![]() |
@up ja cie koles nie czaje jedziesz po ludziach a boisz sie nawet swojego name podac...
|
Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.
|
Cytuj:
|
@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...hehe
Cytuj:
|
Cytuj:
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo. |
O lol jets kolejna wojna Executor vs Living Legends
I pisze ze Yiubh Do'urden zapłacil ale ten many jest bogaty znowu płaci :cup: |
jeden płaci, drugi opuszcza gildie - to jest właśnie polskie podejście nic dziwnego, że wszystkie wojny ze szwedami przegrywamy
|
@Losari
siema Dracian , dawno cie nie widzialem XD ładnie rzadzisz na furrorze -yours friend & enemy from Elysia, Pacoo var Emreis :) |
Cytuj:
Smerfy nie maja nic do stracenia i wiec ta wojna bedzie trwała długo |
Cytuj:
|
Spoko mamy wojne ale każdy opuszcza gildie i jaki tu jest sens walczyc ... niewiem po co było to zaczynać
|
Wojna skończona. Wygrało Living Legends. HAIL MY GUILD! :P
|
pff n/c ten swiat i tyle..
|
lagi na tibia.pl sa boskie
|
kto jest NEUTRAL
OSOBY z dusikness KTORE chca pozostac NEUTRAL proismy o powiadomienie o tym SMURFOW !!!!!!!!!!!
SMURFOM CHODZ o SARANDIELA SPOXSTERA TAJFUNA i NACKERSA SPRAWA Z Thellionn jest do wyjasnienia!!!!!!!! |
Yubov:
Nov 09 2005, 17:28:31 CET Killed at Level 71 by Cart Dard and by Ku'rado najprawodpodobniej ded na afk, niewiadomo czy to byli jacys ludzie od smerfow czy normalni pk |
TO ma wała Yubov :D :D :D :D :D
|
:)
Ciekawe czy smurfom sie uda:D
Bo cos watpie:) Ale moze nie jest za pozno:D Przyjrze sie calej sytuacji. Podobna sytuacja na Julerze byla. PA mieli przewage zabijali wrogow ale wkoncu przegrali i zostali wywaleni z servera. Nikt nie wierzyl ze przegraja. Wiara czyni cuda , walcz do konca i najwazniejsze jak twoja gilda idzie tym tropem. We raid together, we die together. BB 4 life! I sie uda. |
Cytuj:
i jak sie nie ma uh pod reka czy hotkey "exura vita" z automatyczny send :S porażka |
co do smurfow: jak zgraja sie z tym hordem drutow i partyzancko na jakiegos ducka np. thellionn'a to watpie czy sie zdazy uhnac jak yubow..
|
hahahahahahahahah :D
|
zapodam tu cytat jednego z Hlv
"jesli oni graja na noob charach to po co wypowiadali wojne przecierz swoimi main charami mogli expic a nie siedziec w pztach-nooby" hmm... mnie tez to ciekawi :P |
13:07 Yo Yek: "@ Jemi"
13:08 Yo Yek: po 1 dlaczego jesli lider Cie u***al to siedzisz w jego gildii 13:08 Yo Yek: po 2 chcielismy pokazac ze sie nie boimy :) Czas pokaze... |
amazing ;)
|
dawni znajomi mestora wola zostac w duskiness i lizac dupe walczyc o normalna gre eh wogole popierd**ony jest ten serv jak polowa graczy na nim grająca >.>
|
Cytuj:
|
Pozwole sobie cos w tracic na temat ,,pro" graczy ze smerfow,
23:16 Brygadzista: open battle to nóby robia 23:16 Brygadzista: tacy jak np. dusk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LoL!!! jestem ciekaw jak ich zdaniem wyglada wojna...? |
Cytuj:
po 2 ) i tak nie ma sensu walczyc serv stracony = )) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli jednak nadal uwazasz, ze jestem przydupasem, mysl tak dalej. Mnie twoja opinia nie interesuje.:< Z innej beczki. Dzis o godzinie ok. 7.25 zostal wykonany Annihilator. Tworcami tego dziala sa: *Magrami(wzial Stonecutter axe) *Draverik(wzial Stonecutter axe) *Charonsi(wzial Sword of Valor) *Fenix'Gru niestety polegl. WIELKIE GRATZ!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |