![]() |
Hacki, pingi i inne swinie... Kurwa ludzie zastanowcie sie czy gracie dla przyjemnosci czy walczycie o zycie. Bo wg mnie ta gra powinna byc zabawa a nie kupa nerwow i straconym rl czasem. Zamiast robic takie rzeczy wykazcie sie na akcjach umiejetnosciamy zwiazanymi z gra a nie "informatyka stosowana".
Cadia, z toba tu ciezko wytrzymac, udajesz nie wiadomo kogo a chyba zapomniales tekstow leszcza na vt typu "z pedalami trzeba krótko- global"... Szanowali cie tylko koledzy z JP, a Tadziowi lizales zeby moc pobiegac na akcjach na Stopenie. Wiec daruj sobie teksty do ludzi, ktorzy pisza normalnie i nie udawaj kogos kogo nikim nie byles i na bank nie bedziesz. Z reszta nie warto zaczynac tego tematu, bo z dzieckiem mozna sie wyzywac non topper a nie o to chodzi w tym temacie. Kuba aka Xefu, z tego co gadalismy wczesniej to niby wczesniejsze wojny byly przez Amesow ( 'nie bede placic smieciom, ktorzy keidys lizali mi dupe) etc, mieliscie miec na nich glebko wyje.... A teraz? W sumie w sytuacji ECHO tak jak Medi powiedzial, robiac takie rzeczy jak wy po wygranej akcji trudno o normalnych, czasowo wolnych sprzymierzencow. Bo robicie sobie sami coraz wiecej wrogow, to nie beda juz przydupasy lukiego, tylko ludzie ktorym nie pozwoliliscie normalnie grac. Jesli macie za malo pieniedzy zarabiajcie w sposob normalny, a nie sciagajac adidasy z typa za "DAMSKI CHUJ".X( |
Co do Furory to tak :
Po 1 nie mówcie ,że kogoś wyzywamy gdy tak zachowała się tylko jedna osoba ew. odpowiadaliśmy na wasze obelgi .... których nie brakuje z waszej strony patrz Clapek aka Retard Po 2 jeśli chodzi o neutralność to mieliśmy taki zamiar no ale wyszło jak wyszło ;] neutral podobno miało też być Bona Fide o.0 |
Cytuj:
Żaluje tylko, że to co zbudowaliśmy z Echo w ciągu ostatnich 2 lat ( mam na myśli wywalenie LR, IP z serva) właśnie zostało zniszczone, a Echo się jeszcze na to godzi... ;x |
Cytuj:
|
Cytuj:
wole miec zryty beret niż taki ryj jak Ty. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
chlopaki bez spinek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mam na to wyjebane ;] wszyscy znaja moje zdanie w tym temacie co do hiszpanow to fruwak ma racje, wychujali i jego i mnie i zemsta bedzie slodka :( Jun 05 2009, 21:31:52 CEST Killed at Level 186 by Mardarus and by Meth Dalix juz zaczynam :x @medivh a nie? aktywnosc spadla wam drastycznie po tym jak wyszlismy ;] wrocila dopiero jak zainvitowaliscie 18923798127839172897183789183718927389127389127391 827389127398127893 osob i btw jak padalismy jak muchy? chyba filmu nie ogladales/grales z zamknietymi oczami |
Cytuj:
tak czy siak 1 male przeslanie @leszczu z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo) niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"? jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..) teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej :D ps. swiat utopia wam niepzrejdzie,to sie robi od poczatku serwerow nie gdy serwer ma 3 czy 4 lata,cos o tym wiem bo przezylem to wiec jak to ktos nazwal"spalanie arcani" jest fajna nazwa ale na krotka mete.... zjedza was osoby z 50 lvlv ktorym zyc niedacie pamietajcie was 50 na 200 osob z 50 lvlv..i bedziecie..utopieni... |
nie bedzie jakiegoś mega uber PA z naszej strony (wiadomo jest kilka czarnych owiec jak wszędzie). wczoraj poprostu trzeba bylo sie wyżyć tak to duzo ludzi ma pokojowe nastawienie. spokojnie juz nie przesadzajcie
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera
|
Cytuj:
a ty to juz mnie tym swoim pseudo-dyplomatycznym pierdoleniem powoli wqrwiasz, jak cos potrzebowales czy cos, to wiedziales do kogo sie odezwac wszystko fajnie etc etc a teraz pierdolisz smuty jacy to my kurwa zli niedobrzy ojojoj wez sie ogarnij pewno znowu dupsko cie boli ze kolejny epic fail, marzysz o nie wiadomo czym krecisz sie po tych gildiach wojnach jak smrod po gaciach i ciagle raz za razem EPIC FAIL. dolazles na yalahar bo myslales ze wszystko zalatwione wejdziesz na gotowe tu jeden dzien bycia gwiazda mija i JEB - twoje blyszczenie staje pod znakiem zapytania. Ogarnij sie. |
Suła na prezydenta !!onenieenooeoenoenoeoeon :):p
|
Cytuj:
@krecik niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje. pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90% jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
562334777.html <kamsza view
dopiero teraz widzialem hahaha na poczatku varosso jaki evul paralyze walker of doom |
Cytuj:
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie.. A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach... |
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Jak odtworzyc ten skrot html?
|
01:10 Fayter [156]: dzisiaj gadam z kolezanka
01:10 Fayter [156]: i ona pada a mialam isc na zakupy 01:10 Fayter [156]: a ja 01:10 Fayter [156]: to masz lipke ziomek : DDDDDDDDDDDD swoj ziomek! |
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)
|
Cytuj:
czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e |
Cytuj:
|
daj mi noge daj mi noge ja ci nogi dac nie moge dac nie mogeeeee:]
|
Cytuj:
|
Omg każdy idzie tam gdzie ma ochotę -.- , miał powód to poszedł do dpft , ty też miałeś powód aby wyjść z inte i dojść do echo to to zrobiłeś. Każdy zmienia zdanie jak mu coś nie pasuje , tak samo ty zmieniłeś zdanie co do starego ip którego nienawidziłeś i którego pewnie nadal nienawidzisz. Wiec skończcie gadać o lojalności itp bo tego tak naprawdę praktycznie nie ma. Jest wiele osób które zawdzięczają komuś coś na tym serwie ( kto wie ten wie komu co zawdzięcza ) ale maja to w dupie wiec skończcie ten temat.
A co do wojny to spoko , macie 1 - 2 dni luzu ale wiecie że i tak niedługo coś się zacznie wiec po co to gadanie o naszej nieaktywności. |
Cytuj:
(ten post dydykuje napinacza z ortografi) |
kupię instalkę ng 4.5.0 za 10k na arcanii
|
Cytuj:
|
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.
PRECZ Z KUNDLAMI! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi
DPFT: -jakis 50 knight MY: - Demon Rabbit Warrior - Slimak Tharion - Sadli Magik |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |