Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Pothi 19-11-2005 20:35

Doczego to doszlo nie dlugo całe rozmowy z msn i gg beda kopiowane na
tibi.pl :D:D:D:D:D

Rondelman 19-11-2005 20:38

Pothi nieprzesadzaj, powiedz mi co za zly czlowiek skopiowal twoja rozmowe na msnie? powiedz mi to go skopie hahahahahahah

Signed Rondel

Pothi 19-11-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman
Pothi nieprzesadzaj, powiedz mi co za zly czlowiek skopiowal twoja rozmowe na msnie? powiedz mi to go skopie hahahahahahah

Signed Rondel

LOL !!! :P:P:P:P

Madus 19-11-2005 20:41

Jak narazie jestem zadowolony z wyników wojny :D:D:D!!! Mam nadzieje ze juz niedlugo skonczy sie wojna :)!!

P.S Umiescie jak najszybciej filmiki :p!!

Shamala 19-11-2005 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman

Signed Rondel

Rondel tobie juz to forum chyba wali na glowe i to porzadnie nie masz co robic i piszesz pier.oly(jak jedne z naszych kolegow tylko ze ten pisze na gc) i kopiujesz innych rozmowy ktore poniekad sa prywatne. Wiec odpi... od Pothiego i ku... zajmij sie gra albo jak wolisz propaganda tylko ja nie widze takiej potrzeby.

Pothi 19-11-2005 21:06

Dziekuje ci Shamala.A kolege Rondla dopadnie sie jutro.

Aha Rondel "skopać" to ty mozesz ale pole :D

Jinikao 20-11-2005 23:23

Hmm n odzisiaj troche fragów padlo a konkretnie 8-2 w dzisiejsze potyczce. Nie powiem ze jestem szczesliwy no ale gratuluje poniewaz zawsze zwyciezcom należy sie chwała Jednak mi sie zdaje ze to nie koniec wojny, a pozatym wiele razy ktos wygrywal bitwe ale nie wojne:). Ma ktoś moze fmik?? Chetnie bym popatrzyl na to co sie dzialo

Anjja 21-11-2005 06:11

widze ze dzieje sie duzo na iridi a ja dostalam bana ( nie bede sie chwialila za co :P:P:P) nio i jeszcze 16 dni mi zostalo az znow wejde:P:P:P

Banditos 21-11-2005 06:32

bitwa

Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł

Smiter777 21-11-2005 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos

a ja na filmie widzialem jak Sheilon spierd**** przed Rondelmenem i Praxia oraz Neo, no ale ty w koncu wiesz lepiej........

Bitwa zaczela sie od tego ze NR zrobilo mass loga i poszli na d lair i zaczeli atakowac Huxy. Chlopak sie dlugo trzymal (z pomoca Praxiana), oraz w miedzy czasie podzwonil po kolegach z Aracanium. Sadze ze Nr sie lekko zdziwilo ze po kilku minutach cala nasza gildia byla online i szlismy ratowac Huxy. Niestety padlem wraz z Pothim, ale ci co nas zabili dlugo sie nie nacieszyli z tego, gdyz zachwile padli. Podsumowujac NR w koncu sie doczekali sie open battle ktorej tak bardzo chcieli i byli pewni ze ja wygraja, lecz stalo sie calkiem inaczej.......

btw chcialbym dodac ze kilka osob z NR ma zamiar zaplacic za wolnosc...

Sylur 21-11-2005 13:00

:p a wiec huxy jest bardzo sprawny ze utrzymal mass loga i zadzwonil po kumpli..a moze macie film plz?

wygraliscie Gz.

Massior 21-11-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smiter777
Bitwa zaczela sie od tego ze NR zrobilo mass loga i poszli na d lair i zaczeli atakowac Huxy. Chlopak sie dlugo trzymal (z pomoca Praxiana), oraz w miedzy czasie podzwonil po kolegach z Aracanium. Sadze ze Nr sie lekko zdziwilo ze po kilku minutach cala nasza gildia byla online i szlismy ratowac Huxy. Niestety padlem wraz z Pothim, ale ci co nas zabili dlugo sie nie nacieszyli z tego, gdyz zachwile padli. Podsumowujac NR w koncu sie doczekali sie open battle ktorej tak bardzo chcieli i byli pewni ze ja wygraja, lecz stalo sie calkiem inaczej.......

btw chcialbym dodac ze kilka osob z NR ma zamiar zaplacic za wolnosc...

Wiemy że Huxy bardzo sprawnie potrafi się utrzymać przy zyciu :D i jescze obdzwonić kumpli :D gz dla niego :) ciekawe jak on to robi B)

cóż nie komentuje bo przydałby się film... (ostatni dużo wyjaśniał :) )

Btw... Arc wbiło kilka ładnych fragów. GZ ale myśle że to nie koniec :)

Rondelman 22-11-2005 07:39

Cytuj:

No straszna szkoda :(

@Huxy nieobdzwanial po kumpli bo kilku z nas bylo juz online, poprostu powiedzial na g chacie i praxian zaja sie ta informacja. Podzwonilo sie po ludziach i po 5 minutach bylismy all online, co prawda mielismy troszke slaba komunikacje bo takto wszyscy od nich by padli, a niektorzy (mewtu) nawet dwa razy.

@My kontrolujemy sytuacje na serwerze i niezapowiada sie zeby bylo inaczej, szkoda tylko dedow moich rl kumpli ale tym to juz sie gildia zajela, goscie dostali uhy z puli gildiowej, dokladnie tyle samo ile stracili i i tak jestesmy z lootem conajmniej 2x na plusie.

Signed Rondel

Zimn Torque 22-11-2005 11:12

huxy'iego bot juz nie działa po update. W innym wypadku praxian by go uhac nie musial :) Huxy odpalil msn, nie dzwonił :) Więc nie *******cie głupot... po 5minutach online? o jessu, to wasi ludzie z gildi z kompa nie zchodzą?:)

Smiter777 22-11-2005 13:18

Zimn tyle razy cie prosilismy abys sie nie udzielal na forach ale ty widac nadal swoje.
Aureliuss zaplacil 150k i stal sie wolny :D:D:D:D

Pharaun 22-11-2005 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimn Torque
huxy'iego bot juz nie działa po update. W innym wypadku praxian by go uhac nie musial :) Huxy odpalil msn, nie dzwonił :) Więc nie *******cie głupot... po 5minutach online? o jessu, to wasi ludzie z gildi z kompa nie zchodzą?:)

No fakt, przejażdzka do kumpla o 2 w nocy żeby pograć w tibie, to całkiem normalna sprawa, tak? Bądzcie chociaż odrobine obiektywni...

Pothi 22-11-2005 15:28

Smiter ja cie prosze zostaw Zimna,on też chce coś napisać od siebie-ale mu
to nie wychodzi :D:D

Shamala 22-11-2005 15:59

Cytuj:

Jak widze ty zimn wiesz wszystko najlepiej i najdokladniej nawet ludzei z gildi nie wiedza tyle co ty nono wielkie GZ dla ciebie

btw nie udzielaj sie juz tu

Shamala 22-11-2005 16:01

Cytuj:

Podaj swojego chara jak takis madry tylko nie jakies 8 lev;/

Banditos 22-11-2005 16:13

powiedzce mi prosze Jaka byla proporcja w ludziach online
A dokladnie ile bylo ludzi online z Arcanium a ile z NR ??
Sadze ze jesli byloby po tyle samo ludzi np 10 na 10 to arc by dostalo tak w dupe ze to jest koniec. Wybaczcie ale nie szanuje ludzi z arc poniewaz maja dore stosunki z GMami a to nie fer jesli asuex i RDH dostali delete to czemu Huxy nie dostala za boota w 2 bitwie na filmie bylo wyraznie widac ze nie uhala sie sama. ??? Oczekuje na odp ...

Banditos 22-11-2005 16:16

mam 45 lvl ale nazwy nie podam

Pothi 22-11-2005 16:29

Cytuj:

Sadze ze jesli byloby po tyle samo ludzi np 10 na 10 to arc by dostalo tak w dupe ze to jest koniec. Wybaczcie ale nie szanuje ludzi z arc poniewaz maja dore stosunki z GMami a to nie fer jesli asuex i RDH dostali delete to czemu Huxy nie dostala za boota w 2 bitwie na filmie bylo wyraznie widac ze nie uhala sie sama. ??? Oczekuje na odp ...

Odpowiedz na pytanie ktore Cie nurtuje jest bardzo prosta i oczywista:
huxy był uhany przez Praxiana

A co do układów z gmami to bym sie kłucił. Rdh i asuex grali nie zgodnie z
zasadami gry i dlatego zostali ukarani :D:D

Banditos 22-11-2005 16:40

Wybacz ale uwazam ze nie zrozumiales bo chodzi mi o film ktory krecil rapo !! A tam niestety albo nawet stety huxy byla sama i nic tego nie zmini !!! :p

Banditos 22-11-2005 16:56

sorka rzeczywiscie tam byla praxia jeszcze raz przepraszam nie zauwazylem tego podmiotu ;]

ogorek 22-11-2005 21:59

Cytuj:

huxy nie dostala za bota bo filmik nie moze byc traktowany jako dowod =:/

zielp~ 23-11-2005 06:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pothi
Odpowiedz na pytanie ktore Cie nurtuje jest bardzo prosta i oczywista:
huxy był uhany przez Praxiana

A co do układów z gmami to bym sie kłucił. Rdh i asuex grali nie zgodnie z
zasadami gry i dlatego zostali ukarani :D:D

Jesli Asuex i rdh grali nie zgodnie , to zastanow sie czy Shamala gra zgodnie ;) , bo ja jestem pewny ze NIE, I z tego co slyszalem to Giant~ tez nie ;<

Pothi 23-11-2005 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielp~
Jesli Asuex i rdh grali nie zgodnie , to zastanow sie czy Shamala gra zgodnie ;) , bo ja jestem pewny ze NIE, I z tego co slyszalem to Giant~ tez nie ;<

A to ciekawe co ty mówisz, ja słyszalem ze ty masz 4 ownerów, i rzekomo
to jest prawda.

Jakby Shamala i Giant ~ grali tak jak Asuex i Rdh to by robili po 1 mlnk expa
dziennie.A max mają 300k~.Wiec nie pie***l głupot ze oni moga sharować.

comodore2000 23-11-2005 07:30

Cytuj:

Ty sie stary chyba nie slyszysz, jak sie ******* naslucha to sie w glowie przewraca... wez idz pomysl czy u ciebie w gildi sa zgodni all bo rapom,cael frixy,laubau kupili badz zamienili sie postaciami a nie bede wspominal kto sharuje bo to juz by bylo za duzo.

zielp~ 23-11-2005 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pothi
A to ciekawe co ty mówisz, ja słyszalem ze ty masz 4 ownerów, i rzekomo
to jest prawda.

Jakby Shamala i Giant ~ grali tak jak Asuex i Rdh to by robili po 1 mlnk expa
dziennie.A max mają 300k~.Wiec nie pie***l głupot ze oni moga sharować.

4 ownerow , ty sie chyba nie slyszysz 8o , a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie pier*** ze to nie prawda bo bylem w Rzeszowie i sie dowiedzialem.A to ile expa robia to gowno znaczy, niektorzy moga zrobic samemu 500 k expa , a niektorzy we dwoch 300 k expa :D

zielp~ 23-11-2005 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comodore2000
Ty sie stary chyba nie slyszysz, jak sie ******* naslucha to sie w glowie przewraca... wez idz pomysl czy u ciebie w gildi sa zgodni all bo rapom,cael frixy,laubau kupili badz zamienili sie postaciami a nie bede wspominal kto sharuje bo to juz by bylo za duzo.

Ja nie mowie ze u nas sa wszyscy bezkarni, ale to 'ktos' zaczol nawijac o Asuexie i RDH, a co do ciebie to sie nie boj , juz zaniedlugo bede pewny w ilu ownerow ty grasz ;)

btw, to ze z arcanium prawie tylko wy padacie to chyba o czyms swiadczy :D, otworzcie oczy ..

Shamala 23-11-2005 11:36

Cytuj:

4 ownerow , ty sie chyba nie slyszysz 8o , a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie pier*** ze to nie prawda bo bylem w Rzeszowie i sie dowiedzialem.A to ile expa robia to gowno znaczy, niektorzy moga zrobic samemu 500 k expa , a niektorzy we dwoch 300 k expa :D

Po pierwsze slyszalem ze byles w rzeszowie i szkoda ze nie zostalem wtedy na resovii bo bys sie przekonal ilu tak naprawde mam ownerow. Miales duze szczescie ze nie zostalem bo bys dostal taki wpie**** ze bys widzial ludzi po czwornie nawet tych co nie graja w tibie i zapewne stwierdzilbys wtedy ze nawet twoja matka z ojcem sharowali jak ciebie robili.

btw stfu jak nie wiesz co mowisz:) i wlogowalbys sie kiedys potrzebuje jakiegos fraga a zabicie ciebie i zimna to jest banalna sprawa.

Shamala 23-11-2005 11:41

Cytuj:

Ja nie mowie ze u nas sa wszyscy bezkarni, ale to 'ktos' zaczol nawijac o Asuexie i RDH, a co do ciebie to sie nie boj , juz zaniedlugo bede pewny w ilu ownerow ty grasz ;)

btw, to ze z arcanium prawie tylko wy padacie to chyba o czyms swiadczy :D, otworzcie oczy ..

Tak ku*** znalazl sie nastepny czlonek SB (podaj swoj pseudonim) a u Gianta to napewno znajdziesz duzo ownerow. Ja mysle ze u niego cala rodzina gra na tej postaci:P

Co do otwierania oczow to popatrz lepiej na swoja gildie (muhaha) polowa to juz odeszla na inne serwery, robicie mass logi ktore wam ledwie wychodza. Miales szczescie ze sie nie zalogowales bo pewnie bys spi***** jak frixy albo pisalbys jak cael darle (no plx i pay) :D. Pewnie jeszcze niezrozumiales tym gownem co masz w glowie ze przegraliscie cie ta wojne, i jak narazie to tylko pogarszasz swoja sytuacje ale pewnie cie to pie****i bo sprzedasz jakiemus frajerowi postac i bedziesz zadowolony. Ciesz sie ze ta postac ma tylko do zaplaty 250 k :D

A co do tego czy huxy ma bota to niewiem :P ale popatrz tez na swoich chcieliscie open battle i co wam wyszlo :D ( teraz czekacie pewnie az beda nowe boty i znow bedziecie chcieli open battle bo bez nich juz wiecie ze nie dacie sobie rady) :baby:

Rondelman 23-11-2005 12:07

@Banditos: Huxy gra na classic controls, tzn ze uha sie TYLKO myszka, co w rezultacie nieznacznie przyspiesza leczenie(mowie tutaj o wczesniejszej bitwie, nie tej co go Praxian uhal). Pozatym szkoda ze filmik niemoze byc dowodem bo juz bysmy na zawsze pozegnali Rapo Kage, a mewtu i (chyba sheilon niepamietam) dostali by ladne bany za teleport.

@Zielp~: Gadasz glupoty straszne, Giant sharer? hahahahah smiechawka:D
Shamala ma brata irl ale on ma swoja postac i bardzo malo gra w Tibie, raczej w WOW'a preferuje,nick Royal Dragon knight czy jakos tak.

Signed Rondel

Smiter777 23-11-2005 14:21

@ Rondel
Przeciez wszyscy wiedza ze sharujemy. Sam wiesz ze twoj 4 owner (ten z Wietnamu) jest rl kumplem 17 ownera Gianta~ wiec nie pisz tutaj glupot bo sporo osob i tak wie lepiej niz my.

Ja mam tylko 3 ownerow ( Jeden mieszka w Rosji, gdzies na Kamczatce, a drugi jest z Mozambiku, oraz ja jako 3), tylko dziwne ze mi jeszcze nie dali bana albo deleta, ale sadze ze nie dlugo takiego dostane. Cuz sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.

Ludzie opanujcie sie..... bo zasmiecamy tylko ten temat niepotrzebnymi komentarzani, ktore maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia....

Zimn Torque 23-11-2005 14:28

takkk classic controls :]

Pothi 23-11-2005 14:30

Cytuj:

takkk classic controls :]

Zimn nie pisz juz nic plz dam ci za to 2 hamy :D:D:D:D

Pothi 23-11-2005 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smiter777
@ Rondel
Przeciez wszyscy wiedza ze sharujemy. Sam wiesz ze twoj 4 owner (ten z Wietnamu) jest rl kumplem 17 ownera Gianta~ wiec nie pisz tutaj glupot bo sporo osob i tak wie lepiej niz my.

Ja mam tylko 3 ownerow ( Jeden mieszka w Rosji, gdzies na Kamczatce, a drugi jest z Mozambiku, oraz ja jako 3), tylko dziwne ze mi jeszcze nie dali bana albo deleta, ale sadze ze nie dlugo takiego dostane. Cuz sa ludzie nie glupie co maja logike nie w glowie a w du***.

Ludzie opanujcie sie..... bo zasmiecamy tylko ten temat niepotrzebnymi komentarzani, ktore maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia....

Smiter dlaczego to wszystko opowiadzasz ??

Ja tez sharuje mam 4 braci. Moi rodzice sie postarali bo wiedzieli ze nasza
rodziana bedzie potęga w tibi. a mianowicie mam:
brat emil, lat 2 żłobek, expi
brat max 4 latka robi skile ale tego nie lupi speary sie łamią
brat Borys(to po ojcu z Rosji) robi runy
i jest jescze moj brat ktory sie jeszcze nie urodzil ale tez juz gra i expi !!!!

Aha sry jeszcze moja mama gra jak jestem w szkole, ustawia opis
nie widoczny i expi !!!!

A ty zielper to widziales chyba napis RZESZÓW przy wjeździe z Dębicy
Jestem ciekaw gdzie ty byłeś???
Wiem też od twojego kolegi z osiedla że sharujesz :D:D:D

A teraz poważnie zielper nie badź śmieszny bo to co prezentujesz z
zimnem to jest porażka,Ciebie Bóg chyba opuscil :P

Rankor 23-11-2005 14:42

Cytuj:

a to ze Shamalą gra dwuch braci to jestem pewien i mi nie

A taki jest z tego fakt, ze nie masz dowodow i chocbys nie wiem co probowal napisac na forum NIE UDA ci sie udowodnic tego, ze Shamala ma wiecej jak jednego ownera. Nie lubie suchego gadania nie popartego zadnymi argumentami.

Smiter777 23-11-2005 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
A taki jest z tego fakt, ze nie masz dowodow i chocbys nie wiem co probowal napisac na forum NIE UDA ci sie udowodnic tego, ze Shamala ma wiecej jak jednego ownera. Nie lubie suchego gadania nie popartego zadnymi argumentami.

Choc jeden ma mozg nie od parady i widac ze go uzywa w przeciwienstwie do innych.....

Hapat 23-11-2005 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shamala
A co do tego czy huxy ma bota to niewiem :P ale popatrz tez na swoich chcieliscie open battle i co wam wyszlo :D ( teraz czekacie pewnie az beda nowe boty i znow bedziecie chcieli open battle bo bez nich juz wiecie ze nie dacie sobie rady) :baby:

LoL co wy*******icie. Jakie open battle?? Jak sie umawiamy to nie chcecie, a jak nas jest 10 probojemy cos zrobic i was sie loguje 20 idziecie sie bic w terenie gdzie nie ma praktycznie gdzie biegac i wy to nazwyacie walka na otwartym terenie? Jak narazie to wy jeszcze nie zaatakowaliscie tylko my to robimy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11.