![]() |
@Balthasar
Zezowata Marysia i Orleanska Dziewica maja tylko jedno wspulnego to ze sa smieszne nicki a jesli ktos mysli ze to jedna i ta sama osoba to juz jego problem :cygaro: a tak propo czemu padl Deatch Knight ?? |
@Diamonic
Nigdzie nie powiedzialem ze to ty byles na Pohu. Co do reszty to napisze tylko jedno: Ironia - wypowiedź na temat, który w sposób oczywisty jest tematem negatywnym, wyrażona celowo dla kontrastu w sposób pozytywny i aprobujący, mająca przez to wydrwić dany temat, np. jakąś sytuację lub osobę. zrodlo : Wikipedia.pl |
Dzisiaj taka sytuacja
wracam sobie z malego huncika i dopadl mnie 36rp ja mam 30lvl ale niemialem run zeby podjac walke wiec zakladam time ringa i w dluga co prawda mialem bp uhow i 2bp mansow wiec jak bym nie nikt niezablokowal , niebylo by laga , strzelal by tylko z boltow to na 90% bym uciekl do dp a podrodze spotkalem friide odrazu zaiterweniowal dzieki niemu niestracilem zadnych run i byc moze nie poadlem :) thx dla ciebie :) zauwazcie wiec ze sa ludzie na tym servie ktorzy wlacza o jego dobro a ze nazekacie na pare osob to na kazdym serverze tak bedzie ze ktos bedzie wykozystywal swoja sile a ze niewystawili jesczze pricelist i niewzieli sie za inne zeczy to zuwazcie ze jesto dopiero co po wojnie moze oni tez chca ochlanac :) zaraz mnie pewnie ktos skomentuje ze niemam racji itp sry ze tak powiem ale jak ci sie niepodoba server to go zmien albo wypowiedz wojne |
Cytuj:
Nawet jak ktoś zaraz zacznie, za przeproszeniem, pieprzyć, że nie wiem co powiedzieć to chcę skończyć tą kłótnię... Więc wy, którzy macie zamiar to powiedzieć to: "dzieci i ryby głosu nie mają". Tak jak mówiłem kilka postów wcześniej, kilka razy i powtórzę to jeszcze raz: to jest kwestia odmienności zdań... wiadomo, że każdy się będzie upierał przy swoim. :P Signed. |
Mam prosbe do Kogos z Rebirth zeby w czasie wolnym postaral sie napisac New Price List bo wiekszosc cen po zaopserwowaniu trade sie zmienila i to mocno. Naprzyklad Vamp Shield kosztuje teraz 25k itd. wiekszosc (tak przypuszczam) osob nie wiem w jakich cenach kupowac ani sprzedawac w tym ja :P
|
Mar 04 2006, 18:01:52 CET Killed at Level 80 by Mevan and by Gohoode
hmm ... -.- Dziewica padla... to chyba norma :D:cygaro: |
Cytuj:
|
Dzis w nocy:
Koveryou Mar 05 2006, 00:22:42 CET Killed at Level 65 by Lord Arcticus and by Poxar Oprucz tego: Mar 05 2006, 00:16:41 CET Killed at Level 68 by Gauwartt'Pulse and by Sir'Bandar Mar 05 2006, 00:26:46 CET Killed at Level 63 by fire Mar 05 2006, 00:32:42 CET Killed at Level 61 by Maxeno and by fire i na dodatek: Banished: until Mar 12 2006, 00:36:53 CET because of offensive statement Ktos to moze mi wyjasnic?? HACK?? Czy jakies glupie pomysly?? Jak ja kocham polakow xD nie wiedza ze ja pl i : 14:18 Tapion powraca: hi polak 14:19 Tapion powraca: 0siemka jestes polka 14:19 Tapion powraca: pobij mnie co 14:19 Tapion powraca: daj mi plecak 14:19 You see Tapion powraca (Level 7). He is a knight. 14:20 Tapion powraca: dasz mi plecak 14:20 Tapion powraca: dasz ni plecak 14:20 Tapion powraca: hallo? |
tak szczeze to powiedzcie
za kogo wy sie qrwa uwazacie myslicie ze jestescie najlepisi? wontpie gram na nebuli od bardzo dawna i jak jescze nie bylo phy byl spokuj - niewiem o co poszlo -ale wiem ze teraz nie da sie wytrzymac expisz sobie na pohu a tu wbija naprzyklad lapka of fear i tekst jak niechcesz pasc to wy*******aj czy to normalne /?? albo jak niekturzy z reb nie majom kasy to co robiom ? pay or die do 30 levow low levom szkoda levow wienc placom a reb sie bogaci a co do questa to ci z reb tez po raz pierwszy wykonywali jak co albo nagle slyszyzs tekst oddwaj ... itemki okradles mie albo cos w tym stylu a wiec zastanow sie a jak polak polaka zabija to nie jest dobrze po 2 *** was to obhodzi czy orleanska sellnela hara tak samo dlaczego nie bijedzie mi'ni ona tez wystawila swojego hara na allegro, sir scrappy do tez i duzo takich jest .... a wy sie o byle gowno *******icie z polakami moze byscie sie zajeli wojnom -- on nie z reb ale mnie najbardziej wqrwia KAZIU ZABIJAKA - pytanie why z rebisth wywaliliscie? plx msg |
15 lat a taka ortografia jak dzieci z przedszkola :>
|
Cytuj:
Kaziu zabijaka jest bardzo lojalnym graczem.Bardzo go szanuje, i nie widziałem w nim ani hamstwa,Pa'owania, czy tez zabijania za darmo. UP@ Nie tylko kazia wywalili z gildi. |
Cytuj:
Idioto, wynieś się stąd dopóki nie nauczysz się pisać... |
World trade
Cytuj:
Mam pare itemkow na Refugia chetnie to wymienie Msg Xaemus serigimox, Wantoch, lub Eddie el bakdel |
Hacked
Eh dzis okolo 11 mialem hacka i za wszytkie slowa oraz zeczy od tamtej strony mie odpowiadam. Zostalo zmienione haslo na e-maila, pytanie na odzyskanie e-maila oraz haslo na tibie (oczywiste), a ze jestem noobem i zapomnialem rec keya to juz calkowicie moja wina pozostaje mi pozegnanie sie z Nebula oraz najprawdopodobniej Tibia bo stracilem 47 dni pacc :(
To by bylo na tyle B) |
Cytuj:
tylko nie bylo gildi ale wszyscy gracze byli 2 a co masz do tego co robi lider Reb ? to jego gildia i wywala ludzi z wlasnych powodow badz na rzadanie ludzi z gildi ^^ i kij ci do tego znam lapke i mi jakos 2 razy pomogl i jakos nie jestem w stanie uwierzyc w to ze robi to co napisales to z wymuszaniem hajsu od 30 lvl to smierdzi mi baxterem nie reb ale ok przeciez tu tu jestes najlepszy i wiesz wszsytko zapomnialem sorry :/ no ale nie wiem czy przy zakladaniu konta czytales Tibia rules ? czytales ? to tam pisze ze sprzedawanie postaci jest nie dozwolone za co xakan mial bana zreszta widzisz orleanska padla bo kupil jak jakis kretyn i zaczol pkowac mysle ze jak reszta zacznie tez padnie ^^ przepraszam ze wyrazilem moje zdanie na twoj temat od dzis bedziesz moim bustwem jesli chodzi o nebule ^^ |
Cytuj:
Signed. |
@up
ok wali mnie to czy napisze z bledem czy nie chyba tres mojej wypowiedzi nie jest jakas trudna w odbiore jezli jestes tak przewrazliwiony na tym punkcie to przepraszam xD dlamnie ortografia to jedna wielka sciema i utrudnianie na sile jezyka polskiego czy cos zmienia fakt ze napisze u czy ó przecierz slowo dalej ma to samo znaczenie nie ? no ale coz jak sie nie ma o co przy*******ic to ortografia to tez dobry powod ^^ pozdor aye |
ehh
Dzis rano gg:
3502680 (07-03-2006 10:02) siemka 3502680 (07-03-2006 10:02) troje passy 3502680 (07-03-2006 10:02) acc :CENZURA pass: ulalala-masz-haka09 3502680 (07-03-2006 10:02) CENZURA 3502680 (07-03-2006 10:02) CENZURA 3502680 (07-03-2006 10:02) narka 3502680 (27-02-2006 10:03) zycze miulej gry w przyszlosci i uwazanie na to co sciagsz <-- tu mi sie cos z data z***alo 3502680 (27-02-2006 10:03) <-- tu tez oddalem to konto bo znajomi nalegali dobra oddal konto chce sie zalogowac patrze acc ban -.- Banished: until Apr 06 2006, 10:58:14 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.) <-- czy to nei jest szczyt hamstwa i jeszcze : Mar 07 2006, 09:34:09 CET Killed at Level 26 by a monk of Don mancini Mar 07 2006, 09:33:12 CET Killed at Level 26 by a bug Mar 07 2006, 09:28:17 CET Killed at Level 27 by Elehex El'dontre Mar 07 2006, 09:24:21 CET Killed at Level 27 by a bug Mar 07 2006, 09:19:29 CET Killed at Level 28 by Don guillermo and by a slime Mar 06 2006, 13:15:52 CET Killed at Level 29 by Vinshenzo and by Gidroman i Fragi : Mar 07 2006, 09:58:14 CET Killed Falak Eteus at Level 11 with a fire devil unjustified Mar 07 2006, 09:53:42 CET Killed Zabi Pal at Level 8 with a fire devil unjustified Mar 07 2006, 09:43:15 CET Killed Lady-Zalbag at Level 11 with a fire devil unjustified Mar 07 2006, 09:30:11 CET Killed Samain Lian at Level 8 with a fire devil unjustified Mar 07 2006, 09:29:35 CET Killed Don guillermo at Level 7 with a fire devil ok Mar 07 2006, 09:26:17 CET Killed Don guillermo at Level 7 with a monk unjustified Mar 07 2006, 09:25:36 CET Killed Klon Brie at Level 8 with a monk |
lapka wygania z respa ale nie jest .... taki jak to opisalem a orleanska padla bo pkowala mowicie tera to ja tez wiem Kaziu jednak wymusza tak jak baxter wiesz dla mnie moglo by byc tak jak dawniej !!!!!!!!!!!!!!!!!
wogule tera to sie cos dzieje z tym servem -.-.- bo reb sie rozpada powoli i nie ma sily walczyc z wizem itd chociaz wizz padl to itak sie loguje i lev bije itd a wy mu nic nie robicie -.- nie bede wiencej pisal o sytuacji na nebuli jak wiecie lepiej - sam niekturych rzeczy doswiadczylem ale bede odwiedzac te forom |
Cytuj:
Ja nie miałem zamiaru się do czegokolwiek przy*******ać. Skoro zgrywasz cwaniaka to trzeba ci wypomnieć trochę twoich błędów żebyś ochłonął. Tak przy okazji, nie próbój wmawiać ludziom twojego zdania, bo tylko robisz z siebie jednostronnego upartego kretyna... Signed. Btw. Wiesz co znaczy aye? Czy jakiś kolega w przedszkolu to powiedział i powtarzasz? |
widzis potwierdzam regule bo jest to sciema
o moja szkole sie nie mart zycze ci takich wynikow na maturze jakie mialem ja ustana z polskiego 18/20 pisemna podstawowa 67% w tym miejscu pragne dodac ze nigdy nie bylem polonista max ocena jaka mialem na koniec to 4(dobry) i bylo to w 3 gimnazjum tak to zawsze mialem 3 (dostateczny) jak lubisz jezyk polski i czytac lektury to ok nic do tego nie mam respekt ;) obecnie studiuje na AGH wiec naprawde nie musisz sie martwic o moje wyksztalcenie to ze nie przywiazuje wagi to tego czy mam pisac przez ó czy u szczegolnie na forum jak pisze cos na szybko nie mam czasu siedziec caly dzien przed komputerem jak co niektorzy nic nie staram sie wam wmowic jesli tak sadzisz to przepraszam moje zdanie jest poprostu inne niz wasze widzocznie inazej mysle bo mam te 20 lat 2 smieszy mnie to jak niektorzy krzykacze nadaja ze jest zle nie majac na to dowodow ;/ to tyle z mojej strony EOT |
OMG teraz sie klocicie o ortografie ;/
A tak w ogole to chyba zawsze i wszedzie bylo wywalanie z respa przez silniejszych ;/ I nie gadajcie ze lapka jakos grozi z wywalenia z respa ;/ mi zawsze odpowiada ze on tu expi i tyle :) |
to samo chcialem powiedziec ;D
ze zawsze tak bylo jest i bedzie gram w ta gre 4 lata i od tego czasu jest zawsze to samo |
zmija1991
po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale :faceoff: po2. natym forum mialo byc o nebuli a nie o klutni o ortografie poprostu jestescie zalosni B) niewazne jak ale co jest napisane oh lol :dance: :cygaro: |
[quote=FRED021]zmija1991
po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale :faceoff: CZY JA NAPisalem ze orleanska powiedziala ze lapka wygania z respa - polski sie kłania ale to ja napisalem i to moj przypadek nie orleanskiej - teraz wiem o co poszlo z orleanskom zaczela pkowac i poprostu padla:D :D |
nudno tu nic nikt niepisze ;/ ... wiec ja dam cos od siebie :)
dzis pomoglem ubic jakiegos brazola co ponoc ubil jakiegos palka (niewnikam) no i niby fire sword wypadl i szary bp :dance: ale co sie okazalo ten co wziol fs stwierdzil ze ja wziolem i zaczol mnie jechac prawie juz ded byl ohh -.- to takie zalosne pomuc polakowi a potem pasc od niego no i nakoniec jakis kolo przyszedl pomnie niezle hity sadzil jak pamietam chyba jakis 50 lev ale dobrze ze nob bo dalo sie uciec mu HRHR a oto skrin http://img394.imageshack.us/img394/2076/uo00133jn.jpg jak juz pisalem wczesniej nebula smierdzi :):cygaro: |
no to dzisaj znowu smutna historia na serveze (smutna dla mnie)
juz bylo pieknie epxile sobie nikt sie nieczepial nieliczac wywalania z respu ale to normalne =) i przychodze soebie do kazzo z mysla ze na drogi dzien poexpie na guardach i odrazu mnie koles zaczol klepac ;/ a mialem lipe za to ze jakis zlodziej zabral lootbaga a jak zostal ubity mial ze soba parcela a w nim tabliczke z mojim name wiadmo ze wszystko wskazoje na to ze to ja ale zeycie bywa okrotne ;/ tak wiec musialem zaplacic pare k przez jakiegos kolesia a najgorze jest to ze niechciali mi uwieazyc badz walowali by kase wyludzic ;/ |
Ja mam sietny pomysl jak zmniejszys wywalanie z respa :) poprostu zrobic tak jak jest na quardach... kolejeczke :) np zostawiasz gdzies w widocznym miejscu list ze tutaj expisz i potem sie ludzie dopisuja do tego i konczac expic mowisz nastepnej osobie ze teraz jego kolej :) i tak w kolko :) zastanowcie sie nad tym pomyslem :>
A tak w ogole to jeszcze trwa ta wojna? :P |
Siemka, Dawno tu niezagladalem.
Mam pomysli, interesuje mnie zdanie na temat 3 najbardziej lubianych lub osob ktore zasluszyly ba twoje uznanie na nebuli (prosze o podanie powodu) -Masakratus poniewaz jest ucciwym graczem, kiedys jak padlem oddal mi wszystko co poleciala a w nagrode dla siebie zabral 4 uhy ;]) -Friida jest wpozadku wobec mnie i kolegi z rl(Wos) i zalozyl ten temat -Vicka osoba najbardzie wpozadku wobec mnie mila dla wiekszosci graczy odpowiadajaca kazdemu 7 czy nawet 6 lvl co robi bardzo malo graczy Oraz 3 osoby ktore najbardzien znienawidziliscie albo chcieli byscie usunac z tego serwera Wizz Lowe obrobil mnie kiedys na 5k :( Pyrokar Aldix osoba ubijajaca prawidlowo bo bez skulla zazwyczaj ale ubijajaca wszytkich znajomych no i strasznie kozaczy no ale moze Heh na to miejsce bylo zaduzo osob ;] Prosze o wasze wypowiedzi na temat 3 najbardziej ukochanych i 3 najbardziej znienawidzonych osob |
lubiane
1.Webi Rebrith 2. Rush Rebrith 3. Suchy Deszcz nie~ 1. Outsider Rebrith 2. Freeky Bob 3. Amfqu (powod::45 Air'Mage: hahaha 21:46 Amfqu: i cieszy sie jak chinczyk bateryjka) |
Lubiani:
Master Bochun (rl przyjaciel i prawdziwy kumpel w tibi) Bilbus Grosiu I wiele wiele więcej Nie lubiani: All szwedzi Celandia (chyba każdy wie dlaczego) Mevres |
No wiec tak, terazniejszy owner Orleanskiej to totalny noob, mial juz takie postacie jak Dajwand, Zax Cruise, Robin of Nebula, Orleanska~, i jeszcze jakis 30~ knight ale nie pamietam nazwy ;d
Koles mieszka blok dalej odemnie i kupuje chary na allegro, a ze ma duzo kasy to moze sobie na takie rzeczy pozwolic. Teraz terazniejszym ownerem Zax Cruisa jest dawny Astamoth, a Robina dal mi(za free, wiec czemu nie ;>) co do Dajwanda koles wykorzystal glupote kolegi i przywrocil sobie passy.. Tak wiec nie zdziwil bym sie jakby orleanska za jakies 1 miech miala 50~ lvl... I tak wogole to Fredzik ladnie jedziesz na Refugii z lvlem :) |
yyy?
Doszla mnie plotka od kolegi z rl ze bedzie new WAR !!
Vanum Vs. Divonium i Soul Ktos z ktorejs z tych gildi moze to potwierdzic czy to tylko ZWYKLY kawal z okazji "Prima Aprillis" plix fast bo chce isc spac ;] |
@up
a wczoraj mielismy 1 kwietnia tak :D? to chyba wszystko jasne jakos nie wierze ze bedzie wojna :P |
Jak ktoś był na game chacie po 01:00 to wie, że to był żart. :)
|
hehe, tibia to ma byc zabawa, anie jak niektorzy to traktuja - obowiazek. a co do tej wojny to wiele ludzi sie wkreiclo, wiele ludzi mnie pytalo, a ja z pelna powaga potwierdzalem informacje. koniec koncow nawet szwedzi zaoferowlai pomoc :>
|
Help plix ;]
Zna ktos IP i Port Nebuli Szukalem w poradnikach i innych dzialach ale nic nie znalazlem :(
@down Wielkie Thx ;] |
@up
Ip Nebula - 62.146.31.178 Port Nebula - 7171 |
ja troche z innej beczki
moze byscie cos zrboili z kaziem zabijakom - mowie to do gildi vanum i divanium bo on nie ma jak kasy zarabiac to wymusza od noobow skonczcie wreszcie z tym PAyMeNt jego...
|
@up
Kaziu zabijaka Wymusza payment :> pierwsze slysze :D No ale nie zaprzeczam :P Pozatym nie chce mi sie wierzyc ze ktos z vadum albo divanium go zhuncili bo przeciez walczyl ze jak ze groznymi Swe (zdobyl jakiegos Fraga!?!) :D Inna sprawa jak milo byc w srood ludzi hunconych przez pyrokara czy to moja wina ze ma bad refleks i zdarzylem mu z deda kolegi z bp zabrac Bs'a ehh i tak nie gram wiec mi to zwisa ;] hunt od 71 mastera da sie zyc ale grac juz nie :D a ledwo mi ban minol to by bylo an tyle ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |