![]() |
A z was sa uje nikt nie chce grac na SEA nie lupie was i tyle ;(
<joke> XD XD Wbiłem 33lvl ":D |
@Fivapo:
To chodź na Windię :D P.S.: No naprawdę dostałem 70k :D P.S.2: Ma ktoś zbędne gwiazdki xd @down: No tak, ale kase mogłem używać od razu, a clawa nadal nie mogę :P :P :P :P Kase używać xD |
Cytuj:
hehe 70k i clawa od 35 lvlu :) |
od 35 to meba tak ?? nigdy nie moglem tego zapamietać
|
Oto stan mojej postaci:
http://img294.imageshack.us/img294/3...ple0036bz6.jpg Ale mi się expić nie chce :( Pozdrowienia!!! |
Cytuj:
|
Oraz Maple Claw, którego sprzedałem.
|
Dobra - przkonaliscie mnie, bede thiefem albo bowmanem na windii, koledzy :D
Sypnijcie mi coś plax :D Jak coś to nick bedzie Garfarmero... jak zadziala... |
Hehe, coraz więcej osób na Windii gra :D
|
Ej mam problem - o co chodzi z tym 4 cyfrowym pinem na poczatku? Mam go wymiślić sobie???
|
@up tak, potem przy każdym logowaniu musisz go wpisać(klikając)
|
Cytuj:
|
tak wymyslasz ten pin tylko go zapamietaj bo potem bedziesz musial go podawac przy kazdym logowaniu
|
Na początku podajesz go dwa razy ten sam PIN. Później się za każdym razem gdy chcesz się zalogować musisz użyć tego PIN-u.
|
Dzięki, btw. sypniesz mi coś Xidq? :D nick: Garfarmero, thiefem bede jak cos :D
|
Sory za oftoppa, ale muszę się o to zapytać
@Farmer Słyszałem, że się nieźle zabawiłeś stroną RP. Jak Tarlosik powiedział, Farmero i Sławek się dowartościowywali. |
wiecie co tyle osób gra na windii z tego forum to i ja wracam do swego 35 spearmana.Nick Relospearman.
|
Haha, Tarlosik to jedyny który uważa że dowartościowywanie się jest normalne, zależy co uważac za normę :D
Ja lubie team, i do RP nic nie mam, ale do niego wiele, i niedlatego ze mnie wywalił, i nie dlatego że go przyjąłem a on mnie zdelete'ował ale za to co robi, Kawior się leni (albo lenił, niewiem jak jest teraz, niewchodziłem do ich progów jakieś pół roku) a on na to pozwala, władza nie sięga granic... Ale nie offtopujemy 8lvl!! :DDD |
no wlasnie wbilem brakujące 19% i lvl up na 36
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/36lvl.jpg |
Hehe, można by gildie założyć :D
Dzisiejszy awans: http://img410.imageshack.us/img410/8...ple0037pm8.jpg Teraz nie wiem na czym trenować :( Bo tak: Ellynia-znudziło mi się już to zabijanie grzybków xD Dungeon-mam za słabe gwiazdki/za daleko do miasta z sklepem Podajcie jakąś propozycję :) Pozdro! |
niby gdzie daleko ?? a co do hensys latarz po gwiazdki ?? lol ok to powiem ci idz do hotelu i popros w rozmowie o regular sauna i tam z takim gosciem zagadaj on ci pouzupelnie gwiazki i sprzeda poty.
|
Aha, dzięki...
Ale i tak tymi icicle to głupio się trenuje xD |
dobra przekonaliscie mnie ide na windie, pózniej dam nick ;p
|
@X-Zero
na 26 lv, to tylko i wyłączeni kerning pq 0.o. Siedź tam do 31 lv i nie waż się wbić ani 1 punkta expa na czymkolwiek innym. Baaa, nawet staraj się nie zabijać zbyt dużo aligatorów/krokodyli (już nie pamiętam co tam siedzi), żebyś jak najwięcej razy mógł go wykonać. |
Cytuj:
|
hehe coraz wiecej ludzi gra na windi :) i zazwyczaj wszyscy pisza do mnie "daj kase -.-" jak narazie to najlepiej sie dogaduje z X-zero:) pzdr.
|
18 lvl na Broa, i idzie w górę. Jeśli ktoś ma do sprzedania to chętnie kupie Bronze/Steel/Adamantium Igor i Bronze/Mithril/Dark Mischief.
|
@Xidq:
Ja jakoś nigdy nie żebrałem :D No kolejny awans :) W Dungeon sobie spokojnie trenuję. |
@kołbaś fajnie ze grasz na windi :) poniej napisze do ciebie w grze
|
Ja zaczynam swoją przygode. Także na Windi. Powodzenia w grze.
|
Co myślicie o polskiej gildii??
Proponuje: "PulpetStory", Xidq moglibysmy sie zrzucic ale ja kasy wiele niemam... Wszystkich polaków by się zrobiło "together" :D |
dobry pomysl farmer ale skad fundusze brac?? no chyba ze by nam xidq załatwił a w to watpie ;p
|
Eee tam, jak on mi mówi że "no niemam duzo kasy bo ostatnio 42 milionów wydałem... ale jakies 150 mam..." no to chyba na gildie starczy nie?
|
Cytuj:
I jeszcze pytanie. Ile kosztuje założenie gildii? |
1,5 mln chyba :)
No można by gildie założyć(już od początku gry w mojej głowie pojawił się ten pomysł) tylko może nazwa inna, bo PulpetStory to trochę dziwne :D @nowi na Windii: Dopisujcie mnie do buddy-Mernion Pozdrowienia for all! |
@up
Lol. Podaj mi choć 1 powód dla stworzenia gildii. To nie Tibia, że tych jest od cholery. |
Cytuj:
nowe rzeczy po 'ubdade' HAMSTWO!! 2x exp na bellocanie i khaini a czemu nie na windi ? -.- - Nowy serwer - Mardia - Party Quest w Orbis (Level 51-70) - Gildia moze liczyc az 100 czlonkow! - Mozliwosc formowania grupy do walki z zakumem - Historia whisper (szeptow) - Minki wywolywane poleceniem - Poczatkujacy otrzymuja poradnik na Maple Island - W sklepach z pet food beda poradniki dla zwierzakow - Event Wielkanocny - 2x exp na serwerach Bellocan i Khaini |
yyy... ktos wszedl do gry?? oO
EDIT: a co kołbaś juz 50 masz?? |
nie bo jest update no i najwazniejsze będzie orbis pq od 50 lvl
|
Cytuj:
Tyle mam do powiedzenia :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |