![]() |
Przyznam, że te skille ot są lekko przesadzone. Chociaż muszę przyznać, że jeżeli chcecie expic na ponad 2 potworkach naraz to takie skille jakie są podane się przydadzą. JJa osobiście expie w kopalni w kazo i jest tam bardzo przyjemnie (nie zużywam żadnych run i jest bardzo ładny lot). Chciałbym przerzucić się na beholdery, ale nie znam żadnego miejsca, w którym chodzą max po 2-3. Jeżeli znacie takie miejsce to dajcie zanć. xD
|
nie jestes z calmery wiec powiem :P :D
pod thais ale ciii |
Wie ktoś na co łazic 12 lvl skille 35/37?
prosze o odpowiec! |
Skille
Czy 15lvl knight skille 36/31 jest dobre??
|
Cytuj:
|
jestem wlasnie w trakcie treningu (nonpvp) aktualnie 16 lvl 71/71, tutaj rodzi sie pytanie. od jakich skilli/lvlu/eq moge komfortowo trenowac na cyklopach? chodzi glownie o to zeby nie schodzil mi co chwile uh (powiedzmy bp na 3-4h). roty za szybko padaja,dwarfy i minoski zapchane, slimy mi niezbyt odpowiadaja (nie pytajcie czemu:P) No to jeszcze jedno :P. Czy monk ma life draina i od jakich skilli mozna na tym potworku trenowac.
|
Vampire
a coś o vampire można by prosić?? :) :)
|
zalezy co chcesz wiedziec.
ale troche ogolnego info: blokowanie-mozna w sumie od 30 lvlu oplacalne skille 70/70 max combo zdaje sie ponizej 200 (drain + lapa) eq bez wiekszego znaczenia ze wzgledu ze wiekszosc ciosow to drainy (warto miec tylko dobra tarcze, dragon i lepsze) oczywiscie full def i 0-2 uh max zejdzie (zalezy od shootera) solowanie-najlepiej 40+lvl (wczesniej tez mozna ale imo to sie nie oplaci), bron dwureczna + hmm, wtedy szybciej padnie i mniej uh zejdzie, srednio 1-4 uh na sztuke (zaleznie od skilli i lvla) skille najlepiej 75+ loot to kwestia szczescia, jednym vampirka wypada po paru vampach, mnie przez setki zabitych sie jeszcze nie dostala |
Jakie skille jest miec najlepiej na 15lvl knightem?????????????:wiking:
|
im wyzsze tym lepiej ^^ ja osobiscie tworze nowego knighta, 16lvl 71/71
|
rycerz 8lev 1mlv 29/29
jestem w polowie awansu na 9lev, jak do tej pory skilluje na ratach uzywam combat knife. Czy dobrze robie skillujac na ratach?? Moze sie przesniesc na inne potworki?? |
Cytuj:
|
A cos bys poradzil. Nabic skille do powiedzmy 40 kazdy, pozniej pare levelow(zeby zdobyc czary exura i exana pox)?? Wlasnie zdobylem knifa(7/5) i raty jednak zabijam, nie ryzykuje na trolach bo tam moge pasc od pk=owcow ;)
Moj sprzet na teraz to: Dark Helmet, n-armor, g-shield, p-legs, zwykle buty, serpent sword |
a ja mam pytanie czy majac lvl 15 skille mlvl2 42/40 eq: fire sword, knight armor, dragon shield, steel helmet, plate legs, leather boots i scarf mam jakies szanse pokonac cyklopa??(jednego:P)
|
Cytuj:
|
Super poradnik.To co tygrysy lubią najbardziej.
|
Moher
Mam pytanko na jakim skillu można bezpiecznie expic na scarabach.Mam Dragon lance :faceoff:
|
CO moge nawalać?
Jakie potwory moge nawalac??
MAM SKILE 24/23, 9 level, 0 mlvl.... eq: serpen sword, scale armor, brass legs, dwarven shield, solider helmet... NARAIE CHODZE SCZEGULNIE NA TROLE, SKELETONY, RETWORMY, casami na dwarfy... |
Cytuj:
|
Lol poradnik jest neizły i napewno wymagał wysiłku,ale znalazłem w nim wiele błędów.Obrażenai przez potwory są złe napisane dwarf guard 0-130 a leader 0-150?lols po za tym guard wymaga sporo większych skili niż zerk(tak,zerk a nei zerg)lols i jest jescze spoor błedów,np.beho bije z sd,a nei tlyko hmm Hunter bije DUZO mocneij niż cyc,elf arcanist albo slime nei wiem co powypisywałeś.Do tego napisałes że Ghoul bije słabiej od Valkiri lol Valkiria to g**** ja sorciem z plate setem dwarfen hsieldem i clerical mace na skilach 16\19 soluje valkirie a ty napisałes ze wymaga takich skili lol
|
up@ raczej napisał do spokojnego expienia te skille. I nie wiem czy zauważyłeś ale to poradnik dla knighta
|
jak narazie mam skille 45/42... do jakich skilli mam doskilowac i na co sie przeniesc, caly czas chodze na trolle.... jesli to wczymspomoze to w depot mam fire sworda...
|
eh..ciezko sie expi
Wiem ja mam skile 74 74 32 knightem niemam gdzie expic ide do kopalni na guardy i soldki a tu zajete potem lottuje i sobie ide na hunta:P
|
Wtf
nigdy nie widzialem gorzej napisanego poradnika dla knighta....na dsa potrzebne skille 75/75 a na zerka 85/85 omg to jest jeden przyklad jakim jestes noobem. nie zabieraj sie za pisanie poradnikow bo nie masz wielkiego pojecia o tej grze
|
MAM pytanie,jestem 35 ek i skille 62/62.
Czy to sa dobre skille jak na ten lvl? :( |
Cytuj:
|
haha
chlopie ja te wszystkie potworki co tu wypisales ze trzeba miec zajebisty lvl zrobilem solo na 29 lvlu 64/63 skile...aff :P
|
Czy rycerze mogą robic jakies runy ??
Własnie sie zastanawialem czt rycerze mogą robić runy np mam 39 lvl i chcem zrobic jakas rune co mama robic ??:confused:
|
Mam pytanko .Jestem knightem 17 lvl i mam skille 46/45 to dobrze dla mojego lvl ? (nie odpowiadajcie glupio i z pogardą ...)
|
Nie jest źle, ale też nie jest dobrze. Może dobij spokojnie 20lv i skocz na roty poskillować do 60/60 a potem znów exp. ;)
|
Dzienki . Zrobie se skille 65/65 i ide wtedy expic :)
|
Kiedy bede mogl cgodzic na cyce ??
Mam do was pytanko jak mam skille 45/42 wale z dragon hammera tarcze mam dragon lv 16 mogfes chodzic na cyce???
|
Cytuj:
Na skilach 50/50 mozna chodzic i bic na balanced tyle e zabicie jednego zajmuje 5 min -.- Na 60/60 tez dlugo sie ich leje.Przy 70/70 expi sie nawet szybko z sama exura. |
.......
ale ja nie chce zmieniac cluba ! po co ??
|
Czemu club jest gorszy ?? nie rozumiem tego
ale ja nie chce zmieniac cluba ! po co ??
|
ok. zkaladamy ze walisz clubem. masz 25 lvl i skile po 70..
i z czego bedziesz walic? skull stafa ? atak 36 i obrnowa syfiasta czy z war hammera ? 45/10 ? a tak to masz fire axe atak 38 i dragon lance dwureczna atak 47 albo sword , bs. atak taki jak skul staf ale obrona gdzies o 15 wieksza, no i giant sword ;p pomijajac stonecutter axe i magic sword.. :P club to dziadostwo, no chyba ze na nowy server to dobre, jak nie masz zamiaru chodz troche rozwinac postaci to zmien na axe lub sworda |
A co jest tansze
knight albo fire axe czy fire sword ??
|
Doradzam swordy (sam nimi gram) na starszym swiecie Fire Sworda kupisz tak od 5-7k (zdżył sie przypadek że mój kumpel za 4k kupił o.O) Bieżesz nożyk (knife) skillujesz . Masz już skille 52/50 ( jak chcesz możesz dalej skillować) Bieżesz fire sworda i na Ghosta land ( p-set wystarczy) jak masz dwarwen shielda to po 2 wyprawach zmieniasz na Guardian ( na moim świecie za 1k dosałem) i expisz do 25lvl potem nabijasz skille 65/65 i na katedre (nie zapomnij o magic lvl) Kup w między czasie K-armora i Dragon Shield z Kasy pozostałej z Desert Questa sprobój dozbierać i kup Brigt sworda :) i Expisz , Expisz i jeszcze raz Expisz !! ( nie polecam cyców bo exp dobry ale kasa marna więc na początek Ghost Land :) jeśli masz możliwość poproś starszego gracza ( z większym lvl) żeby ci pokazał gdzie masz nie chodzić i na co uważać :) Pozdro
|
Najlepiej rozwijac sie w AXE! Axy na starym i jak nowym swiecie sa dobre, na nowym mozna kupic Barbarian axe w sklepie za 600gp, a serpent sword trzeba zdobyc samemu z Draconia quest albo zlootowac z draga. Na starych swiatach mozna kupic fire axe za polowe ceny bright sowrda, dragon lance wazy 3x mniej niz GS, a ma wiencej ataku, pozatym mozna kupic guardian halberd za kilka tys. i nie wydawac majatku majac dobra bron.
Axy to przyszlosc- SOV i SSA - nagrody z Anihilatora, ktory lepszy - oczywiscie ze axe! Cluby nie sa wcale zle, lekkie, tanie, obrona w broni sie nie liczy a wienc jesli sie nie mysli nawet o wbiciu 100lvla w wykonaniu annhilatora mozna brac cluby. |
Swordy
Juz zmienilem z cluba na swordy . NArazie kupilem spike sworda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |