Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

bejo000 03-09-2005 11:39

Ja chciałbym bardzo żeby NG znów grało na Arcanii, a dla Fosfika i NG ten server jest zdecydowanie za mały. Ja jestem za "wygnaniem" Fosfika, On jest urodzonym przywódcą jak Hitler (albo Bonaparte) ( :p ) a tacy są zbyt niebespieczni :)

Lord-Jacko 03-09-2005 12:05

@ dubros
he ty sie moze dogadzasz bo masz 100+ a z ng chyba nikt nie mial :D ale ja i inni to nie wiem czy sie z nimi dogadamy ze wzlgedu ze bedziemy latwym lupem i wiem jak szwedzi nie lubia polakow :D z otsow widzialem jak pyta sie mnie swe? a ja : no pol i juz jestem dead :D wypas nie:D ew zgodze sie jak bedziesz mnie protektowal :P
@bejo
ale jednak serwer potrzebuje przywodcy a predyspozycje ma alfonso moze troche naduzywal wladzy ale to mozna bylo zmienic bez pomocy szwedow :baby:

dubros 03-09-2005 13:39

w dupe se wsadzcie tego fosfika co to on ku** jest? sorc na 129lv i nic wiecej..
wszyscy tak o nim piszecie jak by byl niewiadomo kim i kto mowil ze on byl przywodca arcania poprostu przez dlugi czas turtl;esi zadzili arcania i wszyscy sie fosfika sluchali ale nadszedl czas to zmienic :> wole juz szwedow niz hiszpano na arcani

PiXik 03-09-2005 13:44

ca'fuze a ty kim jesteś 10letnim bachorem który wszystkich wyzywa:(wystarczy popoatrzeć na filmik z lord haszkiem w roli głównej)

Lindlay 03-09-2005 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros
w dupe se wsadzcie tego fosfika co to on ku** jest? sorc na 129lv i nic wiecej..
wszyscy tak o nim piszecie jak by byl niewiadomo kim i kto mowil ze on byl przywodca arcania poprostu przez dlugi czas turtl;esi zadzili arcania i wszyscy sie fosfika sluchali ale nadszedl czas to zmienic :> wole juz szwedow niz hiszpano na arcani

ty chyba nie zdajesz sobie sprawy co to sorc na 130 lvl ;pp

Graal 03-09-2005 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
tak z ciekawosci powiem tylko ze cena fosfika bedzie identyczna jaka kazal sobie zaplacic zeby cafuze

Wpełni sie z tym zgadzam cena byla wzięta z kosmosu, ale z tego co slyszlaem to Drak Thork chcial to do wlasnej kieszeni.

Lindlay ja tez cie kocham tylko z kim rozmawiam bo za jednego prokurator mi grozi ;)

Co do wojny pozyjemy zobaczymy nie moze byc tak ze gosciom sie cos wydaje i robia roz******* z tego powodu bez poparcia zadnym faktem nie lubie czegos takiego, Rafaman vel Head Rapier vel Messiah/Breaker jak robil wojne to przynajmniej nie szukal jakis powodow poprostu wypowiadal ją.

Lindlay 03-09-2005 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Graal
Lindlay ja tez cie kocham tylko z kim rozmawiam bo za jednego prokurator mi grozi ;)

w00t ? ;o jest 1 lind czyli ja Armandeo pr0ste ?

dubros 03-09-2005 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Graal
Wpełni sie z tym zgadzam cena byla wzięta z kosmosu, ale z tego co slyszlaem to Drak Thork chcial to do wlasnej kieszeni.

Co do wojny pozyjemy zobaczymy nie moze byc tak ze gosciom sie cos wydaje i robia roz******* z tego powodu bez poparcia zadnym faktem nie lubie czegos takiego, Rafaman vel Head Rapier vel Messiah/Breaker jak robil wojne to przynajmniej nie szukal jakis powodow poprostu wypowiadal ją.

ta chcial do wlasnej kieszeni bo sam mi mowil ze fosfik pozwolil mu wzisc bo mial "podobno hacka" a cena za 104lvl byla naprawde kosmiczna ....
jak bym mial z 120+ to jeszcze cos ale nie 104 omg po** ich troche ^^

Realm 03-09-2005 17:21

<CUT>

No dobra, czytaj dolny post \/

bejo000 03-09-2005 18:53

o.0

Realm, powiedz prosze dokładnie o co chodzi... Po co wogule zaczynałeś jeśli nie powiedziałeś co sie stało?

Poll 03-09-2005 18:54

@Up
Omg oceniasz Notopa,mnie,Duliba i innych po zachowaniu jednej osoby?Oo...gratz,bo tak sie nie robi,lol,co ja,albo ktorys z tych moich koelgow ktorych wymienilem siedzi w glowie tej osoby i zrobial to "coś"?--'...powiedz o co chodzi,na forum jak chcesz,albo na priv w grze.Ja akurat anleze do ludzi,ktorzy jesli popelnia jakis blad to potrafia sie przyznac,a niesprawiedliwego huntowania,killa odemnie jakos ejszcze chyba nikt nie zaznal...nie wiem o co chodzi,a wkurza mnie ze po jednej osobie oceniasz cala gildie...jakby dpft nie siedzialo caly czas w pz to napewno tez by cos wywijali.

Yours Lamusini

PiXik 03-09-2005 19:02

invitowanie starego dw w tym roflmana z którym sami walczyliście(roflman nie przyjał zaproszenia chyba:P)jest po prostu ...komentarz zostawiam osobom które grały na arcani i wiedzą o co chodzi

dubros 03-09-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Realm
gzgzgzgzgzgzgzggzgz

Gratz Notopku, udanej akcji :>

Widzisz jak świat sie zmienia? Jeszcze przed godzinką miałem Cię i twoją "Armię Zbawienia" za kogoś dobrego, a w ciągu 2-3 minut moge zmienić zdanie i powiedzieć że ta twoja Gildia nie jest warta najżadszego gówna...

Nie powiem Ci co sie stało, popytaj swoich "członków gildii" według Ciebie chcących pokoju na Arcanii...
IMO jak wygracie wojne to na Arcanii przez was zapanuje większy chaos niż był do tej pory.
Jak do teraz w jakiś sposób popierałem was: Ca'Fuze, Dulib, Lamusini itp... teraz po tym co sie stało, czuję do was największą pogardę jaką może czuć człowiek. Mam nadzieje, że zginiecie w piekle... za co? a tego sie sami już dowiedzcie, popytajcie swoich kolegów ktorzy ... zacznijcie pytać od Penelope Von'Bols (powinno być Von' Pa & NooB)

cya , miło byłochociarz przez trochye pomarzyć ze jak wygracie to Arcania bedzie wolna...

Ahoi!

sorry ale po jaki c*** piszesz takie cos to napisz odrazu co sie stalo bo ja np niewiem bo mam bana jeszcze 1 dzien ...

Poll 03-09-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
invitowanie starego dw w tym roflmana z którym sami walczyliście(roflman nie przyjał zaproszenia chyba:P)jest po prostu ...komentarz zostawiam osobom które grały na arcani i wiedzą o co chodzi

Rolfmana niewiem czy ktos wogole invitowal,hmpf,a nawet jesli to wiedz ze moje stosunki z DW niebyły złe,a przynajmniej z jego wieksza częścią:Galiron,Arthardo,Leytan,Shyan&Davo aurelius,Davo de'capo,Rhargar,Saldov i 5 znich cche nadal grac an Arcani,wiec o co be?Widac nie jestes jakos bezposrednio wmieszany w wydarzenia na arcani...Jak niemasz pewnych info,to sie nie wypowiadaj;)

Yours Lamu~

Realm 03-09-2005 20:11

Inaczej - Bejo Poll Dubros i inni, ok Sorx, źle zaczołem, nie chodzi akurat tu o was, wybaczcie. Notop sorx też bo wogule nie powinno być tego "Notopq gratzz"

Troszq nerwy mnie poniosły i teraz mam inną wizje niż wtedy kiedy pisałem tamtego posta. A więc nie chodziło mi jedynie o Pene~...

Jak to było? Było Tak:

Stałem przy Wolftower, nic poprostu stałem, czasem zagadałem do kogoś, potem po moim dłuższym milczeniu Pene~, kilka osób co stało przed GH zaczeło mnie atakować, mówiąc że jestem szpiegiem i pracuje dla DPFT, zaraz wylecialo 2-3 osoby z GH i tez nawalalo, zaczolem naturalna rzeczą gadać ze po wojnie hunted i uciekałem do "sklepiku" z dachem niedaleko D-bridge i tam mnie u***ali...

@Do tych ktorych tam nie było : Sorx jeszce raz kto sie uraził tym ze napisalem o was Ca'fuze, Notop, Lamusini, Dulib i reszcie

a zarazem sprobojcie cos zrobic z waszymi l-lvlami ktorzy sa w e0 i mysla ze wszystko im wolno

Nooo Bo ja jestem wkońcu SPy i wogule pracuje dla dpft i po robocie dostaje Demon Helmet >_<

dubros 03-09-2005 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Rolfmana niewiem czy ktos wogole invitowal,hmpf,a nawet jesli to wiedz ze moje stosunki z DW niebyły złe,a przynajmniej z jego wieksza częścią:Galiron,Arthardo,Leytan,Shyan&Davo aurelius,Davo de'capo,Rhargar,Saldov i 5 znich cche nadal grac an Arcani,wiec o co be?Widac nie jestes jakos bezposrednio wmieszany w wydarzenia na arcani...Jak niemasz pewnych info,to sie nie wypowiadaj;)

Yours Lamu~

davo de'capo uuuuubhaeuhae
to byl toni de'capo lolku -.-

dubros 03-09-2005 20:14

Cytuj:

Inaczej - Bejo Poll Dubros i inni, ok Sorx, źle zaczołem, nie chodzi akurat tu o was, wybaczcie. Notop sorx też bo wogule nie powinno być tego "Notopq gratzz"

Troszq nerwy mnie poniosły i teraz mam inną wizje niż wtedy kiedy pisałem tamtego posta. A więc nie chodziło mi jedynie o Pene~...

Jak to było? Było Tak:

Stałem przy Wolftower, nic poprostu stałem, czasem zagadałem do kogoś, potem po moim dłuższym milczeniu Pene~, kilka osób co stało przed GH zaczeło mnie atakować, mówiąc że jestem szpiegiem i pracuje dla DPFT, zaraz wylecialo 2-3 osoby z GH i tez nawalalo, zaczolem naturalna rzeczą gadać ze po wojnie hunted i uciekałem do "sklepiku" z dachem niedaleko D-bridge i tam mnie u***ali...

@Do tych ktorych tam nie było : Sorx jeszce raz kto sie uraził tym ze napisalem o was Ca'fuze, Notop, Lamusini, Dulib i reszcie

a zarazem sprobojcie cos zrobic z waszymi l-lvlami ktorzy sa w e0 i mysla ze wszystko im wolno

Nooo Bo ja jestem wkońcu SPy i wogule pracuje dla dpft i po robocie dostaje Demon Helmet >_<

to moze przedstaw sie kim wogole jestes?

Realm 03-09-2005 20:15

w tamtej chwili akurat grałem Mandziack'iem

Valest 03-09-2005 20:22

Realm@

za***ali cie dla lootu xD

Telupeje 03-09-2005 20:22

Hahahahaha
GZ membersow; p

Realm 03-09-2005 20:24

@ up

gz dla noobów

Valest 03-09-2005 20:24

Kilka osób tam jest normlanych nawet dużo ale jest też troche .......
Notop@
Poll@
Idziecie na new server? ktoś wczesniej napisał i s kad wiadomo że za ~2miech bedzie

Cool 03-09-2005 21:13

Cytuj:

Jak to było? Było Tak:

No penelope jest troche poje*** raz huntował mojego kumpla, z tego co wiem za free i mieliśmy go za***ać ale potem odechciało mu sie huntować.

Poll 03-09-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
Kilka osób tam jest normlanych nawet dużo ale jest też troche .......
Notop@
Poll@
Idziecie na new server? ktoś wczesniej napisał i s kad wiadomo że za ~2miech bedzie

Zawsze w listopadzie,i na świeta są nowe światy...tak idziemy,ja,notop,lindlay...i zobaczymy kto z nami,ale ekipa spora;).(jak zawsze)

Bongozzpl 03-09-2005 22:16

Ponad 1h czytalem te wszystkie posty i doszedlem do 2 wnioskow:
1. Temat raczej powinnien byc przeniesiony do forum inne~
2. Niech wygra lepszy~

PS. PA Sa na kazdym serverze,a polowe postow w tym temacie to bylo wlasnie ze ten jest Pa i ze tamten jest PA. Wiec sa 2 opcje albo czlowiek zaczyna na nowym servie i bedzie w top (wtedy sam zamienia sie w ABUSERA), albo niech przestanie grac w tibie i wtedy nie bedzie abusowany.

~

Cool 03-09-2005 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Zawsze w listopadzie,i na świeta są nowe światy...tak idziemy,ja,notop,lindlay...i zobaczymy kto z nami,ale ekipa spora;).(jak zawsze)

Idziecie na nowy serv??!! omg teraz to troche z***any pomysł zwłaszcza że era wygrywa i najprawdopodobniej wygra.

No to lepiej już nie walczycie tylko sprzedajcie te chary na allegro :]

Cool 03-09-2005 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bongozzpl
Ponad 1h czytalem te wszystkie posty i doszedlem do 2 wnioskow:
1. Temat raczej powinnien byc przeniesiony do forum inne~
2. Niech wygra lepszy~

PS. PA Sa na kazdym serverze,a polowe postow w tym temacie to bylo wlasnie ze ten jest Pa i ze tamten jest PA. Wiec sa 2 opcje albo czlowiek zaczyna na nowym servie i bedzie w top (wtedy sam zamienia sie w ABUSERA), albo niech przestanie grac w tibie i wtedy nie bedzie abusowany.

~

Grałem na nebuli i był najwyższy lvl przez dłuższy czas i miał ponad 5lvli więcej niż drugi na liście w statystykach, jest on polakiem, polacy przegrali wojne i co mu z tego że był najlepszy na servie?

Poll 03-09-2005 22:51

CO do mnie,to ja ide na 4 tygodnie an new,i ciagle itak bede gral na arcani...Lindlay chce na stałe:P,Notop niewiem...tak czy siak ja na Arcani zostaje:).Niemoge sprzedac postaci!!!bo dolacze do cipsoftu:p...ledwo kupielm od nich postac na 80lv,dobilem 20lvli i mam im znowu sprzedac chara,zeby sprzedali komus innemu!?nie zgadzam sie.xD(kto czytal ten topic,wie z czego szyde;p)

Lord Dreathan 03-09-2005 22:58

@Poll

Życzę deada na snake'u.

Nienawidzę Arcani co chętnie uzasadnię. Grając tam miałem wielu kumpli, jednak gdy odszedłem a ci co zostali nabili wiele lvli poprostu zapomnieli o mnie. Nie będe wspominał o incydencie z Lindlayem, ale wiedz, że ja wiem, że masz w domku około 40 bp uh a nie chciałes mi oddać ŻADNEGO po deadzie.

P.S
Ci co myślą, że się użalam jak stara baba: pozdrawiam was środkowym palcem ,,l,,

Valest 04-09-2005 00:04

Co do odpowiedzi @Cool'a
many zwał sie "Akvarium"

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Deleted: Aug 30 2005, 16:53:39 CET

1 w lv bez kolegów=hanted

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
@Poll

Życzę deada na snake'u.
,,l,,

Kiedyś padłem na snake i straciłem C legi
Net sie wyłączył i mam nadzieje ze to nie do mnie :p

S1wy 04-09-2005 00:14

Arathor padl przed chwila.

Valest 04-09-2005 00:33

Up pomyłka

Name: Arathor
Sex: male
Profession: None
Level: 4
World: Hiberna

ups

Name: Arathor Yrverion
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 102
World: Arcania

Sep 03 2005, 22:46:12 CET Killed at Level 103 by Fosfik
and by Kymil

Thomasi 04-09-2005 00:38

lord~~

a nie przyszlo ci do glowy ze ktos nie po to zbiera cos zeby pozniej rozdawac??nie wazne ile tego ma ale musial to zebrac zapracowac na to itp..jakby chcial ci dac to by dal sam nie wazne czy padles cie hakneli czy wy***ales do wody...jak ktos chce cos dacto da z wlasnej woli bo nie po to pracowal na to zeby rozdawac:]rozumiem lindlaya widac jakim jestes czlowiekiem i na jego miejscu tez bym ci nie dal:]

Poll 04-09-2005 02:21

Omg,lol,Dreh Ty jestes nienormalny?Oo...Kto Ci lolu powiedział że o Tobie zapomniałem,n/c--'.Co do twojego deda,to niewiesz jak było...msg mnie na gg,nie popieram tego co było,ale rozumiem.A Ty już że nienawidze arcani,i że nikt o Tobie nie pameita,lol...nie spodziewałem sie takich słow od Ciebie.Cya

PiXik 04-09-2005 09:28

niesamowici ludzie mówie o roger vania i innych dw.wy naprawde nie pijcie więcej bo macie dziury w mózgu.nie pamiętacie trapa w eleveatorze w który zgineli prawie wszyscy oprócz radeny silva(ehh kielon co za koleś(roger vania był autorem trapa wraz z ironusem...a ty lamusini sam wypowiedziałeś im wojne jak było loa~~było was w *** dużo w***aliście.

Poll 04-09-2005 10:16

Trap w Elevatorze,stary trap i kazdy go znał...ale niekazdy sie spodziewal ze go zrobia;)...radena przezyl?jak?XD...wiedzial o trapie?Rafaman & Kielon friends company?
I nie ja wojen wypowiedziałem,tylko mi wojne wypowiedziano,a że przegralismy to moja wina,drązliwy temat,ale mój bład był i się umiem przyznać.

PiXik 04-09-2005 10:19

RADENA posłała ludzi jak wszyscy zgineli to dała loga(raczej dał.eh kielon brzydallllll)

bejo000 04-09-2005 13:04

Chciałbym znów otwartej walki, To jest to co w wojnie najlepsze :]

Telupeje 04-09-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
lord~~

a nie przyszlo ci do glowy ze ktos nie po to zbiera cos zeby pozniej rozdawac??nie wazne ile tego ma ale musial to zebrac zapracowac na to itp..jakby chcial ci dac to by dal sam nie wazne czy padles cie hakneli czy wy***ales do wody...jak ktos chce cos dacto da z wlasnej woli bo nie po to pracowal na to zeby rozdawac:]rozumiem lindlaya widac jakim jestes czlowiekiem i na jego miejscu tez bym ci nie dal:]

Jak nie wiesz o czym on pisal to nie komentuj, plx; p

Lord Dreathan 04-09-2005 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
lord~~

Nie wypowiadaj się na temat czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.

@Poll

Co do życzenia deada od snake'a - to był joke, zresztą pewnie odrazu się zorientowałeś o czym mówię. Twojego gg nie mam bo wykasowałem przypadkiem;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29.