Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Jutro update !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45208)

Alora 09-08-2005 11:38

Update

HURRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPDATE JUZ JUTRO. Nie moge sie doczekac.
Odrazu wybieram sie do Tiquandy. Musze sprawdzic czy dojde pieszo z Ankrahmun do Port Hope.

HAIL CIP SOFT
HAIL UPDATE
HAIL TIBIA.PL

Miracle 09-08-2005 11:45

Ja wykorzystuje ostatnie chwile przed update na robienie uhów dla mojego knighta ;) Kto go tam wie po ile nasi ulubieńcy wiecznie blokujący depo będą sobie liczyć za zacne backpacki uszków :D Lepiej się ubezpieczyć :p

Elex 09-08-2005 11:45

wreszcie :D

sejuwal 09-08-2005 11:46

super ubdate :

Zajefanie rze jest ubdate o 14.00 dzungala wita :) ;) :] 8o :cup:

Elex 09-08-2005 11:46

Aaaaaaaaaaaaaleelllllujaaaaaaaaaaaaaaaahh

Hasharii 09-08-2005 11:50

Ja dopiero wczoraj wieczorem wróciłem z nad morza, a o tej nowinie dowiedziałem się dopiero przed chwilą musze zdążyć do 14 zrobić przunajmniej 3 bp hmm. Ehh będe miał roboty :(

Evil Maul 09-08-2005 11:51

HURRRRRRRRRAAAAAAAA Wreszcie UPDATE !!! Chociaz od razu nie pojde do dzungli byc moga byc kolejki :p ciekawe ile osob padnie od hydry albo od malpy :p

Nirwana 09-08-2005 11:52

a gdzie je test serwer??

MistrzMichał z Pandori 09-08-2005 11:52

Nareszcie już z kumplami nie mogliśmy się doczekać nie mam PACC szkoda ale kolega ma to se u niego pogramy :) :) :) :) :) :) :) :P :P :P :P

Doktór Lewatywa 09-08-2005 11:53

Nareszcie!! :d :d :d :d :d :d

MetiuII 09-08-2005 11:54

W koncu nadeszla ta chwila !! ; ] Trzeba do 14:00 zrobic chociaz ten bp uh ; ]

lightarrow 09-08-2005 11:59

Tak dla update !!!
Juz jest ta chwila na która czekałem. Nikt nie bedzie lurował. :)

Yo'bak 09-08-2005 12:02

-,-

Czym tu sie cieszyć. Nawet nam test serwa nie zrobili tylko odrazu pakuja update. Skad moge wiedzieć gdzie mam iść palkiem żeby se pohuntować ale nie zginąć. Znając życie wszyscy będą padali od hydr a tutorzy będą szli znanymi drogami i zbierać looty :/. Dotego te 5 Godzin przedłuży się do 10 godzin czyli będzie bardzo puźno, a mi niechce sie zarywać nocki... X(

Władca Czasu 09-08-2005 12:02

ale super zajefajnie nice gratz cipkom, wreszcie ten wyczekiwany update.....
ciekawe jak bedzie sie szło do tiquandy? drogą morska czy lądową?

Orokoshi 09-08-2005 12:03

No ja tak zabardzo nie czekałem na ten Update ponieważ nie mam Pacc:(
i nie wiem skąd kase wziąść na niego.:( I na dodatek servy będą przepełnione ale troche liczba ziomków sie zmniejszy jak popłyną do tej Tiquandy:)

Mikhalov 09-08-2005 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sejuwal
Zajefanie rze jest ubdate o 14.00 dzungala wita :) ;) :] 8o :cup:

Tobie przydałby sie update ale języka jakim władasz

sorry za offtopa

jaro_88 09-08-2005 12:05

jak to?

ja w tba niegram długo i niewiem co będzie po tych zmianach i dlatego mam pytanko:
co się może zmienić??

Tlenowy 09-08-2005 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaro_88
ja w tba niegram długo i niewiem co będzie po tych zmianach i dlatego mam pytanko:
co się może zmienić??

To tak może sie zmienic grafiki niektórych przedmiotów, nowe tereny, nowe przedmioty i kilka ulepszeń w grze

SKAJMA 09-08-2005 12:07

SUPER !!! nie mam pacca ale kumpel obiecał mi że nagra mi z tamtąd filmik

Edit: O kurcze jest 10 rano i serwery wylonczone nie moge sie doczekac !!!

Aztec900 09-08-2005 12:10

ja tez czekałem na ten update ale powiedziałem sobie ze dobije skile moim palkiem do 70 a dzis mam dopiero 68 :( ale nie bede narzekał :) super że wreszcie dają ten update ;)

Władca Czasu 09-08-2005 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaro_88
co się może zmienić??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
Na podstawie newsa na Tibia.com http://www.tibia.com/home/?subtopic=news

W nadchodzącym update zostanie dodane wiele automatycznych opcji przeciwko nadużyciom ze strony graczy:

1. Potwory zlurowane zbyt daleko od spawnu będą znikały nie zostawiając ani doświadczenia, ani przedmiotów, a potwór odrodzi sie na nowo normalnie podczas następnego respawnu. Potwory znikną również jeśli zostaną wyciągnięte liną 2 poziomy wyżej.

2. Po update będzie można przechodzić po większych stertach parceli, krzeseł itp. Dodatkowo nie będzie można rzucić czaru pola (fire field, energy field, poison field) na przedmiot na który nie można wejść (stoły, skrzynie, itp).

3. Runy lecznicze beda automatycznie działały na osobę, która używa tej runy, jeśli na polu stoi więcej niż jedna osoba. Dodatkowo wszystkie statki i piramidy w Ankrahmun zostana uznane za protection zone. Nie będzie można zablokować "rope spot", gdyż zawsze będzie można użyć liny, nawet jeśli będą nawrzucane śmieci na to miejsce.

4. Meble i inne przedmioty, których nie można nosić w plecaku będą sprzedawane w postaci paczki, którą bedzie mozna nosić w plecaku a następnie poskładać w domku (mam nadzieję, że będzie instrukcja montażu w paczce )

5. By uniemożliwic paladynom trening afk, wprowadzono prawdopodobieństwo zniszczenia włóczni po rzucie. Jesli tak sie stanie - włócznia znika i nie da się jej odzyskać. Dzięki temu, paladyni nie będa mogli stać kilka(naście) godzin z programem do automatycznego podnoszenia włóczni, gdyż po jakimś (dłuższym) czasie skończy im sie ich zapas.

6. Żeby łowić ryby potrzebna będzie przynęta, która będzie znikać z plecaka po każdym zarzuceniu wędki. Nie tylko urealistyczni to łowienie ryb, ale również ograniczy użycie macro.

7. Problem z farmami niskopoziomowych druidów i czarodziejów zostanie rozwiązany przez dodanie "soul points", które będą potrzebne do robienia run, tak samo jak mana. Soul points będzie się zdobywać poprzez zabijanie potworów dających równa lub wiekszą ilośc punktów doświadczenia niż nasz poziom (n.p lvl 40 dostanie soul points tylko za zabicie rotworma lub czegoś mocniejszego). Soul points będą również odnawiać się w czasie snu w lożku. Postacie z promocją będą odnawiać te punkty szybciej. CipSoft twierdzi, że normalnie grająca postać nie powinna mieć najmniejszych problemów z tymi punktami, za to powinno sie przestać oplacać trzymać farmy runemakerów.
Żeby uniknąć problemu z brakiem run, będzie można nabyć je w każdym sklepie magicznym w mieście.

to bedzie w update ! :D

Miracle 09-08-2005 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SKAJMA
SUPER !!! nie mam pacca ale kumpel obiecał mi że nagra mi z tamtąd filmik

Edit: O kurcze jest 10 rano i serwery wylonczone nie moge sie doczekac !!!

Co ty w równoległym wymiarze żyjesz ze ci serwer o 10 wyłaczyli. Ja jak narazie spokojnie sobie gram i czekam z niecierpliwościa na update :]

Orokoshi 09-08-2005 12:17

Ej a oni w tym Update zrobia coś z hackowaniem bo wiem że pacc to cos mają z tym zrobione a facc bedzie miec cos takiegoo??:(

Ozi_ZSK 09-08-2005 12:19

Information !!

NIe wiem czemu tyle ludzi myśli ze update kończy sie jest o godzinie 14 ?? !!!!!UPDATE ZACZYNA SIE OD GODZ. 14 I BEDZIE TRWAŁ 5h!!!!! A dla tych co nie moga zrozumiec to juz niestety nie jest nasz problem.... Życzymy im milego czekania od godziny 9:00 do 19++ :D :D ( dla nie wpełni myślacych) a dla wszystkich co dobrze przeczytali informacje o UPDATE, to prosimy o cierpliwość i wytrzymac te 5h, lecz moze to sie oczywiscie przeciagnąć...

Mikhalov 09-08-2005 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orokoshi
Ej a oni w tym Update zrobia coś z hackowaniem bo wiem że pacc to cos mają z tym zrobione a facc bedzie miec cos takiegoo??:(

a co ty szukać nie umiesz?

na tym forum jest nawet specjany dział związany z updatem. Tam wszystko sie dowiesz!

Władca Czasu 09-08-2005 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozi_ZSK
NIe wiem czemu tyle ludzi myśli ze update kończy sie jest o godzinie 14 ?? !!!!!UPDATE ZACZYNA SIE OD GODZ. 14 I BEDZIE TRWAŁ 5h!!!!! A dla tych co nie moga zrozumiec to juz niestety nie jest nasz problem.... Życzymy im milego czekania od godziny 9:00 do 19++ :D :D ( dla nie wpełni myślacych) a dla wszystkich co dobrze przeczytali informacje o UPDATE, to prosimy o cierpliwość i wytrzymac te 5h, lecz moze to sie oczywiscie przeciagnąć...

zawsze sie przeciaga, pisza ze update dzisiaj a bedzie za jakies 2 dni :D

Mikelp 09-08-2005 12:25

No NaReSzCiE DzIsIaJ!!! Mmm...w 4 godziny to jeszcze zrobie ten bp uhow xD A widzicie! Dobre mialem przeczucie zeby nie wywalac eq z druida ;]

...:::Mareczek:::... 09-08-2005 12:25

No wreszcie mam powod do powrotu do tibi i skillowania :/ jak sie chce byc najlepszym to trza trenic :)

pozdro 4 all

Summoner_Drut 09-08-2005 12:26

Wkońcu droga do venore będzie bezpieczna (koniec z gs'ami i dl'ami) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ozyryss 09-08-2005 12:28

A ja se nie pozwiedzam Tiquandy bo nie mam pacca.Najgorsze w tym updacie będą soul pointy;/

Miracle 09-08-2005 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Władca Czasu
zawsze sie przeciaga, pisza ze update dzisiaj a bedzie za jakies 2 dni :D

Kolejny lolek z równoległego wymiaru. Skoro u ciebie update bedzie trwał 2 dni to znajdź sobie przez ten czas jakieś kreatywne zajęcie np możesz podziwiać jak trawa na podwórku rośnie :D

jaro_88 09-08-2005 12:31

ja chce grać ja chce grać już niemoge sie doczekać
a tak ogulnie to spoksik tylko nudy bo nie nabijam sobie lvl, na moim osiedlu wszyscy gracze siedzą na gg i nicnierobia :( kiedy to sie zacznie(juz niemoge sie doczekac) :(

Miracle 09-08-2005 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Summoner_Drut
Wkońcu droga do venore będzie bezpieczna (koniec z gs'ami i dl'ami) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zostają jeszcze zlurowane PKsy :D

Gromnjir 09-08-2005 12:33

Eee... piszac to za 12 dwunasta miales na mysli jutro... czyli dzisiaj? Eh

Wilkq 09-08-2005 12:33

Juhuu! Sprzedam bp Hmm , i jazda! Kupie domek na tiquandzie!!! JUHUUU!

luk1800 09-08-2005 12:35

Cieszesię z udepade :D. Już się nie moge go doczekać. Tylko szkoda tych SP bo jestem FACC mniejmy nadzieje, że mocno mi nie będą przeszkadzać :). A tak nie moge sie juz doczekać :evul: .

Mikhalov 09-08-2005 12:38

Cytuj:

Cieszesię z udepade

a co to jest?? =.=" jak nie wiesz jak sie to pisze to lepiej sprawdź....

n/c

p.s. ale mialem polewe z tego omg!! :D

Dr.ażniący 09-08-2005 12:39

Czy ktoś sie orientuje czy razem z update wejda nowe swiaty?

Heliwurab 09-08-2005 12:41

Nowe światy raczej teraz nie wejdą, Update będzie po 19(wtedy bedzie mozna juz grać, o 14 wyłączają servy do 19! ), trzeba będzie ściągnąć nową Tibie, ale to ściągnie wam się samo, gdy tylko bedziecie chcieli się zalogować po 19 dzisiaj, tj. 09.08.2005r. , POSTACIE BĘDĄ TE SAME, NIC WAM NIE USUNIE... To chyba wszystko ;) Acha, NIE będzie TEST SERVERA dla NORMALNYCH graczy! Nawet dla PACC! Dziś o 19 update, więc nie ma sensu grać na TS :evul:

Jacekkk_Amera 09-08-2005 12:47

Haha;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
Piekna chwila dla nas tibijczykow !!!!!!!!!!
ZAPRASZAM WSZYSTKICH Z SAPHIRY AN ZWIEDZANIE TIQANDY !!!!!! :)

Wybral bym sie z toba ale wiesz z przyczyn technicznych.. (pacc) sie skaczyl :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52.