![]() |
Nie zarazliwe, pewnie bil tym swoim 19 levelem knighta na 7 i tak jakos mu wyszlo.
|
wszyscy gadacie o walce w otwartym terenie...i ze niby knight sux...
ja swoim 30 knightem z kolega 32 ek trapowlaismy i bilsmy 60ms~ to nie problem zwabic sorca/palka druta w jakis korytarz a potem zaczac lac... sorc pada jak mu ise mf/ uhy skoncza i jegbo strong haste ha h** mu sue przyda:D w walce 1 vs 1 mało kto zabije przeciwnika chyba ze tne jest noobwem i nosi przy sobie 2 uhy... |
Cytuj:
|
lol...
jak on mi jebnal ue i zanim zdazyl walnac kilka hitow z rozdki to ja sdie zdazylem kilka rayz uhnac.. i jak walnalk UE mial 0 many to szybko padl... |
Cytuj:
Cytuj:
|
z tym sorcem bylo tak ze dopiero co wbilsmy skule on odrazu Ue potem dopiero Wand + pare sd.. moze to i byl noob ale tym sposobem nie mileli bysmy problemu zabic 50+Ed,Rp
@up ta mane na 2 vity a co potem?? |
Cytuj:
Co potem? a co hity siekaliscie po 80+ ze nie mial czasu manasa wypic? |
Cytuj:
na Nebuli 80 szedl zabic 2 *30 sorcow pk . No to wbija w nich i od razu Ue... Oni mana shieldy przezyli :D sorc panika nei wie co ma robic padl na pare sdkow..... nickow nei podam moge doac ze te dwa 30 levele to noobchary szwedow:D a co do hitow z D Lancy w sorca z 20 shieldingem i beholder shieldem to wchodizly czasem 80+... |
Sytuacje sa rozne, ilu ja znalem knightow na 30, 40lvl przezywajacych ataki dwuch osob (nie EK) na 100+. Jak macie znowu rozwazac te glupoty pod wzgledem takich samych lvl, takich samych zdolnosci i takich samych ilosci run to odpuscie sobie-bendzie remis.
|
Cytuj:
chyba ze ten lv 100+to palek albo z sd bil:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja widzialem test Ue 110 sorc z 60 mlvl weszlo w jednego knighta okolo 350~ a w drudiego 560... wiec 30 knight na 1 hit lezy jak dobrze wejdzie:D |
Cytuj:
|
fakt:D niketorzy h llevele nawet z ue nie umia trafic:D np ktos kupil chara na allegro:D ale teraz nawet jak jakis noob z Ue nei trafi to z sdka za kazdym razem..
|
Cytuj:
|
Knight musi poswiecic na gre 3 razy wiecej czasu zeby miec taki sam lvl jak sorc. Wniosek: sorc jest lepszy. Mozna zamknac temat.
|
Cytuj:
Gra sie po to zeby grac, pije sie zeby pic a sciganie sie kto bendzie szybszy, lepszy, bogatszy to dla mnie bezsens a dla ciebie i wielu sens gry (czasami i zycia). |
Cytuj:
w walce 2 x 50 lv jesli obaj beda dobrze przygotowani zaden nie ma szans... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bohy a Stone Bootsy
Niekturzy najci chca chodizć szybko i noszą Boots of Haste,
A nbiekturzy chcą mieć wiecej defensu, i noszą Stell Bootsy |
-.-
ja bym powiedział że najci noszą bohy jak kogoś gonią a na potworkach typu guardy etc to już steel booty więc wysoki llv najt ma i te i te booty przy sobie :P
|
@up
Na guardach knighci nie expia. |
no nie wiem -.- z wysokim lvlem skillami i eq to całkiem ładnie idzie wierz mi :p
|
xD
Cytuj:
|
haha
Cytuj:
Co ty mi takie farmy walisz ja z eq: k set,k axe,dark helmet,d shield,ze skilami 60.60 expilem na guardach:D |
xD
Cytuj:
Zgodze sie z toba niektozy lubia szybkosc a nie ktozy lubia duzo defa -.- POzdro |
y
a niektórzy lubia i to i to dlatego mają przy sobie i te i te booty :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio probowalem expic na guardach moim 76 ek ze skillami 87/86 (rh, dsm, gl, mms, l-boots, p-ammy, dl/fa) ale po godzinie zrezygnowalem bo musialem sie uhac co 3-4 guardy z bronia dwureczna i do tego jeszcze uwazac zeby mnie nie bilo wiecej niz 1 guard, jednoreczna bron jeszcze gorzej bo malutkie hity guardom robilem, a nawet nie mialem jak kase zarabiac na kolejne uhy bo ciagle ktos mi wchodzil do jaskini i przeszkadzal. Od tej pory uwazam ze guardy smierdza. PS. Po ostatnim update guardy zostaly strasznie podrasowane. Wyżej wymieniona postacia obrywam dosyc regularnie za 50-70. I jak tutaj expic? Ledwie 165 exp mam za jednego guarda a leje mnie skubaniec po 50 w rare secie. -.- |
po 1 sprawdzałem bo grałem wszystkimi profesjami
po 2 na guardach się nie expi 2-ręczną -.- po 3 wiesz co to rare? -.- |
Cytuj:
2-3x wolniej - mniej k expa na godzine co jeszcze bardziej podwaza oplacalnosc guardow. @down: jednoreczna jednorecznej nie rowna, porownywanie SCA/SoV z jakakolwiek, nawet 2H bronia, nie ma sensu. |
Cytuj:
Cytuj:
Jak ktos chce utrzymywac, ze guardy sa fajne, cool i wogole roxsia to niech przynajmniej nie wprowadza ludzi w blad i sam tam expi-przeciez jak jest tam tak fajnie to tylko bendzie mial luzy a ludzie benda biegac po tych wszystich "nie fajnych" expowiskach. P.S Temat byl kto wygra starcie 50lvl vs 50lvl? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vil, mam do ciebie wielka prosbe - banuj ludzi ktorzy nadal pieprza glupoty ze guardy to dobre expowisko. Otwieram dzisiaj 5 z kolei temat w dziale profesje i we wszystkich tematach nOOby mowia ze knight sobie na guardach expi. Mam juz dosc debilizmu userow tego forum. X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja po dlugiej grze w tibie stwierdzilem knight is the best ale gra nim jest nudna i zmudna !!!!!!!!!!!!!! Knight dał by rade każdemu !!!!! tez to zależy ale knight prawdopodobnie by wygral
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |