![]() |
TIBIA DZIALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
DZIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
hahahahaha... Dzialala...... :D
A ja dalej haselka nie mam :( |
A czego strona nie dziala??
CZego mi nie dziala ;( |
u mnie nic nie dziala jest tak samo jak bylo !!! to wreszcie dziala czy ktos walki sobie robi X(
|
Cytuj:
|
Verino sobie jaja robi, gdyby nawet postawili 1 serwer juz na konto moglbys wejsc. Mysle ze i tak zaczna od stronki. WLasnie dostalem pasa wkoncu.
Ja sadze ze skrypt dziala tak: robi nowego pasa na danym koncie i dopiero sle maila, liczac ze to jest XXXXXX maili a mzoe i milion juz bo sa osoby z 9 na poczatku najzwyczajniej w swiecie albo kompy albo lacze im nie wyrabia i nie ebda stawiac stronki/serwow gry poki nie zakoncza slac pasow. |
Co do haselek... Zalozcie ze majl z haselkiem ma 3 kb... razy 3 milinony uzytkownikow to sie rowna okolo 900 mb do wyslania.... To nie bedzie takie szybkie :D
Ja nie mam (6)pacca i mi jeszcze nie przyslali... Mysle ze jak ktos tam wczesniej pisal ida literami... A-Z. Ja mam majla na R :D |
jestem w rotcave jest tam maksymalny raspown w innych miejscach tez jest!
|
to jak naprawde grasz to daj screena
i to jush!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
Cytuj:
~JEstes Deklem Byles I bedzIEsz laZjo jedna. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ejjj... Tibia dzialala przez 2 minutki! Sam wlaczylem ale zaraz mnie wywalilo i pisze ze dalej nie dziala... wiec jak ktos pisze lub pisal ze gal to jest to prawda...
|
ok czekaj
|
raptem u niego wszystko chodzi a u innych nic sadzi chlopak scieme az mi sie komp grzeje :))
|
jak sie dodaje sreena ???
|
Nie wale sciemy jestem wierzacym i przyzekam na Boga
ze tibia dziala |
wklejasz zdjecie jak obraz i tyle i szybko. Ja nie moge to ty chyba masz pacca
|
eno powiedzcie jak sie dodaje sreena to pokaze wam
|
OMG SKONCZCIE Z TYM CISNIECIEM KITU ZE DZIALA.
|
On nie wkręca mi też na chwilke weszło ale odrazu wywaliło mnie
|
jak?
|
A verino jak grasz to czego inni nie potwierdzaja tego i dlaczego strona nie dziala i dlaczego klamiesz??
|
normalnie weszło na chwilke
|
jak sie wkleja zdjecia powiedzcie
|
13:40 New record: 18 players are logged in. ale jaja
|
możliwe że my¶leli że już wszystkich dodali i wł±czyli na chwile
|
On nie wkreca!!! Ja tez na chwilke wszedlem ale mnie wywalilo zaraz!!!!!
|
Ej Vernino na jakim ¶wiecie grasz
|
tez nie wieze ze dzial jak by dzialalo to u wszystkich a nie tylko u niego u mnie niechce dzialac przez 15 min wpisywalem i nic takze nie chrzan glupot i dawaj tego screena :D
|
Normalnie dzial ja juz od 10 minut gram na Isarze.
To prawda zaden tam walek. |
ej ja im dałem swojego mejla na hodze a przeciez teraz zrobili płatn± hoge i w zwi±zku z tym nie mam dostępu do tamtego konta i zarazem hasła!! ;( co ja mamzrobic?
|
KUrwa ja chce Tibie siedze od 12 przy kompie sie sie modle :P Nie wciskac sciem ze dziala jak nie dziala :(
|
ja sobie normalnie gram juz 20 min i nabilem level!!!
|
Mi muj kumpel też powiedział, że gra
|
możliwe że ¶wiaty pokolei wł±czaj±
|
Cytuj:
wes powieksz pasek zadan i pokaz ktora godzina i data i zrob screna to ci uwierze naciskasz PRINT SCREEN SYSRQ i wklejasz do painta i wklejasz na forum albo na [email protected] wysylaj... ehe wiem ze to co mowisz to nie prawda ale niech ci bedzie daje szanse wykazac ci sie :) ~POWODZENIA... |
jak sie kurwa wkleja zdjecia??
|
ja ci verino nie wierze i powiedz lepiej szybko na jakim swiecie grasz!!!!!!!!
|
Działało
Tibia ruszyła na 2min :D .Juz miałem zarombać trola ale mnie wywaliło ;( 8o :( X( :evil:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |