Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

DuraLexSedLex 06-06-2009 12:34

Hacki, pingi i inne swinie... Kurwa ludzie zastanowcie sie czy gracie dla przyjemnosci czy walczycie o zycie. Bo wg mnie ta gra powinna byc zabawa a nie kupa nerwow i straconym rl czasem. Zamiast robic takie rzeczy wykazcie sie na akcjach umiejetnosciamy zwiazanymi z gra a nie "informatyka stosowana".

Cadia, z toba tu ciezko wytrzymac, udajesz nie wiadomo kogo a chyba zapomniales tekstow leszcza na vt typu "z pedalami trzeba krótko- global"... Szanowali cie tylko koledzy z JP, a Tadziowi lizales zeby moc pobiegac na akcjach na Stopenie. Wiec daruj sobie teksty do ludzi, ktorzy pisza normalnie i nie udawaj kogos kogo nikim nie byles i na bank nie bedziesz.
Z reszta nie warto zaczynac tego tematu, bo z dzieckiem mozna sie wyzywac non topper a nie o to chodzi w tym temacie.

Kuba aka Xefu, z tego co gadalismy wczesniej to niby wczesniejsze wojny byly przez Amesow ( 'nie bede placic smieciom, ktorzy keidys lizali mi dupe) etc, mieliscie miec na nich glebko wyje.... A teraz?

W sumie w sytuacji ECHO tak jak Medi powiedzial, robiac takie rzeczy jak wy po wygranej akcji trudno o normalnych, czasowo wolnych sprzymierzencow. Bo robicie sobie sami coraz wiecej wrogow, to nie beda juz przydupasy lukiego, tylko ludzie ktorym nie pozwoliliscie normalnie grac. Jesli macie za malo pieniedzy zarabiajcie w sposob normalny, a nie sciagajac adidasy z typa za "DAMSKI CHUJ".X(

Tomkooo 06-06-2009 12:35

Co do Furory to tak :

Po 1 nie mówcie ,że kogoś wyzywamy gdy tak zachowała się tylko jedna osoba ew. odpowiadaliśmy na wasze obelgi .... których nie brakuje z waszej strony patrz Clapek aka Retard

Po 2 jeśli chodzi o neutralność to mieliśmy taki zamiar no ale wyszło jak wyszło ;] neutral podobno miało też być Bona Fide o.0

Koszyk 06-06-2009 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA (Post 2560149)
a co do pałowania to wiadomo, po pol roku siedzenia w pzcie trzeba bylo sie wyzyc ;P a to minie spokojnie ogarniemy wszystko.

Tak, wtedy kiedy już doszczętnie zniszczycie serwer i będzie grać 200 osób ? Ciekawe jak wtedy uratujecie serwer... założycie temat na t.com pt "we're giving Your boh back, just please play here!1!11oneon1e!one!" ?

Żaluje tylko, że to co zbudowaliśmy z Echo w ciągu ostatnich 2 lat ( mam na myśli wywalenie LR, IP z serva) właśnie zostało zniszczone, a Echo się jeszcze na to godzi... ;x

Medivh Shady 06-06-2009 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zulion (Post 2560201)
Taa co Ty wogóle med pierdolisz magazynierze jebany nigdy bym nie schakował swojego rla a zwłaszcza dramana, więc skończ pierdolić glupoty i spierd...laj na magazyn tylko uważaj zeby Ci autobus nie spierdolił, kase na wojne mam więc nie muszę okradać osoby która mi wiele razy pomogła.

A co boli cie to ze na magazynie pracuje ? Zawsze miales zryty beret wiec nie dziw sie ze na ciebie padlo , szczegulnie ze draman do tej pory formata nie robil , tylko pasy zmienil , wiec napinaj sie dalej.

Zulion 06-06-2009 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2560228)
A co boli cie to ze na magazynie pracuje ? Zawsze miales zryty beret wiec nie dziw sie ze na ciebie padlo , szczegulnie ze draman do tej pory formata nie robil , tylko pasy zmienil , wiec napinaj sie dalej.

A kto by chcial ojebać pustego chara.A to ze mam "zryty beret" to ja wiem haha
wole miec zryty beret niż taki ryj jak Ty. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Atee 06-06-2009 14:00

chlopaki bez spinek.

MMApanowieMMA 06-06-2009 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuraLexSedLex (Post 2560154)
Hacki, pingi i inne swinie... Kurwa ludzie zastanowcie sie czy gracie dla przyjemnosci czy walczycie o zycie. Bo wg mnie ta gra powinna byc zabawa a nie kupa nerwow i straconym rl czasem. Zamiast robic takie rzeczy wykazcie sie na akcjach umiejetnosciamy zwiazanymi z gra a nie "informatyka stosowana".

Cadia, z toba tu ciezko wytrzymac, udajesz nie wiadomo kogo a chyba zapomniales tekstow leszcza na vt typu "z pedalami trzeba krótko- global"... Szanowali cie tylko koledzy z JP, a Tadziowi lizales zeby moc pobiegac na akcjach na Stopenie. Wiec daruj sobie teksty do ludzi, ktorzy pisza normalnie i nie udawaj kogos kogo nikim nie byles i na bank nie bedziesz.
Z reszta nie warto zaczynac tego tematu, bo z dzieckiem mozna sie wyzywac non topper a nie o to chodzi w tym temacie.

Kuba aka Xefu, z tego co gadalismy wczesniej to niby wczesniejsze wojny byly przez Amesow ( 'nie bede placic smieciom, ktorzy keidys lizali mi dupe) etc, mieliscie miec na nich glebko wyje.... A teraz?

W sumie w sytuacji ECHO tak jak Medi powiedzial, robiac takie rzeczy jak wy po wygranej akcji trudno o normalnych, czasowo wolnych sprzymierzencow. Bo robicie sobie sami coraz wiecej wrogow, to nie beda juz przydupasy lukiego, tylko ludzie ktorym nie pozwoliliscie normalnie grac. Jesli macie za malo pieniedzy zarabiajcie w sposob normalny, a nie sciagajac adidasy z typa za "DAMSKI CHUJ".X(

taa lizanie tadziowi zeby pójść na stopenie... masz na myśli 'ty trajdi to wez mi pożycz stopene plx'. przeciez Kurwa, jakie bieganie na stopenie, lol, raz na ostatnim ob, tak to cadia. co do moich układów z leszczem to nie martw sie, zapewniam cie ze wszystko ok, pozatym oczyweiscie czego mu nie wybacze ze nie chce mi dac sweojego konta na tibia.pl z prawie 04 roku. tak nawiasen wez sie przedstaw okz?

kamsz 06-06-2009 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuraLexSedLex (Post 2559964)
... Bona + Echo + "Niewyplacalni" vs DPFT, gra malo fair, a wasze wczesniejsz komenty typu "sua zdradziles"... Lechu shame on you!!!!

~Camsh, nie tlumacz sie "...bo hiszpanie", prawda jest taka ze tonacy lapie sie wszystkiego co ma pod reka.
Co nie zmienia faktu ze bedzie ciekawieB)B)B)

? rotfl, jeszcze moj nick przekrecic w 2 miejscach, epic

ja mam na to wyjebane ;] wszyscy znaja moje zdanie w tym temacie

co do hiszpanow to fruwak ma racje, wychujali i jego i mnie i zemsta bedzie slodka :(
Jun 05 2009, 21:31:52 CEST Killed at Level 186 by Mardarus
and by Meth Dalix

juz zaczynam :x

@medivh
a nie? aktywnosc spadla wam drastycznie po tym jak wyszlismy ;] wrocila dopiero jak zainvitowaliscie 18923798127839172897183789183718927389127389127391 827389127398127893 osob

i btw jak padalismy jak muchy? chyba filmu nie ogladales/grales z zamknietymi oczami

Notopeczek 06-06-2009 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2560232)
chlopaki bez spinek.

dokladnie bo te klotnie nudne juz

tak czy siak 1 male przeslanie

@leszczu
z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo)
niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"?
jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac
jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..)
teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej :D

ps. swiat utopia wam niepzrejdzie,to sie robi od poczatku serwerow nie gdy serwer ma 3 czy 4 lata,cos o tym wiem bo przezylem to wiec jak to ktos nazwal"spalanie arcani" jest fajna nazwa ale na krotka mete....
zjedza was osoby z 50 lvlv ktorym zyc niedacie
pamietajcie was 50 na 200 osob z 50 lvlv..i bedziecie..utopieni...

MMApanowieMMA 06-06-2009 16:47

nie bedzie jakiegoś mega uber PA z naszej strony (wiadomo jest kilka czarnych owiec jak wszędzie). wczoraj poprostu trzeba bylo sie wyżyć tak to duzo ludzi ma pokojowe nastawienie. spokojnie juz nie przesadzajcie

Gidekab 06-06-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2560196)
Tak, wtedy kiedy już doszczętnie zniszczycie serwer i będzie grać 200 osób ? Ciekawe jak wtedy uratujecie serwer... założycie temat na t.com pt "we're giving Your boh back, just please play here!1!11oneon1e!one!" ?

Żaluje tylko, że to co zbudowaliśmy z Echo w ciągu ostatnich 2 lat ( mam na myśli wywalenie LR, IP z serva) właśnie zostało zniszczone, a Echo się jeszcze na to godzi... ;x

Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz parę dni temu pewne osoby z 3 rożnych gildii próbowały zrobić Inq quest a jak się o tym dowiedzieliście odrazu zaczęliście do nich pisać i grozić padały miedzy innymi takie teksty "wy*******ać z inq, macie przejebane, macie pograne, jesteście hunted" z Poi jest podobnie, nie wspominając już o zachowaniu waszych nowych "kolegów" typu paulos~~~który wczoraj wypisywał do nas non stop brednie typu "get the fuck up of my serwer" a takich jak on jest wielu u was. To ekipa Lukiego założyła monopol na Arcani który my próbujemy cały czas rozbić i skończyć z tym.

koksymoron 06-06-2009 17:13

Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera

Ivanov Galil 06-06-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2560339)
dokladnie bo te klotnie nudne juz

tak czy siak 1 male przeslanie

@leszczu
z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo)
niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"?
jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac
jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..)
teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej :D

a ty to juz mnie tym swoim pseudo-dyplomatycznym pierdoleniem powoli wqrwiasz, jak cos potrzebowales czy cos, to wiedziales do kogo sie odezwac wszystko fajnie etc etc a teraz pierdolisz smuty jacy to my kurwa zli niedobrzy ojojoj

wez sie ogarnij pewno znowu dupsko cie boli ze kolejny epic fail, marzysz o nie wiadomo czym krecisz sie po tych gildiach wojnach jak smrod po gaciach i ciagle raz za razem EPIC FAIL. dolazles na yalahar bo myslales ze wszystko zalatwione wejdziesz na gotowe tu jeden dzien bycia gwiazda mija i JEB - twoje blyszczenie staje pod znakiem zapytania.

Ogarnij sie.

Smokuu 06-06-2009 17:48

Suła na prezydenta !!onenieenooeoenoenoeoeon :):p

Notopeczek 06-06-2009 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2560383)
Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera

tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone :DDDDD (leszczu gidek itd)

@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani

w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%
jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo :)

Smokuu 06-06-2009 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2560408)
tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone :DDDDD (leszczu gidek itd)

bo gidek ma ciagle zal o tego sworda/axe co mu luki zajebal :x :D

MMApanowieMMA 06-06-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2560409)
bo gidek ma ciagle zal o tego sworda/axe co mu luki zajebal :x :D

dokladniej to sova ;p wartego wtedy jakastam kase

Smokuu 06-06-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA (Post 2560499)
dokladniej to sova ;p wartego wtedy jakastam kase

No dokladnie, byłem pewny ze chodzi o jakis itemz z anhi,ale jaki to juz niedokonca.

MMApanowieMMA 06-06-2009 21:03

562334777.html <kamsza view
dopiero teraz widzialem hahaha na poczatku varosso jaki evul paralyze walker of doom

DJMakiss 06-06-2009 21:35

Cytuj:

@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani

w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%

Przestancie pierdolic glupoty.. Dzieci ?
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie..

A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach...

Atee 06-06-2009 22:26

ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?

DeltaMark 06-06-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 2560357)
Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz parę dni temu pewne osoby z 3 rożnych gildii próbowały zrobić Inq quest a jak się o tym dowiedzieliście odrazu zaczęliście do nich pisać i grozić padały miedzy innymi takie teksty "wy*******ać z inq, macie przejebane, macie pograne, jesteście hunted" z Poi jest podobnie.

Dziś jakaś ekipa robiła/próbowała POI: 21:32 Panov [132]: macie wjazd na poi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2560610)
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zulion (Post 2560201)
Taa co Ty wogóle med pierdolisz magazynierze jebany nigdy bym nie schakował swojego rla a zwłaszcza dramana, więc skończ pierdolić glupoty i spierd...laj na magazyn tylko uważaj zeby Ci autobus nie spierdolił

Wielke osób z Echo długi czas walczyło z IP, np. Clapek/Zerson, którzy po akcji "zabił mi brata za nic" lekko mówiać nie lubili się z Morutem, Fosfik zrookowany po wypłaceniu się z wojny, Mazur który nienawidzi Sevy, Banah który XX razy powtarzał ze nie po to walczyli z IP aby teraz byli z kimkolwiek, a teraz wszyscy razem:)

Notopeczek 06-06-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJMakiss (Post 2560573)
Przestancie pierdolic glupoty.. Dzieci ?
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie..

A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach...

niemam jak niektorzy auto utani gran hur all time

MMApanowieMMA 06-06-2009 22:48

http://www.youtube.com/watch?v=FjvO-c5h9Ug

^ filmik o wojnie ;p

Speedzik 07-06-2009 00:57

Jak odtworzyc ten skrot html?

MMApanowieMMA 07-06-2009 01:40

01:10 Fayter [156]: dzisiaj gadam z kolezanka
01:10 Fayter [156]: i ona pada a mialam isc na zakupy
01:10 Fayter [156]: a ja
01:10 Fayter [156]: to masz lipke ziomek

: DDDDDDDDDDDD swoj ziomek!

Kamandir 07-06-2009 11:58

jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)

kamsz 07-06-2009 12:29

Cytuj:

@krecik

ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted

czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa

przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e

Koszyk 07-06-2009 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamandir (Post 2560909)
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)

Daj nam pare dni ; )

Atee 07-06-2009 12:50

daj mi noge daj mi noge ja ci nogi dac nie moge dac nie mogeeeee:]

Notopeczek 07-06-2009 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2560945)
ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted

czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa

przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e

czytaj ze zrozumieniem,mialem byc neutralny i sie niewtracac,gdy gadalem z toba na gg bylem,zdanie zmienilem w srode dopiero,i jak ty mnie nazywasz dwulicowym to zal ,bo od poczatku jak powstalo echo to mwoilem ze 95% soob tam to na odstrzal a tylko kilka(policzyc na 1 rece moge) sa spoko i nigdy nnieukrywalem tego ze niekocham echa.(zapytaj juana albo carlosa a pozniej pisz pierdoly na tibia.pl

Medivh Shady 07-06-2009 13:30

Omg każdy idzie tam gdzie ma ochotę -.- , miał powód to poszedł do dpft , ty też miałeś powód aby wyjść z inte i dojść do echo to to zrobiłeś. Każdy zmienia zdanie jak mu coś nie pasuje , tak samo ty zmieniłeś zdanie co do starego ip którego nienawidziłeś i którego pewnie nadal nienawidzisz. Wiec skończcie gadać o lojalności itp bo tego tak naprawdę praktycznie nie ma. Jest wiele osób które zawdzięczają komuś coś na tym serwie ( kto wie ten wie komu co zawdzięcza ) ale maja to w dupie wiec skończcie ten temat.

A co do wojny to spoko , macie 1 - 2 dni luzu ale wiecie że i tak niedługo coś się zacznie wiec po co to gadanie o naszej nieaktywności.

Notopeczek 07-06-2009 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2560228)
, szczegulnie

hahaa znalazlem bleda !!!!
(ten post dydykuje napinacza z ortografi)

bemo 07-06-2009 14:44

kupię instalkę ng 4.5.0 za 10k na arcanii

Bartholomew 07-06-2009 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2561073)

napinaczą?

koksymoron 07-06-2009 17:07

Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.

PRECZ Z KUNDLAMI!

Lechuguitas 07-06-2009 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2561073)

ortografii :P

Dragostino 07-06-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2561253)
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.

PRECZ Z KUNDLAMI!

Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.

MMApanowieMMA 07-06-2009 17:38

dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi

DPFT:
-jakis 50 knight
MY:
- Demon Rabbit Warrior
- Slimak Tharion
- Sadli Magik

Kamandir 07-06-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragostino (Post 2561280)
Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.

haha może Leszczu i Belka jako pierwsi warkneli ale oni nie są kundlami w odróżnieniu do galiego i amesa którzy reagują tylko na 2 komendy - usiądz i daj głos, zaś Leszczu z Belką potrafią także warować a także jako pierwsi opanowali komende noga!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04.