![]() |
GRATZ 10/10 10/10 10/10 wsyzstko superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
No nieee SUPER
Super opowiesc ma troche z matriksa i innych filmuw czlowieku ty to daj jakiemus rezyserowi i niech z tego zrobi film WIELKE GRATULACJE 8o
|
Ja nieprzekonuje zadobrze ale znam kilka osob ktore beda blagac cie o next czesci np. Caly nasz maly ale fajny swiat forumowiczow a wjec nieuda ci sie obronic.A wjec dokanczasz czy stajesz sam na kilka tysiecy (niewiem dokladnie ile) osob :PTwoj Fake stroy jest taki ze nawet powiem cos niezwyklego a wjec to co slyszycie bardzo czesto na rooku:PLX NEXT PART!!!!!!!!!111!!!!!!!1!!!!!!!(ale w innym wykonaniu :P)
|
Fajne fake'i i mam nadzieję, że bedziesz kontynułować. Ładne wykonanie i wciagająca fabuła.
~~pozdro |
jednym slowem ,,Zaje***ste"
tylko nie lubie, jednego ze prawie wszystkie fake'i maja czesci X( ktore sa niedoczekania....... bo za ciekawe ale ocena srednia tego to 10/10 :cup: |
Xddd
Hm.. Gratuluje pomyslu. Wspaniale wykonany fake ; )) Czekam na nast. czesci. ! ! ! ; )))
:cup: |
Radek, masz kontynuować:P.
Chyba, że chcesz zawieść mili... przesasdziłem:D... dużo fanów. :( |
:d
Ludzie przeciez to najlepszy fake jaki do tej pory widzialem :D Zajefajne wykonanie i te efekty poruszania sie i predkosci fajnie zrobione...te "energie" tez spoko ;) Jednym, slowem , G*R*A*T*Z* i kontynuuj !
|
O człowieku.
|
Brawo ale jak sie postarasz bedzie jeszcze lepiej, ale masz talent 8o :cup:
|
Ktos tu refreszuje wszystkie stare tematy -.-
|
Świetny fake.... Brawo Rób dalej fake'i masz talent... ;) :)
|
Bardzo fajne czekam na następne części ;)
Wykonanie 8\10 Fabuła 7\10 |
WWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘCCCCCCCCCCEEEE EEEJJJJJJJJJJJ!!!!!!
Ocena 100/10 |
Fake
Facet!Ten fake to prawdziwe cudo!Też chche robic takie ,nawet mam pare fakow niezlych ale niewiem jak zalaczyc obrazek tutaj prosze o pomoc
Fast Prosze!! |
kur-a zamknijcie ten temat (zapytajcie sie autora czy mozna ale raczej nie bedzie dalszych czesci) Bo teraz wszyscy newbie beda tu pisac -__-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |