![]() |
No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ? :P
@Koti Ano nie widziałem filmiku z twojej perspektywy |
Cytuj:
Nara ide spac, mam bude rano ; d |
A ja mam takie male pytanko...
Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie.... |
Na tibia.com chyba wyraznie to wytlumaczyli.
Ale jak chcesz to sobie to licz jako frag, albo zabij tego co temat na forum zalozyl z fragami. |
Pomagał wam w ostatniej akcji...
http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html Link do filmu z perspektywy Kotiego. |
A moze on poprostu chcial go uhnac i pomylil uha z sd ?:D
|
Cytuj:
Holy pomaga wam w wojnie, wiec sie liczy jako frag. |
Cytuj:
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:> Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna? |
Cytuj:
:P Afffffffffffffffffffffffffffffff nudzi mi sie :( Jednak moglem isc do szkoly dzis :P |
bump ?
scroop na prezydenta :< |
Cytuj:
Oczywiscie zartuje sobie z ta slawa ale pierwszy raz goszcze na forum seleny wiec chcialem sie jakos przywitac. |
już nieważne :P
|
@scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac.... a jesli ty wolisz malych chlopcow no to sorry.... zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat... @laros jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother" @jemi mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara |
Cytuj:
Barztara po tym jak mowil ze "bedzie nas huntowal" zmienil zdanie na "daje wam ostrzezenie" hmm wiec chyba mamy jeszcze jedna szanse ;) |
@up owszem tylko ostrzega ale skur*syn skur*synem sie rodzi i zawsze nim bedzie, do ciebie nic nie mam ale watpie zeby sellemon unicron xenice czy koczkodan cokolwiek zmienili w tym co robia
|
Cytuj:
Data dołączenia: 18-05-2006 ohhh Ladnie sie tak pod avena podszywac ? XD czemu nie powiesz kim jestes?:> boisz sie o swoja super uber mega pro postac w tibi?:> |
Znowu sie zaczynacie klocic, jesli koniecznie chcecie - to robcie to na chacie/gg, gdziekolwiek. W kazdym razie nie tutaj, jesli to bedzie sie ciagle powtarzalo to bede zmuszony prosic Modkow o interwencje.
Lista platnosci + 1 nowy frag uzupelnione. |
@scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu.... skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam?:D prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl |
Cytuj:
1.) Nie lize mu dupy, znam go z rl'a... lizac to mozesz dupe Ty mojemu psu :) 2.) Nigdy nie powiedzialem ze zawsze ubijamy jak mamy reason. 3.) Noobem byl kazdy a z Twoich wypowiedzi mi sie wydaje ze Ty ciagle do tego grona nalezysz ;) Eot. |
@scroop
wez poczytaj to co piszesz w tym temacie to sie dopiero posmiejesz, najpierw marzysz o wygraniu wojny potem piszesz ze nie padniesz drugi raz a jak w koncu padles to odchodzisz od retarded bo "nie masz czasu na gre"... a jakbys nie wiedzial to jest roznica miedzy noobem a newbe, kazdy byl newbe a nie noobem.. jak taki kozak i masta jestes to wez kogos sfraguj z s8 a nie jak sie logniesz to w deppo tylko stoisz n/c co do lizania dupy psa to nie wiem jakie tam u was zwyczaje sa... |
Cytuj:
|
Śmieszne te wasze Wypowiedzi ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co do wojny ciekawe czy Red~ teraz bedzie chciało Open battle gdy jest ich mniej... :p
ps. starczy tych off-topow |
@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno |
Cytuj:
|
Cytuj:
nigdy nikogo nie zabilem bo nie mialem kasy na runy, staram sie szanowac kazdego bez wzgledu na lvl. Skad mozesz wiedziec kim ja jestem? jestem bee bo nie toleruje skur*synstwa? i chcialbym zeby kazdy mogl expic w spokoju? jak lubisz tak pkowac to dlaczego nie podbijesz jakiegos swiata pvp enforced? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciekawe...^^ od poczatku mowilem ze nic nie zmieni ta wojna ale mam nadzieje ze sie myle, pozostaje czekać B) na ruchy s8 bo chyba nie po to sie wywołuje sie wojny (chodzi mi o obie strony) zeby na koncu padły paymenty i wszytko wraca "do normy" |
A ja i tak obstaje przy swoim, Garm, Qu etc dogadali sie badz dogadaja sie z S8, i wszystko wroci do normy. Po wojnie (w zasadzie to juz:P) powstanie 1-2 gildie ktore dalej beda robic PA itp, w ktorej bedzie wiekszosc czlonkow S8 + paru z RR.
/Shame on slash:/ Swoja droga Xari tez zaplacil (a szkoda, za jego Anglielski to mu sie dozywotni hunt nalezy:/). A taki byl cfaniak, zobaczymy kto i kiedy bedzie placil itp ;). |
ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)
|
Cytuj:
|
widac komus pareset k przeslonilo conieco i ma w dupie to co bedzie na selenie, widac wojna byla dla paymentow a nie lepszej seleny
|
Cytuj:
|
@Laros~
Jak juz raczyles odwiedzic forum tibia.pl to dawaj jakies fotki na "Only selena" =p |
bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |