![]() |
Cytuj:
|
@UP
Moze ma takich itemków wiecej, ze nawet z rs moze z nimi biegac.:baby: |
Cytuj:
Nom. W domku walaja mu sie mms, g legs, dsm itp ;) |
Cytuj:
Może mnie na to stać żeby chodzić w takim eq z rs. Przyznam, że jedyny mój błąd to taki, że dzięki mojej śmierci Overshadows się trochę wzbogaciło. Ale nikt nie jest idealny. |
Rozkaz@ jezeli ktos pisze o pomoc nalezy jej udzielic czlonkowi z gildi :)
|
Coś mi się zdaje że Vaikor nie ma łatwego życia:
May 20 2006, 23:50:37 CET Killed at Level 88 by Nizahe Inferno |
Cytuj:
|
@Cabal
Cytuj:
Cytuj:
To juz jego sprawa. @Mr Torax Ciekawi mnie, jak zostales liderem Avis. Moglbys opowiedziec to historie. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Chcesz bana za pkowanie dostac?? :p |
Cytuj:
Tak samo ja miałem ostatnio na morganie ;) |
@UP
Jaki nick ma Twoja postac na morganie??? |
Cytuj:
|
Popatrze lvl, i inne tam .:D
|
Cytuj:
Wszystko spoko, tylko czemu blessow nie kupujesz? |
byl se kiedys maly rycerzyk na Titandze , nie wiedzacy o bozym swiecie , ale byl uparty i sporo sie uczyl potomek vampirow z Isaranny , mlodziutki Moritus rosl w sile i poznwal tajmniki Mainalndu z czasem doszedl do perfekcji i z niejaki NIzahusem Elesarusem I wielkim i madrym magiem Sumerusem , maly Moritus mial juz dosc spore sily , i dlatego wyblokowal duzo pradawnych mumi, pomedzy tymi panami zaczela sie wiez przyjazni, Nadszedl czas zeby zaslynnac Moritus I Sumerus dokonali rzecz niesamowita wbili 4 miliony doswiadczenia w 23 godzini jako jedyni na tym marnym zdechlym kawalku swiata ale na Titandze zaczela sie wojna , Nizahus odszedl wczesniej i opanowal Morganie , po wojnie NIzahus sprowdzil do siebie Moritusa , ktory dosc szybko wybil sie w gore posiadajac juz spore doswiadczenie w walce i expieniu a takze questach, Swiat krecil sie na przod real zycie dawalo znac Nizahusowi wiec powolal na zastepce ostatniego Sprawiedliwego Morutisa , Gdyz Ahazinus rowniez mial sporo na glowie i tak oto zostalem LIderem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoko historia, GZ. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A czy powie mi ktos, bo slyszlaem pogloski, ze ma byc wojna Avis vs. Hurriance. To prawda???8o 8o 8o
|
@Torax: Liderem to ty jesteś ale z tytułu. Wszyscy wiedzą kto tak naprawdę rządzi. Nie byłbyś w stanie nawet sprzeciwić się Nizahe, a te twoje "Mr." przed Torax, sprawia że ludzi bolą brzuchy (od śmiechu). Ciekawi mnie ile masz lat, może 13? A może mniej, pewnie cię przeceniam. Nie znam Vaikora, ale pamiętam gdy pisałeś na forum.tibia.com, że "od teraz nikt go nie tknie, bo Vaikor jest twoim przyjacielem bla bla". Ta, właśnie widać. Słowo wspaniałego MR. Toraxa ma duże znaczenie. Zero honoru, zresztą mózgu pewnie też nie za dużo.
@Vandoz: Widzę, że kontynuujesz włażenie h-lvlom do pewnej częście ciała. Ok, gl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
haha xD Cytuj:
Jestes w bledzie. Z tego co JA wiem, to jush chyba +5 MPA na servie: 1. zostal lootniety przez Nizahe (chyba) 2. Na 100% wiem ze drugie zdobyl dawno temu Xadero, ktory sprzedal go chyba Hakard Fura 3. Saweh~ reszty nie wiem Cytuj:
ten typ jest BOSKI xD Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a co oNi nie maja co robic?? Cytuj:
huhu, musze sie z Toba zgodzic:) |
Cytuj:
ja nic o wojnie nie slyszalem a wiesz mi ze jestem dobrze poinformowany :) |
Cytuj:
@Raul, Crissbi, tylko Ayman wie czemu zapłaciłem :) wszystko było w zgodzie z Tengu więc zamilczcie? :o |
Niby po co ma byc wojna z huricane skoro ja i Ewelinaa to prawie jak real znajomi ? zreszta 3/4 huricane tak traktuje , Avis I Huricane zawsze mowilo jednym glosem i to bedziemy kontynuowac. ~~
Co do E plate na Morganie 2( shopithia) 1(nizahe, trepik, saweh, Kerrash,clubmaster, Hakard, Russel) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up - czekaj, czekaj...
'NIGDY NIE BEDZIE WOJNY TENGU VS FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!' Hm, chyba cos takiego slyszalem. Kiedys. :) |
lol, jaka wojna? :)
Mogliscie powiedziec wczesniej to bym sd w demony nie wywalil tylko w ciebie Torax :P |
@ Darth Torax, odpowiedz mi na moje pytanie, co przegiąłem. Powiedź wszystkim tutaj co znowu wymysliłeś, prosze, jeśli nie odpowiesz na to pytanie nie masz honoru dla mnie jak pewnie i dla innych to czytających. (podpowiem wam że niezbaił mnie tylko Nizahe ale i Torax z Torpedo)
|
Cytuj:
Nom przybieglem tam do was. Ale tak wogole co to ma do rzeczy?? Zbytnio nie rozumiem:( |
Cytuj:
Mylisz sie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |