![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
czemu zawsze ktoś musi zniweczyć moje zamiary bycia pro? :( |
|
@up
:D Jasne chyba Ty ... -.- Wez to nie dzial ,,Fake'i" ziaaaa.... x) |
Z serii muszę szybko wbić lvl bo za pół godziny będę miał przeje*ane:
http://img697.imageshack.us/img697/9767/beztytuuvfh.jpg 55k expa wbite w 41 minut =/ I jeszcze coś z wara, w którym my jako RDT odgrywaliśmy rolę Serka, czyli chodzące mwalle: http://img535.imageshack.us/img535/7645/beztytuuko.jpg |
gz ;d ja mam kare jeszcze nawet jak mi sie skonczy to i tak nie ma kasy na expienie a zbysiu sie opierdacza
ah przeczytajcie gildiowe forum |
|
Zagadaj do Aronie, żeby ze mną na najtmary poszedł :((
|
@Poreda
Gz x) @Ogoras Hantet na majnie pay? |
Offer, 100k goroma dp?
|
@Ogorek
Dp cormaya blz no parcel free acc :( Zeby nie bylo, ze bez skrina (duch kretyna patrzy brrr ..... :zimno: Cytuj:
|
|
@up
Prosze ignorowac tego trolla :) |
|
|
@up
ROTFL LOL nawet nie chce mi sie z tego tlumaczyc ;d |
|
pedalski xP
|
@pooh
Bo ogorek lubi trzymac moja paleczke zawsze przy sobie :) @topic Ja z nopem w domku :D |
Sprzedałem 100k na Dolerze za 50zł i se kupiłem 150k tutaj więc będzie za co expic :D
|
Cytuj:
|
Heheheh :D FIRMOWA KASA FIRMOWY PACC HEHEHE Z POZDROWIENIAMI DLA OGÓRA HEHE
|
Cytuj:
X(X(X( A CZEMU NIE MA DALEJ PACCA X(X(X( |
moglby podrzucic ktos na doexpienie do tego sdkera? bo to wydaje sie byc wiecznoscia :/
|
O mój boże czy ja widze na skrinie regore nupa?A ogór zrobił outfit taki w jakim codziennie w rl chodzi ;x już niedługo wracam i macie hanta!!1111
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
panowie mniej smiechu wiecej prawdy bo team nam sie rozpada i ze tak powiem kilku ludzi juz to dawno wkur****lo i se odeszli wiec proponuje rozwazyc ten temat i umowic sie na godzine i porozmawiac
|
Cytuj:
|
No, i zostają tylko pro ivul roz*******acze :D, kupcie mi bohsy !!
|
ogorku to nie jest tak ze ma zostac najlepszy team powiem ci szczerze ze kiedys calym teamem nie bylismy najlepsi mielismy duzo mniejsze lvle prawie w ogole sdkerow nie bylo a ludzie sie nas bali. co najlepsze czerpalismy z tego korzysci finansowe oraz mielismy dobra zabawe i tak nie moze byc. w szczegolnosci prosze fryte i cavekiego o skontaktowanie sie ze mna nie mam ventrilo wiec moze byc droga gg !
|
ja mówie, że cipki nooby i szajbusy już poodpadali i zostało nas z 10... Kupcie mi bohsy i dajcie kase bo kurwa mam 75gp =.=
Kocham was <33333 |
nemo nemo - ah ten iphonowski słownik :d siedzę sobie w pracy i tak marze żeby cię znowu usłyszeć na vt:) wieczorkiem robię grube wt to Ci podesle coś hajs na sdkera:p btw ja sie z nikim nie spinam jestem rozluźniony jak ogórek kiedy mama jest w pracy i może grać więc jak widzisz jest ok:P kiedy będziesz wkońcu miał majka?!X(
@ogor Nikt haushaushusasahuusah :) @pepeszka My sie zimy nie boimy! Kiedy będziesz mógł orac i kiedy na vt?:p |
dawajcie coś na weekend;/
@fryta te zdjęcie specjalnie dla ciebie, dzięki, że mnie obudziłeś wtedy <3 http://i642.photobucket.com/albums/u...666/25sork.jpg |
Cytuj:
Pepeszka, wiesz że na vt są mity o tobie ?! Fryta, jak zrobić duże wt, to masz mi kupić bohsy i hotm, bo jak nie to cie roz*****e w lola ahusdAUSDGASgdkJASDKJASHDkjagsdjA br? |
@Pohwa
hehehe :P Ja sie troszcze o moich :* @ogoras HEHEHEHEHE!!:DD:D: :P Jakie mity btw? Moge Ci jak cos pozyczyc czypieciesiat. X( |
ojj dużo tych mitów !
Kupcie mi bohsy i załatwcie konto na łortibji! |
Cytuj:
Cytuj:
Daj ktoś venta na pm bo ten co mi konto robiliście niedziała (chyba) |
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah. Nie ale wiem ze ci zależy:p swiruje:d
|
Lekomania inaczej uzależnienie od leków jest forma toksykomani, która wywołuje stan psychiczny lub fizyczny, wynikający z interakcji leku i żywego organizmu, charakteryzujący się zmianami zachowania zawsze łącznie z przymusem stałego lub okresowego zażywania leku, w celu doznania oczekiwanego efektu psychicznego lub fizycznego lub w celu uniknięcia nieprzyjemnych doznań związanych z brakiem leku. Niebezpieczeństwo uzależniania się od leków polega między innymi na tym, że w miarę rozwoju uzależnienia chory musi przyjmować coraz większe dawki leku, dla otrzymania pożądanego efektu. Nasila to niebezpieczeństwo przedawkowania leków i wystąpienia ich działań niepożądanych, aż do zatrucia i śmierci.
\_ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |