Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Orokoshi 07-09-2005 09:19

Filmik z Elder Beho dosyć ciekawy. =]

Rahim 07-09-2005 16:09

Możesz zrobić film z Isle of King?? Byłbym wdzięczny :)

Sir Saneris 08-09-2005 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gate lord
buehehhe norrin żeś sie popisał wielkim geniszuem, dobra nie będe już nic mówił bo tylko ci wiochy anrobie N/C.
ide stad

Jak dotąd sam sobie narobiłeś wiochy.. i tylko sobie.. wychodzi tu Twój szacunek dla innych ludzi i brak kultury.. nie podoba Ci sie tibia i te forum? Nie badz masochista.. wylacz i usun z kompa Tibie i nie wlaczaj juz forum..

Cichy zbierz blokerow dwoch i idziemy na Isle of Kings.. pamietaj tez ze rook ze mna robisz :P.

Kolidos 08-09-2005 09:24

Cichy powiem krótko "TO CO TY ROBISZ TO JEST WSPANIAŁE!!!!!!!!! 8o "
Kiedyś nie miałem pojęcia na jakie tomby pójść, a teraz dokładnie wiem czego moge się spodziewać.

Pozdrowienia i Pozdrowienia od wszytkich moich kumpli, którze dowiedzieli się co gdzie czycha :cup:

Oby tak dalej :)

Norrin 08-09-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Jak dotąd sam sobie narobiłeś wiochy.. i tylko sobie.. wychodzi tu Twój szacunek dla innych ludzi i brak kultury....

Ne gadaj z głupim, ludzie moga nie zauważyć różnicy ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Cichy zbierz blokerow dwoch i idziemy na Isle of Kings.. pamietaj tez ze rook ze mna robisz :P.

Piszę się na to!!! Idę z wami mordować ;)

sierbador 08-09-2005 15:24

Cichy poprostu jest wielki :P

Saviour of Sula 08-09-2005 17:40

Aha, to dlatego nie ma nowych filmików od kilku dni :P ISLE OF KING SIĘ SZYKUJE!!! Raz widzialem jak się robi tego questa ale niestety ten który kręcil questa zginąl w warlock seal :/

MarS 08-09-2005 21:17

Nie chciało mi się czytać kilkunastu stron itp. ale w filmiku z AT (tam gdzie jest gs, dsy i dragon), tam gdzie te zamknięte drzwi to klucz do nich jest w Mint ;)

HuBo 08-09-2005 21:29

Co jest Cichy? Czemu tak długo nie dajesz filmów?

Norrin 09-09-2005 07:42

Spokojnie panowie ;)
Jeżeli Cichego nie ma dłuższy czas, znaczy, że troszkę pewnie pracuje lub przygotowuje coś większego. Cierpliwości a czekanie się opłaci.

tonyhawkproskeat 09-09-2005 17:54

CICHY JEST WIELKI!!! PODZIWIAM GO (MÓJ IDOL ;P)
chcial bym zobaczyc film z demonii z góry thx :)

Hory portier 09-09-2005 17:59

@up: To go sobie sciagnij. :P

edit: Sry zle przeczytalem myslalem, ze chodzi o draconie. :confused:

tonyhawkproskeat 09-09-2005 19:10

Nie MOTLS bo to tylko dojscie lecz wnętrza demonii

Knopers 09-09-2005 19:29

@UP : a edytować sie nie dało ?

CICHY MAC JEST WIELKI czekam z niecierpliwoscią na next film ;)

Tard Vanjo Obsidia 09-09-2005 21:29

mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx

popkins 09-09-2005 22:51

Super temat !!!!!!!!!
GrAtZ
Chciałbym zobaczyć elf fortess

Sry nie zauwazyłem filmu 7
wielkie sry

Sir Dabel 09-09-2005 23:13

Ja chciałbym zobaczyć jakis filmik z Demonów :p JESTEŚ WIELKI !!! :cup: :cup: :cup:

Cyxell 09-09-2005 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tard Vanjo Obsidia
mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx

To sie Molts nazywa-najwiekszy labirynt w Tibi
Masz tam na 1 stronie filmik z tego.

Cichy 10-09-2005 07:22

W końcu dodałem jakiś nowy film. Niestety coraz tródniej jest znaleźć wolny czas, na kręcenie nowych filmów, stąd taka przerwa. Drugim powodem mniejszej ilości filmów był problemy z dostępem do neta. Co prawda ja akurat nie korzystam z usług naszego ukochanego monopolisty, ale blokerzy miewają problemy z lagami.

Kolejne filmy które zostaną nagrane będą ze zwiedzania jaskiń scrabów oraz Isle of Kings... jednak nie jestem w stanie podać terminu kiedy można się ich spodziewać.

Orokoshi 10-09-2005 09:09

Filmik nowy spoko tylko niczym mnie nie zaskoczył bo te miejsce już zwiedziłem więc będę czekał cierpliwie na kolejne.

Saviour of Sula 10-09-2005 13:08

No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)

tonyhawkproskeat 10-09-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)

Ja tesh :P
~~HAIL CICHY MAC!!

Xaziz 10-09-2005 16:10

Hehe Drefia=rzeźnia
Cichy super fimy wymiatasz!! GZ

Aldeox Loth 10-09-2005 16:14

nieumiem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tedson
Cichy mac rulz.Dawaj tutaj takie zdjecia z dodatkiem adrenalinki XD

ej co mam zrobic zeby zobaczyc te filmiki bo ja nieumiem ;(

cineczek 11-09-2005 21:47

CICHY RLZ!!!DAWAJ WIĘCEJ FILMÓW XD :cup:

Saviour of Sula 11-09-2005 21:56

Nie lubię doslownie cytować ale cichy teraz planuje isle of kings oraz jaskinie scarabów. Co do demonii mi już nie potrzeba bo wiem gdzie są jakie respy z filmu "warlocki by 2 knights" :D Szkoda że na tym filmie byl QS ale co tam :D (wątpię żeby jakiś 60+lvl nie wiedziall o tych dwuch questach -.-)Więc dawaj cichy te jakinie i isle of kings :D

ryhu 13-09-2005 22:35

Cóż...

Cóż mogę powiedzieć nic niepozostaje tylko czekać na film kolejny w wykonaniu Cichego i spoko ekipy.
CHŁOPAKI POSPIESZCIE SIE TROCHE NIECHCE MI SIE TYLE CZEKAC!!! :):D

Vallon 13-09-2005 22:45

I LOVE YOU CICHY :p

więcej filmów proszę

Cerverius 13-09-2005 23:17

Szacun

CICHY szacun dla Ciebie

globi 13-09-2005 23:20

Widzę Cichutek, że temat jest przyklejony już xD. Gratulacje dobrej roboty. Hail CK.

Orokoshi 14-09-2005 10:07

Fajny filmik ze Skarabami. Bardzo przydatny.

sierbador 14-09-2005 14:34

No nareszczie cichutek zucil cus :D

niegzecnykot 15-09-2005 11:45

Gratz dla ciebie Cichy jestes wielki!!!!
A to moje propozycje, niektóre bardzo proste, ale jeśli chcesz by twoje dzielo bylo pelne wydaje mi sie ze powinnienes te filmiki uzupelnic:
1.Thais i okolice ( wraz z respem Cyckopow na Południu, grotami Trolli na Wschodzie, oraz z terenami na Północ od Thais , resp orków, valkiri, orca Shamana, GreenShore, powierzchnia Fibuli) . Chodzi mi tu takze o sklepy i ważne miejsca w miastach. Na pewno przyda sie to graczom, którzy nie znaja Thais.
2. Carlin i pobliskie okolice.
3. Ab i okolice.
4. Kazo i okolice, imperator i tajne przejscia.
5.Venroe.
6. Okolice pomiędzy Dark Catedra i Poh, resp orków tam wystepujacy i resp Vampira.
7.Port Hope.
8. Ankh.
9. Darashia
10.Edron.
Pozdrawiam i czekam na kolejne filmy jesteś Wielki!!!!

malkolm 15-09-2005 12:40

Dotyczy : bagna poludniowo wschodnie.
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis.

sierbador 15-09-2005 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malkolm
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis.

Dobijasz mnie :D bauhua a ten podpis twojego chara jest dobry 80+ nawet nie masz takiego, a tak pozatym on chciał tylko explorowac a nie im zabijac ale oni sie nie usuneli to zabił proste nie :o

Norrin 16-09-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malkolm

A za blokowanie przejścia są bany.

Hunter of Freedom 16-09-2005 11:20

no musze powiedziec, ze za***ist pomysl miales z tym zwiedzaniem. Dodaj jeszcze wiecej takich filmikow :P np. mozesz isc na jakies boosy :P

Wentyl 16-09-2005 14:40

Naprawde Spox filmiki. Oby takich więcej :P

Czeko 16-09-2005 19:08

Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...

HuBo 16-09-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czeko
Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...

Nie czytałeś poprzednich postów? Przecierz mówił że teraz bedą rzadziej filmy i wiemy że bedzie Isle of Kings...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04.