Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Section Eight & Rederiet (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73507)

szelbisz 15-05-2006 00:06

No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ? :P

@Koti
Ano nie widziałem filmiku z twojej perspektywy

Schnap 15-05-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz
No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ? :P

Level to nie wszystko, liczy sie m.i. co masz pod czacha i jak tego uzywasz.

Nara ide spac, mam bude rano ; d

Scroopy 15-05-2006 13:39

A ja mam takie male pytanko...

Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie....

Dudex 15-05-2006 14:34

Na tibia.com chyba wyraznie to wytlumaczyli.
Ale jak chcesz to sobie to licz jako frag, albo zabij tego co temat na forum zalozyl z fragami.

behi 15-05-2006 14:40

Pomagał wam w ostatniej akcji...

http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html

Link do filmu z perspektywy Kotiego.

Scroopy 15-05-2006 14:43

A moze on poprostu chcial go uhnac i pomylil uha z sd ?:D

LarosFeleon 15-05-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy
A ja mam takie male pytanko...

Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie....

Jezeli myslicie ze nieinvitowanie membersow do guildi pomoze wam w przescignieciu nas w fragach to sie mylicie.

Holy pomaga wam w wojnie, wiec sie liczy jako frag.

Storiel 15-05-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahakka

@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p

Jak bys mial 16 ownerow to kazdy by pisal tez po 1 poscie hahaha xD
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:>

Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna?

KotiConqueror 16-05-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Jak bys mial 16 ownerow to kazdy by pisal tez po 1 poscie hahaha xD
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:>

Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna?

:P

Afffffffffffffffffffffffffffffff nudzi mi sie :(
Jednak moglem isc do szkoly dzis :P

Xahiv 17-05-2006 23:53

bump ?

scroop na prezydenta :<

Jemi 18-05-2006 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xahiv
bump ?

Na selenie jest jeszcze inna wojna troche mniejsza... ale tez chcemy byc slawni czemu nikt o nas nie mowi? :P

Oczywiscie zartuje sobie z ta slawa ale pierwszy raz goszcze na forum seleny wiec chcialem sie jakos przywitac.

szelbisz 18-05-2006 02:00

już nieważne :P

overshit 18-05-2006 22:43

@scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac....
a jesli ty wolisz malych chlopcow no to sorry....
zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat...
@laros
jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother"

@jemi
mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara

Jemi 19-05-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez overshit
@scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac....
zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat...
@laros
jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother"

@jemi
mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara

Nigdy niepekowalismy na hydrach, byla tylko jedna sytuacja kiedy zabilismy kogos poniewaz mimo prosb blokowla nam wyjscie

Barztara po tym jak mowil ze "bedzie nas huntowal" zmienil zdanie na "daje wam ostrzezenie" hmm wiec chyba mamy jeszcze jedna szanse ;)

overshit 19-05-2006 00:26

@up owszem tylko ostrzega ale skur*syn skur*synem sie rodzi i zawsze nim bedzie, do ciebie nic nie mam ale watpie zeby sellemon unicron xenice czy koczkodan cokolwiek zmienili w tym co robia

Scroopy 19-05-2006 11:00

Cytuj:

@scroop
@laros

@jemi

Data dołączenia: 18-05-2006

ohhh Ladnie sie tak pod avena podszywac ? XD czemu nie powiesz kim jestes?:> boisz sie o swoja super uber mega pro postac w tibi?:>

sir Tifejo 19-05-2006 11:33

Znowu sie zaczynacie klocic, jesli koniecznie chcecie - to robcie to na chacie/gg, gdziekolwiek. W kazdym razie nie tutaj, jesli to bedzie sie ciagle powtarzalo to bede zmuszony prosic Modkow o interwencje.

Lista platnosci + 1 nowy frag uzupelnione.

overshit 19-05-2006 11:47

@scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu....
skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam?:D
prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl

Scroopy 19-05-2006 18:14

Cytuj:

@scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu....
skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam?:D
prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl

Jak czytam to co piszesz to mi sie smiac chce xD Zatrudnij sie w cyrku za klauna albo cos.

1.) Nie lize mu dupy, znam go z rl'a... lizac to mozesz dupe Ty mojemu psu :)
2.) Nigdy nie powiedzialem ze zawsze ubijamy jak mamy reason.
3.) Noobem byl kazdy a z Twoich wypowiedzi mi sie wydaje ze Ty ciagle do tego grona nalezysz ;)

Eot.

overshit 19-05-2006 18:48

@scroop
wez poczytaj to co piszesz w tym temacie to sie dopiero posmiejesz, najpierw marzysz o wygraniu wojny potem piszesz ze nie padniesz drugi raz a jak w koncu padles to odchodzisz od retarded bo "nie masz czasu na gre"...
a jakbys nie wiedzial to jest roznica miedzy noobem a newbe, kazdy byl newbe a nie noobem..
jak taki kozak i masta jestes to wez kogos sfraguj z s8 a nie jak sie logniesz to w deppo tylko stoisz
n/c

co do lizania dupy psa to nie wiem jakie tam u was zwyczaje sa...

Marczio 19-05-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xahiv
bump ?

o.0 wizytacja

Maradox 20-05-2006 14:03

Śmieszne te wasze Wypowiedzi ;]

Jahakka 20-05-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maradox

"Ludzie zauwaznie mnie!!!!, Robie z siebie debila!!!!! PINGWINY UMIA LATAC" XD

sir Tifejo 20-05-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maradox

Za to Twoja wypowiedz jest cholernie powazna i na temat:/

Fiołek! 21-05-2006 00:35

A co do wojny ciekawe czy Red~ teraz bedzie chciało Open battle gdy jest ich mniej... :p

ps. starczy tych off-topow

overshit 21-05-2006 01:32

@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

Marczio 21-05-2006 11:52

Cytuj:

@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

overshit 21-05-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

skoro nie boja sie padac i sa gotowi poswiecic sie to dlaczego nie walcza tylko w pz siedza?

nigdy nikogo nie zabilem bo nie mialem kasy na runy, staram sie szanowac kazdego bez wzgledu na lvl. Skad mozesz wiedziec kim ja jestem? jestem bee bo nie toleruje skur*synstwa? i chcialbym zeby kazdy mogl expic w spokoju? jak lubisz tak pkowac to dlaczego nie podbijesz jakiegos swiata pvp enforced?

Dudex 21-05-2006 20:21

Cytuj:

Slash'Qu has paid for his freedom.

Enjoy it, Olle......
hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

Fiołek! 21-05-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudex
hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

ciekawe...^^ od poczatku mowilem ze nic nie zmieni ta wojna ale mam nadzieje ze sie myle, pozostaje czekać B) na ruchy s8 bo chyba nie po to sie wywołuje sie wojny (chodzi mi o obie strony) zeby na koncu padły paymenty i wszytko wraca "do normy"

sir Tifejo 21-05-2006 23:22

A ja i tak obstaje przy swoim, Garm, Qu etc dogadali sie badz dogadaja sie z S8, i wszystko wroci do normy. Po wojnie (w zasadzie to juz:P) powstanie 1-2 gildie ktore dalej beda robic PA itp, w ktorej bedzie wiekszosc czlonkow S8 + paru z RR.
/Shame on slash:/

Swoja droga Xari tez zaplacil (a szkoda, za jego Anglielski to mu sie dozywotni hunt nalezy:/). A taki byl cfaniak, zobaczymy kto i kiedy bedzie placil itp ;).

overshit 22-05-2006 20:37

ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

Marczio 23-05-2006 09:18

Cytuj:

ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca

overshit 23-05-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca

ale ja mowie nie o kims tam tylko o np Qu czy ezekielu...

szelbisz 23-05-2006 18:31

Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

LarosFeleon 23-05-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz
Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

Myslisz ze to niejest przemyslane?

overshit 23-05-2006 21:50

widac komus pareset k przeslonilo conieco i ma w dupie to co bedzie na selenie, widac wojna byla dla paymentow a nie lepszej seleny

szelbisz 24-05-2006 04:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Myslisz ze to niejest przemyslane?

nie wiem co planujecie więc tylko sobie gdybam :)

Jahakka 24-05-2006 20:17

@Laros~
Jak juz raczyles odwiedzic forum tibia.pl to dawaj jakies fotki na "Only selena" =p

Marczio 24-05-2006 20:19

bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24.