![]() |
Na Gs'ach Knight armor i 2 plate armory lerzące na ziemi ....
|
A ja znalazlem...
Hmmm na rooku cooper shielda i silver amuleta,
a na mainiesam nie wiem przed updatem cialo z k-setem ginat swordem i lootem w formie morning starow(okolo 30) a po updacie bohy w ciele jakiegos nieszczesnika ktory nie uciekl w nich przed gsem:( |
ja tam nic cennego nie znalazlem :P:P:P
ale moj kumpel znalazl Fire Axe (czyt. Fajer Ex) w parcelu na skrzynce pocztowej w thais buhahhaha |
Ja na rooku w bibliotece przeszukuje półki i raz znalazłem 4x brass helmet, viking helmet. A na mainie pełno w depo cooper shieldów, legion helmetów. A raz ktoś wyrzucił HMMa to też wziąłem... :P Leżała katana obok 32 knight więc dobrze że nie brałem...
|
najcenniejszy przedmiot jaki znalazlem to draggon hamer.Gostek pozbywał sie rzeczy wyrzycił jeszcze wile rozmaitości ale ja złapałem jeszcze dark shield dvarfen shield i steel shield....reszte jakis dobrychhhh bronik ktoś inny wzioł ;( a byl serpent sword np
|
war hammer w thais. (dolny poziom depo) Ktos zostawil....... ;)
|
Na Rooku znalazlem kiedys porzucone 3 studed armorki 1 chain armorke 1 carlin sword i 1 brass shield...a ze mie wtedy to bylo potrzebne to se wziolem. :]
Na mainie tez mialem farta...ide sobie do Kazo do dp...otwieram skrytke a tu parcel przyszedl z bagami wypelnionymi kuszami...steel helmetami...battle hammerami i battle shieldami...po sprzedaniu bylem do przodu o jakies 12k...do dzisiaj nie wiem kto mnie tak obdarowal hojnie. :D Innym razem w czasie expa znalazlem worek pelen dwarven shieldow...kusz i chain armorek...bylem pelny wiec zostawilem...no i pewno wlasciciel jest obok...poszedlem wiec do miasta zaniesc moj loot i znowu na expa...wrocilem tam po jakis 5 min. a worek dalej lezal...no wiec coz...daja to biore. Zarobilem jakies 4k ;) |
A wiecie co ja znalazłem? może się to wydawać dziwne ale w pająku znalazłem... Plate Armor! :D Widocznie Ktoś zostawił go bo był za ciężki albo coś takiego. Ja często otwieram spidery bo czasem jest jakieś 3 gp :D
Pzdr Cáno |
^^
jak widzisz ze np. huntuja kolesia na wysokim lvl i dostaje po tyłku to sprawdzaj czy cos nie lezy pod drzewami bo czesto wiedzac ze gina nie chca trecic itemow a za drzewem nie widac (mniejszych) moj znajomy tak zrobil jak bili jakis 40lvl i znalazl pod drzewem bohy...a przeciez watpliwe ze by z niego wypadly...:]
|
Ja znalazłem loota o wartości około 30k.
A tak pojedyńczo to raz na rooku 3 carlin swordy i studded legi, a na mainie bp uh's. |
heh, ja w thais, an początku mojej mainowej przygody znalazłem katanę, brass legs i copper shielda :) byłem zachwycony. w fibuli znalazłem 60gp ukryte pod drzewkiem :) pozdrawiam właściciela, jeśli to czyta :)
|
Cytuj:
|
Heh, kolejny temat w ktorym jest mozliwosc posciemniania;)najbardziej mnie rozsmieszylo to ze jakis pan XXX znalazl w srodku dp demon shielda:D to bylo full wypas;]
a chwalac sie moimi rzeczami znalezionymi 'na ziemi' to skromny p-arm i nic wiecej(tzn. same smieci:)) |
Gumez, Gremlin, jeśli ktoś robi lootbaga albo kładzie coś na ziemi, to aż się prosi, żeby zabrać. Niech tego bronią, jeśli mogą. Ja np. jeśli tylko mi się cap. kończył to wracałem do depo (Kaz) in tam składałem. Jakbym znalazł lootbaga (nie chce mi się ich szukać) to na bank wziąłbym jak najwięcej cennych rzeczy. Wali mnie to, że kto inny chce sobie czasu i trudu zaoszczędzić. Niech się nie dziwią, że inni jeszcze bardziej. :/
|
Najdrozszy pojedynczy item z ziemi? hmm...
- scale armor (gdzies w lesie) - gfb rune (nieuzywany) (w jednym z 'rzekomo niedostępnych miejsc' pod venore) - protection amulet (250 charges left) (koles wyrzucił 2 i poszedł.) |
No jak wszyscy to wszyscy ja znalazlem serpent sworda w depo
|
Rybki
Możecie mi wieżyć lub nie ale jakiś miesiąc temu znalazłem obok Venore ponad 300 porzuconych rybek. :o Innym razem znalazłem w dp w Thais SCARF. Raz znalazłem 10 plecaków (pustych) i potem mało brakowało a bym miał k-set (ale jakiś gościu zabrał).
|
Test Serwer Wymiata
:berserk: ja znalazlem na test serwer demon legsy na roku i magic sworda
HU... Z BURZAMI HU... Z DESZCZAMI NIECH NAM ZYJA HULIGANI... ZAPRZASZ DO MEGO KLANU NA MYTCHERA NAZYWA SIE HOOLIGAN'S TEAM 30 LEVEL + BO NAJLEPRZA W POLSCE JEST JAGIELLONIA BKS :berserk: chuck lokko msg to me........ |
:(:(:(:(
Ja lubie znajdowac dwarven shieldy i chain armory ... pozna je sprzedac dosyc fajnie ... a pozatym lezom na dwartf soldierach ... banał :P :p
|
A ja znalazlem w koplniach kolo kazo...bp a w nim...5 kusz, 8 chainow, 2 battle axe, i 100 rybek kiedys jak poszlem na ryby o okolice Carlin:P
|
Ja dzisiaj znalazłem parcela w depo a w nim 2 dragon shieldy. 4 longsowrdy. bp kusz bp. strzal bp. łuków i dużo innych dobrych rzeczy było . :)
|
A ja w depo w Thais znałem w parcelu pare fajnych rzeczy. Chciałem kliknąc w depo ale brat mnie szturchnał i w parcela klikłem. A tam 2x plate set, 3x Steel Helmet, 5x Halabard, BP OF HMM, BP OF EXPLOSION, BP OF UH, Połowa BP OF SD, ze 30 mace, ze 15 swordów, 3 dwarven shieldy, 2 scarf, plationum amulet, ze 20 chain helmetów, spike sword, heavy machete i wiele wiele innych... Ten dzień uznałem za najfartowniejszy w moim tibijskim życiu :] . Po srzedaniu tego co niepotrzebne i dopłaceniu troche biegałem w crown helmet, knight set, leather boots, skull staff i crown shield. Tyle kasy bym nie miał ale dzień wcześniej sprzedałem mojego sorca na 29 lvlu bo miałem hacka i mi się sorc już znudził. A byłem wtedy knightem na 18 lvlu.
|
Najcenniejszy przedmiot ;p Golden Legi lezace w bagu obok mintland btw potem dowiedzialems ie ze to sa G.legi mego kolegi rl kumpla oddalem ;pale znalazlem wpierw C'ya
|
Na ziemi w dp znalazlem bag z fs, plate legi, spike sword, dark shield, scarf 3.5k :D jakis noob wyrzucil na ziemie to wzielem :P
A to wszystko dzialo sie na Aldorze. |
Ja znalazłem raz troche ponad 1K w człowieczku (w walucie :)), Dzisiaj znalazłem w trupie 163gp i broadsworda.
A MÓJ BRAT HEAVY MACHETE :D (on wiecznie coś znajduje, a ja prawie nigdy :/) |
Ja pitole, ale niektórzy zalewają, aż się śmiać chce :D.
Ja w DP na samym środku MPA znalazłem, jakiś 8 lvl wyrzucił. Ale to nie koniec, jak szedłem kase wymienić to na ulicy jakiś 6 lvl, którego zrookować chcieli Magic Sworda wywalił, z Annihilatora pewnie miał. A poza tym to takie śmiecie jak C-set, K-Set itp. znalazłem, to co 2 dni na ratach ktoś wyrzuca. ... A tak na serio to tylko jakieś śmieci znalazłem - lootbagi z chain armorami, perły, dwarven ringi, double axe itp. |
Ja dzis w trubie na rotach kolo venore znalazłem
CROWN ARMOR --Galana |
ja znalazlem na dachu dragon hamera bo ktos myslal ze to nie dostepne miejsce 8o 8o 8o :tongue: :tongue: :tongue: :baby: :baby:
|
Co znalazlem??
Ja najwiekrz rzecz jaka znalazlem (najcenniejsza) to Nooble armor i dragon hammer w templi, thais - obok lezaly 2 deads i jakis 56 master sorc :D
|
ja znalazlem loot backpacka :) ktorego ktos zostawil na guardach. wypelniny battle hamerami ,battle shieldami, ponad 600 belt i 4 dwarven ringi.
|
Jesli liczy sie loot z cial zabitych przez potwory to raz na smoku znalazlem 2 ciala pelne runek (hmm uh i explo) a do tego w jednym bright sword a w drugim crown shield. Spiepszalem z lootem ino piszczalo :P
|
Mam nowe grafiki iza w spr (sam je skladalem w 4 dni), a wnich nowe drzewka i inny bag. drzewka niektore sa mniejsze - a bag wiekszy, wiec przez ten tydzien uzbieralem 4 lootbagi za drzewami - razem warte 3,5k
|
Jak wszyscy to wszyscy. W ab dp na skrzynce leżał niewysłany parcel a w nim: k armor, dragon hammer, dragon shield, dark helmet, 2bp sdków, kilka pierscieni(głównie power ringów) i garlic neckl. Sprawdziłem nick na labelu już miałem msg do niego, ale sobie pomyślałem Gift from Heaven. :)
|
Bright sword. Jakiś noobek połorzył jagode na skrzynke czekjąc na loot, ja wybierałem rzeczy z depo, on afk, ja se wzielem.
|
Ja ostatnio miałem takiego farta, wracając z Troll Moutains zaatakował mnie PK (red skull) chyba 2 lvl wyżej od mojego, ale padł po 2-ch SD'kach, loot: pare f-bomb, kilka fieldów i HMM'y. Dobra, wracam szybko do Thais i patrze że po zachodniej stronie na murach (tam gdzie jest 1 kratka szerokości) leżą sobie Spike, Plate Arm i Plate Legsy :D Szybko tam wskoczyłem i patrze cap 0... co by tu zrobić, pz lock na 15 minut więc szybko schowałem wszystko w beczce (na rogu w wieży :D) i po 15 minutach wróciłem z capem :) Wszystko było B)
|
Moim najlepszym znaleziskiem był carlin sword koło depo. Za 118 go w sklepie sprzedałem. Na rooku znalazłem chain armora. B)
|
Ja raz znalazłem bp w venore w dp lezal se na ziemi a w nim dwarven axe,34 green mushrom,15 d hamó,11 white pearls,2 small emeraldy,kilka kusz,16 power bolt,Scarf,Dwarven shield,broad sword,i njlepsze co tocrown helmet :)
EDIT:dzisiaj znalazlem naginate i energy ringa:) |
Ja raz spotkalem w ab noob'a , ktory chwalil sie ze kupil sobie plate armor. Kiedy polozyl ta zbroje na ee skrzynke w ktorej sa przetrzymywane exwipunki kazdego gracza ( sorki ale nie mam bladego ... heh zielonego pojecia jak to sie nazywa ) WYWALILO GO ( spowila go chmurka i zabrala z tego swiata ) :):):) , oczywiscie zakupiony ,,towar" lezal na ...skrzynce , no a ze ja nie wybrzydzam :p szybko podbieglem do miejsca w ktorym stal szczesliwy (eee... chyba juz wtedy byly szczesliwy) posiadacz ( ... tez byly) p-armoru , :):):) kupiec znalazl sie odrazu a i 500 gp odrazu poprawilo chumor
(ahh jak to dobrze dla odmiany choc raz zdenerwowac noob'a :) ) Ja jestem newbie ( bledy wszystkim nam sie zdazaja :) ) |
Ja To mam farta
Ja z jakis miesioc Temu Znalazlem Crown armor w Deadzie na mojim 30 levlu na antice hehe sprzedalem i se kupilem 5 bp uh :P Bylem w tedy na Ghostlandzie
|
Nie zgadniecie ale ja znalazłem crwon legsy i bp sd --:] ,,tak po za tym grał ktoś w lineage świetna gra dlatego nie gram narazie w tibie wiecie hakowanie i te sprawy ,,,lipa jest z tmy w tibi :] pozdro dla wszystkich napaleńców ,,[pamiętajcie ze to tlyko gra} :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |