![]() |
War
Niech wybierze najleprzych ten serwer musi być nasz :D i nikogo innego
można by też niszczyc gildie wrogów nie zostawiać jakzapłaca albo coś bo to puźniej same problemy ,będą chcieli sie odegrać itp o to moje gg napisz jak chcesz 1097585 |
Sunblade??
To u was gra familia Del'Impro z Aldory?? Tylko Tyle chce wiedziec:D
|
Cytuj:
My to organizujemy i pozostaw wszystko nam co do pewności i zaufania do liderów, a także do v-liderów. Jak juz sie pakujesz w to, to pozostaw nam wszystko dokonczyc, a Twoje zbedne uwagi przemilcz. |
Jeżeli tyle osów się decyduje na ten serw to Elys powinien na koniec zrobić spis kogo wziąść do vipów komu pomagać i na kogo liczyć to by ułatwiło to i owo
|
Tak czy siak bedzie jazda. A z gildiami roznie bywa.
Hail new server! Hail PG! :P |
Pomysł z 4-5 gildiami jest dobry puźniej można by stowżyć federacje na podstawie tych gildi wybrać 1 dowodzącą itp,tylko boje sie żę zawsze jest zapał na początku a pużniej w ciągu 2 tygodni połowa sie wykruszy :(
|
Cytuj:
|
Liderzy
Poprawka - narzie nie mam liderow. Odezwe sie potem
|
Proponuje Dark Modoora z Aldory
Potrafi robić doskonałe trapy,strategie walki Nieugięty ma speeda i PG Walczył w wielu wojnach i posiada Duże doświadczenie obecny jego nick Morgana Dark'modor |
watpie zeby smierc sie przenosil na new serv :P
ale to co o nim napisales to w 100% prawda :) |
Gaming is a lifestyle :)
A więc tak :
Rafał Rycerzyk Morgana .... 41 lvl oczywiście że ide na nowy serwer i to z takim zamiarem aby polacy rządzili a nie jakieś *******one Avisy :p przez wojne stracilem 4 lvle + eq GS + Boh + Cruss helm + Crown Set ... bede na new serwie na*******ał ile sie da .. :D HAIL SUNBLDE HAIL NEMESIS pozdro 555 |
Ja tez modora proponuje
|
!!
Mała zmiana:
Liderami będą: Ja Sarewok (cz@rny) Dark Modoor(Daywolker) lub ktos inny z tego otoczenia ( morgana) - co do aklodaha to narazie nie wiem, jezeli powtana 4 gildie, i nie znajdziemy nikogo lepszego to bedzie mozna postawic go na krzeslo lidera. Osoby wybrane na lidera będą musiały być bardzo zgrane i sie dobrze zorumiec więc proponuje aby w najbliższym czasie, gdy zapadnie ostateczna decyzja co do wszystkich gildii, pogadac dobrze ze saba. @ Ludzie juz wam muwilem - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- czekam na potwierdzenie waszych charów- ludzi jest od c***a i zalezy mi na czasie dlatego Prosze aby wszyscy bez gadanie jak najszybciej wpisali cos w Comment swojej postacie dla potwierdzenia wiarygodności. Przy podziale gildii musimy dobrze sie zastanowic kogo wziąść a kogo nie. Siły Gildii muszą byc w miare wyrównane ( tak zeby w kazdej znaleźli sie knighci, paladyni ,sorki ) Sprawy nabrały ostatnio duzego tępa dlatego proponuje aby troche zwolnic i narazie wszystko skonsultowac ze mna, a w najbliższym czasie podam co zostalo z liderami postanowione . |
Ja mam nadzieje ze serw bedzie polakow,i kazdy bedzie robil takie PG jak mowi. A co do tych gildi i liderow to w sumie chodzi kazdemu tlyko o poczatek zeby miec sile , potem tak mysle wiekszosc porobi swoje gildie . Miejmy nadzieje ze w sojuszach :)
|
jaja ^.-
Kk ... a więc cała wiara mocno z nami ... sprawdz comment w B)
-=>APIC<=- potwierdzenie jest ... thx / narty ;) |
hmm....
Ja rozmawialem z Zaznosem i Losarim...Zaznos zastawia sie nad new ale na 95% idzie na new serv jesli nie wyjedzie....( miejmy nadzieje ze nie) No i Zaznos i Losari zrobia ze mna gilide to jest juz bardziej niz pewne my tak postanowilismy....
___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
Moja propozycja
Moja Gildia najprawdopodniej bedzie nosila nazwe Circle of Doom....
Chociaz nie jest to do konca oczywiscie jeszcze pewne.... Narazie moja lista tych co ze mna ida na new: 1. Aklodah (ja) 2. Losari 3. Zaznos 4. Mighty Gladiator 5. Ularis 6. Urael ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
Comment
sorrki że się nie logowalem bo nie miałem zbytnio czasu ale już napisałem w comment "Wakacyjny serwer ;P"
|
Aklodah here??:D
No pieknie ziomek ja CI zycze jak zawsze wszystkiego naj ****a taa:) no i roz******* ten serv i ****a masz glos na gildie;] ale po co masz z tymi ziomami sie kumac? nawet ich nie znasz a kurde w 7 i tak dacie se rade:) POZDRO ZIOMEK
HAIL BAD BOYS!!!!!!!!! |
Aklo widze ze robisz taka nazwe jak na galanie :) pozdro
|
chce dolaczyc do gildii:]mozna jeszcze ?
Miasto: ab/carlin/venore ;p (w rl jaworzno) nick: Morro Pran gram 2 lata na roznych serverach lvl:55 |
o ****a Ziomek;d
Raistlin no i po co Tu konto robiles?? heh spoko tnx dam rade:) dzieki za za***istego komenta:D Wiesz ze ja zawsze z dystansem podchodze do ludzi ktorych malo znam zobaczy sie jak bedzie....
Szczecinianin skad mnie znasz?? grales na Galanie?? ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
zabardzo sie napalacie tyle wam powiem:>
|
Ahcarb
Ahcarp pocaluj mnie w galke milosci co?? Jakbys nie zauwazyl to jestes noobem:D Bo kto nie jest noobem to sie nie jara ani nie pisze takich comentow jak Ty ale .......
___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
UAHUhauhahahha. Besame el Culo. Mamame el guevo :P Ze mna tez mzoe sie zawina freindsy ale nie polacy, hiszpanie i wenezuelczycy i mozliwe ze jeden szwed :)
|
0.o
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a pozatym nicka napisac nieumiesz :evul: 12 lat haha a mi Shins chodzi tylko o to ze zakazdym razem polacy sie podniecajo ze powstani nowy serwer, bedo dominowac na nim itd, niestety nigdy to sie nieudaje, wiele juz bylo t akich tematów jak ten i nic niewychodzilo..<peace> |
Noob
Wez ziomek jestes niepelnosprytny az szkoda slow na Ciebie TYLKO Tyle Ci powiem hehe nienawidze noobow wiec juz jestes skreslony idziesz na new? to daj swoj nick to z dniem kiedy wyjdziesz z rooka zagoscisz na nim :evul:
No i jeszcze jedno masz nick jakbys mial jakies 12 lat <lol> ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
Ziomek a Solera??
Co powiesz mi ze na SOlerze Polacy nie rzadza?? Ty no teraz mnie zaskoczyles wiesz?? a Wiesz ze na tego serva ni chyba tesh ruszaja?? Nie wiesz?? a Bo po Co? Bo jestes noobem:D I gdzie tu jest podniecienie sie? Bo ja tu widze fajna przyszlosc na tym swiecie....
BTW: Bede najlpeszym palkiem lub sorcem na swiecie:) no moze w 5 piatce w lvl:) ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
niebede tego komentowac...
|
nudzicie sie ?? zobaczcie se do majtek bo wyzywac sie musicie ...
|
@ahcarb
Jeżeli Cie wnerwiamy to po co tu zaglądasz ?? Ktoś Cie zmusza ?? Jeżeli nie to nie pisz tu bzdur... Cytuj:
|
NEXT 0.o
Cytuj:
|
dobra niebede sie sprzeciwiac bede z wami :] gogo podbijemy swiat :> <joke?>
|
Elysian i reszta!!!!!!!!
Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!! No i co Zrobimy jak powstana 2 niemiecki swiaty np zaczynajacy sie na B I na G poprostu wybieramy alfabetycznie i idziemy na ten na B rozumiecie to?? mam nadzieje ze tak zeby potem do ****y nedzy nie bylo ze czesc tu gra druga tu bo byla by ostra ***nia z grzybnia....
CZYTAC TO!!!!!!!!!!!!!!!! ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
Ahcarb i trza bylo tak odrazu :P
|
NETX POWER MEGA 0.o
Cytuj:
|
[quote=Aklodah]Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!! No i co Zrobimy jak powstana 2 niemiecki swiaty np zaczynajacy sie na B I na G poprostu wybieramy alfabetycznie i idziemy na ten na B rozumiecie to?? mam nadzieje ze tak zeby potem do ****y nedzy nie bylo ze czesc tu gra druga tu bo byla by ostra ***nia z grzybnia....
Aklodah i masz racje my juz raz tak mielismy z selena i morgana i wileki h** wyszedl z tego :P A do tego na jaka litere na ta blizej litery "A" ida zawsze lepsi ludzie :P To taka moja uwaga . Hail PG! :P Cos mi cytat sie zje*** :P |
Reee
Moja Gildia najprawdopodniej bedzie nosila nazwe Circle of Doom....
Chociaz nie jest to do konca oczywiscie jeszcze pewne.... Narazie moja lista tych co ze mna ida na new: 1. Aklodah (ja) 2. Losari 3. Zaznos 4. Mighty Gladiator 5. Ularis 6. Urael 7. Malbert (Antek) Lista staje sie obszerniejsza :):):):) ___Yours Aklodah _____________________________________________ *~* Your blood is my wine, your death is my life... *~* |
W ciagu dowch tygodni :) No to za***** bo mi ban schodzi za dwa dni i mam jescze 85 dni pacca :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |