Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

Albertus 09-08-2009 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2619530)
Nawet jeśli ma 2,30 i waży 200 kg, to tutaj po prostu kozaczy i pokazuje, że jest kretynem.

no troche sie blazni ale to nie oznacza ze nie jest takim pakierem jak mowi , moze to poprostu w zly sposob pokazuje.

Cytuj:

Może po prostu przywykłeś : >

nie , ja zawsze jak ktos mnie wyzywa to sie z niego smieje czy cos , taki juz jestem , ze naprawde malo ktore przezwisko potrafi mi humor zepsuc.

Cytuj:

I narobić dymu. Widzę, żeś nowy w tych stronach. Internet wita.

jakiego dymu? znam ten typ czlowieka i jestem w 99 % pewny ze nie klamie tylko opowiada o tym co robil. Sam czesto tez cos mowie a nikt mi nie chce wierzyć.

CytrynowySorbet 09-08-2009 11:33

Albertus, z całym szacunkiem, ale twoje poglądy są tak arcy komiczne, że aż nie ma sensu z tobą dyskutować :s Jesteśmy potomkami Słowian? Odzywają się geny? Boże, takiej głupoty nie widziałem od czasu, gdy dostałeś bana.
Zresztą, to nie temat od tego, ale z doświadczenia wiem, że zaraz znów wymyślisz jakieś chore poglądy, może że np. jak człowiek nie dostanie od czasu do czasu wpier**l to nie będzie normalny, albo coś w stylu będę bronił Polski bejsbolem. Wyjedź na wojnę do Iraku, tam są dla ciebie odpowiednie warunki :s

Gordorczyk 09-08-2009 11:49

@up
offtopujac, jestesmy slowianami (przynajmniej ja na 100%)
@topic
wczoraj mielismy wyjazd do Belchatowa, ja niestety nie pojechalem :/

Albertus 09-08-2009 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2619602)
@up
offtopujac, jestesmy slowianami (przynajmniej ja na 100%)
@topic
wczoraj mielismy wyjazd do Belchatowa, ja niestety nie pojechalem :/

ja tez jestem , ale koniec offtopa

ilu bylo od was w Belchatowie? moja druzyna przegrala 0-1 na wyjezdzie z beniaminkiem (my spadkowicze) ;( wyjazdu niestety nie bylo , mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie wiecej kibicow i zrobi sie jakis porzadny doping za tydzien u siebie ;D

sphinx123 09-08-2009 11:58

Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce jest w 100% Słowianinem. Dlaczego? Przez Polskę przetoczyło się tyle wojen, że jesteśmy wymieszani ze wszystkimi nacjami (gwałty rox) ;] Dodajmy do tego jeszcze częste migracje Żydów do Polski.

Rybzor 09-08-2009 12:04

Rotfl, jeszcze tego brakowało w tym temacie. Ale spokojnie, Albertus wam zaraz wszystko wytłumaczy.

@CytrynowySorbet
Wyjąłeś mi to z mordki ;<

@top
Cytuj:

I KOLEJKA
8 sierpnia 2009, godz.: 17:00

ŁTS ŁABĘDY - SARMACJA BĘDZIN
3-6
ŁTS to ta drużyna, co ma stadion 100m obok, jak coś. Długo nie musiałem czekać na to why taki wynik, wlazłem na ich stronę : P

Cytuj:

ZADECYDUJ O LOSIE KLUBU!
W związku z trudną sytuacją klubu zwracamy się z prośbą do osób prawnych i fizycznych o wsparcie finansowe działalności statutowej ŁTS.
Wpłat można dokonywać na konto klubu:
: OOO

CytrynowySorbet 09-08-2009 12:12

Cytuj:

ZADECYDUJ O LOSIE KLUBU!
W związku z trudną sytuacją klubu zwracamy się z prośbą do osób prawnych i fizycznych o wsparcie finansowe działalności statutowej ŁTS.
Wpłat można dokonywać na konto klubu:
Zobaczymy, czy znajdzie się wiele tych "zapaleńców z pasją" xd

Albertus 09-08-2009 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619621)
Zobaczymy, czy znajdzie się wiele tych "zapaleńców z pasją" xd

ja na swoj klub na bilety dawalem puki nie dowiedzialem sie ze to idzie do kieszeni prezesa

zawsze kumple szli przez plot a ja placilem 5 zl , pozniej mi powiedzial koles z zarzadu ze to prezes sobie bieze i od tamtej pory tez przez plot wchodze.

jak sie prezes zmieni to znowu bede placil za bilety

sphinx123 09-08-2009 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2619630)
ja na swoj klub na bilety dawalem puki nie dowiedzialem sie ze to idzie do kieszeni prezesa

zawsze kumple szli przez plot a ja placilem 5 zl , pozniej mi powiedzial koles z zarzadu ze to prezes sobie bieze i od tamtej pory tez przez plot wchodze.

To chyba jasne że prezes bierze te pieniądze. W końcu organizuje mecze, ma to robić z własnej kieszeni?

CytrynowySorbet 09-08-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2619630)

Naucz się czytać... kupowanie biletów to nie to samo co wpłacanie pieniędzy na konto bankowe...

Albertus 09-08-2009 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619655)
Naucz się czytać... kupowanie biletów to nie to samo co wpłacanie pieniędzy na konto bankowe...

wiem , ale tu taki zrobilem offtop do offtopa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2619642)
To chyba jasne że prezes bierze te pieniądze. W końcu organizuje mecze, ma to robić z własnej kieszeni?

do wlasnej kieszeni znaczy ze klub oddal walkowera bo nie mial na wyjazd a prezes jezdzi nowym samochodem (z kradzionych pieniedzy)

CytrynowySorbet 09-08-2009 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2619673)
do wlasnej kieszeni znaczy ze klub oddal walkowera bo nie mial na wyjazd a prezes jezdzi nowym samochodem (z kradzionych pieniedzy)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wiki
Kradzież (art. 278 kk) to zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela.

Wątpię, żeby prezes brał całą kasę - a jeśli bierze, to widocznie tak było w umowie. Jeśli rzeczywiście by kradł, to drużyna na pewno zmieniłaby prezesa / pozwała go.

Gordorczyk 09-08-2009 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2619604)
ilu bylo od was w Belchatowie?

na poczatku bylo kilkadziesiat osob potem dojechaly 3 autobusy wiec na koniec bylo niecale 300

Albertus 09-08-2009 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619705)
Wątpię, żeby prezes brał całą kasę - a jeśli bierze, to widocznie tak było w umowie. Jeśli rzeczywiście by kradł, to drużyna na pewno zmieniłaby prezesa / pozwała go.

gadasz jak moja ciotka.... wy nie mozecie zrozumiec ze prawo to jedno a to co sie u nas dzieje to drugie? np. u nas w piekarni kierownik kradnie , za co piekarze dostaja manko , pozwal go ktos? nie! takie bajki to mozna dzieciom opowiadac ze sie kogos za takie cos do sadu podaje. a druzyna nie zmienila prezesa bo nie mogla ale odeszli czolowi zawodnicy przez co spadlismy z wielkim chukiem z 3 ligi ( druzyna ktora miala byc w pierwszej 6 , rok temu ^pierwsza porazke dopiero w srodku wiosny... druzyna byla genialna )

CytrynowySorbet 09-08-2009 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2619741)
gadasz jak moja ciotka.... wy nie mozecie zrozumiec ze prawo to jedno a to co sie u nas dzieje to drugie? np. u nas w piekarni kierownik kradnie , za co piekarze dostaja manko , pozwal go ktos? nie! takie bajki to mozna dzieciom opowiadac ze sie kogos za takie cos do sadu podaje.

To u was po prostu źle się dzieje. Prezes mojej matki wyleciał na zbity pysk z obowiązkiem wypłacenia wszystkim pracownikom zabranych pieniędzy z 10%-owym odszkodowaniem i zakazem wykonywania zawodu przez 4 lata. Wystarczy chcieć i się starać. Albo może u nas jest po prostu cud miód i orzeszki. No ale czego można się spodziewać od kogoś, kto uważa policję za zło wcielone i dzieło szatana.

Cytuj:

a druzyna nie zmienila prezesa bo nie mogla
Dlaczego nie mogła? Bo mieli podpisaną umowę? Cóż, to samo dotyczy prezesa. Wiedz, że siedząc na dupie i czekając aż w końcu będzie lepiej do niczego się nie dojdzie. I dziwię się, że nie pobiliście tego prezesa, w końcu to by było dla dobra waszej drużyny...

Wielkimanitu 09-08-2009 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619351)
Ej no bez przesady... Nie porównuj różnych epok... Poza tym walka między szlachcicami (skądkolwiek to wziąłeś, pierwsze słyszę o czymś takim, może lekcje histy przespałem) to co innego (już sam fakt porównywania dość ważnych osobistości do... powiedzmy sobie szczerze, mi, przeciętnemu mieszkańcowi Ziemi niezaznajomionego z tematem kibice kojarzą się z chuliganami co klną i niszczą [nasze kochane "stereotypy", znam ten ból])

Tu akurat Albertus ma rację - obecnie pojedynki są w Polsce zakazane. Co jest oczywiście idiotyzmem - niby dlaczego dwie strony, które zgadzają się na warunki umowy nie mogą stoczyć ze sobą walki (nawet niekoniecznie na śmierć i życie)?
A takie usankcjonowane pojedynki byłyby dobre w przypadku ustawek kibiców (nie mówię tu o zwykłych burdach na stadionach) - dwie ekipy ustalają ze sobą miejsce i warunki bitwy, umowę dają wszystkim do podpisania i magiczny sposób policja ma o wiele mniej roboty.

CytrynowySorbet 09-08-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2619755)
Tu akurat Albertus ma rację - obecnie pojedynki są w Polsce zakazane. Co jest oczywiście idiotyzmem - niby dlaczego dwie strony, które zgadzają się na warunki umowy nie mogą stoczyć ze sobą walki (nawet niekoniecznie na śmierć i życie)?
A takie usankcjonowane pojedynki byłyby dobre w przypadku ustawek kibiców (nie mówię tu o zwykłych burdach na stadionach) - dwie ekipy ustalają ze sobą miejsce i warunki bitwy, umowę dają wszystkim do podpisania i magiczny sposób policja ma o wiele mniej roboty.

Co innego dwie ekipy, które CHCĄ się pobić, a co innego banda dresów pytająca "za jakim zespołem jesteś?", a na odpowiedź inną niż "za xxx (czyli ten, za którym są dresy)" dostajesz ostre lanie. Jakoś nie sądzę, żeby ta osoba była na to chętna. I właśnie to powoduje we mnie niechęć do wszelkich kibiców.

Ufocznik 09-08-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niemamnogi (Post 2619486)
Ja też dzisiaj zaliczyłem udany wyjazd. 700 głów przekryczało fanów oDRY wODZISLAW. Tylko co to za wyjazd, gdy czujesz się jak w domu? ;|

Szczerze to wolałbym się czuć na wyjeździe jak w domu, niż w domu jak na wyjeździe tak jak w ostatni czwartek.

Może mi ktoś powiedzieć co ten scyzor tam znów nabazgrał, bo nie zdążyłem przeczytać zanim post został usunięty?:)

A swoją drogą przypominam, że temat jest o ultrasach, a nie hooliganach, jak ktoś nie odróżnia od siebie tych dwóch grup to nie wiem co robi w tym temacie.

Gordorczyk 09-08-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2619507)
W międzyczasie może wybiorę się ze Śląskiem do B-stoku, o ile czas i fundusze pozwolą, bo wyjazd z gatunku tych niezapomnianych.

przykro mi ale nic z tego :( u nas jest remont stadionu i sektor gosci jest zamkniety
no chyba ze dogadacie sie z UJB to użyczymy dla was jakis sektor :)

Albertus 09-08-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619754)
To u was po prostu źle się dzieje. Prezes mojej matki wyleciał na zbity pysk z obowiązkiem wypłacenia wszystkim pracownikom zabranych pieniędzy z 10%-owym odszkodowaniem i zakazem wykonywania zawodu przez 4 lata. Wystarczy chcieć i się starać. Albo może u nas jest po prostu cud miód i orzeszki. No ale czego można się spodziewać od kogoś, kto uważa policję za zło wcielone i dzieło szatana.

Dlaczego nie mogła? Bo mieli podpisaną umowę? Cóż, to samo dotyczy prezesa. Wiedz, że siedząc na dupie i czekając aż w końcu będzie lepiej do niczego się nie dojdzie. I dziwię się, że nie pobiliście tego prezesa, w końcu to by było dla dobra waszej drużyny...

nie wszedzie tak jest jak u was... nie wiem czemu niemogli , wiesz u nas w malym miasteczku licza sie znajomosci , widocznie prezes znajomosci ma. W sumie to nie glupi pomysl z tym pobiciem ;D musialbym pogadac z kolegami ;D

Gordorczyk 11-08-2009 01:17

W Kolumbii osobliwe metody walki z kibolami

Kolumbijscy kibice futbolu dostali zakaz noszenia lub pokazywania koszulek, flag lub innych przedmiotów w kolorach klubowych podczas meczów wyjazdowych swych drużyn. Zakaz wydano, by zapobiegać chuligaństwu i przemocy na stadionach.
źródło: sport.pl
dzisiaj Kolumbia, jutro Polska :(

Gierubesoen 11-08-2009 01:28

U nas to nie przejdzie.. Zresztą, Kolumbia jest bardziej dzika, tam zamiast pięści są pistolety i karabiny :D

Albertus 11-08-2009 07:48

u nas to by nie przeszlo , juz se wyobrazam policje podchodzaca do 300/400 kibicow co wyjechali na wyjazd i mowia zeby pozdejmowali szaliki , byla by to taka prowokacja ze na 90 % takich przypdkow byla by zadyma.

Gordorczyk 11-08-2009 10:07

/\ mam nadzieje ze macie racje

http://www.youtube.com/watch?v=ltzdu...eature=related
prawda o kibicach

MasterofPuppets 11-08-2009 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2618655)
@: albercik
koles wes mnie nie rozwalaj masz 16 lat i odwalasz 3 osobowe mlyny to ty chyba mlyna nie widziales!!!!!!!!!!!!! u nas na derbach trojmiasta na mlyn chodzi po 2 tys osob wiec nie wypowiadaj sie!!!!!!!! jak chcesz byc kibolem to dorosnij smarku a nie cwaniaka na forum zgrywasz pewnie jakbym ci wjechal z partyzanta na twarz to by cie matka nie poznala kozaku

lece na impre elo

Typowy net-hools arki ;))

CytrynowySorbet 11-08-2009 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2621018)
dzisiaj Kolumbia, jutro Polska :(

Do Polski to nie przejdzie, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości - tutaj sytuacja nie jest tragiczna.

@Albertus: jakby doszło do takiej zadymy to chyba wiesz kto by zatriumfował. I nie mówię tutaj o bójce, tylko o jej skutkach.

MasterofPuppets 11-08-2009 15:36

W Polsce taka ustawa nie ma szans instnienia ;). Zajebiscie by wtedy oprawy wygladaly, kazdy ubrany inaczej :D

Albertus 11-08-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2621119)
Do Polski to nie przejdzie, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości - tutaj sytuacja nie jest tragiczna.

@Albertus: jakby doszło do takiej zadymy to chyba wiesz kto by zatriumfował. I nie mówię tutaj o bójce, tylko o jej skutkach.

tak , policja pewnie by dostala wpierdol ale pozniej kibice mieli by nieprzyjemnosci prawne , ale mysle ze to by i tak nas nie zraziło.

CytrynowySorbet 11-08-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2621608)
tak , policja pewnie by dostala wpierdol ale pozniej kibice mieli by nieprzyjemnosci prawne , ale mysle ze to by i tak nas nie zraziło.

Za atak na policjanta idzie się do więzienia. Więc wątpię, czy by nie zraziło.

sphinx123 11-08-2009 21:02

Sorbet, to chyba logiczne, że oni zabiliby wszystkich policjantów więc nie miałby kto złożyć oskarżenia!

http://img210.imageshack.us/img210/2315/wirtuallara.png

MasterofPuppets 12-08-2009 08:42

@up
Probowales być zabawny ? :)

Albertus 12-08-2009 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2621631)
Za atak na policjanta idzie się do więzienia. Więc wątpię, czy by nie zraziło.

wyobrazasz sobie jaka sila sa kibice? patrz ilu nas jest , w calej Polsce bedzie kilkaset tysiecy. Wystarczy ze czolowe kluby zrobią chwilowo zgode , i wszyscy kibice zrobili by taki mlyn w kraju ze ustawa by nie przeszla ewentualnie mozna by tez strajk zrobc , rzad musialby zareagowac na tyle ludzi strajkujących. jest to tylko kwestia dogadania , dlatego mysle ze taki pomysl u nas nawet by nie przeszedl.

CytrynowySorbet 12-08-2009 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2622075)
wyobrazasz sobie jaka sila sa kibice? patrz ilu nas jest , w calej Polsce bedzie kilkaset tysiecy. Wystarczy ze czolowe kluby zrobią chwilowo zgode , i wszyscy kibice zrobili by taki mlyn w kraju ze ustawa by nie przeszla ewentualnie mozna by tez strajk zrobc , rzad musialby zareagowac na tyle ludzi strajkujących. jest to tylko kwestia dogadania , dlatego mysle ze taki pomysl u nas nawet by nie przeszedl.

Żartujesz sobie? Nie wiem za kogo wy się macie. Jakby kibice zrobili "młyn", to źle by się to dla nich skończyło, wierz mi, bo kraj nie użyłby policjantów, tylko innych sił. Zresztą co ty myślisz, że rząd by się przejął... wybacz, ale to brzmi jak jakiś żenujący żart prowadzącego... STRAJKIEM KIBICÓW? A po co wy nam w kraju? Porównujesz się do górników czy pielęgniarek? Inne kraje by nas wyśmiały, a wy, kibice, gorzko byście tego pożałowali. Myślisz, że skoro kraj może wysyłać żołnierzy na wojny, to nie poradzi sobie z bandą idiotów, którzy organizują jakieś śmieszne strajki? Ty chyba naprawdę nie masz zielonego pojęcia, jak funkcjonuje państwo.

Proszę bardzo, organizujcie głodówkę, chętnie się pośmieję, a i przeludnienie się trochę zmniejszy i średnie IQ wzrośnie.

Gierubesoen 12-08-2009 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2622169)
Jakby kibice zrobili "młyn", to źle by się to dla nich skończyło, wierz mi, bo kraj nie użyłby policjantów, tylko innych sił.

Zanim wojsko wkroczyłoby do akcji, minęłyby ze 2 dni, w tym czasie sporo by się działo gdyby wszyscy kibice stanęli po jednej stronie barykady.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2622169)
Zresztą co ty myślisz, że rząd by się przejął... wybacz, ale to brzmi jak jakiś żenujący żart prowadzącego... STRAJKIEM KIBICÓW? A po co wy nam w kraju? Porównujesz się do górników czy pielęgniarek?

W przeciwieństwie do pielęgniarek, kibole roz*******ają wszystko wokół, więc wątpię, żeby ludziom na górze to 'zwisało'

Nie, nie twierdzę że szalikowcy > pielęgniarki, bo dla państwa ważniejsze jest to drugie, ale ogarnięcie setek rozjuszonych facetów to nie kwestia godzin, lecz dni

CytrynowySorbet 12-08-2009 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2622189)
Nie, nie twierdzę że szalikowcy > pielęgniarki, bo dla państwa ważniejsze jest to drugie, ale ogarnięcie setek rozjuszonych facetów to nie kwestia godzin, lecz dni

Według mnie na takich "rozjuszonych facetów" powinny być polowania, bo to jest po prostu kpina, "strajk kibiców". To może zrobimy strajk właścicieli psów (bo trzeba bo pieskach sprzątać kupki na dworze)? Banda rozjuszonych psów jest bardzo niebezpieczna...

Taka prawda: piłka nożna powoduje tylko agresję, i dlatego nienawidzę tego sportu. Z fanami koszta / siatki takich problemów nie ma.

Albertus 12-08-2009 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2622189)
Zanim wojsko wkroczyłoby do akcji, minęłyby ze 2 dni, w tym czasie sporo by się działo gdyby wszyscy kibice stanęli po jednej stronie barykady.

wlasnie , to nie bylo by 100 osob ktore mozna rozpedzic szybko , ale jak wyobrazisz se dziesiatki tysiecy ludzi idacych ulica i rozwalajacych co sie da , rzad szybko by skapitulował zeby nie bylo nie potrzebnego rozlewu krwi. Wystarczylo by tylko troche ogarnietych ludzi ze zdolnosciami przywodczymi a wtedy nawet by można rząd zmienić. I nie mow ze nie , bo ludzie maja duza sile , niby jak obalilismy komune? glownie poprzez strajki wiec tu mozna zrobic to samo a nawet latwiej bo komunisci nie bali sie strzelac do ludzi a teraz w swiecie gdzie sa te jakies prawa czlowieka to bali by sie strzelac ostra amunicja.

Gierubesoen 12-08-2009 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2622195)
Według mnie na takich "rozjuszonych facetów" powinny być polowania, bo to jest po prostu kpina, "strajk kibiców". To może zrobimy strajk właścicieli psów (bo trzeba bo pieskach sprzątać kupki na dworze)? Banda rozjuszonych psów jest bardzo niebezpieczna...

Nic nie poradzisz, kibice piłkarscy w Polsce na dzień dzisiejszy to potężna siła, czy tego chcesz, czy nie :)

MasterofPuppets 12-08-2009 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2622195)

Taka prawda: piłka nożna powoduje tylko agresję, i dlatego nienawidzę tego sportu. Z fanami koszta / siatki takich problemów nie ma.

Gówno wiesz, wiec opuść ten temat z łaski swojej :). Skoro tak wiele masz do kibiców, po co tu zaglądasz w ogole ?

Gordorczyk 12-08-2009 13:34

Jak wszyscy wiemy po sobotnim incydencie w czasie wyjazdu do Bełchatowa zostało zatrzymanych przez policję pięciu niewinnych ultrasów. Nie są oni ani złodziejami, ani "krewkimi chuliganami" czy też pseudokibicami. Są oni KIBICAMI takimi jak my wszyscy.

Kto jeździ na wyjazdy ten wie do czego zdolna jest polska policja. Na tym wyjeździe mogliśmy nie po raz pierwszy doświadczyć na własnej skórze jak działa "identyfikacja sprawców". Z tłumu były wyciągane niewinne osoby, które niczego nie ukradły.

Na szczęście wszyscy wrócili już dziś do domów. Czują się dobrze pomimo licznych ran i siniaków odniesionych "przez przypadek" podczas zatrzymań przez policję. Postawiono im zarzut czynnej napaści na funkcjonariuszy.

Do tego, aby nasi kibice zostali uniewinnieni potrzebni są dobrzy adwokaci, którzy dużo kosztują. Dlatego też zwracamy się do Was z ogromną prośbą o pomoc finansową.

Na miejscu tych pięciu kibiców mógł się znaleźć każdy z nas. Każdy z nas mógł zostać spacyfikowany i osadzony "na dołku". Nie możemy dopuścić do tego, aby zostali oni wyeliminowani z naszego kibicowskiego świata. Niezależnie od tego czy jeździsz na wyjazdy czy nie, czy jesteś kumaty lub mniej kumaty, czy masz 16 czy 50 lat prosimy Cię o wsparcie finansowe.

Sumę jaką uzbieramy w całości przeznaczymy na obronę naszych niewinnych kibiców, jak także na koszta związane z procesem przeciwko policjantom, którzy w sposób niewłaściwy interweniowali podczas sobotniego, hańbiącego wydarzenia.
źródło:jagiellonia.net
chodzi o to ze oskarzono kibicow Jagi o kradziez rozynych rzeczy z cpn
potem psy weszkly do autobusu wyciagnly ludzi na chybil trafil i tamci dzis maja przejebane :(

Ulrikk 12-08-2009 13:52

Strajki Kibicuf Som Gupie! Lepiej Zrupy Strajk Pedaluf, Ubiezmy Sie Na Rurzowo Bendzie Spoko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17.