![]() |
Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]
|
heheh co do akski to ja nie narzekam zreszta jak reszta gildii ... a co do wojny to ja watpie ze aurora ebdzie walczyla bo jak miala walczyc przeciwko erusowi i jego gildii co mialo byc mozliwosc w ludnosci okolo 70-30 i nie chcieli walczyc to tym bardziej teraz tez nie ebda walczyli :) zreszta to sa tylko plotki i spekulacje :) i naprawde no moze jakbyzaczeli wojne jakis trap itd frag ale co dalej ?? pz camping ?? im sie to nie oplaca wiec po co takie plotki an forum :) choc w kazdej plotce jest odrobina prawdy :) heheh widze Chrobry Głogów jest licznie tutaj reprezentowany :) hehe zmykam robić kolacyjke dla mojego Aniołka :) miłego dnia Łobuziaki :) :cup: 8o
|
Ale dylemat..u mnie sie przeplata gram//nie gram..Czekam na nowy serwer i <cenzura>...Nareszcie sie doczekalem jakis dzialan wojennych[ Br mial mi kupic pacca i oczywiscie wyje~~ 47 lvl rp <dzieciak> kolesia bilismy.. mowil, ze zaplaci ale skitral sie do pz i sie nasmiewal <lol>..wkoncu Skulpra~~ sie zdenerowal i na forum napisal, ze gildia, w ktorej byl jest hunted...ale w czasie jak ja niszczyli gralem w pilke <cccceennnnzzzura> grrrr . ;/;/;/ . Nawet nie zabilem nikogo
[dzialo sie to pare dni temu] Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego i oczywiscie dla sweet Sol B) |
post usuniety bo mi tak Elixer radzil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zycze milej nidziedzieli..... ja jak prawdziwy pracocholik biegne do pracy buzka dla was :**** |
10:49 You advanced to magic level 15. ;p to tak na poczatek
@Sol: humm... mi sie wydale poprostu ze expie w miejscach gdzie wiekszosc h lvli bo palkiem trudno mi isc na roty czy larvy, expie wiec tam gdzie inne palki z troche wyzyszm lv czasem albo knighci - i to jest powod tego ze mam przes.. jest zle |
no ale przeciez tibia to duzy swiat. mam kolegow roznej profesji i jakos nie narzekaja. zawsze znajdzie jsie jakies inne miejsce a co do rotow no to powiem ci ze jest ten sam problem. ja na ten przyklad zostalam wyrzucaona z rotw przez 11 lvl o.O twierdzil ze byl tu pierwszy (a ja pierwszy raz o tym slyszalam) nie robie z tego tragedii, moge sobie znalesc inne miejsce.. BO JEST TEGO DUZO lub wychodzisz z usmiechem na twarzy i umwaiasz sie za jak on wyjdzie to zeby dal ci znac. mysle ze nei trzeba wyzywac hi lvli (patrz to co ty robisz jesli chodzi o kiroya, jak dobrze licze to dwa posty w tej sprawie tu byly) bedziesz mily to ludzie beda mili dla ciebie. wiec skonczcie juz z tymi obrazaniem ludzi i bawcie sie tak jak powinniescie. a zobazycie ze problemow nie bedzie.
bierzcie przyklad z nas- wolf'ów. jestesmy bez problemowi i problemow nie mamy. luby zazwyczaj kazdego i mysle ze ze wzajemnoscia. po prostu wystarczy byc milym. TAK JA JA!!!!!!!!!!!!!! |
Dear Sol
@ Sol
hmmmmm twoja gra jest bardzo trudna dla mnie, jak mi sie jaksi pucybut wlazi na expa to od razu bije [ mnie to interere kim on jest ]zawsze mozna po fakcie zalatwic sprawe :D. Ja gram tak ze pierw dzialam potem rozmawiam ;) bo przewaznie Pa male lvlki robia blefujac[ e.g znaja Waldorio ]Zeby sie dowiedziec musisz takiego naj~~bac ...proste?? byly czasy, ze mi scul nie schodzil :D i co jakos zyje...mam ziomali ... i nikt mnie nie hunci :D. Tylko sie okazalo ze kiedys Xiin'a pogonilem ostro a teraz ma hg lvl dla mnie bo nie gram jak wiesz :D raz mnie nawet gonil ale od czego ma sie bp bojowy?? ~~ N A J L E P S Z Ą O B R O N Ą J E S T A T A K ~~ mozecie to sobie gdzies zapisac w notesie byscie pamietali. Bo zal mi troszke Cie, ze byle lajzy Cie wywalaja a Ty idziesz z bananem na twarzy gdzie indziej...Raz dasz soba pomiatac to tak juz zostanie :confused: Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego i oczywiscie dla sweet Sol B) |
No milym dla wszystkich to nie mozna byc :D Dlatego mam red skulla ;] (przez jednego zlodzieja :P ) ale kazdy kto sie odnosi z szacunkiem do innych na taki szacunek zasluguje. Ja sobie zawsze znajde miejsce do expienia, jak nie dragi to tomby , albo skaraby czasem polaze po Port Hope i pare tarantuli padnie ;] Tego jest naprawde duzo i zawsze cos sie znajdzie. Oczywiscie nie z kazdego miejsca jest tyle samo expa na godzine ale przeciez nie o to chodzi. Jak bedziesz Suv czesto zmieniac miejsca to i przyjemniej ci sie bedzie gralo. No chyba ze wracajac ze szkoly patrzysz ze masz 5 godzin na gre i przeliczasz ile expa na godzinke trza na lvl ;] Ale jesli tak jest to nie do konca rozumiesz ta gre ;]
Sol jak mozna pracowac w niedziele;] Nasle na ciebie ksiedza; ] |
Nazg zrozum, ze ja nie mam zamiaru sie klocic i zabijac bo kolo mowi ze jest tu od 5 godzin a to nie prawda. ten cave jest zbyt maly abysmy sie mogli mijac nie zauwazajac sie. ale niezabija jakiegos 11-lvlowca bo to io mnie bedzie zle swiadczylo. ja mam wiecej dziurek gdzie zawsze moge sobie poexpic i nie narzekam.
a jesli nawet zaczelam bym "mordowac" tych pajacow cwaniakujacych to co?? nie mam zamiaru pozniej kryc sie bo on mial hi lvla i teraz mnie sciagaja bo malego lvlka zabilam. i co wtedy? pomozesz mi? pamietaj ze nie zawsze zkazdym da rade sie dogadac.. patrz: Lord Erus. p.s. mam liczyc ze mi pomozesz w razie "w"???? Pitt: ja pracoholiczka!!!!!!! piatek swiatek czy niedziela.. a ksiedza to wyslij do mojego szefa moze go oswieci z deczka ;) |
|
@ Sol
Dla damy wszystko ale jak widac nie gram juz na obsidi...czasem zaloguje i pogadam z ziomkami[ czekajac na new serwa ]. A tak mam dobry odpoczynek..wiecej czasu dla ziomali z rl :D ... Nie musisz zabijac takiego lol lvlelowca wystarczy jak go zjedziesz bo deepred Hp i loozik sam pojdzie a jak napisze jego prot to z nim porozmawiasz i sie sytulacja wyjasni...najczesciej jest tak, ze wasal z***ie swego giermka za to co od*******a. Chyba ze trafisz na giermka np. Erusa. Ten serwer jest cool i z checia bym gral na nim ale za duzo pausowalem przez ***anych swe z azury <grrrrr> Ja wole byc w Top 25 :D @ Suv nie kozacz chlopcze..ty chcesz qrwa pisac poradnik dla kogos co w tibie gral jak ty jeszcze jadles swoje gile z nocnika??<po***alo??> to, ze jestes w Aurora nie znaczy, ze jestes bezpieczny wiec nie pyskuj :baby: |
|
Buehehehe :) wiesz bo jak ja cos z***ie mam odwage sie przznac ale jakwuazam ze mam arcje to bronie tego stanowiska :) jak w zyciu normalnym codla innych jest sufitem dla innych jest podloga " no Sol wytlumacz chlopakom jaka to byla lekturka w klasie maturalnej :) heheh no Suv zreszta ty mi naprawde poradnika nie psiz dziekuje za dobre checi ale chyba se poradze :) NAZG : dziekuje szefie za obrone :) no bo jak to w tibii jest raz na wozie raz podwozem caly czas to Katmai mowilemale on byl pewnie siebie :) Suv uwazaj bo wujaszek Kiroy ma jeszcze cos w swojej główce :) hrhrhr zartuje teraz biore sie za exp bo w koncu providera od netu zmienilem :) zyzce wsyztskim milej nocki odezwe sie pewnie jutro jak wroce z univerku papa :)
Buziaki : Rodzina Sol and Nazg and Awolverek :) and Borgo :) :cup: :* :p |
Dzieki Kiroy za pozdrowienia :)
Widze że nadal wielu z ludzi nie potrafi podejsc do expa for fun tylko traktuja go jak codzienny obowiazek. I co to za przyjemnosc dziennie ubijać na smokach 150k ale niewiedzieć jak sie idzie na elephant questa (bo to taki badziewny quest przeciez :P), że pallkiem na 8 lvl można chodzić na mumie albo nawet na vampa jak sie wie jak, że połowe cave'a z dworcami biega się jako kurczak (uwielbiam sski z takich akcji :) ), albo że pod faimor hills w podziemiach jest guildhouse. Tibię można też zwiedzać moi drodzy, robić funowe questy i mieć z tego o wiele wiecej zabawy niż nabicie nawet miliona expa. Poszukajcie też takich małych przyjemnosci bo inaczej wasza gra stanie się smutna i znów pójdziecie na nowe servy z nadzieją że tym razem bedzie lepiej. A co do wywalania z expowisk low leveli za pomocą miecza to przez taki numer opuściłem Morgane, bo się okazało że gość miał protekta zbyt wysoko, kosztowało mnie to sporo kasy i chęć do gry. Dlatego właśnie nauczyłem się że takie zachowanie jest dobre do czasu... w końcu kiedyś trafia się na nie tą osobę co powinno i jest RETIRED :/ No ale dzieki temu jestem teraz tutaj i bawie się o niebo lepiej (zawsze jakiś pozytyw :D ). GZ dla Xarabka z okazji invita do NG, szacunek dla wszystkich którzy jednak zostali na Obsidii i uściski dla mojej gildii (pokażmy im swoje rl twarze :P ) Życzę wszystkim miłej gry :) Yours Borgo |
takk po pierwsze kiroy dzieki za buziaki :D
tak po drugie gh w femor hills jest extra :) (jeden z moich ulubionych) po trzecie rozpisujecie sie na temat o wojnie ? jesli tak to chyba mowicie o forumowej wojnie suv vs all world ;) |
hehehe no Borgo az milo sie czyta twoja notke :) hehe jesli ma ktos MSN to chetnie podam swoj i tam mam foty :) zyzce mlego dnia lece ns snadanko i na univerek milego dnia :) :cup:
|
hrreheh a ja z przyjemnoscia porozmawiam na skype np z sweet Sol :D
[[wczoraj dopiero sie podlaczylem do skype . za***ista sprawa :D eherhre]] B) |
|
ale wy macie problemy ;]
just play :P pozdro nazgool (...) |
|
Lepiej Zaplac :P
|
|
Cytuj:
a po drugie wkurzasz ludzi tym ciaglym wypowiadaniem ze masz 13 lat. Te ubulewanie nad soba samym jest denerwujace :D a ja dla odmiany pozdrawiam Loda Erusa ;) |
suv jedna jest prawda : trzeba bylo zostawic erusa w spokoju gdyz potrzebny jest taki jak on na serverze (najwiekszy pa) teraz gdy go "nie ma" kazdy cos z tego zaczerpnal i zaczynaja byc problemy ....a co do kiroya 20k to przegiecie ale 10k slusznie nawet... millido zapalciles za to ze jeden koles cie chcial wywalic z cave wiec czemu masz nie zpalcic kiroyowi ktorego oczernailes na forum?
|
chyba Lorda a nie Loda ;p a kiroy ciagle nie powiedzial mi za co =| to co mialo byc raczej brane jako zart, a nie doslownie przyjal ze go to obrazilo
edit: jesli ktos zostal NIESLUSZNIE obrazony przeze mnie, przepraszam 21:12 Suv Dragonslayer: i nigdy ode mnie nic nie chcesz? 21:12 Kiroy Wind: nie <zaplacilem 10k> 21:12 Kiroy Wind: lol 21:12 Kiroy Wind: tzn ze nie 21:12 Kiroy Wind: ze bede chcial 21:12 Kiroy Wind: XDXd 21:12 Kiroy Wind: NARAZIE FRAJERZE POLICZMY SIE POTEM forumowicze swiadkami, mam nadzieje ze tylko se jaja juz robi |
Cytuj:
|
[Suv jak już tak pieniądze rozdajesz to mi tez coś parclkiem możesz podesłać :P :p :p
|
grrrr Suv z mila checia pojde po Ciebie z kiroyem..Kiroy odezwij sie na gg bo nie chce mi sie wbijac na Obsi nie majac w list vip targeta juz ;/ :evul:
|
hmmm co ja moge powiedziec ... moze sie unioslem troche fakt ale czlowieku rozmowa z toba to normalnie ciezka sprawa zastanawialem sie czy ty jestes taki glupi , tepy czy specjalnie mnie prowokujesz .... normalnie stary dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi ... no widzisz teraz to piszesz ze to zarty hmmm jescze pare godzin temu sie nie zapowiadao na zarty ... wiec jesli chcesz ze mna zyc w zgodzie zachowuj sie jak czlowiek ( dojrzalosci od ciebei nie wymagam tylko szacunku i nie odwalania schematow ) a nie przepuscilem ci tego bo moze to ci da lekcje nie jak tracic kase ale jak szanowac starsze osoby i abys nie myslal na przyszlosc ze w tibii nie obowiazuje takie zasady jak szacunek prawda itd wez se do serca to bo wiesz w sumie to mi troche glupio ze amsz 13 lat a ja od ciebie kase ciagne ale widzisz stary to ty non stop piszesz kiroy to kiroy tamto i walisz do mnie z pupci caly czas ... nie lubie wystepowac w roli kata ale za jakies 3-4 lata zaczniesz rozumiec mnie i moze bedziesz postepowoal tak samo :) badz mial inne zachowanie :) i jesli nic nie bedziesz odwalal i typu wyzywal od PA itd noobow itd ze skonczysz z PA niejednoznaczne grozby to naprawde mozemy zyc w pokoju jak sam pisalem predzej ja zapomnialem ale widac ty nie no szkoda bo ja slucham twoich racji i cie nie wyzywalem nigdy przedtem tylko probowalem rozmawiac dzis moze i za bardzo cie pojechalem ( dostanie mi sie od SOL ) ale zrozum w Tibie graja rowniez ludzie nie komputer wiec ludzie nie maja standardowych modeli zachowan i jak kogos zdenewuejsz tak ktos ci za to zaplaci :) kolorowych snow pozdro :) :cup: 8o :D :) ;) :p :]
|
aha i do wszystkich ludzi jesli ktos chce wiedziec ile mam kasy z checia udziele takiej odpowiedzi i ta kasa Suva to nawet nie jest 10 % czystej mojej kasy to nawet nie ejst 8 % calosci :) wiec nie robie tego dla aksy :) wkurzales mnie zawsze zawsze am mz toba problemy co ja sie staralem zyc z toba w zgodzie to ty jak nie dowalasz mi w grze to na forum dzis miarka sie przebrala i prosze nie napelniaj jej znowu nie chce mi sie ciebie huncic ale na Boga opamietaj sie wiesz mam na uwadze ze ejstes mlodszyale kurde mam tez swoje nerwy czlowieku zrozum to :) jak nie ebdziesz mi wrzucal to i ja cie zostawie ale jak ty miebdziesz znowu sie odgrazal all time to znowu cie zhunce i w kolo macieja nie chce nic od ciebie ale sie nie czepiaj i mnie nie jedz ani nie kombinuj z ludzmi pzreciwko mnie :) ahhh i znowu sie zdenerwowalem ... a na poprzednich serverach nie mialym takich problemow a tu jak nie Katmai to Suvale i tak Suv jest lepszy bynajmniej mowi co mu na duszy lezy hrhrhr ;) ok lecem niewazne pozdro dla : Sol Awolverka Nazga Borgo i all family the wolf :cup:
|
LOL ale fajnie sie Polska jednoczy ;] a tak swoja droga mam 2 x wiecej lat niz Suv. Wczesniej nie zauwazylem ;]
|
hehe Kal niezle niezle :) a co do polski to wiesz na wsyztskich serverach jakich gralem to Polacy nie byli jednosci :) ani danubia ani saphira ani arcania berylia nigdzie ani tez obsidia :) na hibernie etz nie :P wiec wiesz kazdy trzyma ze swoimi znajomymi :) ja trzymam z NG ale ludzi neutral nie ruszam bo mi nie potrzebne do szczescia ruszc kogos za nic ale niektoryh polakow nie lubie badz nie trawie i zcasami zdarza misie zdenerwowac :) hehe elcem spac kolorowych snow papa :) :cup:
|
A ja gralem na shiverze i tam jednak stalismy sie zjednoczeni. Mimo duuuuuuzych roznic w lvl (venzuela 140 my max 82 ) to nie dalismy sie PA i dzieki nam wybuchla wojna kontra PA ktora trwa po dzis dzien ;] Ale co prawda to prawda malo mlodych ludzi wie jak sie gra w tibie;] Mysla ze jak nabija lvl to rzadza .Pozdrawiam wszystkich milosnikow prawdziwego RPG oni wiedza co i jak ;]
|
hehe Pitt ehhe no widze ze mnie rozumiesz bynajmniej mysle podobnie ... nasz kochany Suv ;) wbil 43 lvl i zaczyna mi mowic co mam robic kogo huncic kogo nie ... poradnik dla mnie pisac itd to jzu troche zenujace dla mnie :/ale nie zebym nie chcial slsyzec kretykiale wiesz ciagle naajzdy na mnie juz mi sie znudzily akurat mial wczoraj pecha troche bylem zdenerwowany on dolal oliwy i ma ... ;) d;atego dear Suv naprawde wez sie za exp albo tyle sie nie wymadrzaj :) masz prawo do wlasnej opinii ale w taki sposob aby nikogo nie obrazac ani nie najezdzac :) zyzce milego dnia pozdro dla White Wolfs , Awolverka ( dlatego pieszczotliwie bo jestes kochany i milutki ):) Nazga i reszty uzytkowinkow dla Suva pozdro takze :cup:
|
Kiroyu =)
Drogi Kiroy'u
Ja tez cie kocham a tak na prawde ejstem pluszowym misiem podlacyzm do procka ;D tak realnie to kiroy akceptuje fakt iz sie go krytykuje ale bez przesady ( ja nigdy nie rpzesadzam :) ) i jak dotad na mnie moj kochany wujek nie byl zdenerwowany :) |
;) :] B) :) hehe oj Awolverku ty Łobuziaku ;) wiesz jedni mnie kochają inni nienawidzą:) wiadomo że dla swoich jest do rany przyłóż a dla wrogów jestem jak najgorszy koszmar :) nigdy nie da sie wszystkim dogodzić PA ebdzie zawsze beda silniejsi i slabsi ... to normalka ale tylko normalna rozmowa i kulturalna mozna jakos do lduzi trafic przedstawic argumenty itd :) nie jak cie NIEKTORZY ... wyzywaja krzycza i oczekuja od razu ze wszystko ebdzie po ich mysli a tak niestety nie jest :) hehe tak awolverku bardzo cie lubie bo jak byla wojna to nie sciemniales i nie plakales tylko walczyles i pokazales ze amsz jaja :D 8o ale ogolem ja tam lubie wszystkich ale jak ktos mnie dosiebie zrazi i nie stara sie etgo anprawic to nie zawsze mam cierpliwosc :) i nie mowie ze nie robie PA zdarza misie jak kazdemu w zyciu :) lece dokazo po bolty wracam po 2 miuntach i juz mi ktos siedzi to mnie poniesie czasami ale oglem Kiroy tez czlowiek i uczucia i rozum swoj ma :) hehe jakby ktos chcial moje foty zobaczyc to mam na msn dajcie znac to pokaze :) zycze milego dnia trzymajcie sie wszyscy :) " trzymajmy sie ramy to sie nie posramy :) " :cup: :D :p
|
aha co do wojny :) to tak Elixer w NG ( moj bro :) ) kilka osob ma comment protect ludzi z NG wiec nie bedzie zadnej wojny bynajmniej z tego co mi wiadomo nikt w Ng o niczym tkaim nie rozmawia wiec po co sie doszukiwac dziury w calym :) narazie ejst spokoj cisza i wszystko jest pieknie :)
lecem sie pouczyc :D :cup: zajrze tu potem papa :) :cup: |
to co robisz swiadczy o tym jaki jestes~
lemme play in peace Slyth ja nie rozdaje kasy tylko zaplacilem z przyczyn...no wlasnie, bo kiroy poczul ze go urazilem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |