![]() |
Czy po updacie jest to bezpieczne miejsce (zawsze chodziłem tam na 8lvl)
|
Cytuj:
|
@up
Niestety wcale nie ma tam drugiego minomaga. Wszystkie dodane korytarze sa puste i nawet jakis bat po nich nie lata. Minomag na quescie respi sie troche dalej od skrzynek, tak ze wychodzac zza winkla od razu sie na niego wpada. Usuneli kilka minoskow z jego obstawy, tak ze teraz ma tylko dwoch kompanow. Przynajmniej droga do niego jest o wiele krotsza, dzieki czemu mozna normalnie na nim expic. Zasieg lurowania wodniakow jest stanowczo za duzy. Ponoc mozna je spotkac nawet pod glownym wejsciem na -1. P.S. Wie ktos ile dokladnie we respi sie na tej kamiennej kladce? |
Na -3 poziomie? 90% że 1, po sprawdzałem noob charem. Ale możliwe że jest ich tam więcej.
|
A to sobie pochodze i odkryje mape, jak nie ma tam niczego. Chociaz troche szkoda. Mino mogly by byc.
Wodniakow, czyli water elementar? Gdzie je dokladniej mozna znalezc? Nie mam jakos ochoty ich spotkac ;). |
Byłem tam! Przejście na -3 poziom nie działa! Niemożna podejść do fire fieldów w komnacie z kluczem. W komnacie o kształcie krzyża fire fieldy znikły i do poison field dojść niemożna!
|
Bardzo dobry poradnik. Świetne fotki, przejrzyste opisy. Nic dodać nic ująć.
Wielkie GRATZ!! |
fajny poradnik, skorzystam, tylko szukam porady gdzie moge expic na wyspach z 8 lvl bedac druidem, wogole mozna by zrobic liste od ktorego lvla i gdzie :D
|
Zajebiste Mapki i Wszystko Przejżyste ^^ dzieki poradnikowi znalazlem wyjście bo sie zgubilem
|
świetnie mapki bardzo czytelnie dobrze opisane 10/10
|
gdzie jest zejście na poziom -3??
prosze o odp. |
zejscie na -3 jest na poziomie -3 :)
no bezensu ale jest ( jeszcze 3 ) |
Poziom -3 to senja. I na nia sie wchodzi albo z poziomu -1 (potrzebny klucz, destroy field i kilof), albo z senji (potrzebny klucz).
|
spoko ale możesz dodać legende ?
|
Hmm...zastanawiające są tajemnice tych wysp... szczególnie foldy, nie wiem czy kolo beho i mino maga jest quest czy nie, ale narazie moge to sprawdzic jedynie z SD i hmm xD pozdro :) Poradnik supcio i by mogli 1 strone przeczytac :D <co niektorzy>
|
Cytuj:
|
Z jakimi skillami mógłbym tam zacząć expić i czy tam jest dużo ludzi???
|
Cytuj:
|
Tam gdzie jest ta wąska ścieżka gdzie rzekomo ma być fire elementar ja tam spotkałem water elementera.Szybki jest jak nie wiem. Po drugie tam nie było lawy tylko woda ( co to zamiana żywiołów).Mnie się wydaje, że water elementere są dla pacc i polują na ludzi pod wodą a nie koło wody.
Skończyło się to dedem ale nie potwora. To ja sie pytam co on tam robi??? |
Cytuj:
|
@up
Respi się ? I czeka jak go ktoś zabiję ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ostatnio nie poznaje foldy strasznie sie tam nie bezpiecznie zrobiło żywiołaki wody na -2 poziomie!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prosze o skasowani4e tego posta.
|
nie zle ale po co tyle szczegolow
nie zle zrobiony poradnik ale nie musiales pokazywac nie ktorych rzeczy bardziej doswiadczeni gracze beda mieli ci to za zle ;p
|
Cytuj:
Na foldzie nie ma mm! Na mapce te fragmenty z nim to senja... Oraz taki quest dla ciekawskich. W sumie 2 questy. |
yo
Fajny poradnik :] Fajnie że wszystkie potwory są pokazane na mapie gdzie występują. w ocenie od 1 do 10 masz u mnie 10 :] pozdro |
Mam pytanie, na Senji, w owym zamku w ktoórym miejscu dokładnie jest dźwignia którą mam otworzyć drzwi ;D
Chodzi mi o te drzwi za questem, tam gdzie jest MINO MAG. PS. Może głupie ale nie mogę znaleźć ;d |
Cytuj:
|
Gdzie sa te klucze .. ? zeby sie dostac do tego mino maga co jest tp pod zamkiem na senji ? Plxxx odpowiedzcie mi :PP musze tam isc bo mi sie nudzi xd:]:]
|
Aaa i jeszcze jedno pytanie , poloze water elementala ? a jak tak to ile uhow pujdzie ? :confused:
|
Cytuj:
Notabene, pisze to w tym temacie juz po raz enty... @up Ciezko poszukac? http://tibia.erig.net/Water_Elemental Nie dasz rady. |
na 100 % niepoloze ? mam duzo uhow .. ;/ ale no cos skille robia swoje :( apropo pk 32 sorc mnie zpekowal monkiem to zabilem monka i jego xd lot plate legs 121gp troche viali :P
|
Cytuj:
Twoje umiejetnosci pvp bardzo tu nie pomoga. A jak nadal chcesz isc... To chyba najlepsza taktyka bedzie jak najszybsze podbiegniecie i ubicie go. @down Tylko to jest max combo, masz mala szanse na nie ;P. |
niee jak bije takie combo to ja nie jestem samobujca xd
|
gz
bardzo przydadza sie te mapki gracza nawet ja z nich skorzystalem dowiedzialem sie gdzie sa jeszcze slimy :)
|
Water Elemental
Gdybyś zaznaczył,że na foldzie jest water elemental nie wpadł bym na niego i nie wyszedł z czerwonym hp na 17 lvlu!!;( A i tak miałem dużo szczęścia że użyłem utamo vita bo walnął mi hita 200 ileś.Jakbym nie użył czara to WE nie zabrał by mi całej many tylko całe życie...Potem dowalił mi 100 ileś i zostało mi RH
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |