![]() |
hehe
U mnie przez tibie nikt (5 klasa podst. - młode pokolenie;)), ale dwóch nie przejdzie (biedni są - współczuję), a nawet komputerów nie mają.
Moje ocenki: polski - może 6 matma - 6 technika - 6 plastyka - 6 muzyka - 6 angol - 6 wf - 6 historia - 6 religia - 6 przyroda - 5 infa - 5 zach. bdb, może wz. :cup::cup::cup: |
3 klasa LO, już po maturze, wakacje od miesiąca, średnia 4,1 prawie w ogóle bez nauki podczas roku szkolnego. No sorry, ale żeby nie zdać przez Tibię trzeba mieć nieźle pod łbem : o)
|
Cytuj:
Ja zdaje. |
Nie wiem czy zdam, ale jak bede miał poprawke to raczej nie przez tibie ;s
|
Spokojnie zdam, Tibia nie ma wpływu na moje stopnie.
|
Ja mam zagrożenie z Historii, ale dam radę.
|
Moj kolega ma 18 lat gra ciagle i ma tylko 1 banie ale nie z anglika tylko z polskiego lipka nie
|
Cytuj:
A kolega mojego kolegi innego kolegi jego dziadka i pradziadka kolegi nadal siedzi w podstawówce. |
A u mnie wszyscy chłopacy którzy grają w tibie mają świadectwa z paskiem. W gimnazjum wcale nie trzeba się kuć i nie wiadomo ile spędzać przed książkami. Wystarczy logiczne myślenie i umiejętność kojarzenia faktów.
|
2 klasa Technikum- zdaje praktycznie z minimalnym uczeniem (średnia ok. 3,5 będzie)! Gdybym się uczył regularnie to pewnie byłoby lepiej ale po co tracić czas na uczenie się na 5 jak można coś przeczytać i dostać 2 :) Generalnie jestem leniem jeśli chodzi o naukę.
Co do tematu to Tibia nie pogorszyła nigdy moich ocen! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozumiem... |
I znowu sie zacznie dyskusja nt. real zycia Xeremona_/
Ja raczej nie zdam, polskii, i historia mi wisza i nie widze szans zeby to zaliczyc [wlasnie ide zdawac hist.]. Ale tez nie przez Tibie, bo w tym roku gralem bardzo malo, poprostu jestem idiota ;] |
To trzeba być kretynem żeby nie zdać przez tak zjeba#@$ grę...
|
Na bank sierpień z matmy, chemie cudem wybroniłem z pomocą kolegów i internetu w telefonie. Bynajmniej przez Tibie.
Dla zainteresowanych oceny z matmy 1, 1, ?(poprawione na 100%, ale oceny nie znam), nb, 2, 2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kwestia tego, czy dożyjesz -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
... zazdroszczę Ci tych ocen ja gram w tibię od ok. 8-7 lat jeszcze nigdy nie miałem z czegoś zagrożenia lub2 albo 3 zawsze udaje mi się utrzymać na 4 z każdego przedmiotu (są też 5) i średnią powyżej 4,5 jak można być takim debilem żeby nie zdać przez tibię? słyszałem raz że gościu nie zdał 3 razy pod rząd ale miał 150lvl i 90 mlvl konto sprzedał dosyć drogo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja identycznie nieno mi może wyjdzie 4.4 lub 4.3 ale powinno wyjść 4.5 @topic a u mnie kumpel w klasie to on nie gra w tibię tylko w piłkę nożną i ma 1 z polaka, 2 z matmy, 1 z religii @edit Cytuj:
looknij moje matma - 4( lub 3) j. pol - 4(5) religia - 6 j. ang - 3 j niemiecki - 4 historia - 5 plastyka - 5 muzyka - 5 przyroda - 4 w-f - 5 Tibia nigdy nie pogroszyła moich ocen! |
@Erverse
zacząłem grac w tibie gdy miałem prawie 7 lat nie za często grałem ale 20 lvl wbiłem dużo osób myśli że każda osoba grająca w tibie poniżej 15 roku życia jest noob'em a tak naprawdę to zależy ile kto gra, jak szybko się uczy @topic można powiedzieć że Tibia nie pogarsza ocen można jednocześnie się uczyć i grać w tibię |
@toudi,
nauczysz mnie grać i uczyć się jednocześnie? bo ja jakoś szczególnie nie mogę sobie wyobrazić podręcznika do chemii w jednej ręce, a drugiej operującej f1-f2 dodatkowo rozmawiając na vt ;dd choć i owszem, podczas czynności, która znana jest na forum pod kryptonimem 'skillowanie' zdarza mi się czytać książkę czy jakieś ciekawsze www ;) @topic chodzę do klasy o profilu DSD (rozszerzony niemiecki, konkurs świadectw i te klimaty ;dd) i mam średnią równą 5,0. Ilość czasu ,którą dziennie poświęcam na grę jest plastyczna - jeśli mogę robić coś ciekawszego, nie zastanawiam się nad wyborem. |
U mnie w klasie 2.
Co śmieszniejsze to już ich 3ci rok w 2 klasie LO będzie. |
Nie tyle Tibia co libacje alkonowe mało mnie kiedyś nie udupiły.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
podstawy ekonomii - 3
przedsiebiorczosc - 4 ekonomika - 4 elementy prawa - 3 Na ogolne sram, z nich sie zdaje tylko chodzac. U mnie siadaja 4 osoby, 2 kobiety komis z wfu, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A też racja :).
Współczuję tym, którzy będą jeszcze raz to samo przechodzić. |
Ten temat wygrywa już samym tytułem :D
|
Cytuj:
I all panowie up - po co podajecie tu swoje oceny? Od tego jest inny temat. |
U mnie odpada 2 chłopaków. Nie zostali dopuszczeni do komisu. Skubani nic nie robili i się kłócili ze napiszą komis i spokój a tu ciach xD.
|
Grywam w Tibię, ale to nie zmieniło moich wyników w nauce. Przez 3 lata w gimnazjum zawsze miałem średnią 4.0 - 4.2 i zachowanie bdb. W tym roku skończyłem naukę w gimnazjum i wybieram się do LO. Kończę grę w Tibie, wystarczy. ps. gram od clienta 7.6
|
Ja moge powiedziec na przykladzie mojego mlodszego brata. 12 lat...
Przez tibie ledwo zdal... 2 brat 14 lat poprawka w tym roku... No Comment |
Tibia to zuo.
Ja tam w tibię nie gram a ledwo zdałem :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |