Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Markizek666 16-02-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Chce przeprosic Fantoma z calego serca.

Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach

I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie

Oj ligus ligus robisz tera w porty bo co boisz sie tego ze ZRAPORTOWALES FANTOMA??? Jestes zalosny boisz sie powiedziec co myslisz na ten temat, ale ja sie nieboje.I oglaszam:
Nie lubie osob ktore jada na botach itp bo jest to dla mnie beznadziejne bo zabiera radosc z grania, i to jest moje zdanie.JA nikogo nieraportowalem, ligus teraz zganiasz na rycerskiego bo sam raportowales i robisz w porty.Zobaczymy co bendzie za kilkadziesiat minut....

Ziomek pops 16-02-2006 21:41

s*******k
dzieki za zrobienie konta:)

Michałeq 16-02-2006 22:15

Na poczatku
Wisi mi all nawet ortografia. Mam w to w dupie. chce zebyscie wiedzieli cala prawde o tym przykrym zdarzeniu (wiem, wiem mam hunta i rooka xD)
otoz pewnego pieknego dnia, zaczelismy patrzec na tabele skili i ze zdziwieniem patrzymy ze fantom rbi kilka skilli na dzien. pisalismy, nic. Mowimy sobie "macro". zucilem haslo, zabic go noobcharami, moze sie oduczy, ale ligus stwierdzil ze zareportowal jakas babke za PA i dostala bana. Mielismmy we trojke ja ligus, hydrant zrobic raporta. Nie wiem czy oni zrobili, ja tak. i nie mam zamiaru sie wypierac bo jak mowilem to mi zwisa to tylko gra. Ja wyslalem. czy reszta tak zrobila to nie wiem. Ja w kazdym razie tak ( i w tym momencie mozecie mnie zrookowac xD) Potem Ligus choc sie wypieral ze raportowal, naglosnil sprawe na forum. po co - tego nie wiem. Teraz obaj sraja w majty, przepraszaja, a ze mnie robia kozla ofiarnego. Zreszta sie nie dziwie, tylko ja sie niczego nie wypieram :) zreszta... i tak gmy to oleja... Jak mowila lady: 50%+ ludzi jedzie na czitach. ja nie jade. wieksza przyjemnosc sprawia mi wlasnoreczne nabicie skilli.
Dzis lady dram cos zaczela ligusowi pier***ic ze flugalem na moradina, ze mowilem ze ligus czituje i ze on wyslal raport. o co biega, do teraz sie zastanawiam, bo ja tu nic nie kumam. kumam tylko to ze mialem czas do godz 22:00 na wybranie albo 40k okupu albo rookowania xD, co i tak szczerze olewam. Wole isc na laski niz grac w tibie

@Dolor
Jak skoncze z tibia to wiedz ze cie nie sypalem, jak dasz maila, przesle ci caly dialog z lady (troche postrzepiony bo kicki mam przez ch****ego neta) ale zawsze cos.

PS. nadal nie popieram czitow :>:D

Dolor 17-02-2006 07:30

Po 1 O takim kolesiu jak Fantom dowiedzialem sie ostatnio od Rycerskiego i Hydranta po 2 wrucilem z treningu bylem pod******ny -.- po 3 Rycerski nie raportowalem hydrant z tego co ja wiem tez nie raportowal -.-
A jesli chodzi o tym jak byla na guild cacie mowa cos o raporcie to z tego co ja wiem to bylo to mowione zartem -.-.

Ja sie dolaczylem do tej waszej pie******etej rozmowy -.- i tylko dlatego ze napisalem na forum o czym takim to mialem klopoty.

Zalatwiajcie to sobie miedzy soba ja jestem czysty bo nie raportowalem -.-

A jesli chodzi o sranie w pory to powiem ci jedno -.- nawet jak odejdziesz to zaniedlugo tez odejdzie wiekszosc polakow bo widac ze jeszcze paru przekroczy 50 lvl i moze byc niefajnie -.-

Michałeq 17-02-2006 07:38

Buehehehe. Teraz mnie żeś rozwalił.Hahaha. Chciałeś zareportować Fantoma, potem się tym chwaliłes na forum. Po c**a wacława nagłaśniałeś to na forum? Dla żartów? Aha. Ale fajna z tego zabawa! Same hunty, okupy, itep. Świetna zabawa, lepszej nie mogłeś wymyślić.
Ufałem Ci. Teraz tego nie żałuje, bo mam z tego jakąś naukę (jak zawsze). Zachowałeś sie perfidnie wobec mnie, do tego wmawiając mi, że to ja jestem ten zły. Ja nadstawiałem za was du*y gadając z xxxx (imienia nie podam, nie chce huntów), podczas gdy ty srałeś w majty, że cie BB zaje**e. Ja byłem szczery, przynajmniej to mogłem zrobić :confused: :( I to właśnie szczerość uratowała mnie i strażnika.
PS: Co mnie obchodzi, że po 2giej wróciłeś z treningu.
PS2: Mam nadzieję, że innym kolegom tego nie zrobisz już nigdy.

Markizek666 17-02-2006 07:39

Ligus

Beszczelnie sie wypierasz wszystkiego mowa o raportowaniu byla na zarty, wiesz tym mnie dobiles buahaha
No ba teraz sie boisz bo co bo tez ci kazali placic 40k wiesz zamknij morde i wy*******aj CYA
Nie potrzebujemy takich ludzi co najpier sa razem a pozniej zmieniaja strone i ise beszczelnie wszystkiego wypieraja.

Dolor 17-02-2006 07:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
Beszczelnie sie wypierasz wszystkiego mowa o raportowaniu byla na zarty, wiesz tym mnie dobiles buahaha
No ba teraz sie boisz bo co bo tez ci kazali placic 40k wiesz zamknij morde i wy*******aj CYA
Nie potrzebujemy takich ludzi co najpier sa razem a pozniej zmieniaja strone i ise beszczelnie wszystkiego wypieraja.

Jak znasz sprawe dokladnie to ja opisz -.-
Ja nie raportowalem -.- i nie kazali mi placic kasy -.- wszedlem wieczorem na Tibie na chwilke i pisza mi hunted to sie pytam o co chodzi -.- a i mi odpowiedziano ze rycerski mowil ze ja raportowalem -.-
Nie czuje sie winny bo ja nie raportowalem -.-
Pamietam jak to bylo na guild czacie zaczeli mowic o tym fantomie ja sie do tego wtracilem i ktos zapodal zeby zlozyc raport na niego i z tego co ja wiem to tylko rycerski mial zlozyc -.- i myslalem ze tego nie zrobil -.-
a na natepny dzien sie dowiaduje ze jednak zaraportowal a pozniej jeszcze mowi ze ja raportowalem a tak naprawde to ty markizek zamknij morde jak nie znasz calej sprawy -.-

Markizek666 17-02-2006 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Jak znasz sprawe dokladnie to ja opisz -.-
Ja nie raportowalem -.- i nie kazali mi placic kasy -.- wszedlem wieczorem na Tibie na chwilke i pisza mi hunted to sie pytam o co chodzi -.- a i mi odpowiedziano ze rycerski mowil ze ja raportowalem -.-
Nie czuje sie winny bo ja nie raportowalem -.-
Pamietam jak to bylo na guild czacie zaczeli mowic o tym fantomie ja sie do tego wtracilem i ktos zapodal zeby zlozyc raport na niego i z tego co ja wiem to tylko rycerski mial zlozyc -.- i myslalem ze tego nie zrobil -.-
a na natepny dzien sie dowiaduje ze jednak zaraportowal a pozniej jeszcze mowi ze ja raportowalem a tak naprawde to ty markizek zamknij morde jak nie znasz calej sprawy -.-

Sam roztrzasnoles sprawe na forum i wiecej wiem od ciebie na ten temat :p

Narkoman 17-02-2006 08:52

lol powiem wam cos. nigdy nie chcialem ale czytajac to musze to powiedziec.

jestescie zalosni (moze my bedize lepiej brzmialo:) :)

1. tak se teraz siedze i zastanowilem sie chwile i stwierdzilem, ze kazdy problem ktory tu jest musimy naglasnieac doprowadac chociaz do malej klotni, sam jestem troche temu winien, wiem.

2. milo byc koniec tematu z fantomem i z jego skilami.

a teraz do konkretnych osob

@ markizek666

wczoraj o 21 :29 napisales posta o tym ze ligus sra przed banem moze to racja, ale znow mowie do ciebie ze gdybys czytale ze zrozumieniem to co tu jest pisane bys zauwazyl ze ligus jak sie dowie ze nie popiera cheatow to go przeprosi i tak zrobil. wiece nie wiem po co tambyl twoj nie trafny komentarz.??
moze ty odpierasz ze ligus sie wypiera, moze jestem slepy 8o bo tego nie widze zbyt wyraznie aby sie klocic

@ michaleq

dales sie z frajerowac i tyle. moze miales dobre intencje ale po co.
jest takie powiedzonko "nie wiesz co mowic to mow nie wyraznie." oraz "chcesz sie martwic to martw sie o siebie" tyle :) [ps. nie mam hunta od potusa, pamietasz jak ci mowilem, ze moge miec :) ]

@ silverman
kazdy tu sie moze wypowiedziec, nie wiem czy to zauwazyles:baby:

PS: pozdrowienia dla nauczyciela :) buahahaha

Rekin Master 17-02-2006 09:45

powiem tak
nie znam dokladnie sprawy, nie moge zadnemu z was wiezyc do konca, bo jestescie pod wplywem emocji i wogole martwicie sie o hunta itp...
z tego co wiem ligus nie raportowal, gadalem z lady dram i innymi i go bronilem
druid da first kazal mi s*******ac po czym mnie przeprosil(talent do przekonywania:p )
nie lubie, jak ktos z moich kumpli(michaleq/dolor)ma hunta...
czekam na comenta TAUBE

@narkoman
opisz mi sprawe a moze cie wybronie z hunta bo potus to dobry ziomek i kumpel:p

Taube 17-02-2006 10:02

kto mnie wołał? czego chciał? ;)

wszyscy mają rację i się mylą? XD
Rekin ma rację- ponoszą was emocje
każdy ma odmienny przebieg zdarzeń i każdy wie lepiej od drugiego, co ten sam zrobił
jedynym sposobem, który rozwiałby wszelkie wasze wątpliwości byłby jakiś log tych rozmów
a tak? tak to wpierw ochoczo ‘idziecie do boju’ a potem rzucacie się sobie sami do gardeł XD
no tak to wygląda..
najpierw ustalcie co i jak było, a potem dochodźcie czyja to wina i kto mógł postąpić jak postąpił, nie jest się podobno winnym, póki się mu winy nie udowodni :)

d.Taube

Markizek666 17-02-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman

@ markizek666

wczoraj o 21 :29 napisales posta o tym ze ligus sra przed banem moze to racja, ale znow mowie do ciebie ze gdybys czytale ze zrozumieniem to co tu jest pisane bys zauwazyl ze ligus jak sie dowie ze nie popiera cheatow to go przeprosi i tak zrobil. wiece nie wiem po co tambyl twoj nie trafny komentarz.??
moze ty odpierasz ze ligus sie wypiera, moze jestem slepy 8o bo tego nie widze zbyt wyraznie aby sie klocic

Emmm hmmm.... jakim banem???Moze ty sie nauczysz czytac he??
Narkoman, Fantom jedzie na czitach, wie to rycerski ja i pare innych osob , ale dajmy sobie juz z tym spokoj.

Narkoman 17-02-2006 10:15

do markizka

ok przyznaje sie zle przeczytalem oka sry. pasuje?

a teraz napisze to co chcialem napisac ale nie wiem roztargniony jestem i nie napisalem

ligus wczesniej pisal ze gdy sie dowie ze nie jezdzi na cheatach to go przeprosi i teraz w sumie jak sie namyslilem to przyznaje ci racje tamten moj post kasuje na temat ciebie, ale fantom chyba nie pamietam juz sam sie przyznal wiec masz racje. sryt za wszystko

nie zabym sie bal czy co ale po namysle przyznaje w tym tylko racje matiemu

Narkoman 17-02-2006 11:09

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=6

looknijcie tu i powiedzcie czy to normalne?
ide do tej kopalni po lewej najbardziej po lewej i patrze stoi se z white skulem :( zaczyna mnie gonis i efekt widac na ss.

pozniej pisze

why i hunted?
odp. you cant hunt

lol i jaka tu sprawiedliwosc

jak zwykle br to nOOby i prylaczam sie do tego aby ich zwyzywac :)

Rekin Master 17-02-2006 11:39

:p ejjj z kad ja to znam :p
mnie gonil sobie duff i tak non stop pisali :]
nie przejmuj sie to jakis ***any noob, gratz ze zyjesz
miales taka sama szanse przezyc w walce z tym platezenho jak ja z duffem...eee nie zostalo ci ani 1 uh?fuks:]
w****ia mnie ta ich ***ana inteligencja:
-give hmm
-no have!!!
-give me now hmm or hunted!!!
-no have!!!
-noob give me hmm!!!
ojjjj kiedys ich za****ie X(
zaraz wpadne w furie i znowu bede przeklinalk 8razy na zdanie -.-

Markizek666 17-02-2006 12:06

Hyhy

@ Narkoman Spoko zdjatka, po nim bylo mozna sie tego spodziewac on leje kazdego w old mine hehe, ale moge zalatwic to z krysem...Ja kiedys tak mialem z Royal Tripa(Tera na rooku siedzi) paladynem zabilem sobie draga i czekam na resa a tutaj Royal tripa idziesz, to ja daje loga, za 10 min sie loguje lece do dp w kazz i mnie dorwal na moscie dwarf. Oczywiscie skull i nawala mnie leca hity po 150 z SD :p ale zwialem poszlo kolo 2 bp uh i pisal hunted, ja why on hunted itp :P
Wreszcie mi racje przyznales;) (:D :D )
A ja zdjatek nie umiem wklejac :(:( ńóóp plx ;(
Pozdro ide expic :)

Narkoman 17-02-2006 12:14

nom ani jeden bo ja mialem tylko 3 uh bo chcialem szybko z gfb rozwalac aby szybko exp miec :) wiec malo mialem:) juz wiem jak to jest a raz mialem czarne hp to mi tak serce zaczelo uderzac ze nie wiem co :)

adrius 17-02-2006 13:22

mnie on kiedys gonil po ab :p ale inna postac

poreda 17-02-2006 14:08

Mnie dorawal Miteri Phantom, nie mialem szans jechal na Macro! Bolts+Hmm+Explo, i na Yellow Sd za 140 i Padlem.... (Jak gralem Sorcem jeszcze), stracilem Bp Uh, Bp Hmm, Bp MF, 3k, Knight Legs, Crown Helmet :p

Narkoman 17-02-2006 14:14

no br staja sie coraz gorsi ale i tak jest fajnie. fajna przygoda byla
:)

Markizek666 17-02-2006 14:23

Cytuj:

no br staja sie coraz gorsi ale i tak jest fajnie. fajna przygoda byla
:)

Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p

poreda 17-02-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p

A ten gostek jeszcze mowil ze huntuje za to ze ukradlem mu axe ring i 200 Grzybkow! A na nastepny dzien padl 2 razy na Vampie, BOG go ukaral! xD

Narkoman 17-02-2006 15:26

buahahahha

ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P

adrius 17-02-2006 15:26

royal tripa chyba pobil rekord:cup:
kolo 100 dedow w 1 dzienB)
ma za swoje grzechy:evul:

Markizek666 17-02-2006 15:47

Cytuj:

buahahahha

ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P

Wiem jak zrobic, ale mi sie nie chcialo :p:p

@ UP 100 to moze nie, ale duuuuzzzoo :] :]
Jednak moglo byc ze 100 :p:p

poreda 17-02-2006 16:03

Ey Silverman, sluchaj a moze z MoonChildern zrobisz polska gildie? Bo jak narazie 95% to polacy i prawie kazdy 30 lev+, jestes na dobrej drodze zrobienia najlepszej polskiej gildi na Silverce:p

Michałeq 17-02-2006 16:29

Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P

poreda 17-02-2006 16:37

@up
Mojim zdaniem teraz jest juz taka sytuacja pozwalacjaca stworzyc taka gildie. Z moonchildern stworzyc polska gildie, gdzie bedzie rekrutacja np 25+ albo jak wolisz 30+, stop noobom, thieferom, hakerom itd... Tylko trzrba to oglosic tu na forum zeby zarowno Moradin, rekin kilver czy Lady Dram doi niej przeszli, a nie 8 levelki kore z maina wyszli, ja zrobie tylko skille i sam exp wiec 30 level nie zajmie duzo czasu (Wiecej skille). Jak mozesz porozmawiaj z silvermanem...

Taube 17-02-2006 16:41

możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)

d.Taube

Michałeq 17-02-2006 16:44

Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P

sorki za double post xD problemy z netem.... wiecie jak to jest :P

Narkoman 17-02-2006 17:14

j abym proponowal od 25 lvl bo kurde brakuje mi tych rozmow na guild chacie:(
ech moze kiedys sie doczekam

Silverman 17-02-2006 17:21

Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya

Dolor 17-02-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silverman
Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya

Ja moge isc ale musze 40 lvl nabic ;p postaram sie jak najszybciej

poreda 17-02-2006 17:36

Mmm... Duze te wymagania, ale trzeba zachecic reszte polakow do tej gildi Rekina, Kilvera itd...

Markizek666 17-02-2006 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taube
możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)

d.Taube

Jestem zdaniem Taube bo ktos poswieca czas na skille/mlev(runy pod dp:p)
I ma mniejszy lev, a tak wogule to chyba nikt nie sprawdzi 35 mlev bo na liscie chyba jest od 36 czy 37 ale to tak zbaczajac od tematu ;)
Ja bym poszedl na OF quest, ale mam 27 lev (zaraz 28B) )

Jak nadal pisze szukam ekipy na Voca i Draconie ;)

Pozdro dla all:D

Narkoman 17-02-2006 19:48

hello :)

jop nom co do skili ja proponuje 1 mlvl to 2 lvl w dol :) tak chyba bedzie dobrze. tak samo ze skilami. :) hehe mam prawie 31 mlvl to troche run porobie :)

Markizek666 17-02-2006 21:31

Nie no az tak nie bo knight z 15 lec ze skilami 70/70 bylby w naszej(waszej :p) gildi :>
Ja proponuje isc na Hunta jakiesgos wkoncu bo tak piszemy i piszemy :>

Michałeq 17-02-2006 21:48

Może plany na przyszłość? :P

Hehe, my tu gadamy o gildii, która jest cienka, dopuki nikt dobry do niej nie dojdzie :P. Więc my tu se gdybamy, a nic z tego nie będzie, puki nikt nie dojdzie xD. Swoją drogą, fajnie by było jakby przeszła do nas cała narodowość polska z Immortali ;). Rekin - bo to głównie do Ciebie i do Leo - jeśli chcemy coś zdziałać potrezbna nam mobilizacja :)

Kilver 17-02-2006 22:01

Wogóle ostatnio nachodzą mnie refleksje na temat Silvery... Stoje sobie dziś w depo w kazordon i nagle 79 master mówi mi ze mam hunta bo jestem umieszczony w commentach osoby która jest przez niego huntowana... Przez póltorej godziny nie mogłem wyjść z depo...Mam już tego serdecznie dosyć ,jakis piepszony brazol kaze mi placic 10k ??? Kiedy powiem że nigdy mu nie zapłace ... co widze?

17:54 Artzenho: kilver hunted

Więc...Jaka jest polska siła na silverze??? Żadna!! Jak tylko sie zachce jakiemus zenho zacząć huntować wasze dzieci księzyca (moonchildren) to gildia rozleci sie bardzo szybko ...

Kilver 17-02-2006 22:08

A... I chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię . A mianowicie czy zauważyliście co sie dzieje gdy ktos zaczyna dość szybko expic??? Looknijcie w dedy takiej osoby . Jako przykład podam gościa o nicku Steellth.Co prawda dla mnie jest frajerem ale wskoczyl z levela 40 na 50 w jakieś 3-4 dni.I co teraz? Sami sprawdzcie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45.