![]() |
Kiedy bedzie serverrr czynny bo quna nudy w hu*.
Wydaje mi sie ze tibia.pl jako jeden z najlepszych stron o tibi powinła juz wiedziec kiedy ruszą nowe servery dla Free :p ;( |
Ja chce dzisiaj se pograc na Nepterze. Dzisiaj!!
|
;/
kiedy wkoncu bedzie mozna grac?? nudzi mi sie juz bez tibii... :( juz powinni zrobic wejscie dla free acount ;/
|
AAAAAAAAAAAAAA cipy wpuszczcie nas jestesmy freeeeeeeeeeeeeeee
|
Przynajmniej mozemy byc pewni ,ze facc puszcza nie puzniej niz 2 tyg po powstaniu nowych serverow >.<
|
Pozostaje nam tylko czekać... :)
|
czyli maxymalnie za tydzien powinni nas wpuscic:P
|
sądze że w tym tygodniu nas jeszcze wpuszczą albo w nastepny poniedziałek
|
Ja niechce żeby nas za tydzien wpuścili tylkooo dzisajjjj :evul: :evul:
;( |
Jestem ciekaw od czego zalezy czas po jakim wpuszczaja facc na nowe servery.
|
moze poczekaja z wpuszczeniem facc na serwery do updetu(sadysci jedni :D)hehe
|
no napewno wpuszczą nas jak będą już rozwinięci posiadacze pacc, ale nas i tak wpuszczą prędzej czy później :p
|
A nie sa rozwineci? paru ma juz 40lv+
|
nom paru :) reszta jakoś 20 lvl :P ale i tak dzisiaj już nie pogramy :(
|
jak patrzylem se na statsy dista na tibia.com to palek 300 miejsce mial 20 dista na 15 lvl :P
moze gracze sa niedorozwinieci(oczywiscie Polacy nie :D) |
hehe gdyby teraz wpuścili facc to istniałaby możliwość wyprzedzenia wszystkich z lvl :) ale to by zależało ile kto gra :P
|
ehh te swiaty!!
Ja mysle ze nas w piątek albo sobote puszczą ale wszytko sie moze zdayzc:P:P:P:P:P
|
ta .. trzeba miec nadzieje ale im szybciej tym lepiej
|
tez bede pallem na furorce juz nawet 2 kolegow z rl tam gra ponad 20 lvl maija to wiesz ide na furorke najlepiej !!:P:P:P:P:P:P
|
ja nieznam nikogo :) więc zaczynam od podstaw :P
|
WpuszczaĆ Nas ( Czyli Facc )
Ja chcę już wbijać a ciągle mam ten zasr*** komunikat że tylko dla pacc ;(
POLACY GRAJCIE NA FURORZE ;) Ps. A tak nawiasem na Furorze już są 1 BoHy a facców jeszcze nie wpóścili. ale mają tupecik :D |
Kur... kiedy dadzą te Free Accounty
Ja pier... kiedy dadzą Facce?Juz nie moge sie doczekac.
Jak jutro z rana nie bedą to chyba nie gram . :( |
Cytuj:
|
Wpóśćcie mnie >.<
Na Furorze gra dużo Polaków :-)
|
NA furore Polacy na furore kazdy polak na furore!!!!!!!!!thoria do dupy;p;p;p;p 8o
|
Cytuj:
Tak jak większosc Polaków B) |
Nadal komunikat tylko dla pacc
Dalej pojawia sie ten sam komunikat niestety bardzo przykry, aktualnie na rook'u na furorze jest ponad 35 osób 8o , dlaczego jeszcze nie wpuszczaja facc ??!! X( Mam nadzije ze jutro rano serwer bedzie juz dostepny dla facc :]
|
Mnie tez jak was denerwuje czekanie na otwarcie światów dla Facc X( Zamierzam grac na jednym z tych światów. Wybrałem FURORE ;) Mam nadzieje ze juz jutro bedziemy mogli zaczac gre bo o tydzien za duzo czekamy :p
!SEE YOU IN FURORA! |
A tak nawiasem...
... każdy kto będzie grał na Furorze to niech do mnie zagada :D
ps. Jak nie wpuszcza nas jutro to wyśle pogróżki do CIPów :D |
Cytuj:
|
ktos moze wie kiedy bedzie mozna juz grac na nowych swiatach facc???? Po ilu to latachhhhh..??
|
Cytuj:
|
Dalej tylko pacc
Dzisiaj rano wstaje ucieszony ze wkoncu nadejdzie ten dzień :] i cipy wpuszcza facc na nowe serwery (mam zamiar grac na furorze) a tu dalej pojawia sie ten komunikat ze tylko pacc X( Akutalnie jest restart serwera więc moze po nim facc bedą mogli sie logować :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wkońcu Gratz dla cipów !!
Wkońcu facc moga sie logowac na nowym serwerze- Furora. Powodzenia na nowcyh światach :]
|
YEEeAaaa
otWOrzYLi SERVY DLA FACCCC JUUUUUPPPPPIIII :D:D:D
|
JEST!!!! :cup: Nareszcie sie doczekalem :) to do dziela czas rozpoczac gre
SHOW TIME |
nie ma to jak 1 osoba wchodzaca na 10minut
B) |
:/
a ja jestem ciekway dlaczego na furore mozna wchodzic bez pacca a na neptere nie wku***** mnie to :[
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |