![]() |
katana qeust
ja bym prosił o filmil z katana quest na rooku plx i z gury dziękuje! :)
|
Damianlorek
a majac na mysli cos mocniejszego to o co ci chodzi ?? :) bo jesli bede w stanie to moze cos skombinuje :D
|
jak ktos moze to niech nagra jak wchodzi i wychodzi z hellgate, naprostrzy sposob wyjscia z hg
|
¦więty Mikołaj?
:) Mam wielk± pro¶bę o filmik na którym gracz dostaje prezent od mikołaja, level obojętny, poprostu chiałbym zobaczyc jak szybko zapi*****a.
Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI ;) |
lOl?
Poprosilbym o film z desert Questa
Bo takich filmow jest malo cya :D |
Ankrahmun
Poprosiłbym o pokazanie jakichs terenow w Ankramun do expienia.
Dzieki wielkie |
Bardzo prosze o filmik ukazujacy podziemia Fibuli..... Z gory dzieki! ;)
|
Poprosiłbym o Film Z Test Servera Mozliwe jak najszybciej!!!!!!!!!!! Z góry Thx! ;)
|
Ma ktos filmik jak ktos na ank expi z dsami ? Najlepjej <FAST FAST FAST> B. dziekuje ;) ;) ;) :) najlepjej wyslac na majla: [email protected]
|
test server
Prosiłbym pilnie filmik z Test Serwera !!!
|
Bez Szans ;]
No wiec tak: NIE MA SZANS NA FILMIK Z TEST SERVA, a to z powodu innej wersji tibii wymaganej do wejscia na test serwera, i nie ma do niej (jeszcze) tibia cam. TAK WIEC MUSICIE ZACZEKAC JAKIS CZAS NA NOWA WERSJE TIBICAM'A (wydaje mi sie ze wtedy test serwer bedzie juz zamkiniety ;))
|
larvy
ja bym prosil o filmik z expieniem na larvach w ank...
|
Plz filmik jak doj¶ć do DL Tower
|
ja chce PK :p
prosze o pk filmik high-lvl ktora zabija ldzui i wypadaja z nim calkiem dobre eq :D plzzz
|
czesc a ja chcial bym nacieszyc oczy filmem takim jak:
Funt na potworach po update np. Lich Bonebaster itp |
Hmmmmmm...
a ja bym chciał co¶ ciekawego. Jaki¶ fajny quest :cup: Moje gg:1521723 |
Ja mam takiego pomysla aby ktos narkecil filmik z nowymi terenami. :)
|
Proszę o film z anhililator na Julera
|
Ja bym poprsił o Filmik z huntowania na jednym z Faraonów ! Z góry THX! 8o
|
poprosilbym filmik dla knighta w ktorym to bedzie widac cala folde :D
(podziemia glownie bo powierzchnie znam) zeby wiedziec gdzie co jest (chodzi o potworki oczywiscie :D:D) |
Ble ble ble kazdy prosi a jakos nikt nie robi ja uwazam ze temat jest do du** Sam chcialem film i jakos sie jeszcze nie doczekalem :(
|
Lol
wiekoszosc tych filmow to takie bez nadziejne XD np.ja bym prosil filmik z expieniem na larwach w ankh... przeciez to jest zalosne, rozumiem np. necro hunt, dl'e, hero, bk ale nie larwy zaraz ktos bedzie chcial :exp na ratach gdzie co i jak TEN TEMAT JEST ZALOSNY !
|
Zaglosowalem na "Straszny" :P
|
Zrobil by ktos fillm z lurowaniem dobrego potworka pod mostek dwarfow tylko nie gs.Dl by sie przydal albo drag
|
Chcialby filmik o zyciu paladyna
Chciałbym filmik życiu palka np. gdzie moze trenowac.Mam 12 lvl. Palka nie wie gdzie trenowac..Mam prosbe dajcie jakis filmik
____________________ Palady lvl 12 SECURA ;( skille 42/32 |
Cytuj:
|
A ja bym prosił film z Hell Gate palka do 25 lvl.
Bo mam ochote sie tam wybrać i niewiem ile parceli wziosc zeby wyjsc :) |
Ja ponawiam swoj± pro¶be o film z drog± do DL TOWER
|
Ja bym prosil cos extremalnego jak: Elf Fortres, Bk, Hero, PoH i GS na Ghostland
|
HELLGATE pall do 25lev PLZZZzzz:::...
|
pro¶ba do moderatorów o zamkniecie tego tematu kiedys to tu jeszcze ktos zal±dał ale teraz ... jest chyba z 20 stron pru¶b i zadnego filmiku
|
right
@up masz racje :]
|
Palladyn Na Dwarf Guardach !!!
Request:
PALLADYN NA DWARF GUARDACH Chodzi o miejsce do expienia, zwiedzanie kopaln z dwarf guardami, jak expic i itp... Nigdzie nie moge znalezc filmu o takiej tresci, wiec pisze w tym temacie z nadzieja, ze ktos to przeczyta i nakreci jakis dobry filmik... Pozdrawiam :evul: |
Prosił bym o Filmik dla Skills około 65/65 na Ankrahmun (podziemia) ;) :D 8o
|
Ja bym prosil o filmik z prezentacja dziur ze scarabami i larvami w ankhrahmun ( czy jakos tak )
|
Prosze o filmik w kazdroom
Może być Sorcer
Filmik w którym pokazane jest całe miasto Kazadroon ;) |
Pls niech ktos zrobi filmik z droga do Mintwallin bede bardzo wdzieczny =]
|
Ja bym bardzo prosił filmik z Ancient Scarabami
|
Prosze Bardzo Was O Filmik Przedstawiajacy Z Grubsza Przynajmnijesz Podziewmia Ankrahumn ( Jezeli Blad W Nazwie Miasta To Sory Zawsze Sie Myle )
|
[font=Arial][left]Ja bym Prosil o Film z qesta z crusader helmetem bo sam chce isc a nieznam drogi-.- plxx :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |