![]() |
Jestem z Węgorzewa, masz to w profilu. Olki O. nie znam.
|
TASIOR! Alemispacji przez ciebiedostane...onie!tojuz!arrgh...
|
LOL, moja morda zawiesiła serwery na imageshack.us :P To jest dopiero moc :P
|
Yh, za daleko jesteś na zdjęciu, żeby się serwer zawiesił :) No i nadal macie 4 ładne dziewczyny na forum ale plus jeden pokemon (yh, ja). Nadal się w ogóle podziwiam za odwagę, że zamieściłam swoje zdjęcie XP
Aha no i: Ej niektórzy z was wklejają zdjęcia 2050x1500 pikseli, nie myśląc, że innym może to sprawiać kłopoty w ładowaniu strony. |
Niestety, mamy ich 5. Witaj. :*
|
Taa, jasne... akurat.
@down: Sama się dziwiłam, czemu serwerów nie zawiesza XP |
Cytuj:
|
@Pani kopytko...
...weź dziewczyno zastanów się co piszesz...widać, że Ty chyba brzydkiej dziewczyny nie widziałaś! Spójrz tylko na mnie! ;) Nie łam się - wcale nie jesteś brzydka. :) Pozdrawiam |
Mathea ty ładniejsza ale Kopytko tez moze byc a Danonka mhmhm
Fajne po sklejałaś zdjecie Math |
Yh, no właśnie patrzę na Ciebie i widzę, że jesteś ładna. Patrz komentarz up XP
|
Buahahhaa...Ale Berburion piękny.EVUL METAL!!YEEE 666....mhm...11 lat i evul satanista...buaha.A tłuścioch z niego jak ***
|
Yh, nie należy się z niego wyśmiewać, że jest trochę, no tego... Jak już ktoś powiedział, wyrośnie z tego. A że robi z siebie satanistę, chociaż idzie dopiero do 5 czy 6 klasy to już inna sprawa. A co do kolesia z jointem w łapie, to najgorsza jest z tego wszystkiego jego fryzura na pierwszym zdjęciu XD
|
Ehhhhh, no i wielmozny pan Daroslaw zrobil ze mnie murzyna...
|
@Pani Kopytko
Nie wiem czemu mówisz że wszyscy będą pisać że masz "ryj jak zmutowana garbata mrówka". Wyglądasz całkiem fajnie xD masz miłą twarz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dobo
No bo w jakiś sposób się muszę w końcu dowartościowywać... XD @Matek No ale sam powiedz czy nie wygląda jak jakis pedałek...? Może wkrótce dodam nowe zdjęcia...? |
Pani Kopyto jesteś niezła :).
|
Pewnie pan L-fan jest z tych co nie wierza ze marycha uzaleznia i zabija -.-
|
Raul gdzie ty się drapiesz?
|
@up
A gdzie Twoje oczy odrazu lądują, jak patrzysz na zdjęcie? A wogóle odczepcie się od mojej ręki... Spojrzcie najpierw na swoje. ;) |
Na ładnych dziewczynach :P.
Ej ta ręka sie nieźle rzuca w oczy 8o. |
Cytuj:
Raul: Mi też się to jakoś w oczy rzuciło, ale to może tylko ruch ręki? ;) |
Nie wierz mu, to w rzeczywistości na pewno agent służb rządowych, który zamyka trzymających się tam gdzie nie trzeba XP A Raul bym się nie domyśliła sama, że ty to ten po prawej...
|
Cytuj:
|
Kaczi - niech zgadnę. Wziąłeś to zdjęcie ze strony z treścią dla osób pełnoletnich...?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@kapibara
Łał, to zachęca od razu do włączenia kompa. Interesujące. Dobra ja może juz na dzisiaj kończe z kompem, bo mi się mózg przestawił na wolniejsze obroty XP |
Cytuj:
@ Pani Kopytko Wcale nie jestes brzydka wręcz przeciwnie. Chyba nie widziałaś pasztetów z mojej klasy. Postaram sie jutro moją fotkę wrzucić :) Edit: Raul, nie szalej tak my tu rozmawaimy o pożądnych sprawach, a ty kasujesz ! <joke> Każdy kubi troche popatrzeć.. Gej is Okey ! Motto na całe życie.. ;) |
Raul:
A czy napisałem, że to ja? TO jest koleżanka z neta, którą poznałem w Rl'u i dałem jej fotkę, bo ładna jest :) |
Cytuj:
Raul, nice fotka ;) Kiedyś dałeś takie zdjęcie, gdzie podobny byłeś do znajomego mojej siory :P |
Raul, coś gdzieś cie swędziało na zdjęciu? :P
|
Podniecacie się za nadto ta jego ręką. Ze mną na obozie był chłopak, który robił to bez przerwy i za co został nagrodzony odpowiednim przezwiskiem XP Może Raul się po prostu za bluzę trzymał albo coś...?
|
Cytuj:
|
ale wy przezywacie chłopak drapie sie po jajach a wy z tego wielkie halo robicie ^^ <rotfl> ew. trzyma sobie bo ma dziurawe spodnie albo zeby byc bardziej fotogenicznym XD
|
Cytuj:
Ale się tego czepiliście, jestem smutny... :( |
A może jakaś laska zdjęcie robiła i Raul nie mógł się powstrzymać? :D
|
Czy ja wiem, po prostu miałeś zepsuty rozporek, a to ręka jest po to, żeby zasłonić XP Nie no dobra już koniec.
@down Nie, 42. A co myślałeś, że 13? Aha. To wszystko wyjaśnia. |
@Raul
Ja zwróciłem uwagę, bo myślałem że masz może inne i podmienisz. Ale ok koniec tematu :). Kopytko daj więcej zdjęć, ładna jesteś. Serio masz 13 lat? @up Nie, myślałem że 89 :D. |
Oj RaÓlku, naprawde nie chciałem Cie urazić :< Takie moje głupie docinki...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |