![]() |
Filmik z Elder Beho dosyć ciekawy. =]
|
Możesz zrobić film z Isle of King?? Byłbym wdzięczny :)
|
Cytuj:
Cichy zbierz blokerow dwoch i idziemy na Isle of Kings.. pamietaj tez ze rook ze mna robisz :P. |
Cichy powiem krótko "TO CO TY ROBISZ TO JEST WSPANIAŁE!!!!!!!!! 8o "
Kiedyś nie miałem pojęcia na jakie tomby pójść, a teraz dokładnie wiem czego moge się spodziewać. Pozdrowienia i Pozdrowienia od wszytkich moich kumpli, którze dowiedzieli się co gdzie czycha :cup: Oby tak dalej :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cichy poprostu jest wielki :P
|
Aha, to dlatego nie ma nowych filmików od kilku dni :P ISLE OF KING SIĘ SZYKUJE!!! Raz widzialem jak się robi tego questa ale niestety ten który kręcil questa zginąl w warlock seal :/
|
Nie chciało mi się czytać kilkunastu stron itp. ale w filmiku z AT (tam gdzie jest gs, dsy i dragon), tam gdzie te zamknięte drzwi to klucz do nich jest w Mint ;)
|
Co jest Cichy? Czemu tak długo nie dajesz filmów?
|
Spokojnie panowie ;)
Jeżeli Cichego nie ma dłuższy czas, znaczy, że troszkę pewnie pracuje lub przygotowuje coś większego. Cierpliwości a czekanie się opłaci. |
CICHY JEST WIELKI!!! PODZIWIAM GO (MÓJ IDOL ;P)
chcial bym zobaczyc film z demonii z góry thx :) |
@up: To go sobie sciagnij. :P
edit: Sry zle przeczytalem myslalem, ze chodzi o draconie. :confused: |
Nie MOTLS bo to tylko dojscie lecz wnętrza demonii
|
@UP : a edytować sie nie dało ?
CICHY MAC JEST WIELKI czekam z niecierpliwoscią na next film ;) |
mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx
|
Super temat !!!!!!!!!
GrAtZ Chciałbym zobaczyć elf fortess Sry nie zauwazyłem filmu 7 wielkie sry |
Ja chciałbym zobaczyć jakis filmik z Demonów :p JESTEŚ WIELKI !!! :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
Masz tam na 1 stronie filmik z tego. |
W końcu dodałem jakiś nowy film. Niestety coraz tródniej jest znaleźć wolny czas, na kręcenie nowych filmów, stąd taka przerwa. Drugim powodem mniejszej ilości filmów był problemy z dostępem do neta. Co prawda ja akurat nie korzystam z usług naszego ukochanego monopolisty, ale blokerzy miewają problemy z lagami.
Kolejne filmy które zostaną nagrane będą ze zwiedzania jaskiń scrabów oraz Isle of Kings... jednak nie jestem w stanie podać terminu kiedy można się ich spodziewać. |
Filmik nowy spoko tylko niczym mnie nie zaskoczył bo te miejsce już zwiedziłem więc będę czekał cierpliwie na kolejne.
|
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)
|
Cytuj:
~~HAIL CICHY MAC!! |
Hehe Drefia=rzeźnia
Cichy super fimy wymiatasz!! GZ |
nieumiem
Cytuj:
|
CICHY RLZ!!!DAWAJ WIĘCEJ FILMÓW XD :cup:
|
Nie lubię doslownie cytować ale cichy teraz planuje isle of kings oraz jaskinie scarabów. Co do demonii mi już nie potrzeba bo wiem gdzie są jakie respy z filmu "warlocki by 2 knights" :D Szkoda że na tym filmie byl QS ale co tam :D (wątpię żeby jakiś 60+lvl nie wiedziall o tych dwuch questach -.-)Więc dawaj cichy te jakinie i isle of kings :D
|
Cóż...
Cóż mogę powiedzieć nic niepozostaje tylko czekać na film kolejny w wykonaniu Cichego i spoko ekipy.
CHŁOPAKI POSPIESZCIE SIE TROCHE NIECHCE MI SIE TYLE CZEKAC!!! :):D |
I LOVE YOU CICHY :p
więcej filmów proszę |
Szacun
CICHY szacun dla Ciebie
|
Widzę Cichutek, że temat jest przyklejony już xD. Gratulacje dobrej roboty. Hail CK.
|
Fajny filmik ze Skarabami. Bardzo przydatny.
|
No nareszczie cichutek zucil cus :D
|
Gratz dla ciebie Cichy jestes wielki!!!!
A to moje propozycje, niektóre bardzo proste, ale jeśli chcesz by twoje dzielo bylo pelne wydaje mi sie ze powinnienes te filmiki uzupelnic: 1.Thais i okolice ( wraz z respem Cyckopow na Południu, grotami Trolli na Wschodzie, oraz z terenami na Północ od Thais , resp orków, valkiri, orca Shamana, GreenShore, powierzchnia Fibuli) . Chodzi mi tu takze o sklepy i ważne miejsca w miastach. Na pewno przyda sie to graczom, którzy nie znaja Thais. 2. Carlin i pobliskie okolice. 3. Ab i okolice. 4. Kazo i okolice, imperator i tajne przejscia. 5.Venroe. 6. Okolice pomiędzy Dark Catedra i Poh, resp orków tam wystepujacy i resp Vampira. 7.Port Hope. 8. Ankh. 9. Darashia 10.Edron. Pozdrawiam i czekam na kolejne filmy jesteś Wielki!!!! |
Dotyczy : bagna poludniowo wschodnie.
Na normalnym swiecie PvP za swoje zachowanie w stosunku do innych trenujacych graczy Mac mialby szybki teleport do swiatyni. Lvl i mlv w dol gratis. |
Cytuj:
Dobijasz mnie :D bauhua a ten podpis twojego chara jest dobry 80+ nawet nie masz takiego, a tak pozatym on chciał tylko explorowac a nie im zabijac ale oni sie nie usuneli to zabił proste nie :o |
Cytuj:
|
no musze powiedziec, ze za***ist pomysl miales z tym zwiedzaniem. Dodaj jeszcze wiecej takich filmikow :P np. mozesz isc na jakies boosy :P
|
Naprawde Spox filmiki. Oby takich więcej :P
|
Co jest cichy? Czemu nie dajesz nowych filmow? Przecież sa miejsca do zwiedzania jeszcze...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |