![]() |
Cytuj:
i nie******* glupot pytalem sie ludzi i nie tylko mnie lali/badz ubili wiec chociaz raz zamknij sie i przyznaj racje zobacz ile ludzi w fire ile ludzi u ciebie to samo o sobie swiadczy. A tengu kaze swoj kolega zabiajc znajomych fire albo sami trapuja ludzi ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Haha człowieku Fire niedorównuje tej umiejętności. Gruuubbboooo. Poczytajcie stare artykuły o Avis, poczytajcie dlaczego Nizahe zabijał POLAKÓW ze swojej gildi bo go doganiali z lvl albo przekraczali 100 lvl(paranoja, za ich czasów to nawet w ich gildi nie mozna bylo sie czuc bezpiecznie bo cie lider mogl up######ć). Omg ludzie:O |
true
zgodze sie z kolega wyzej....sam bylem w Avis...upier***smy ludzi praktycznie za nic (jakies blachostki)...tzn ja zadko bralem udzial,ale Nizahe byl jest i bedzie taki ze jak ktos bedzie doganial go z lvlem dorownywal w umiejetnosciach etc to porostu bedzie ten ktos padal...btw Fire zaczelo takie cos typu"idziesz do fire albo po wojnie masz hunta"sam tego doswiadczylem i paru moich kolegow z rl ;)jestem za tengu bo tam ma duzo duzo kumpli...jeszcze nie dlugo bylem neutral ale po tym jak Nizahe nas tzn nasz trion oklamal to pomagam tengu ;)
Darth~ mowiles mi zebym byl neutralny i zebym nie dolaczal...ze tengu to jest gwozdz do trumny,ale po wojnie jak by fire wygralo bym padl za nabijanie lvli -.-i w czasie wojny zabawa z volltiem :D ale teraz to nvm.... |
bylo minelo .. ale jak narazie to wiecej PA (podczas wojny) jest ze strony tengu i niemowcie ze nie...
|
@Torpedo
Bo mnie zaczeli juz ludzie w****iać. @Makawita Przeczytaj moje posty wcześniej mr grown up. @spec4ever Od******* sie odemnie bo Ci nic nie zrobiłem. |
Ktos tam napisal ze jezeli ktos bedzie doganiac Nizahe w skilach etc. to zginie.
To jak mi wytlumaczycie Anandumima ;p na poczatku morgany mial przez dlugi czas po hacku zaznosa najzwyzszy lvl i nie byl jakis czas w Avis, a mimo to nie zginal ani razu z ich reki. |
Bo anandumim sie niedal panei Dider xD Anandumim to jest czolg!a ze byl potezny to nizahe go wziol do gildi Proste ;]
|
Anandumin swego czasu walczyl z Nizahe. Ale po haku Zaznosa jakos stracil ambicje :P (zreszta ja tez bym stracil)
|
@ Vaikor
Mialem sie nie wypowiadac ale zobacz jakich masz fajnych sympatycznych kolegow w guldi :) 22:51 Sebestian: i love u to 22:51 Sebestian: ^^ 22:51 Vince Van Helden: ;/ 22:51 Sebestian: better this than hate? 22:51 Vince Van Helden: nah, i dont want your love and i think i hate u more then i love you 22:52 Sebestian: why u hate me so much? 22:52 Vince Van Helden: beacuse ur polak 22:53 Sebestian: ach now i feel bad :( 22:53 Sebestian: rasist is bad for you 22:54 Vince Van Helden: ye 22:54 Sebestian: mama didnt told u that 22:54 Vince Van Helden: ;( 22:54 Sebestian: ? 22:54 Vince Van Helden: nope 22:54 Sebestian: im sorry 22:54 Vince Van Helden: she hates pl's to 22:54 Vince Van Helden: 22:53 You are now ignoring player Sebestian. tylko mi nie mow ze zartowal ... |
Ja tam nadal uważam, że Morgana potrzebuje zmian... Nawet jeśli to ma być tylko zmiana rodzaju PKowania... Anandumim sie tak długo uchował bo sporo kaski miał i jak coś to mogł zapłacić, pozatym jakoś przez pewien czas wogóle nie dało się odczuć jego obecności (skillował tylko), a potem Nizahe go przygarnął... :P
@offtopic Osamek co tam z tym waszym duelem w parach (gator + ty przeciwko komuś tam...) i wogóle dlaczego ten duel?? |
Seba ma racje, to sa ****ni rasiści. Vince huntuje mnie jakies pol roku za kolesia z gildii ktory obiecal mu cos i tego nie zrobil ...
Dzis mnie wyslal na mnie 6 ludzi i mi sie padlo... Mialem zamiar wbic troche leveli i dolaczyc do tej wojny, ale mi sie odechcialo bo nie wiem kiedy gdzie i kto przyjdzie mnie za***ac na expie. Wiec powiem tylko: GL wszystkim z Fire, mam nadzieje ze Tengu pojdzie w cholere. Do Vaikora nic nie mam, walcz sobie i tak robisz to dla przyjemnosci;p _/ Fire and C.F.U |
@Sqty
to bylo tak..po ab biegalo fire..z 6-7 osob w tym getur i ulizes,getur oczywiscie wyskoczyl z testem ze mamy 2 dni na zaplacenie 20k -.-(marZyciel)on wie z wlasnego doswiadczenia ze zaplacenie za hunta jest najlepszym rozwiazaniem.no i po jakims czasie ulizes podbiegl i zapytal gatora-Duel?i to samozrobil getur do mnie xDno to chcelismy byc orginalni i nie robic duela 1vs1 tylko 2vs2tak 4 fun:baby: ulizes byl prawie za...ale getur jak sie dowiedzial ze chcemy walczyc w parach powiedzial ze to waste i to bez sensu.. Osamek: mi to nam wsio ryba ja mam kase Getur Division: a ja nie ;] mniej wiecej cos takiego...potem napisal do gatora ze to bez sensu etc...i na koniec powiedzial mi ze ani ja go ani on mnie nie zabije z tym drugim bym sie zgodzil :D hrhr |
Cytuj:
obejrzyj filmik caly;p |
Cytuj:
@Ktoś tam gdzies tam. Ztyx Drestas nic nie stracił. Tylko exp, skille... |
Cytuj:
I hate vince van helden |
Chlopaki czymam za was kciuki - roz***cie te ***ane PA i tego ****a na czele, gralem od pocztku serva i mialem jedne z lepszych skili na 24 lvlu to podjechalo dwoch typa aVis i ubili mowiac ze mam dobre skile i jestem polak to pewnie dolacze do sunblade albo nemesis. Pamietam jak nizahe ciota hacknol z kumplami Zaznosa, bo walczac uczciwie by w piz** dostal. Ale bym mu morde skapiszonowal :P Jedziecie chlopaki jestem z wami duchem :)
|
Ziomus my sie znamy - Vorqes :] Masz Wielka Racje - pomosz im zdeptac zaznosa i jego psy. Co do Ciebie Volltio na poczatku serva tesh sadzilem jestes normalny a tu taki lol. Nie zdziw sie chlopcze jak Cie zaznos w *** zrobi :P widze co sie dzieje Dany~ padl bo zaczol go wyprzedzac w lvlu a i tak z nim trzyma kretyn, skili nie mozna miec wiekszych od zaznosa bo prze***ka, dobsze ze bierze oplat od kazdego lvla zrobionego powyzej 50 :]
|
Cytuj:
|
@ Aonik
Chyba ci raczej o Nizahe chodzi, a nie Zanosa... |
Eter Rael
Feb 13 2006, 11:45:37 CET Killed at Level 70 by Vildingen |
Omg! Znowu obudzilem sie 3 strony dalej ;s widac ze cos sie dzieje xD
zaczyna sie robic goraco @Vaikor nie panujesz nad soba ? wiekszosc twojego postu zajmuje cenzura tak samo jak kogos innego ?Jak bedzie gdy wojne wygra znowu Fire? zobaczy sie jak wygra ; ) wiec coz sie martwic na zapas (jak narazie=p) |
Cytuj:
|
kolejny frag dla Tengu;))ale fragi tu nie najwazniejsze w bitwach jest 3:1 dla tengu,moglo by byc wiecej zeby nizahe sie nie bal open battle...boi sie ze jego free fragi z guildi padna pare razy i sie zdoluja i odejda hrhr :P
|
@Vaikor
Nie łap prosze u mnie tak głupich minusów (plz). Czemu wyśmiałes na forum tibia.com deda Danego? Nigdy Ci sieć nie padła? Ojoj, nieładnie tak się cieszyć z cudzego nieszczęścia. Ostatnio dedłem w ten sposób na dragu i wiem że nie jest to przyjemne. PS: Tak pewnie dany musi wydać dodatkowe 50k na blessy, ale ile wy wydaliście na nie po akcji w ven? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehh, ja wiem od Anandumima ze nizahe chcial, a moze i chce dalej open battle i tylko open battle nic wiecej... Takze jak niemasz informacji z wiarygodnego zrodla to sie nie wypowiadaj lol... |
Cytuj:
bitwy ani fragi nie wygrywaja wojny .... wojne wygrywa ten kto jest bardziej cierpliwy i nie poddaje sie tak łatwo... |
Cytuj:
@Pyzio Przeczytaj post Frolika jeszcze raz a zrozumiesz że napisał to samo co Ty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja jestem za Fire i Flame bo mam tam duzo kumpli ale chce dodac ze Tengu ma jeszcze 2 fragi zabili Tirense 2 razy mojego kumpla dodaj tam tez walcze w wojnie ale nie tak zdeterminowanie jak Nizahe czy ktos POZDRAWIAM!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wojna polega na zaskoczeniu na zabiciu w kazdy mozliwy sposob przeciwnika a nie : Nizahe Inferno: to jutro na polnoc od ankh o 18:00 ? Latco: to moze o 18:30 bo herbate musialbym sobie zrobic Nizahe Inferno: ok, tylko wezcie zapas sd i magic walli -.^ Latco: ok wy tez, cya^^ Nizahe Inferno: cu tomorrow rofl |
Cytuj:
wysylalem do all koelgow jak to sam napisales :< |
Yo Klaymos Tirensa mi dzisiaj powiedzial ze 2 razy padl spadl z 66 do 62 i go nizahe do fire wzial czyli chcac czy nie to uczestniczy w wojnie ( PS: Pogadamy w tibi)
i chce u***ac Solle na nastepnej bitwie bo Solle z kolegami zasadzke zrobil i zabili Tirense ;p |
sry zapomnialem Double Post
|
Ludzie nauczcie się edytować posty, bo co chwila lecą ostrzeżenia. ;]
|
Cytuj:
-Mistrz Latco - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Ahazina na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze... -Mistrz Latco kazał wam też oznajmić, panie, iż jeśli skąpo wam pola do bitwy, to się wam z wojskami ustąpi, abyście nie gnuśnieli w pz. :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |