![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Albertus, z całym szacunkiem, ale twoje poglądy są tak arcy komiczne, że aż nie ma sensu z tobą dyskutować :s Jesteśmy potomkami Słowian? Odzywają się geny? Boże, takiej głupoty nie widziałem od czasu, gdy dostałeś bana.
Zresztą, to nie temat od tego, ale z doświadczenia wiem, że zaraz znów wymyślisz jakieś chore poglądy, może że np. jak człowiek nie dostanie od czasu do czasu wpier**l to nie będzie normalny, albo coś w stylu będę bronił Polski bejsbolem. Wyjedź na wojnę do Iraku, tam są dla ciebie odpowiednie warunki :s |
@up
offtopujac, jestesmy slowianami (przynajmniej ja na 100%) @topic wczoraj mielismy wyjazd do Belchatowa, ja niestety nie pojechalem :/ |
Cytuj:
ilu bylo od was w Belchatowie? moja druzyna przegrala 0-1 na wyjezdzie z beniaminkiem (my spadkowicze) ;( wyjazdu niestety nie bylo , mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie wiecej kibicow i zrobi sie jakis porzadny doping za tydzien u siebie ;D |
Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce jest w 100% Słowianinem. Dlaczego? Przez Polskę przetoczyło się tyle wojen, że jesteśmy wymieszani ze wszystkimi nacjami (gwałty rox) ;] Dodajmy do tego jeszcze częste migracje Żydów do Polski.
|
Rotfl, jeszcze tego brakowało w tym temacie. Ale spokojnie, Albertus wam zaraz wszystko wytłumaczy.
@CytrynowySorbet Wyjąłeś mi to z mordki ;< @top Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zawsze kumple szli przez plot a ja placilem 5 zl , pozniej mi powiedzial koles z zarzadu ze to prezes sobie bieze i od tamtej pory tez przez plot wchodze. jak sie prezes zmieni to znowu bede placil za bilety |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A takie usankcjonowane pojedynki byłyby dobre w przypadku ustawek kibiców (nie mówię tu o zwykłych burdach na stadionach) - dwie ekipy ustalają ze sobą miejsce i warunki bitwy, umowę dają wszystkim do podpisania i magiczny sposób policja ma o wiele mniej roboty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może mi ktoś powiedzieć co ten scyzor tam znów nabazgrał, bo nie zdążyłem przeczytać zanim post został usunięty?:) A swoją drogą przypominam, że temat jest o ultrasach, a nie hooliganach, jak ktoś nie odróżnia od siebie tych dwóch grup to nie wiem co robi w tym temacie. |
Cytuj:
no chyba ze dogadacie sie z UJB to użyczymy dla was jakis sektor :) |
Cytuj:
nie wszedzie tak jest jak u was... nie wiem czemu niemogli , wiesz u nas w malym miasteczku licza sie znajomosci , widocznie prezes znajomosci ma. W sumie to nie glupi pomysl z tym pobiciem ;D musialbym pogadac z kolegami ;D |
W Kolumbii osobliwe metody walki z kibolami
Kolumbijscy kibice futbolu dostali zakaz noszenia lub pokazywania koszulek, flag lub innych przedmiotów w kolorach klubowych podczas meczów wyjazdowych swych drużyn. Zakaz wydano, by zapobiegać chuligaństwu i przemocy na stadionach.
źródło: sport.pl dzisiaj Kolumbia, jutro Polska :( |
U nas to nie przejdzie.. Zresztą, Kolumbia jest bardziej dzika, tam zamiast pięści są pistolety i karabiny :D
|
u nas to by nie przeszlo , juz se wyobrazam policje podchodzaca do 300/400 kibicow co wyjechali na wyjazd i mowia zeby pozdejmowali szaliki , byla by to taka prowokacja ze na 90 % takich przypdkow byla by zadyma.
|
/\ mam nadzieje ze macie racje
http://www.youtube.com/watch?v=ltzdu...eature=related prawda o kibicach |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Albertus: jakby doszło do takiej zadymy to chyba wiesz kto by zatriumfował. I nie mówię tutaj o bójce, tylko o jej skutkach. |
W Polsce taka ustawa nie ma szans instnienia ;). Zajebiscie by wtedy oprawy wygladaly, kazdy ubrany inaczej :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorbet, to chyba logiczne, że oni zabiliby wszystkich policjantów więc nie miałby kto złożyć oskarżenia!
http://img210.imageshack.us/img210/2315/wirtuallara.png |
@up
Probowales być zabawny ? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Proszę bardzo, organizujcie głodówkę, chętnie się pośmieję, a i przeludnienie się trochę zmniejszy i średnie IQ wzrośnie. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie, nie twierdzę że szalikowcy > pielęgniarki, bo dla państwa ważniejsze jest to drugie, ale ogarnięcie setek rozjuszonych facetów to nie kwestia godzin, lecz dni |
Cytuj:
Taka prawda: piłka nożna powoduje tylko agresję, i dlatego nienawidzę tego sportu. Z fanami koszta / siatki takich problemów nie ma. |
Cytuj:
wlasnie , to nie bylo by 100 osob ktore mozna rozpedzic szybko , ale jak wyobrazisz se dziesiatki tysiecy ludzi idacych ulica i rozwalajacych co sie da , rzad szybko by skapitulował zeby nie bylo nie potrzebnego rozlewu krwi. Wystarczylo by tylko troche ogarnietych ludzi ze zdolnosciami przywodczymi a wtedy nawet by można rząd zmienić. I nie mow ze nie , bo ludzie maja duza sile , niby jak obalilismy komune? glownie poprzez strajki wiec tu mozna zrobic to samo a nawet latwiej bo komunisci nie bali sie strzelac do ludzi a teraz w swiecie gdzie sa te jakies prawa czlowieka to bali by sie strzelac ostra amunicja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak wszyscy wiemy po sobotnim incydencie w czasie wyjazdu do Bełchatowa zostało zatrzymanych przez policję pięciu niewinnych ultrasów. Nie są oni ani złodziejami, ani "krewkimi chuliganami" czy też pseudokibicami. Są oni KIBICAMI takimi jak my wszyscy.
Kto jeździ na wyjazdy ten wie do czego zdolna jest polska policja. Na tym wyjeździe mogliśmy nie po raz pierwszy doświadczyć na własnej skórze jak działa "identyfikacja sprawców". Z tłumu były wyciągane niewinne osoby, które niczego nie ukradły. Na szczęście wszyscy wrócili już dziś do domów. Czują się dobrze pomimo licznych ran i siniaków odniesionych "przez przypadek" podczas zatrzymań przez policję. Postawiono im zarzut czynnej napaści na funkcjonariuszy. Do tego, aby nasi kibice zostali uniewinnieni potrzebni są dobrzy adwokaci, którzy dużo kosztują. Dlatego też zwracamy się do Was z ogromną prośbą o pomoc finansową. Na miejscu tych pięciu kibiców mógł się znaleźć każdy z nas. Każdy z nas mógł zostać spacyfikowany i osadzony "na dołku". Nie możemy dopuścić do tego, aby zostali oni wyeliminowani z naszego kibicowskiego świata. Niezależnie od tego czy jeździsz na wyjazdy czy nie, czy jesteś kumaty lub mniej kumaty, czy masz 16 czy 50 lat prosimy Cię o wsparcie finansowe. Sumę jaką uzbieramy w całości przeznaczymy na obronę naszych niewinnych kibiców, jak także na koszta związane z procesem przeciwko policjantom, którzy w sposób niewłaściwy interweniowali podczas sobotniego, hańbiącego wydarzenia. źródło:jagiellonia.net chodzi o to ze oskarzono kibicow Jagi o kradziez rozynych rzeczy z cpn potem psy weszkly do autobusu wyciagnly ludzi na chybil trafil i tamci dzis maja przejebane :( |
Strajki Kibicuf Som Gupie! Lepiej Zrupy Strajk Pedaluf, Ubiezmy Sie Na Rurzowo Bendzie Spoko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |