![]() |
Ja chciałbym bardzo żeby NG znów grało na Arcanii, a dla Fosfika i NG ten server jest zdecydowanie za mały. Ja jestem za "wygnaniem" Fosfika, On jest urodzonym przywódcą jak Hitler (albo Bonaparte) ( :p ) a tacy są zbyt niebespieczni :)
|
@ dubros
he ty sie moze dogadzasz bo masz 100+ a z ng chyba nikt nie mial :D ale ja i inni to nie wiem czy sie z nimi dogadamy ze wzlgedu ze bedziemy latwym lupem i wiem jak szwedzi nie lubia polakow :D z otsow widzialem jak pyta sie mnie swe? a ja : no pol i juz jestem dead :D wypas nie:D ew zgodze sie jak bedziesz mnie protektowal :P @bejo ale jednak serwer potrzebuje przywodcy a predyspozycje ma alfonso moze troche naduzywal wladzy ale to mozna bylo zmienic bez pomocy szwedow :baby: |
w dupe se wsadzcie tego fosfika co to on ku** jest? sorc na 129lv i nic wiecej..
wszyscy tak o nim piszecie jak by byl niewiadomo kim i kto mowil ze on byl przywodca arcania poprostu przez dlugi czas turtl;esi zadzili arcania i wszyscy sie fosfika sluchali ale nadszedl czas to zmienic :> wole juz szwedow niz hiszpano na arcani |
ca'fuze a ty kim jesteś 10letnim bachorem który wszystkich wyzywa:(wystarczy popoatrzeć na filmik z lord haszkiem w roli głównej)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lindlay ja tez cie kocham tylko z kim rozmawiam bo za jednego prokurator mi grozi ;) Co do wojny pozyjemy zobaczymy nie moze byc tak ze gosciom sie cos wydaje i robia roz******* z tego powodu bez poparcia zadnym faktem nie lubie czegos takiego, Rafaman vel Head Rapier vel Messiah/Breaker jak robil wojne to przynajmniej nie szukal jakis powodow poprostu wypowiadal ją. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ta chcial do wlasnej kieszeni bo sam mi mowil ze fosfik pozwolil mu wzisc bo mial "podobno hacka" a cena za 104lvl byla naprawde kosmiczna .... jak bym mial z 120+ to jeszcze cos ale nie 104 omg po** ich troche ^^ |
<CUT>
No dobra, czytaj dolny post \/ |
o.0
Realm, powiedz prosze dokładnie o co chodzi... Po co wogule zaczynałeś jeśli nie powiedziałeś co sie stało?
|
@Up
Omg oceniasz Notopa,mnie,Duliba i innych po zachowaniu jednej osoby?Oo...gratz,bo tak sie nie robi,lol,co ja,albo ktorys z tych moich koelgow ktorych wymienilem siedzi w glowie tej osoby i zrobial to "coś"?--'...powiedz o co chodzi,na forum jak chcesz,albo na priv w grze.Ja akurat anleze do ludzi,ktorzy jesli popelnia jakis blad to potrafia sie przyznac,a niesprawiedliwego huntowania,killa odemnie jakos ejszcze chyba nikt nie zaznal...nie wiem o co chodzi,a wkurza mnie ze po jednej osobie oceniasz cala gildie...jakby dpft nie siedzialo caly czas w pz to napewno tez by cos wywijali. Yours Lamusini |
invitowanie starego dw w tym roflmana z którym sami walczyliście(roflman nie przyjał zaproszenia chyba:P)jest po prostu ...komentarz zostawiam osobom które grały na arcani i wiedzą o co chodzi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rolfmana niewiem czy ktos wogole invitowal,hmpf,a nawet jesli to wiedz ze moje stosunki z DW niebyły złe,a przynajmniej z jego wieksza częścią:Galiron,Arthardo,Leytan,Shyan&Davo aurelius,Davo de'capo,Rhargar,Saldov i 5 znich cche nadal grac an Arcani,wiec o co be?Widac nie jestes jakos bezposrednio wmieszany w wydarzenia na arcani...Jak niemasz pewnych info,to sie nie wypowiadaj;) Yours Lamu~ |
Inaczej - Bejo Poll Dubros i inni, ok Sorx, źle zaczołem, nie chodzi akurat tu o was, wybaczcie. Notop sorx też bo wogule nie powinno być tego "Notopq gratzz"
Troszq nerwy mnie poniosły i teraz mam inną wizje niż wtedy kiedy pisałem tamtego posta. A więc nie chodziło mi jedynie o Pene~... Jak to było? Było Tak: Stałem przy Wolftower, nic poprostu stałem, czasem zagadałem do kogoś, potem po moim dłuższym milczeniu Pene~, kilka osób co stało przed GH zaczeło mnie atakować, mówiąc że jestem szpiegiem i pracuje dla DPFT, zaraz wylecialo 2-3 osoby z GH i tez nawalalo, zaczolem naturalna rzeczą gadać ze po wojnie hunted i uciekałem do "sklepiku" z dachem niedaleko D-bridge i tam mnie u***ali... @Do tych ktorych tam nie było : Sorx jeszce raz kto sie uraził tym ze napisalem o was Ca'fuze, Notop, Lamusini, Dulib i reszcie a zarazem sprobojcie cos zrobic z waszymi l-lvlami ktorzy sa w e0 i mysla ze wszystko im wolno Nooo Bo ja jestem wkońcu SPy i wogule pracuje dla dpft i po robocie dostaje Demon Helmet >_< |
Cytuj:
davo de'capo uuuuubhaeuhae to byl toni de'capo lolku -.- |
Cytuj:
to moze przedstaw sie kim wogole jestes? |
w tamtej chwili akurat grałem Mandziack'iem
|
Realm@
za***ali cie dla lootu xD |
Hahahahaha
GZ membersow; p |
@ up
gz dla noobów |
Kilka osób tam jest normlanych nawet dużo ale jest też troche .......
Notop@ Poll@ Idziecie na new server? ktoś wczesniej napisał i s kad wiadomo że za ~2miech bedzie |
Cytuj:
No penelope jest troche poje*** raz huntował mojego kumpla, z tego co wiem za free i mieliśmy go za***ać ale potem odechciało mu sie huntować. |
Cytuj:
|
Ponad 1h czytalem te wszystkie posty i doszedlem do 2 wnioskow:
1. Temat raczej powinnien byc przeniesiony do forum inne~ 2. Niech wygra lepszy~ PS. PA Sa na kazdym serverze,a polowe postow w tym temacie to bylo wlasnie ze ten jest Pa i ze tamten jest PA. Wiec sa 2 opcje albo czlowiek zaczyna na nowym servie i bedzie w top (wtedy sam zamienia sie w ABUSERA), albo niech przestanie grac w tibie i wtedy nie bedzie abusowany. ~ |
Cytuj:
Idziecie na nowy serv??!! omg teraz to troche z***any pomysł zwłaszcza że era wygrywa i najprawdopodobniej wygra. No to lepiej już nie walczycie tylko sprzedajcie te chary na allegro :] |
Cytuj:
Grałem na nebuli i był najwyższy lvl przez dłuższy czas i miał ponad 5lvli więcej niż drugi na liście w statystykach, jest on polakiem, polacy przegrali wojne i co mu z tego że był najlepszy na servie? |
CO do mnie,to ja ide na 4 tygodnie an new,i ciagle itak bede gral na arcani...Lindlay chce na stałe:P,Notop niewiem...tak czy siak ja na Arcani zostaje:).Niemoge sprzedac postaci!!!bo dolacze do cipsoftu:p...ledwo kupielm od nich postac na 80lv,dobilem 20lvli i mam im znowu sprzedac chara,zeby sprzedali komus innemu!?nie zgadzam sie.xD(kto czytal ten topic,wie z czego szyde;p)
|
@Poll
Życzę deada na snake'u. Nienawidzę Arcani co chętnie uzasadnię. Grając tam miałem wielu kumpli, jednak gdy odszedłem a ci co zostali nabili wiele lvli poprostu zapomnieli o mnie. Nie będe wspominał o incydencie z Lindlayem, ale wiedz, że ja wiem, że masz w domku około 40 bp uh a nie chciałes mi oddać ŻADNEGO po deadzie. P.S Ci co myślą, że się użalam jak stara baba: pozdrawiam was środkowym palcem ,,l,, |
Co do odpowiedzi @Cool'a
many zwał sie "Akvarium" Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Deleted: Aug 30 2005, 16:53:39 CET 1 w lv bez kolegów=hanted Cytuj:
Net sie wyłączył i mam nadzieje ze to nie do mnie :p |
Arathor padl przed chwila.
|
Up pomyłka
Name: Arathor Sex: male Profession: None Level: 4 World: Hiberna ups Name: Arathor Yrverion Sex: male Profession: Elite Knight Level: 102 World: Arcania Sep 03 2005, 22:46:12 CET Killed at Level 103 by Fosfik and by Kymil |
lord~~
a nie przyszlo ci do glowy ze ktos nie po to zbiera cos zeby pozniej rozdawac??nie wazne ile tego ma ale musial to zebrac zapracowac na to itp..jakby chcial ci dac to by dal sam nie wazne czy padles cie hakneli czy wy***ales do wody...jak ktos chce cos dacto da z wlasnej woli bo nie po to pracowal na to zeby rozdawac:]rozumiem lindlaya widac jakim jestes czlowiekiem i na jego miejscu tez bym ci nie dal:] |
Omg,lol,Dreh Ty jestes nienormalny?Oo...Kto Ci lolu powiedział że o Tobie zapomniałem,n/c--'.Co do twojego deda,to niewiesz jak było...msg mnie na gg,nie popieram tego co było,ale rozumiem.A Ty już że nienawidze arcani,i że nikt o Tobie nie pameita,lol...nie spodziewałem sie takich słow od Ciebie.Cya
|
niesamowici ludzie mówie o roger vania i innych dw.wy naprawde nie pijcie więcej bo macie dziury w mózgu.nie pamiętacie trapa w eleveatorze w który zgineli prawie wszyscy oprócz radeny silva(ehh kielon co za koleś(roger vania był autorem trapa wraz z ironusem...a ty lamusini sam wypowiedziałeś im wojne jak było loa~~było was w *** dużo w***aliście.
|
Trap w Elevatorze,stary trap i kazdy go znał...ale niekazdy sie spodziewal ze go zrobia;)...radena przezyl?jak?XD...wiedzial o trapie?Rafaman & Kielon friends company?
I nie ja wojen wypowiedziałem,tylko mi wojne wypowiedziano,a że przegralismy to moja wina,drązliwy temat,ale mój bład był i się umiem przyznać. |
RADENA posłała ludzi jak wszyscy zgineli to dała loga(raczej dał.eh kielon brzydallllll)
|
Chciałbym znów otwartej walki, To jest to co w wojnie najlepsze :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Poll Co do życzenia deada od snake'a - to był joke, zresztą pewnie odrazu się zorientowałeś o czym mówię. Twojego gg nie mam bo wykasowałem przypadkiem;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |