Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Łolek 08-11-2005 17:21

@up ja cie koles nie czaje jedziesz po ludziach a boisz sie nawet swojego name podac...

Adash 08-11-2005 18:06

Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.

Lu-kas 08-11-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adash
Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.

Ładnie Cie po***ało :evul:

milibi 08-11-2005 19:35

@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz

Lu-kas 08-11-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi
@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz

Nastepny idiota :D

Paxxx 08-11-2005 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
Nastepny idiota :D

dokladnie -.-

ZERGU 09-11-2005 00:49

...hehe

Cytuj:

TO SIE JESZCZE OKAZE KOMU ODECHCE SIE GRAC ...spoxsterowi ktory bez obstawy nie ruszy sie z depo czy SMURFOM !!!!!!!!

Adash 09-11-2005 06:34

Cytuj:

Ładnie Cie po***ało :evul:

Ja w przeciwienstwie do Ciebie uczestniczylem w kilku wojnach i wiem co i jak. Ludzie z Duskiness expia, Smurfy nie. Ludzie z Duskiness maja 2x wieksze lvle. Ludzie z Duskiness w przeciwienstwie do tych ze Smurfs wychodza z dp. Ludzie z Duskiness maja wielu szpiegow w kazdym miescie i wiadomo jest kiedy czlowiek ze Smurfs opuszcza dp.
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo.

Valest 09-11-2005 07:03

O lol jets kolejna wojna Executor vs Living Legends

I pisze ze Yiubh Do'urden zapłacil ale ten many jest bogaty znowu płaci :cup:

Mistic 09-11-2005 09:25

jeden płaci, drugi opuszcza gildie - to jest właśnie polskie podejście nic dziwnego, że wszystkie wojny ze szwedami przegrywamy

Paco88 09-11-2005 09:54

@Losari

siema Dracian , dawno cie nie widzialem XD
ładnie rzadzisz na furrorze
-yours friend & enemy from Elysia,
Pacoo var Emreis :)

Lu-kas 09-11-2005 12:38

Cytuj:

Ja w przeciwienstwie do Ciebie uczestniczylem w kilku wojnach i wiem co i jak. Ludzie z Duskiness expia, Smurfy nie. Ludzie z Duskiness maja 2x wieksze lvle. Ludzie z Duskiness w przeciwienstwie do tych ze Smurfs wychodza z dp. Ludzie z Duskiness maja wielu szpiegow w kazdym miescie i wiadomo jest kiedy czlowiek ze Smurfs opuszcza dp.
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo.

A wiesz gdzie ja to mam ze Ty uczestniczyłeś w wojnach?? W dupie to mam. Moze uczstniczyłes w wojnach 13 lvl do 20 lvl max :D Po co mam myslec przecierz mam DRES :D :D :D :D :D
Smerfy nie maja nic do stracenia i wiec ta wojna bedzie trwała długo

Adash 09-11-2005 13:01

Cytuj:

A wiesz gdzie ja to mam ze Ty uczestniczyłeś w wojnach?? W dupie to mam. Moze uczstniczyłes w wojnach 13 lvl do 20 lvl max :D Po co mam myslec przecierz mam DRES :D :D :D :D :D
Smerfy nie maja nic do stracenia i wiec ta wojna bedzie trwała długo

No coz, skoro tak uwazasz to ja nie bede na sile zmienial twojego zdania. Wkrotce przekonamy sie kto ma racje...

milibi 09-11-2005 13:02

Spoko mamy wojne ale każdy opuszcza gildie i jaki tu jest sens walczyc ... niewiem po co było to zaczynać

Anum 09-11-2005 16:06

Wojna skończona. Wygrało Living Legends. HAIL MY GUILD! :P

Jammamanter 09-11-2005 16:52

pff n/c ten swiat i tyle..

Jammamanter 09-11-2005 16:53

lagi na tibia.pl sa boskie

ZERGU 09-11-2005 17:51

kto jest NEUTRAL

OSOBY z dusikness KTORE chca pozostac NEUTRAL proismy o powiadomienie o tym SMURFOW !!!!!!!!!!!

SMURFOM CHODZ o SARANDIELA SPOXSTERA TAJFUNA i NACKERSA
SPRAWA Z Thellionn jest do wyjasnienia!!!!!!!!

Łolek 09-11-2005 18:21

Yubov:

Nov 09 2005, 17:28:31 CET Killed at Level 71 by Cart Dard
and by Ku'rado

najprawodpodobniej ded na afk, niewiadomo czy to byli jacys ludzie od smerfow czy normalni pk

Lu-kas 09-11-2005 18:45

TO ma wała Yubov :D :D :D :D :D

Rafx 09-11-2005 20:33

:)

Ciekawe czy smurfom sie uda:D
Bo cos watpie:)
Ale moze nie jest za pozno:D
Przyjrze sie calej sytuacji.
Podobna sytuacja na Julerze byla.
PA mieli przewage zabijali wrogow ale wkoncu przegrali i zostali wywaleni z servera. Nikt nie wierzyl ze przegraja.
Wiara czyni cuda , walcz do konca i najwazniejsze jak twoja gilda idzie tym tropem.
We raid together, we die together. BB 4 life!
I sie uda.

Jammamanter 09-11-2005 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Yubov:

Nov 09 2005, 17:28:31 CET Killed at Level 71 by Cart Dard
and by Ku'rado

najprawodpodobniej ded na afk, niewiadomo czy to byli jacys ludzie od smerfow czy normalni pk

on szedl sobie droga, ale jak napadlo na niego 16 drutuf 15lv~~ i kazdy z sd to takie combo nie latwo przetrwac szczegolnie niespodziewanie :S

i jak sie nie ma uh pod reka czy hotkey "exura vita" z automatyczny send :S

porażka

Jammamanter 09-11-2005 21:03

co do smurfow: jak zgraja sie z tym hordem drutow i partyzancko na jakiegos ducka np. thellionn'a to watpie czy sie zdazy uhnac jak yubow..

Lu-kas 10-11-2005 07:32

hahahahahahahahah :D

Jemi 10-11-2005 09:34

zapodam tu cytat jednego z Hlv
"jesli oni graja na noob charach to po co wypowiadali wojne przecierz swoimi main charami mogli expic a nie siedziec w pztach-nooby"
hmm... mnie tez to ciekawi :P

Valest 10-11-2005 12:14

13:07 Yo Yek: "@ Jemi"
13:08 Yo Yek: po 1 dlaczego jesli lider Cie u***al to siedzisz w jego gildii
13:08 Yo Yek: po 2 chcielismy pokazac ze sie nie boimy :) Czas pokaze...

Jammamanter 10-11-2005 13:12

amazing ;)

Paxxx 10-11-2005 14:58

dawni znajomi mestora wola zostac w duskiness i lizac dupe walczyc o normalna gre eh wogole popierd**ony jest ten serv jak polowa graczy na nim grająca >.>

Jemi 10-11-2005 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
dawni znajomi mestora wola zostac w duskiness i lizac dupe walczyc o normalna gre eh wogole popierd**ony jest ten serv jak polowa graczy na nim grająca >.>

kazdy server jets po*******ony dla kogos kto zostal z niego wyrzucony... nikt sie tym nieprzejmuje bo Ci ktorzy na nim graja maja inne zdanie o furorze

Losari 10-11-2005 22:21

Pozwole sobie cos w tracic na temat ,,pro" graczy ze smerfow,
23:16 Brygadzista: open battle to nóby robia
23:16 Brygadzista: tacy jak np. dusk

Paxxx 10-11-2005 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jemi
kazdy server jets po*******ony dla kogos kto zostal z niego wyrzucony... nikt sie tym nieprzejmuje bo Ci ktorzy na nim graja maja inne zdanie o furorze

nikt mnie stad nie wyrzucil lol poprostu widzac co sie dzieje na polsko-noobowskim servie ..to go opuszczam i wyrazam swoja opinie ktora ma pokrycie w 100% : ) Furora Sux jak zaden inny serv a takie mialem nadzieje..eh

Lu-kas 10-11-2005 23:19

Cytuj:

dawni znajomi mestora wola zostac w duskiness i lizac dupe >.>

Z tym się zgodze w 100%

Jemi 11-11-2005 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Pozwole sobie cos w tracic na temat ,,pro" graczy ze smerfow,
23:16 Brygadzista: open battle to nóby robia
23:16 Brygadzista: tacy jak np. dusk

LoL!!! jestem ciekaw jak ich zdaniem wyglada wojna...?

Paxxx 11-11-2005 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jemi
LoL!!! jestem ciekaw jak ich zdaniem wyglada wojna...?

po 1 ) wypowiedziala sie jedna osoba
po 2 ) i tak nie ma sensu walczyc serv stracony = ))

Adash 11-11-2005 14:57

Cytuj:

po 1 ) wypowiedziala sie jedna osoba
po 2 ) i tak nie ma sensu walczyc serv stracony = ))

Tak narzekasz i narzekasz, ze Furora to zly server. Ani razu jednak nie podales RACJONALNEGO powodu dlaczego jest on taki zly. Ja tam gram i mi sie bardzo podoba. Power abusingu ze strony Duskiness praktycznie NIE ma.

Paxxx 11-11-2005 15:11

Cytuj:

Tak narzekasz i narzekasz, ze Furora to zly server. Ani razu jednak nie podales RACJONALNEGO powodu dlaczego jest on taki zly. Ja tam gram i mi sie bardzo podoba. Power abusingu ze strony Duskiness praktycznie NIE ma.

Shel,Mestor,Furionex,Artisto,Anawerin,Totaly..... - "Power abusingu ze strony Duskiness praktycznie NIE ma"

Adash 11-11-2005 15:22

Cytuj:

Shel,Mestor,Furionex,Artisto,Anawerin,Totaly..... - "Power abusingu ze strony Duskiness praktycznie NIE ma"

Zwrocili sie oni przeciwko Duskiness, przyplacili to utrata swoich postaci.

Paxxx 11-11-2005 16:13

Cytuj:

Zwrocili sie oni przeciwko Duskiness, przyplacili to utrata swoich postaci.

HAHAHAHAHAH spadlem z krzesla albo ty chcesz sie podlizac albo udajesz ostrego idiote -.-'

Lu-kas 11-11-2005 17:19

Cytuj:

Power abusingu ze strony Duskiness praktycznie NIE ma.

Buhahahahahha chyba jestes po***any :D :) :D :) :D

Adash 12-11-2005 09:45

Cytuj:

HAHAHAHAHAH spadlem z krzesla albo ty chcesz sie podlizac albo udajesz ostrego idiote -.-'

Bardzo mi przykro, ze spadles z krzesla. Poza tym, ja lize dupe? Wyrazam swoja, niewymuszona opinie, oparta na dlugotrwalym analizowaniu serwera.
Jesli jednak nadal uwazasz, ze jestem przydupasem, mysl tak dalej. Mnie twoja opinia nie interesuje.:<

Z innej beczki.
Dzis o godzinie ok. 7.25 zostal wykonany Annihilator. Tworcami tego dziala sa:
*Magrami(wzial Stonecutter axe)
*Draverik(wzial Stonecutter axe)
*Charonsi(wzial Sword of Valor)
*Fenix'Gru niestety polegl.

WIELKIE GRATZ!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45.