![]() |
hoho długa lista :p
so.. -tego, że sobie nie dam rady w przyszłości -samotności -pobierania krwi i szczepień -robali -lasów (mam słabą orientację w terenie. Szybko się gubię :/ ) -tego, że nie zdąże spełnić swoich marzeń -windy! A właściwie tego, że znów się w niej zatne -.- -że narobie sobie obciachu.. -świadomości tego, że rodzicę kiedyś mnie opuszczą, a ja będę zdana na siebie.. |
Cytuj:
|
@up
Dobre to z menelem :p A Ja się boje wpadki !:> |
- dziadka mroza
- orszidebala - chupacabry - dziadka zdzisława - dzieci neo - troli zagrodowych |
Kiedyś miałam taki sen: byłam w jakimś mieście, a na glebie leżały ucięte głowy koni; przez ten sen bałam się zasnąć.
|
Ja się boję przyszłości i morderstw.
|
Wysokosci( to znaczy jak stoje na krawedzi jakiegos budynku)
|
Boje sie ze pewnego dnai skocze tak ze zrobie sobie krzywde albo sie zabije. Boje sie takze o to jak sobie poradze w przyszlosci
|
raktycznie juz niczego bo staram sie zwalczac moje leki jednak zostal mi 1 ktory trodno zwalczyc. Czy poradze sobie w przyslosci
|
Boję się jutra... i tak codziennie :|.
|
boje sie ciemnosci :baby:;(
|
Ja sie boje Karola Sztrazburgera =<
No wiecie tego z Familiady :/ |
Boje się tego ,że nie będę miliarderem oraz tego ,że zamkną forum żal.pl :o
|
Tylko pająków ale nie kazdych tylko takich domowych na bardzo cieniutkich i bardzo dlugich nogach i z malutkim okraglym tułowiem bo to cholerstwo jest tak malo widoczne ze latwo go przeoczyć i niechcący zahaczyć glowa a wtedy scena rodem z horroru.:D Tarantuli sie za to nie boje.
|
Ja się boje że nie trafie na pustą bramkę
|
boje się że mi się kiedyś noga wyłamie na bok w kolanie albo w kostce , jak na takim filmiku z neta z tenisistą. Poza tym ponoć otwierać się przed ludźmi , ale to mi mówili , ja tak nie uważam ;)
Kiedyś się strasznie bałem Buki z muminków :D |
Swoją drogą, na podstawie waszych postów można wysnuć interesującą teorię nt. zmiany twarzy zła na przestrzeni czasu i dojrzewania. Strach ewoluuje ze stwora pod łóżkiem, czy Czarnego Luda czającego się w niedomkniętej szafie w strach przed przyszłością, nieprofitującą lokatą albo utratą zdrowia przez bliskich.
W sumie, wolę chyba Czarnego Luda. |
Silent Hill - tak tego sie boje :<
|
Pewnie moze wydawac się to smieszne, ale ja akurat boję się ciemnosci -.- Nie zebym bał się ze wyskoczy mi tam jakis obcy czy myszka miki z siekierą, poprostu boje sie i tyle, czasami mysle ze to cos w mojej psychice nie tak =/ I nie, niemam 14 latek
|
No to pora sie przyznac...
Pajakow. I to niezle.. W sklepie zoologicznym automatycznie odskakuje i zatrzymuje sie na regale z tylu... Nie zabijam tarantul w tibi, gdyz czesto nie potrafie (gs juz tak). Coz, mowi sie trudno... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapraszam do obejrzenia Archiwum X na Polsacie. xD Leci akurat odcinek z "gównem na kółkach" kiedyś jak to oglądałem,to nie mogłem spać 3 noce. Trafiło w moją psychikę.
|
Cytuj:
|
Pająków- najgorsze cholerstwa
|
Cytuj:
|
Smieszny był ten odcinek...
|
Więc tak :
-Ciemności -Owadów -Grupy Operacyjnej -Tłustego jedzenia -Smrodu -Obrzydliwych chłopaków -Babki z chemii -Magdaleny -Dziwnych dźwięków -swojego braciszka -ciemnych lakierów do paznokci -papug (przerażają mnie) -Kattinki Długo by wymieniać .. |
Cytuj:
|
@up: Ale to miały być prawdziwe strachy a nie hmmm... idiotyzmy ;p
@topic: Ciemności ... I może trochę duchów ... ale duchów tylko czasem, a lęk przed ciemnością cały czas powoli przezwyciężam. :] No i horrorów (no ale takich porządnych). @edit: Zapomniałem, ostatnio ( od kąd zacząłem ćwiczyć koszykówkę) gdy jadę autobusem lub windą boje się że pękną mi kolana, dlatego cały czas zmieniam pozycje nóg. Może dziwna fobia, ale tak już mam xF |
Śmierci najbliższej mi osoby.
|
Pająków. Jak wszyscy 8o
|
najbardziej ja siem boje gdy jakis peka wyjdzie na mojego palka i mi uhuw zabraknie i wtedy zalicze pienc deduw ;( . ale jusz sobie kupilem protetora za 20000 zlota i bendzie mnie hronil pszed pk
|
Najbardziej boje się nicości w takim sensie, że zginę i nic nie zostanie moje myśli i poglądy umrą razem ze mną, że nie będę nic pamiętać bo nie ma czegoś takiego jak duch w którym by był umysł który pamięta
to jest mój największy strach a raczej pytanie co się stanie jak umre (chciałbym przejść śmierć kliniczną i się dowiedzieć) |
Boję się głupiej śmierci.
|
Jutra.
No i może samotności, śmierci bliskiej osoby. Jak wszyscy. |
Cytuj:
3,2,1 UP@ Fajnie odświeżać temat sprzed 2 tygodnii? Kolejny temat do nabijania postow :s żeby niebyło offtopa Boje się ogólnej śmierci |
Najbardziej boje się:
-Głupoty ludzkiej... -Nicości -Śmierci ( Bliskiej Osoby ) -Przyszłości -III Wojny Światowej pająków się nie boje :P Tylko czuje do nich obrzydzenie ;p one są takie fuuuuuuj i w ogóle :/ @edit Czytając kilka stron zauważyłem, że dużo osób boi się tego samego :S |
Cytuj:
|
Wszystkiego, co pełza ;(
Głupiej śmierci też.[/u] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |