![]() |
NIe bede mowil kto dzis konczy 17 lat ;-) Za rok bede dorosly hehe ;-)
|
Życzonka dla Orla, 100 lat życia i 2x takiego lvla ;D !
|
Cytuj:
|
Dokładnie za 3h i 50 min obchodzę 13 urodziny(wiem ze niby 13latki to debile ale czasem widze debili co maj± po 19 lat)
|
Wszystkiego naj! kifa wale! znaczy ten... walekifa! : o
|
Za szybko : P
Edit: yup.Teraz jak najbardziej ; ) @ DOWN ty :* |
Wszystkiego naj dla Wale~~
|
Walekifa: dobij do kolejnego roku honorowo i z bananem na twarzy ;).
Ja składam zyczenia dla kazdego kto skonczył z Tibi±, greeez all boys :*** |
Szkoda, że mi nikt nie złożył życzeń no ale trudno
|
Szto lat, szto lat dla Gallara, Raxeva i spidera-bialystok /o/
@Edit Albo mi się zdaje, albo za 1 razem ten tekst poleciał na "report bad post" :| Je¶li tak, to proszę modów o wybaczenie idiocie, ale weszło mi to w nawyk od reportowania keyloggerów w dziale "Zdjęcia" oraz "Filmy". Co Ci 'hackerzy' robi± z biednymi ludĽmi... =/ @Down Czemu? |
Dzienki Prodiży!
Baj de łej, bardziej smutnych urodzin niż dzi¶ jeszcze nie miałem :x. |
@up: wszystkiego najlepszego ;p
|
Wszystkiego najlepszego dla mnie bo bede mial ur. 19 lutego i dla Lolnego bo wrocil na forum :P:cup:
|
A Dwimu¶ ma urodzinki :D No to wszystkiego najlepszego :p
|
@Up
Fakt, należy się, za ciężk± pracę. |
to nalepszego mu:dance:
|
Najlepszego Dwimenor [;
|
Gremlin ma dzi¶ urodziny :P Wszystkiego Najlepszego ;)
|
Gremlin
Zdrowia, szczę¶cia, pomarańczy, niech Ci Korektor nago tańczy. |
Cytuj:
|
Kto ma dzisiaj urodziny?:confused:
|
Kto? Matiii xD
Wszystkiego najlepszego Pozdrawiam |
Cytuj:
regsio (25), pavvlin (23), Mitmex (21), jumpil (20), Smok88 (19), hawusia (19), cozacham666 (19), Bauerek (18), Tibien (18), Ponury Krasnolud (17), Lord Gimil (17), Raven Karyn (17), Heradill (16), Voytec (16), DonMatti (16), Pall of Dark (16), JAGS (16), Zala Milis (16), WoJo_1991 (16), Wuzubies (15), Elf-Marek (15), Elevo (15), Hadi (14), Deneos (14), SARON (14), Tajemniczy_Anioł (14), Xantis (14), Zoppi (14), polak23 (13) :P WN Matiii, WN... (WN-Wszystkiego Najlepszego :-P) |
Wszystkiego najlepszego dla Matiiiiego.
|
Dzięki. :) Pamiętali¶cie ;(
|
Glamri, wszystkiego najlepszego po raz drugi ^^
|
Wszystkiego najlepszego, kochany Ministrze Edukacji (wiem, że to Pan czyta)!
|
Kwaso!
Wszystkiego najlepszego a także hepi bersdej!:cup: :D |
O, dzisiaj urodziny obchodzi masta blasta grafik Pan i Władca. Nie wiem czego Ci życzyć, więc mogę chyba jedynie powiedzieć:
"Wszystkiego Najlepszego!" :-P |
Wsystkiego najlepszego dla pana i władcy i rohena :P
|
Wszystkiego najlepszego o wszystkich wyżej... Przepraszam , zapomniałem o waszych urodzinach...
Wszystkiego najlepszego dla Jackala , chociaż go nie znam , to gdzie¶ widziałem jego nick , więc wszystkiego naj! |
wszystkiego najlepszego wszystkim jak 3 lata tu jestem to chyba ani razu w tym temacie tego nie napisałem,macie na zapas
|
Wszystkiego najlepszego Dobo... O.o
Pozdrawiam @2X Down Bo wszyscy "woloł f tibje grac" |
8 Marca... Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pań ;)
|
@up
Mało o nas pamiętało. W każdym b±dĽ razie, dziękuję. |
@up
Mało nie mało ja się doł±czę (jeszcze jest 8 marca więc nic straconego) Wszystkiego najlepszego Mamba oraz wszystkie dziewczyny :D |
Wszystkim Sto lat,Sto lat niech żyj± nam !!!Wszystkim życzę 200 lv i 100k i BoH:) :) sto lat,sto lat niech Tibia żyje nam, jeszcze raz i jeszcze raz niech żyje nam TIBIA:)
|
Dzi¶ urodzinki ;) Ale składam urodziny dla Adama (już ty wiesz o co chodzi ;p).
|
Jak znam życie, to lepiej nie polegać na innych, więc...
Życzę sobie, abym spełniła swoje marzenia i ambicje, aby 7 tom Harry'ego Potter'a był najlepszy ze wszystkich, zdrowia, którego mi brakuje, szczę¶cia oraz oczywi¶cie miło¶ci. |
@up
HE_HE wszystkiego najlepszego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |