![]() |
Cytuj:
|
Sir szofer Niewierze ze wyciagasz 30kexp/h ja mam 67/65 i jakos wyciogam na arcanach max 20k a nie 30 czy 40 :p
|
Cytuj:
|
Odnosze się do tych co wolą wbić duże skille. Po co skillować od 8 lvla na skille 80/80 jak i tak masz za mało hp żeby pójść nawet na cyklopa? Ale z drugiej strony nie można mieć za słabych skillów żeby nie bić za słabo. Dajcie se na looz z tymi wielkimi skillami. Co wam da że będziecie nawet mieli załóżmy 30 lvl i skille 80/80 jak podbiegnie sorc 50 pk nie dogonisz go itp bo ma wiekszy lvl, a jak ubije to skille i tak spadną, i zapewne jak każdy się wściekacie o to że skille poszły. Pomyślcie troszke.
|
Cytuj:
Expiles kiedys na scrabach ? Chyba nie na tych co ja. 30k to jest minimum co mi tam wpada. Zreszta nie ma po co dyskutowac, kazdy expi gdzie mu sie podoba ;P Mi sie podoba na scarabach, tobie na elfach i koniec :P @kaniek Co ja ci poradze na to ze lubie miec ladne skile ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Scaraby posiadaja natiomiast tą przewage nad elfami ze jest duzo kopalni z nimi i zawsze znajdziemy wolną miejscowke nawet w godzinach szczytu, czego niestety nie mozna powiedziec o elfach. Gdy ostatnio wbilem tam kolo godz. 13 dnia powszedniego spotaklem ok. 5 osob procz mnie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko moze tak 35 lvl i w tedy znowu skiluj :P |
Wez mi tu nie opowiadaj ze sie na scarabach nie da wbic 30k/h bo ci powiem ze albo nie expiles nigdy na nich albo na nich expic nie umiesz. Expiac na "ukrytych" scarabach na poziomie -3 30k/h to jest MINIMUM dla mnie. To mi teraz powiedz dlaczego wg ciebie sie nie da tyle wbic.
O elfach sie nie wypowiadam bo nie za wiele tam expilem, ale wg mnie 30k to nie problem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zobacz sobie w opisie jaka postac. 80lvl 87/85 z D lanca. Z tym ze 30k wbijalem juz na 60 lvl. GFB na scarabach knightem ? Nie sadze.
|
Zrob na scarabach ponad 30k w godzine przy skilach 75/73, na elfach juz nawet z 65 nie jest to trudne. Scaraby sa dostatecznie dobre od skili ponad 80 a przez czas jaki jest potrzebny do zrobienia takich mozna spokojnie wbic kilka milionow pkt expa.
|
czy tu jest mowa o elfach w elf fortress kolo venore ... bo jesli tam mozna wbic te 30k exp/h przy takich skillach to bede w 7 niebie po prostu ... walic z d lance czy f axe i shield ? ... ile uhow schodzi ?
? |
poszukaj na forum a znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania ..
|
a ja bym wybral tego z 62/62 powodow wiele - wieksze hity, blizej do 4 mlvl, exp to juz przyjemnosc :p( ah ta katedra xd)
|
Cytuj:
Eq 30 lvla nadrobi skille, nawet będzie uderzał mocniej zakładając, że będzie miał broń z przewagą 10~ ataku (co jest jak najbardziej wskazane). 4 mlvl zdobędzie jako pierwszy expiacy, ciągłe pożywienie z mobów i używanie manafluidów. Exp na 10 lvlu choćby mając 90/90 nie wykroczy poza obręb rotwormów/dwarfów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na głupich rotwormach z 50/50 byś zarabiał więcej, expił podobnie i ryzyko śmierci by spadło do 0.0001%.
<kierowane do sata dla niemyślących> |
Cytuj:
|
Up
Jasne jeżeli masz 100lvl + bohy + całą fibule/podziemia plantacji w LB dla siebie |
I gdzie niby będzie ten 2 razy szybszy exp ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tylko czy warto siedzieć tyle godzin, przez które można zrobić 60/60 i wyexpić 100 lvl ze skillami 75/75 ?
|
20 lvl i skile 90/90, powodzenia.
Żaden człowiek zdrowo myślący nie robi takich postaci, wydajna gra knightem polega na tym, by znaleźć najlepszy dla siebie kompromis między skilami a poziomem. A najlepszą radą jest żeby grać, jak sie ma ochotę, bowiem największą zaletą Tibi jest kompletny brak liniowości. Robisz to, na co masz ochotę i to jest najlepsze :evul: |
Co za lolowy temat...
Rób co chcesz, no chyba że są tu jacyś psycholodzy z poradni dla nieletnich i udzielą rady zaśmiecającemu forum. |
90/90 na 20 lvlu to szaleństwo kompletne, tak samo 80/80, no ale coz, niektorych cieszy duzo lvl a innych zajebiste skile ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zmierzam do tego, że gra knightem nie ma w obecnej sytuacji sensu. Dlatego sądzę, że ANI skillować, ANI expić - po prostu zrobić sorca. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
heh, ile razy bylo walkowane ze skile nie maja wiekszego wplywu na szybkosc expienia?? level/eq sie liczy tysiac razy bardziej, skile poprawiaja komfort polowan. roznica miedzy moimi 89/87 a kolegi 98/97 to okolo 5k expa wiecej w dragon lair w godzine na jego korzysc, oraz tysiac godzin treningu wiecej. Oczywiscie, roznice widac na niskich skilach miedzy 60 a 75, ale i tak nie warto tracic czasu na przesadny trening. Liczy sie dobre miejsce do polowania a nie to czy mamy skile 60 czy 80, ja na 20 levelu po wywaleniu wszystkich z jaskini rotow na daramie (ach te PA B) ) wyciagalem ponad 20k expa na godzine (nie przeszukiwalem rotow) skile 55/55 mi w zupelnosci starczyly, jakbym mial 75/75 to jednego guarda za 170 expa (wtedy) klepalbym duzo dluzej niz 4 rotwormy i jeszcze tracilbym hp. Nie chodzi o to zeby zabijac potwory ktore daja duzo doswiadczenia, ale zeby przelicznik ilosc doswiadczenia do dlugosci bicia potwora oraz jego spawnu byl korzystny. Dlaczego 120+ madzy expia na wl a nie na demonach? Bo w czasie potrzebnym na zabicie demona mozna spokojnie zabic 2 WL i spaw wl jest wiekszy/szybszy do spawnu demonow. Smiech mnie bierze jak widze w okolicahc thais jak 30-40 levelowi paladyni/madzy 'expia' na pojedynczym spawnie draga. Owszem, dragon daje 700 expa (o ile mag nie ma sumonow) ale spawnuje sie co 5-7 minut, w ciagu 5 minut mozna zabic wiecej niz 5 cyklopow ktore dadza minimum 750 expa, a ryzyko smierci duzo mniejsze (tak, wiem ze cyklop nie zostawia dragon shielda, ale krzyz na droge temu ktory bedzie na 1x polowal az spadnie mu dragonka)
|
Cytuj:
@down: 9 - 12 dragow na godzine to jest 6300 - 8400 expa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |