego wyboru na moderatora (oprócz mnie ofc).
|
@up
I mnie, ale mnie nikt o zdrowych zmyslach by nie wybral. Wesołego Jajka (i okolic) |
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |