![]() |
to znaczy ze nie moze sie polonczyc z serwerem
|
bynajmiej jeden pomogl :)
szkoda ze niemoge :( |
JAKIE GOWNO mialem 88 dni pacca a na tescie pisze ze nie mam i stoje w kolejce... wcale nie trezba kopiowac swego foleru wystzraczy wejsc w tibie i zaznaczyc tibia test server i wpisujesz byle co i ci sie patc***e
|
29 listopada moze paca nie miales xD
|
kolejka
no B) spoko 571 w kolejce
|
ja sie nie moge dostać ..najpierw pisze ze okolo 600 w kolejsce a pozniej polaczenie utracone X(
|
Nie Chce Mi Wejsc! ! ! Pierw Sie Logowalem I Mnie Wywalalo A Teraz Wogole Sie Nie Loguje I Nie Jetem Na Zadnym Miejscu Skad Sciagnac Klienta?!!!!!!!
|
a mi to wogole pisze ze unknown klijent werszion
X( X( X( X( X( ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
Lol.................
No fajnie Freez i kick. teraz trzeba znowu czekac ................................ :o
|
Jaka jest Cena różdzek w sklepach?
bra? |
Pacc
a co jeżeli 29 listopada mialem PACCa a tera nie mam??:)
|
no to
No to ja bede oryginalny mi sie loguje i jestem od 600-900 a potem jestem pierwszy i....(ciąg dalszy nastąpi)
connectin timeout teraz wole czekac na update i bede wszystko wiedzial a tak to ide expic moim kochanym druidem |
:( myslalem ze chociaz o tej godzinie se pogram na tescie ale nie da rady jestem 688 w kolejce :( chyba bede musial poczekac do upadet
|
myslalem ze chociaz teraz sobie pogram ale nie jestem 702 w kolejcy poczekam na upated :)
up przepraszam za ten post pisalo ze nie wyswietli sie :( |
CO NAS TO OBCHODZI ZE JESTES XXXX W KOLEJCE BOZE ! Ps. MAsz reporta xD
|
cos im nie wyszlo kicki i oni chca sprawdzac servery lepiej jak by dali 2 test servy amerykanski i niemiecki a nie tylko jeden szansa na wbicie jest tylko po save serva a tak raczej to trudno
save jest tylko o 8,50 ? czy w innych godzinach tez |
Nie da sie z Paccem nawet lognac kolejka 250 chwila minie jestes 1 i Connect ... Why ;( ;(
|
Ciekawe, przed chwilą mieliśmy test server z okazji update... Teraz nowy update i znowu TestServer, też publiczny. CipSoft zaskakuje.
Co do Test Servera, zabawić się można, i podziwiać nową, piękną grafikę. Niektóre rozwiązania są dosyć kontrowersyjne... np. wymagane lvl'e na czary... Tragedia. Martwi mnie to, jakie ceny będą teraz run. Uhmakerzy przestaną wogóle istnieć (chyba, że będzie się komuś chciało wylevelować postać... ale wątpię, żeby robić tym uhy dla innych na sell)... Ceny zapewne nie przekroczą tych ze sklepu, ale jednak, według mnie rozwiązanie niezbyt ciekawe. No, a Wandy... :) Miło, miło. Ciekawy pomysł. Mam nadzieję, że będą jakieś potężne Wandy dla sorców 100 lvl+. Nowa grafika nie jest idealna, ale bardzo ładna. Efekty świetlne zadziwiają pozytywnie. Jeszcze do szczęścia brakuje nowych GM'ów, wiem, że ostatnio zostało zatrudnionych kilku, ale jednak biorąc pod uwagę ich aktywność i liczbę serverów, to za mało... No, to ja idę zbijać na Test Server, pobić trochę ludzi, pozwiedzać i zabawić się ;) Dlatego właśnie kocham Test Severy... Kto wie, może przez ten up wrócę do gry? ;) |
CENY TYCH SPRZELAJACYCH BADZIEWI :p
1 poziom - free 2 poziom - 1k 3 poziom - 5k Dalej nie wiem niech ktos sprawdzi :) |
Ehh pacc to ma jeszcze dobrze jak chce sie wbic na serva ale jak facc załamka wogule to jest nie możliwe...........
CipSoft Wymyśla nowe utrudnienia :/ :( |
Przed chwilą byłem 370 w kolejce.. a potem connection time out.. i mam PACCa. Więc nie piszcie że PACC ma łatwo;)
|
@up up
lol nawet pacc ma kolejke -.- czytaj od poczatku caly temat... |
-.-
Jak zwykle Cipsofy s*******i update nie umieja zrownowarzyc postaci tak aby kazda miala rozne sznase w pvp (<przyklad>). Zeby palek nie mogl sobie swobodnie robic arrowsow, boltow, fooda itp to juz jest lekka przesada, najwyrazniej cipsoft est dumny z najtow bo jak narazie nic im sie zlego nie dzieje dlaczego? , ano dlatego ze jak zwykle nasz ukochany najt ma za slaby m lvl zeby mogl cokolwiek zrobic (nie mowie tu o np: Eternalu, bo on moze bardzo duzo zrobic ;p) wracam do poprzedniego watku, czy nie sadzicie, ze cipsoft za bardzo ceni najtow? Ja uwazam ze tak !!!! Inne voc.'y zostaja jak zwykle udupione oprucz najta (dyskryminacja profesji).
|
Moze mi ktos pomuc
Mam pacca zalogowalem sie dizaj od 6rano... wrucilem ze szkoły o 16 wlogowuje sie jeste około 300 potem 1czy 2 i potem jak bylem 2 to etarz 1 i na som koniec conecting time out nierozumiem sprubowałem inym kontem z facc było tak samo ;/
wiem że sie powtarzam ale nieznalazłem na to pytanie odpowiedzi |
;///////
ja kupiłem se na edron tych pierwszo poziomowych z miesionc temu po 2,1k z 50 na caly dom a teraz free;///////
|
Mnie to zaczyna juæ wkurzac X( . Od rana prubuje sie wbic i nic z tego niewychodzi
|
Mnie tam pare razy udalo sie wbic. :) Ale dobija mnie pare rzeczy .. np. invisible - 35 lvl ... nie mowiac juz o sd'kach (45 lvl ) . Ale wandy sa GZ . Szkoda tylko ze all eq i kasa w domku mialem -.- ... ale nawt ta najsłabasz ruzczka jest gz :p Jestem ciekaw ile beda kosztowc te lepsze wandy ( ten od 26 i ten od 33 )
|
Ok Pal Niemoze uzywac wandow tylko sorc drut a niemoge sobie hmmami pomagac moim 17 palem -.- OMG co to ma by dali lvl na runy %^$^@^ ich czy co -.- :(
|
Cytuj:
|
wiadomu już coś o nowych serverach po update czy ktoś coś wie na tan temat niech napisze ?
:confused: :confused: |
Nierozumiem Cię po jaka holere Ci nowe servery? 66 to mało? znajdz sobie taki na którym gra duzo polaków czy twoich znajomych, a nie zmieniasz servery jak rękawiczki.
Chcesz być najlepszy na nowym servie? raczej ci sie to nie uda, no moze przez jakis czas mozesz być w czołówce, ale sądze że za długo się nie utrzymasz, wystarczy, że znajdzie sie ktoś kto bedzie caly czas online, a znam takie osoby, kto wie o co chodzi ten wie. |
A ja nadal sie nie wbilem;/ lipa tez chcialem sobie oblukac nowa grafike a tu lipa:(
|
Cytuj:
|
;/
Mam problem. chcialem se wejsc na testa i nie moge w zaden sposub. zaluzmy ze jesetem okolo 150 w kolejce laduje mi sie kolejka puzniej jestem 1 a po jakis 5 minutach wywala mnie z kolejki wtf???
|
JA MAM IDENTYCZNE TAK SAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstalem teraz o 4:00 zeby testa zibaczyc jestem 61 laduje sie puzniej wlancz sie ze jestem 1 i za drugiim arzem ze serwer nie dziala i z gry wywala !!! X( X( |
Cytuj:
mam to samo o wpół do 6 :p |
Mam to samo od 5
@Edit: Wie ktoś o której jest save test servera??Bo jak coś to bede próbował o save xD |
Cytuj:
restart jest o 9 B) Kiedy koniec tego holernego testu ,to jest test moih nerwuw |
ok juz wiem jakie lvl na hmm i wyszlo ze minimum 17 =\ a ja mam 13 no trudno poexpimy zobaczymy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |