![]() |
Cytuj:
Lecz kiedy zaczynam grac miecz + 2 shoty (czyt. k style ) to juz ledwo wygrywam albo przegrywam ............ Nie rozumiem mecze sie tak a on odskakuje i we mnie napierdziela z automatow ... Gramy na mapce do duelow Hail, wiec nie ma mowy zebym go zgubil i zaszedl od tylu bo tam wszystko widac ... Prosze o pomoc XD |
A ja mam taki problem. A mianowicie: włączam instalator GUNZ, wszystko sie dobrze instaluje. Włączam grę, łączy z serwerem ale nic nie pobiera(aktualizacja czy coś takiego) wie ktoś co z tym zrobić?
|
Wiem, że jest to "słaba" odpowiedź/porada alee... ściągnij grę z IJJI bo International uwielbia tak nawalać a już nie pamiętam jak się to "naprawiało".
@2XUp Ty nadal w Fenixie? @Topic Co tutaj napisać :O? Pozdrawiam @Dwim Hmm... który masz lvl? Bo przecież tej "umawianej" walki nie było :O. |
@Zi3le
Mam ten sam problem co ty ;( |
Ściągnąłem Gunz ze strony http://gunz.ijji.com/index.nhn i zacząłem grać. Wyłączony firewall i inne zbędne programy i wszystko było normalnie. Pograłem trochę i zrobiłem sobie przerwę. Gdy znów włączyłem Gunz mogę normalnie biegać, skakać, strzelać, ale inne postacie stoją w miejscu i moje ataki na innych, nie działają. Co więcej inni gracze mają ping 999. Gdy próbuję się połączyć z gunz wyłączam firewalla i programy typu gg. Dzieję się to zarówno na serverach mocno i słabo zaludnionych. Co mogę zrobić, abym miał możliwość normalnego grania?
|
Ja tam mam w gunzie 35 lvl biore tylko złoty shotgun i pistol/breaker 6
medicy i wymiatam ^^ najlepiej by bylo jakby kazdy kto w to gra niech najpierw potrenuje k style. |
I włączy eMula, Kazzę, BearShare'a, Torrenty, by jeszcze bardziej uniemożliwić trafienie go. ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |