![]() |
Update
HURRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPDATE JUZ JUTRO. Nie moge sie doczekac.
Odrazu wybieram sie do Tiquandy. Musze sprawdzic czy dojde pieszo z Ankrahmun do Port Hope. HAIL CIP SOFT HAIL UPDATE HAIL TIBIA.PL |
Ja wykorzystuje ostatnie chwile przed update na robienie uhów dla mojego knighta ;) Kto go tam wie po ile nasi ulubieńcy wiecznie blokujący depo będą sobie liczyć za zacne backpacki uszków :D Lepiej się ubezpieczyć :p
|
wreszcie :D
|
super ubdate :
Zajefanie rze jest ubdate o 14.00 dzungala wita :) ;) :] 8o :cup:
|
Aaaaaaaaaaaaaleelllllujaaaaaaaaaaaaaaaahh
|
Ja dopiero wczoraj wieczorem wróciłem z nad morza, a o tej nowinie dowiedziałem się dopiero przed chwilą musze zdążyć do 14 zrobić przunajmniej 3 bp hmm. Ehh będe miał roboty :(
|
HURRRRRRRRRAAAAAAAA Wreszcie UPDATE !!! Chociaz od razu nie pojde do dzungli byc moga byc kolejki :p ciekawe ile osob padnie od hydry albo od malpy :p
|
a gdzie je test serwer??
|
Nareszcie już z kumplami nie mogliśmy się doczekać nie mam PACC szkoda ale kolega ma to se u niego pogramy :) :) :) :) :) :) :) :P :P :P :P
|
Nareszcie!! :d :d :d :d :d :d
|
W koncu nadeszla ta chwila !! ; ] Trzeba do 14:00 zrobic chociaz ten bp uh ; ]
|
Tak dla update !!!
Juz jest ta chwila na która czekałem. Nikt nie bedzie lurował. :) |
-,-
Czym tu sie cieszyć. Nawet nam test serwa nie zrobili tylko odrazu pakuja update. Skad moge wiedzieć gdzie mam iść palkiem żeby se pohuntować ale nie zginąć. Znając życie wszyscy będą padali od hydr a tutorzy będą szli znanymi drogami i zbierać looty :/. Dotego te 5 Godzin przedłuży się do 10 godzin czyli będzie bardzo puźno, a mi niechce sie zarywać nocki... X(
|
ale super zajefajnie nice gratz cipkom, wreszcie ten wyczekiwany update.....
ciekawe jak bedzie sie szło do tiquandy? drogą morska czy lądową? |
No ja tak zabardzo nie czekałem na ten Update ponieważ nie mam Pacc:(
i nie wiem skąd kase wziąść na niego.:( I na dodatek servy będą przepełnione ale troche liczba ziomków sie zmniejszy jak popłyną do tej Tiquandy:) |
Cytuj:
sorry za offtopa |
jak to?
ja w tba niegram długo i niewiem co będzie po tych zmianach i dlatego mam pytanko:
co się może zmienić?? |
Cytuj:
|
SUPER !!! nie mam pacca ale kumpel obiecał mi że nagra mi z tamtąd filmik
Edit: O kurcze jest 10 rano i serwery wylonczone nie moge sie doczekac !!! |
ja tez czekałem na ten update ale powiedziałem sobie ze dobije skile moim palkiem do 70 a dzis mam dopiero 68 :( ale nie bede narzekał :) super że wreszcie dają ten update ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej a oni w tym Update zrobia coś z hackowaniem bo wiem że pacc to cos mają z tym zrobione a facc bedzie miec cos takiegoo??:(
|
Information !!
NIe wiem czemu tyle ludzi myśli ze update kończy sie jest o godzinie 14 ?? !!!!!UPDATE ZACZYNA SIE OD GODZ. 14 I BEDZIE TRWAŁ 5h!!!!! A dla tych co nie moga zrozumiec to juz niestety nie jest nasz problem.... Życzymy im milego czekania od godziny 9:00 do 19++ :D :D ( dla nie wpełni myślacych) a dla wszystkich co dobrze przeczytali informacje o UPDATE, to prosimy o cierpliwość i wytrzymac te 5h, lecz moze to sie oczywiscie przeciagnąć...
|
Cytuj:
na tym forum jest nawet specjany dział związany z updatem. Tam wszystko sie dowiesz! |
Cytuj:
|
No NaReSzCiE DzIsIaJ!!! Mmm...w 4 godziny to jeszcze zrobie ten bp uhow xD A widzicie! Dobre mialem przeczucie zeby nie wywalac eq z druida ;]
|
No wreszcie mam powod do powrotu do tibi i skillowania :/ jak sie chce byc najlepszym to trza trenic :)
pozdro 4 all |
Wkońcu droga do venore będzie bezpieczna (koniec z gs'ami i dl'ami) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
A ja se nie pozwiedzam Tiquandy bo nie mam pacca.Najgorsze w tym updacie będą soul pointy;/
|
Cytuj:
|
ja chce grać ja chce grać już niemoge sie doczekać
a tak ogulnie to spoksik tylko nudy bo nie nabijam sobie lvl, na moim osiedlu wszyscy gracze siedzą na gg i nicnierobia :( kiedy to sie zacznie(juz niemoge sie doczekac) :( |
Cytuj:
|
Eee... piszac to za 12 dwunasta miales na mysli jutro... czyli dzisiaj? Eh
|
Juhuu! Sprzedam bp Hmm , i jazda! Kupie domek na tiquandzie!!! JUHUUU!
|
Cieszesię z udepade :D. Już się nie moge go doczekać. Tylko szkoda tych SP bo jestem FACC mniejmy nadzieje, że mocno mi nie będą przeszkadzać :). A tak nie moge sie juz doczekać :evul: .
|
Cytuj:
a co to jest?? =.=" jak nie wiesz jak sie to pisze to lepiej sprawdź.... n/c p.s. ale mialem polewe z tego omg!! :D |
Czy ktoś sie orientuje czy razem z update wejda nowe swiaty?
|
Nowe światy raczej teraz nie wejdą, Update będzie po 19(wtedy bedzie mozna juz grać, o 14 wyłączają servy do 19! ), trzeba będzie ściągnąć nową Tibie, ale to ściągnie wam się samo, gdy tylko bedziecie chcieli się zalogować po 19 dzisiaj, tj. 09.08.2005r. , POSTACIE BĘDĄ TE SAME, NIC WAM NIE USUNIE... To chyba wszystko ;) Acha, NIE będzie TEST SERVERA dla NORMALNYCH graczy! Nawet dla PACC! Dziś o 19 update, więc nie ma sensu grać na TS :evul:
|
Haha;]
Cytuj:
Wybral bym sie z toba ale wiesz z przyczyn technicznych.. (pacc) sie skaczyl :( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |