![]() |
.
Co do tych ludzi co piszą
"przechodzę roka w 1h" Tak z ciekawości poprosiłbym filmiki o potwierdzenie waszych "wyczynów" bo to raczej dziwne ze 1/4 tego forum przechodzi w 1h :) |
Cytuj:
|
nigdy nie gralem na rooku z paccem ale rano na faccu wychodze w ok.2/2,5h
|
ja przechodze rooka w 16 sekund , na mainie wale behemoty do red hp a potem sie rookuje :p a kumpel dobija behemoty
|
@up
O rly? Szkoda że po relogu potwór którego biłeś traci "own3ra" i nie dostajesz expa. @topic Main - Full resp - 1 godzina i pare min Middle Resp - 2h Noob Resp - nawet cały dzień. |
ja rooka przechodze w jakies 2 tygodnie no to nie jest wiele jak dla mnie , ale jak zobaczylem wyniki sondy to dziwie sie jak mozna go tak szybko przejsc !!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Ostatnio mnie tak pochłonęła gra że zostałem na rooku, 8 lvl wbiłem w około 2 godzin <Harmonia>. |
Rekord :
3.5 h na facc'u - w nocy ;p |
2h Facc- noc z pomocą kolegi 23 lv ;]. Blok rotów i mam level 8. :)
Pacc- niestety nie dorobiłem się, moim zdaniem to zupełna strata pieniędzy i nerwów... |
ja w 4-5 h po szkole w wakacje 3h facc w dzień moim rówież zdaniem jest strata kasy na pacc jak a rooka ;p
|
glupi temat kazdy moze sklamac :cyclops:
|
4-5 godzin
|
41 minut
- puste premium area - full eq |
w jedna setna sekundy przeszlem rooka i kto mnie POBIJE ????!!!1111oneoneone:D
|
3-6h zalezy czy mi sie spieszy
|
Ja kiedyś przeszedłem rooka w 2 godziny i 10 minut bez pacca (z dobrym EQ na starcie)
A tak zazwyczaj to się nie śpieszę, staram się wynieść z 1.5k |
z full eq + pare life potow na paccu przechodze w 50-60 minut
|
45 minut na pacc \o/
|
ja przechodzę w około godzinę (na paccu i z full staminą)
|
elo
mi sie udaje na facc od tutoriala na IOD w jakies 1.20h na wolnych expach w max 2h ale prawie nic niewynosze :p qmpel za to ukonczyl w okolo 30min na pacc i x2 expie :-) pzdr S |
Rook
Ja sobie powoli gram.I granie na rooku zajmuje mi jakieś 20-30 dni 8o.Lubię pozwiedzać :)
|
2 godziny , czasami 3 jak chcę więcej kasy wyciągnąć. FACC:]
|
Czy wy nie widzicie daty ostatniego posta?
@-Pogromca- No comment. |
PACC -> 45 minut only bugi i spidery :]
FACC -> 2h ;] same gówienka typu bug spider wolf itp ;d @UP: dobrze ze odswiezyl stary topic a nie zakladal nowego :] |
Cytuj:
Pozdrawiam, DK. @down Miesiąc to nie lada wyczyn, nie? |
ja tam widze same dobre tego strony ;p bo teraz jak jakis wiekszy noobek bedzie chcial napisac jak szybko przeszedl rooka to zobaczy ten topic i nie zalozy nowego :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O Lol wy tak długo wychodzicie z rooka mi to zajmuje co najmiej 2-3 godzinki ;p
|
ja przeszedlem rokgard z gory na dol w 15 min.
|
A potem się obudziłeś ;p
|
Cytuj:
GAYGAYgyahaUHUAhuHAUHAUhuhUAGUGAUGFTGAFPOFAOHFUAHG YGAYGAHUHAHAUAU H. Ale przcudownie smieszny zart ja polecam maraton usmiechu z takim poczuciem humoru . |
Cytuj:
|
@co do odświeżania
Jak dla mnie nawet najstarsze tematy powinno się odświeżać jeżeli ma się coś do dodania i nic złego w tym nie widzę. Wgl nie rozumiem for, na których tematy są całkowicie usuwane- przykładowo- miesiąc od napisania ostatniego posta. Po co zakładać nowe i powtarzać rzeczy, które były już pisane, skoro można kontynuować dyskusję w starym? |
No ale co to kogo interesuje? Po co się chwalić, że opuszcza się Rookgaard w miesiąc!
|
Cytuj:
http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=116 |
lol jaki hardcore. 4 lvl w minutę! to jest nieosiągalne z swordem. jeszcze z distem, jak by mial~to na mino hell by mu kumpel blokal. i to jeszcze na x2 tez nie osiagalne. fake albo hardcore.
--- Maciej'ka dodał 3 minut i 9 sekund później --- aa już wiem, czytalem na forum. on mial pacca czyli exp x3 :S od razu poszedl na pacc area. pff. tez mi wyczyn xD |
Cytuj:
#topik ja w ogole nie przeszedlem rookgarda xD |
A co tam bardzo fajnie odświeżyć spamerski temat...Fajny temat każdemu się przyda takie info,fest jest,a co tam też se nabije posta choć nie ma licznika...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |