![]() |
Cytuj:
Slyszales, ze niedoskonalosci przedmiotu i ludzi sie nie wytyka? Gdybym ja coś powiedziala o twoim ryju z avatara i o twoim blogusiu to bys sie do konca zycia z kompleksov nie wyzbieralll i silikon w dupe wsadzil -.- Nas: Tak mowi moja facetka od franca gdy zapominam odmienic "aller" Ontopic: Dwim Ciebie juz ocenialam ;] |
Cytuj:
nick spoko itd itp, jak ktoś nawet nie zna i mu się kojaży z debil- jego sprawa, ogólnie b. oryginalne, 9/10 a to 9 żebyś na laurach nie siadła :] |
Xeltix - ?
Oceńcie bo nie wiem czy sie w mieście pokazywać z takim nickiem :D |
xeltix - taki nowoczesny :P 8/10
dr.unknown - podobne do dr.drom unknown hymmm cool :D 9/10 she devil - do ciebie z lekka nie pasuje :) 7,5/10 |
gorgi
Eee... 7/10 Badziewne ;p Jakby dla jakiegoś bobaska (avatar?) który jest mocno napakowany. Zły charakterek ;p |
Eee... popiszę sobie jeszcze raz.
cFaniak - hmm... trochę mało oryginalne, jednak pisownia jakby odurza ten błąd. Do tego przyjemny, polski akcent. 8/10 she_devil - diablica :> Nick odzwierciedla prawdę - pozornie cicha i skromna, ale gdy przychodzi akcja... 9/10 Dr. Unknown - klimatyczne, kojarzy mi się z jakimiś starymi filmami minus - dziwnie by się to po polsku wymawiało 8/10 Xeltix - jak już ktoś powiedział nowocześnie brzmi bardzo. 8/10 gorgi - zabawne, jednak napisane małą literą i bardzo trudne do wymowy (chyba że masz jakiś specjalny sposób) :/ 6/10 Thimburd - jakoś trudno wymówić, ale kojarzy się z krasnoludami. Hmmmm... 8/10 (dwarves rox) A co do tego picia przeze mnie - nie, nie piję. :P Picie szkodzi zdrowiu, śmiech nie. Stąd taki śmieszno-głupkowaty nick - żeby się ludzie ze mnie śmiali. A teraz się bawcie a ja idę walić głową w umywalkę. Z nudów ocenię sobie jeszcze parę nicków. Dwimenor - takie kojarzące się z fantasy. Do tego łatwa (jak dla mnie) wymowa. 8/10 Makilili - takie śmieszne (ale niestety w negatywnym znaczeniu), kojarzy mi się z wróżkami, które są w fantasy, a ja fantasy ubóstwiam. ;) 7/10 Drybrych - raczej nie da się wymówić i nieuchronnie kojarzy mi się ze stylem wypowiedzi jegomościa. 5/10 Nas - kojarzy mi się z Ed, Edd & Eddy (tylko że tam jest Naz, nie Nas). Do tego krótkie i bardzo łatwo wymówić i zapamiętać. 9/10 zenonov - kojarzy mi się z komunizmem. Do tego napisane małą literą... kojarzy mi się też z Hitmanem II i Americas Army (z pistoletem Macarov), a ja te gry KOCHAM. 7/10 sesaj - krótki, łatwo zapamiętać i wymówić. Niestety napisane małą literą i nie wiem dlaczego kojarzy mi się ze słowem zez. 8/10 djkuter - kojarzy mi się ze skuterem, który kojarzy mi się z GTA: Vice City. Do tego przydomek DJ ("nie lubię teeechnooo, efektu zaciętej płyty, nie lubię teeeeechnoooo, zbyt skomplikowane biiiityyyy..." ;)) 7/10 Adaras - taki kojarzący się bardzo z elfami itp. 7/10 Haker - mało oryginalny, do tego avatar (hmm... jakby mały wkład pracy w to włożony). Zaraz, zaraz... napisane wielką literą! Gratz dla tego pana! 6/10 Gtyk - fajny avatar, jednak bardzo trudno wymówić 7/10 superman - mało oryginalny, kojarzy się z siłą i czymś mało realnym. Wyróżnia się specyficznym stylem napisania. Hmm... Jak dla mnie: 8/10 Skoro jest takie duże zainteresowanie tym tematem, może wybierzmy najlepiej oceniane nicki (oprócz modków - za dużo wazeliny) i utwórzmy sondę, w której głosowalibyśmy w najlepszy nick Tibia.pl? Dosiego roku! |
Cytuj:
|
Dr.Unknown
Dr.Unknow - kojarzy mi się z nocą, śmiercią, brzmi trochę jak podszywanie pod droma.
7/10 |
Djkuter 4/10 dj i kuternoga nie pasują do siebie:Pchyba ze chodziło o co innego;p btw.dla mnie nie ma fajowego nicka...
|
djkuter:
Kuternoga?? TheNatoorat: Jak się czyta to brzmi jak ?? DENATURAT?? |
ALBERT 8/10
Albert - kolega Smierci w Pratchettcie. Do tego nick jest zwyklym imieniem, a jednak przyjemny. Byloby 10, ale nie lubie gdy cos jest pisane duzymi literami ;p |
Tanatess: ciekawy i orginalny( przynajmniej ja takiego wcześniej nie spotkałem) nick-> 9/10
ALBERT: napisany dużymi literami, mało orginalny 2/10 pawelekthedruid: chyba nie muszę komentować -3/10 djkuter: nie lubię DJ, kuter to taki stateczek więc djkuter-> 1/10 @dajkuter: Mój nick nie pochodzi z połączenia słów star i key, lecz prosiłbym o czytanie go po angielsku. Gdy rejestrowałem się na forum nick, który sobie upatrzyłem był zajęty, więc wymyśliłem własny kierując się estetyką brzmienia:). |
rezerwejszyn
Starkey - Dziwne, pochodzi (chyba) z angielskiego: Star - gwiazda, key - klucz, więc koże "klucz gwiazd", 'klucz do gwiazd" Ogólnie 4/10 |
Starkey
@djkuter-tłumacząć to będzie gwiezny klucz. 6/10 Tanatess-8/10-nie wiem dlaczego ale podoba mi się(poza tym drugim s na końcu) @Down To już lepiej czytaj razem z następną literą-Dwim.:D |
Dwimenor - ciezkie do zapamietania. Dosc oryginalne. Nigdy nie czytam calego rwojego nicku tylko sam przedrostek Dwi ;].
|
Rankor - 8\10
Kojarzy mi się ze Star Warsem (z taką wielką brązową jaszczurką :p) Łatwy do wymowy i zapamiętania. |
Krell - nick dosyc dziiiwny. Nie kojarzy mi sie z niczym, dlatego jest oryginalny dla samego siebie.
No, ale nie jest taki zly:) Daje 6/10. |
Ssaj... koajrzy mi sie z zoltym ptakiemz ulicy sezamkowej... 9/10
|
she_devil
6/10 (nie zabijaj mnie!!) +krótki +Devil- Diabeł (trafiony nick) -Diabeł... :P -Z małej litery nie lubię. -Nie lubię nicków z '_'. |
@up. Jeden z ciekawszych i klimatyczniejzsych nickow na forum - gratz
9.5/10 |
Colgate?
Twoj nick kojarzy mi sie z plukaniem zebow Adolphus :P |
why?
10znakówplzzzz |
She Devil nawet fajnie brzmi, ale cóś mi on nie pasuje (nie wiem czemu :P) - 7/10
Adolphus Elbragol jest orginialny, tylko ciężko zapamiętać - 8/10 |
@Tomciog
Tomciog - pociąg 5/10 |
Kidler - szpital 8/10
|
Tomkos
Tom, ktory zjadl kose :] 7/10 |
Greetings!!
Miałem się nie wpisywać, ale się nudzę więc: Fanfi 3/10 - kojarzy mi się z iminiem dla psa Fafik (mojej sąsiadki) - bez obrazy, ale śmieszy mnie to Moje imię pochodzi od od czarodzieja z serii Imperium Grozy (7 tomów) autorstwa Glena Cooka. Gorąco polecam!! :) Lubił się kłócić z innym czarodziejem, po którym imię odziedziczył mój UHmaker :p Powodzenia na polowaniach życzę. _______________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Zindahjira 6/10
+Orientalny +Taki japoński :P -Nie do wymowy :D -Nie do zapamientania :D |
Wieszok
kojarzy mię z wieszakiem, wieszaniem się czegoś ogólnie 7/10 |
djkuter 7/10
jakby djskuter :D oczywiscie chodzi mi o skuter wodny :D |
Aureliunkunfun - kojarzy mi się z Brucem Lee i kung-fu. Taki wojowniczy i jeszcze avek.
|
djkuter - 3/10
Kuter - łódź, a jaki to ma związek z DJ'em to nie wiem =P W każdym razie tak mi się kojarzy. |
Adaras - za***iscie originalny nick. Ma w sobie to "cos".
@ no more spam, czas skonczyc z spamowaniem i tak tez zrobie ;] |
Rankor -Fajne brzmienie, orginalny...ale po czasie nudzi się ;] 9/10
|
Rankor- Kojarzy mi się z zimnokrwistym zabójcą wampirów. :D :D :D 7/10
Nightwalker- 6/10 Fajny, ale dość częsty nick. I świetny avat. :D |
Shanhaevel
8\10 b.fajny +klimat lotr i te tematy :P +niepowtarzalny -trudny do zapamiętania -do wymówienia tesh |
Salata2005
2/10 Nie lubie tego ważywa :D |
Bati
6/10 +Krótki +Łatwy do zapamiętania - Kojarzy mi się z batem - Brzydki avatar (lol ;) ) |
Luckq - Dosyć dziwnie się wymawia. Lucky? Szczęściaż? Kojarzy mi się z psem :P. 6/10
|
Thimburd 7/10
Nick oryginalny, kojaży mi się z brudem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |