![]() |
wielkie gratz!!!!! w koncu nikt juz nie powie ze polacy to smiecie i glupie cioty ;) a to wsztsko dzieki jednej osobie :) a wiec ja tez i my wszyscy przescignijmy tego oto jak na razie :P najlepszego polaka i trenujmy niszczy zdobywajmy exp i swietne eq abysmy mogli tez przescignac nawet najlpeszego...
PS dobra dosyc tego gadania....do roboty :) |
Taaaaaa Seromontis jest PIERWSZYM POLAKIEM który osiągnał (200 LEVEL)!!! ;) :cup:
•ş°”O¨¨O”°ş•CONGRATULATIONS Dla Seromontisa!!!•ş°”O¨¨O”°ş• Imię: Liwotto :flaga_pl: Profesia: Druid :mag: Level: 14 ;( Mlevel: 12 :mag: Eq: Plate armor,Plate legs,Double Axe :axeman: ,leather boots (Zbieram na BOH-y) Steel helmet,Dvarven shield (praktynie nie używam). |
Gz
Very Gratz from Seromontis!!!!
Dawaj dalej!!! Bądź najlepszy!!! q : - P |
No Ser~ co moge powiedziec wielkie gratulacje mam nadzieje ze osiagniesz swoj cel :D licze na ciebie paamietajm nigdy sie nie podwawaj
|
Cytuj:
|
;)
Dobrze ze polska sie choc w tibii troche unosi ponad poziom ;)
|
Serek ;)
Seromontis w 17 miechów czyli 1 rok 5 miesięcy musiał grać w tą gre conajmniej 10 godzin dziennie (może więcej)
ciekawe ile za prąd zapłaci ?? ale tak o o o To gratulacje ode mnie :) |
10h? obstawiam 20/7
przy acc sharingu, to nie problem. :) znowu ugodzilem w dume "prawdziwych Polakow" ktorym sie przypomina ze sa spod flagi bialo czerwonej tylko jak leje ich polski hlvl albo potrzebne sa fri itans pwned polowa z was nigdy nie nabila wiecej niz 35lv. wiec co mozecie wiedziec o powergamingu? |
GratZ. Ciekawe kiedy nastepny Polak tego dokona. :D
|
ehh myślałem, że będziesz ostro jechał a tu patrze, że się od 4 dni nie logowałes nawet ;p ale i tak gratz...
|
Omen
myslalem ze bedzie teraz jechal z lvlkiem jak dziki ale jakoś ten lvl slabo mu rośnie ;)
__________________________________________________ ____________ Omen Omen Omen |
Jak sie odpala Ot-sa?
Ludzie powiedzcie mi jak sie odpala otsa plz :(
|
Rotfl.
A do czego masz www.tibia.org.pl? Chcesz to pisz na gg to ci powiem. |
nie wiem czy patrzeliscie ale wurzel ma juz wiekszy lvl niz seromontis...
co do tematu GZ dla seromontisa za ten pierwszy polski 200 lvl i oby wiecej takich-zycze 300lvl 10 mlvl i...a co mi tam 150 sword fighting :p |
gratz, gratz i jeszcze raz gratz!!!!!!!!
(muwie serio) Gdy to czytałem płakać mi się chciało.Życze szcześcia w tibi. :cup:
p.s podaj swój best hit. A, jaszcze pytanie z jakich broni korzystasz jedno rencznych :sword: czy dwu :2handed: ?? |
Gratulacje
8o
Gratulacje moim marzeniem chyba zostanie nadal zdobycie 200lvl :( |
Ladnie Ladnie!!
No chlopaczek postaral sie gratuluje no niewiem ile ma lat albo niedoczytalem zmienie na Mężczyzna Brawo Brawo :cup: Może i ja się kiedyś doczekam:]:):]:):]:):] Jak Wiecie to ma już 208lvl
Link: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character |
ja mam 22 l l i wymiatam :D
jak narazie moj cel to zdobyc 100 lvl zle juz na oscariuse bo oscarian mi sie znudzil |
Kolo który ma 40 lv na roggardzie
Zauważcie, że na tamtym zdjęciu sa 3 dzióry a nie 6 X(
Ps. Niech ktoś mi wyśle dobrego OTSa te które mam nie "chodzą" [email protected] albo gg 3610753 |
ja jestem inny...
Wszyscy mowia gratz a ja powiem inaczej :p Seromontis bedzie dla mnie zawsze wzorem w tibii i osiagne rowierz to co on pamietajac tylko o nim i radach ktore udzielil. Zawsze kiedy dam plame albo dedne bede pamietal ze Seromontis nie poddawal sie osiagnal to nie tylko dla siebie ale rownierz dla nas polakow grajacych w tibie zebysmy i my stali sie wzorami dla innych polakow. Dziekuje.
|
Brawo :D
Na poczatek wielkie gz dla neigo ;] Ale mój ziom gra 2 miechy ja gram 9 meichow on ma 20 a ja 12^^ zalezy wszystko od czasy grania i intensywnosci... A co do panowania Polaków to sie grubo mylicie :] najpier przejmijcie wszystkei servy opanowane przez szwedów brazylijczyków to bedemogl uznac ze Polacy Rządza ;D jezlei macie zaczynac to proponuje zaczac od PANDORII :D
Cytuj:
Jeszcze raz pozdro dla naszego "Solenizanta" :) Pozdro dla ziomków z Pandorii i.. i... CYA!! :evul: |
Wreszcie polak!!! :cup: :cup:
|
Super ! Wreszcie polska tez ma wielkie osiagniecia..
|
Jeah
Suuuuuuuuuuper
|
Ja tam wole real life i panienki.
Niz 24/7 z tibia. Gratz anyway! |
Tak dalej!!!
Kolo trzymaj tak dalej !!!
Zycze powodzenia i zastania GM-em :cup: :cup: :cup: |
no i co z tego?
kazdy h level ejst zadufany w sobie....ma do tego prawo ale mnei to wkurza szczególnie ta głupia minka " ; ]" |
Szacunek8o ;)
|
A teraz spójrzcie na date postu Virgojaviera. Seromontis ma juz 254 lvl ;>
Miłej Nocy. |
Cytuj:
|
Zamknijcie już ten temat wreszcie!!!!!!!!!!!X(
|
Prośba!!
Niech ten temat wreszcie zostanie zamknięty, przecież Seromontis już nie jest jedynym Polakiem, ktory ma 200 lvl+.
|
Cytuj:
Ale pierszym tak:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |