![]() |
#Up
Powiem Ci jedno. Byłem w Islandii i miałem taką akcje że: Jestem na farmie u islandora, wszystko git. No i nagle na małą dziewczynkę skoczył pies(córkę gospodarza), dziewczynka miała z 3 latka. No to podbiegam i z buta mu, a gospodarz wkurzony idzie do szopy bierze strzelbę ...(prawie się zesrałem jak to zobaczyłem, myślałem ze mnie zajebie) a on mówi odsuń się (po ang) to ja za nim stanąłem. To on wycelował w psa i bach. Piesek Dead U nich jest prawo że jak pies zaatakuje dziecko to od razu kulka w łeb :| #Top Islandia pełno śniegu lód wszędzie. Wpadłem do oceanu...tzn zatoki ale po pas...więc było strachu ale kumpli miałem* spoko to w mgnieniu oka zareagowali :) *-Wyjechałem z Islandii ....;( Może jeszcze wrócę :) #Ulrikk Pokaż gdzie napisał że na nią szczekał...napisałem że skoczył(czyt.przewrócił i warczał) |
Cytuj:
|
@Aphino
No tak, szczekając pies może zniszczyć słuch, zapomniałem. |
Nigdy nie wiadomo, że łagodny, biedny szczekający piesek ma we łbie skoro biegnie w twoją strone i zaczyna na ciebie szczekać...
|
Biegnący w twoją stronę dres powinien zostać skazany za pobicie?
|
... a wyciągający scyzoryk (w celu np. otworzenia butelki piwa) za morderstwo ze szczególnym okrucieństwem (65 ciosów w głowę, szyję i klatkę piersiową). To przecież oczywiste. A najlepiej łapać to całe bandyctwo zanim jeszcze wyjdą z domu, w sumie wychodzą w wiadomym celu - żeby siać zagładę, zniszczenie, wandalizm i chuligaństwo.
|
pamiętam jak byłem mały, kiedyś pojechałem na wieś. poszedłem gdzieś tam się przejść jedząc sobie jagodziankę. Nagle zaczął mnie gonić wielki pies, więc ile sił zacząłem uciekać. W końcu jednak mnie dogonił, skoczył na mnie i przewrócił. Zabrał mi jagodziankę i uciekł. Strach pozostał, nie lubię już jagodzianek.
|
na mnie kiedyś kura zaczeła skakać. przestraszony cholernie byłem. ojciec zabił i na drugi dzień był rosół xD
|
Ja miałem taką przygodę z moim psem, on był jescze malutki, pare miesięcy czy rok miał ( teraz 10 lat :) )
Ciągnołem go za ogon, męczyłem aż w końcu mnie ugryzł, ale tak leciutko. Moja mama przyszła, pyta co się stało ja jej mówie. A ona zażartowała : to też go ugryź. a ja to na serio wziąłem i ... :o |
obejrzenie tego:
Ukryty tekst:
i filmikow z serii 2girls1cup |
@up
FAK! ROBEK zlituj się i ocenzuruj to trochę! ! ! Jeszcze jakiś synek to obejrzy >.< Najgorszy film jaki w życiu widziałem... masakra |
Cytuj:
|
@robek : O, KURWA.. MAĆ !
Po co ja to obejrzałem ?.. Skąd ty ten link wytrzasnąłeś ? |
Cytuj:
|
@UP
Prawdopodobnie chcą odświeżyć wspomnienia z dzieciństwa, nie wnikaj :P |
Cytuj:
Tja, weź jakiś admin achtung tam napisz czy coś. |
Cytuj:
co, fajne? wiem, wiem... tez spac po tym nie moglem |
Kusi mnie jak jasna cholera żeby obejrzeć, ale za chwilę będę jeść... powstrzymam się :x
|
Po nazwie domyślam się co to jest, bo było pisane o tym w tym temacie.
I to też jedna z gorszych rzeczy jakie obejrzałem... |
Wymiotować mi się nie chciało. Ale czasami patrzyłem tylko jednym okiem. :p
edit: Kumpel wpadł pokazałem mu. Prawie się porzygałem tym razem. |
To ja chyba dziwny jestem bo się z tego śmiałem.
|
nikt wiecej nie poogladal? : (
|
pierwsze 3 sekundy i wylaczylem ten shit :<
|
A co tam jest? to moze obejze xd
|
Cytuj:
1. Jesteś słaba psychicznie 2. Nie boisz się mieć urazu do końca życia 3. Jeśli coś jesz 4. Jeśli nie.... nieważne, nie ruszaj tego :P |
sic ;x mam to juz od jakiegos czasu na telefonie ;d mocne... mocne... zastanawiam sie tylko, na chuj oni to robią?
|
Cytuj:
|
2girls1cup to nic przy tym filmie
|
Cytuj:
-For Money |
Cytuj:
Cytuj:
|
W link nie wszedłem, ale czy to filmik, na którym jacyś faceci robią różne chorze rzeczy z genitaliami? Bo jeśli tak, to już widziałem. : <
@Ze'To Oooo, kolega mi to w szkole jakieś 3 tygodnie temu pokazał. Sick. |
Nie oglądałem, więc zapytam: jak bardzo chore?
|
cóż mi jakoś na wymioty się nie zbierało co więcej popijałem sobie przy tym kakao... nie wiem czemu ale wrażenia to takiego nie robi, chyba że daje do myślenia jak głupi ludzie są na tym świecie
PS Chyba że wyciągnięcie jądra to było harde :d @Down Nazwa firmy ! FAST :D |
@Rocket Slayer
Czemu nie? Chora przyjemność to zupełnie inna rzecz. Czytałem gdzieś, że jak pojdziesz do jakiejś tam firmy i podczas kręcenia spalisz se dupę płacą ci od 1000-8000 w zależności w jaki sposób to zrobisz. |
dla tych co boją się oglądać spoil
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
@up
Masz kilka stron wcześniej : P @offtopic (?) xD Nawet nie wchodzę w link robka, bo po obejrzeniu 2 girls 1 cup, miałem cały czas to w głowie, przeważnie jedząc coś czekoladowego... Jedząc Kitkata przypomniał mi się ten film i po prostu go wyplułem... ; [ Już nigdy nie popełnię podobnego błędu. ;< |
Oglądałem to, będąc w "vip" grupie na jakimś forum xd
Miałem dostęp do zamkniętego tematu "obrzydlistwa". Temat został usunięty po 3 dniach, było tam z 50 podobnych linków. (2guys1horse polecam). Kto to robi? Starzy harlejowcy, impotenci, nie staje, więc chcą ostatni raz przeżyć z "nim" hardcore. ^^ |
@up: to jest sado-maso. Tak więc zawężanie do harleyowców itd. mija się z celem. To są ludzie 'wszelakiej maści'.
Materiały pochodzą z bmezine.com, swoistego źródła wiedzy na temat modyfikacji ciała. Tych najcięższych również. Większość to po prostu zabiegi diy, dobrze, że nie było penektomii bo takie nagrania też się zdarzają. @topic: rozbój w biały dzień :) Najlepsze jest to, że 3 dresów Ci grozi, a wokół swawolnie po*******a społeczeństwo polskie. Śmiech na sali. |
Cytuj:
Googlowałem ale same reakcje widzów na te vid wychodziły... |
Cytuj:
a tutaj chłopaki skillują fist fighting: http://www.2guys1hole.com/ tutaj za to kobietka skilluje: http://kidsinsandbox.net/index2.php |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |