![]() |
Tomby (niższe poziomy)
Guardy (też niższe) Wieże mino Poh Hero itp |
Ja chodze do jakini troli. Tam tez mozna znalezc kilka orkow.Nie chodze w nieznane miejsca bo sie boje ze mnie zabija - wole poskillowac na slabszych potworkach w znanym miejscu i tak niedlugo bede mial lepsze poziomy to moze sie wybiore na jakas wyprawe w nieznane miejsce.
|
A ja robie tak... Ide do sklepu i kupuje np. 3 bp boltsow (chyba ze jakis player ma na sell) i ide expic na dwarf guardy. Locik jest naprawde spoko wiec kasa idzie bardzo szybko. Koncza mi sie belty ide sprzedac loot itd. Jezeli guardy mi sie nudza ide do ankh na tomby. (duzy plusem jest ogromne zroznicowanie potworkow) A w teamie chodzimy na hero =]
|
ja to uwielbiam expić na slimachbo łatwo zabić i na 1 HP przypada 1.06 EXP, ale niestety "świetny" loot;(
|
Dorzuce cos dla Sorca:
-Sorc od 8 do 20 lvl Na 8 lvlu najlepiej bic Trolle, Rotwormy itp do puki nie wbijemy lvla na ktorym mozemy se zrobic HMM. Kiedy juz do tego dojdziemy robimy sobie bp i lecimy na Cyce lub Minotaury Guardy, exp leci dosc szybko i tak do 20 levela (od czasu do czas mozna na dragi wypasc) -Od 20 lvla do 30 Ciagle hunty z kolegami (Dragony, Giant spidery) a jesli chodzi samemu to polecam dla PACC Dragi na ank dla FACC jakies Dwarfy w kopalniach. Kiedy juz bedziemy mogli przywloac Monka najlepiej expic na Dwarf Guardach. -od 30 lvl do 40 -Dwarfy Guardy w kopalniach, Dragi solo, mozna wbic sie na POH na cyce i minotaury. Jesli chodzi o hunty najlepiej jest huntowac na DLe bardzo dobry exp. - lvl 40+ Na tym lvlu najlepiej z PACC, ciagle Necro hunty (czemu nie wczesniej? bo na 40 lvlu jest taki jakby przelom w uderzeniach z magi HMM/GFB) Necro hunty bardzo oplacalne w expie i loocie. I na tym mozna leciec na spokojnie do 50 a nawet 60 levela Mam nadzieje ze do takiego lvla wystarczy i , ze komus pomoglem w czyms POZDRO 600 |
Hmmmm
To zależy jaką profesją: -knightem :wiking: najcześciej dwarf guardy i cyce -palem :lucznik: walściwie to samo -sorcem i drutem :mag: roty,dsy,gule,szkielety,dwarfy To zależy od tego czy dany resp nie jest zajęty |
Cytuj:
|
Roty, dwarfy, amazonki, valkirie, wildzi, dwarfy, dwarfy soldiery, miśki (dla żarcia), orki, orki spearmeni, orki warriorzy, gobliny, trole i jeszcze pewno nie wszystkie wymieniłem...
|
:p
Ja moim Palladynem (32lvl 72/53 13 m lvl) expie na Pohu, dokładniej na cyclopach, mino guardach, mino archerach, ghoulach, skieletonach i demon skieletonach. Kiedy miałem pacc to od czasu do czasu "skakałem" na gsa(bohy+utani hur). Exp tam jest przyjemny i oplacalny (zbieralem nawet mace i swordy- wszystko co sie da w venore spylic) jeśli nie miałem lagów to nie traciłem ani jednego uha podczas dlugiego expienia. Jakby ktoś chciał flimik to piszcie na PW
EDIT: CZASAMI EXPIE BOLTAMI CZASAMI STRZALKAMI ZALEŻY JAKI MAM HUMOR :P |
=]
ja moim knightem [skille 87/84 7 mlvl 81 lvl] expie na:
cyclopolis(60k~/h przy wolnych dolnych pietrach) guardy (40k/h) dragi 70k/h orc fortres 60k/h tomby do 40k/h natomiast pallem 72lvl 89 dista expilem na: poh to roznie bywa:D i reszta jak wyzej=] no i moze vamp hell Ball Dragoneye 81elite knight=] odwiedzil forum tibi pl=]]] |
jak moj bloker jest on to expie na dragach (caly exp idzie dla mnie B)
a jak go nie ma to siedze w elvenbone lub na cycach, a jak nie chce mi sie czekac na resp to ide na dwarfy(guardy i soldiery) Jestem druidem :mag: na harmonii lvl : 22 z mlv 32 :( |
głownie soldki i guardy. Czasem cyklopy. Jezeli potrzeba kasy to jeszcze sie skoczy czy wolny jest ghosteland - ladnie kasa leci. Przyznam, ze dawno jednak nie expilem - trenie... B) B)
|
ja to roznie Dragi Necro z Dsami :D
|
exp
45 knightem - na dwarf guardach, (soldach przy okazji), slimach, cycach, czasem blokuje kolegom gsy
22 sorcem - na ghulach, slimach (skelety itp.), czasem dragi solo, czasem gs w grupie, najczęściej zamek koło ab (w tym zerki, mino-guardy, huntery, archery itp.) |
Ja najczęściej chodze na zamek ( Dla ciemnych Elvenbane) Dwarfy Soldiery i Na Amazon Camp (Amki I Valkirie)
Nick:Szary elf World:Hiberna Skills:49\42 ;( Level:19 Magic Level:3(35% do 4 ;) ) |
Ja sam chodzę na roty i Valkyrie/amazonki, a z monkami na dwarfy guardy. Niedługo będę z dsami smoki solował ;]
|
Larva RoX :D (66 master sorc)
|
ja expie na dwarfach :D one sa najlepsze na kazdy lvl :D
|
Na ratach -.-
|
najczęściej expiłem w goblin cave na edron. jeszcze na larvach i teraz myśle, że się częściej na ghostland na daramie będę wybierał
|
Ghoul'e w Ghostlandzie
albo dwarfy solidery i Dwar Guardy w Kazzodron Solo |
Moje Solo
Ja głównie expie na Rotwotmach i w kopalniach Dwarfów, a od dziś zacząlem expic na GS'ach...tylko loot nie zawsze mi pasi :/
|
ja expie na pohu , wybijam wszystko oprocz gs ,ds i orcow
|
Ja jak narazie chodze na ghoule i scorpiony do ghoust landu ale czasem na cyce no i soldki jak ghostland jest zajety
|
ja skilluje na rotach, a expilem dotychcasz tez na rotach (z lepszym mieczem), ale teraz jak mam 15lvl to chyba bede chodzic na dwarfy, ale i tak narazie skilluje jeszcze na rotach :]
|
Ehh
Ja tylko expie na cycklopach, orcach riderach, war wolfach jak wejdzie to i zerka zabije :D
|
ja skilluje na rotach ( i expie przy okazji gdy trening kojarzy mi sie juz z wymiotami :D ) a tak to dwarfy, amazony i valkyrie :baby:
|
Dragon Land ( na smokach,żeby ktoś nie myślał,że na scorpach xDD )
Jakieś cyclopis,scaraby też :D a oprócz tego to co sie nawinie to sie zabije:D |
Ja knightem polecam Przedewszystkim Soldy od 12 do 25 lvl . Na nich narazie expie. Dla pallkow polecam PoH na skillach 72/55 i 35 lvlem. Jak sie zna drogę to expienie to czysta radocha XD
|
BaK
Swoim magiem najlepsze co zabilem solo to banshe (chodzi mi o to ze miala najwiecej expa) B) .A najczesciej expie na scarabach (kasiaste) badz necro ale z nich mi sie tylko raz zwrocilo (LoL)
|
larwy, roty, czsem Scaraby...
|
ja solo hmm w sumie guardy,cyce,czasami dragon :) ale to duza strata uhow solujac draga z spearami
|
Ja tam expie na pierwszych 2 poziomach cyclopolis na edron czyli guardy cyce soldierki
|
Ja narazie nabijam mlvl, ale tak to expie na rotkach,swampach i czasami jakis ghoulek wpadnie :D:D
|
vampy , bb , csy , mumie
|
Ja expie na Mino Guardach i Cycach czasami robie wypady na 2 Orc Shamany obok Valkyri niedaleko Thais.
|
solo...solo... huahah scaraby :D
|
Guardy ghoule scaraby mumie cyce....
|
dragi na ank
czasem guardy |
Only poh jak dla mnie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |