![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Drogi Olorionie moze odpowiesz na moje pytanie ktore postawilem Ci 2 strony temu;) Ps.Ehh po twoim filmiku z open battle z ankh widac ze nalezysz do czesci tych grazcy ktorzy umieja grac w tibie ale boty Sa nieco lepsze od Ciebie :o |
Cytuj:
widze ze zbytnio nie macie pomyslu na jakas konstruktywna riposte a moje slowa swplywaja po was jak po kaczce ale trudno niczego wiecej sie nie spodziewalem idzcie grac w makao (polecam kurnik, mozecie tam spotkac kogos z draco) : ] |
Cytuj:
Cytuj:
Nie dałeś ani jednego dowodu,ze Polacy to pi.dy Nie podałes żadnego przykładu poziomu. Piszesz też,ze dla Polaków którzy są pi.dy tibia to pierwszy mmorpg, a co to zaróznica,który? Czy ilość gier w które sie gra świadczy o wartości człowieka? ...i ty chcesz,zeby powaznie traktować twoje posty. Więc wracając do odpowiedzi...najbardziej zabolało mnie to co napisałeś o Tokyo Hotel :'( |
Nie bede podawal przykladow gdyz jest to temat na zupelnie inny dzial, zreszta juz wielokrotnie go walkowano- kazdy o tym wie.
Bierze sie to MIEDZY INNYMI z braku dosiwadczenia w grach mmorpg stad biora sia dzieci ktore kradna, wyzywaja innych czujac ze nie wyniknal z tego zadne konswkwencje, krzycza "wyskocz na solo w rl to cie dojade ". To dla nich cos nowego, swiezego i w ogole cos elo spx nom cze ziom Dlatego: Nie ma sensu bronic polskich graczy, to jak walka z wiatrakami Nadal sadze ze WIEKSZOSC Draco to naby Nadal popieram to co powiedzialem do tej pory o poszczegolynch graczach ;p |
Na forum także pisano wiele razy,ze newbie to nie to samo co noob.
Brak wychowania nie ma nic wspólnego z brakiem doswiadczenia w grze. Tylko low lvl kradna, wyzywają itp itd? Ja bym powiedział,ze właśnie ludzie z h lvl stają się zbyt pewni siebie i mysla,ze jezeli ma duzy lvl w grze to jest gosć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a potem ch.uj bombki szczelil, choinki nie bylo :\\\
ale ma to swoje plusy ; D |
Cytuj:
Cytuj:
Lans ziolem bylby gdyby Protazo Bartazo napisal " hahahahaha, ganga z gangesu !!!!!" on natomiast pozera dxm ktory zawieraja pewne tajemnicze tabletki na kaszel, lub rowniez tajemniczy syrop. wprowadza sie on w ten sposob w stan wzglednej nieswiadomosci osiagajac poziom halucynacji. DXM jest pochodna heroiny. DXM ryje glowe prawie jak kwasy. GOGO PROTAZO BARTAZO!!1!1! |
pozdrowcie 600, jebnijcie sobie od razu w kanał a potem pograjcie w tibie- lepiej sie expi
btw wiem co to dxm, chodzilo mi o ogolny podniecenie jakie panuje wsrod takich osob jak Wy gdy sie z tym stykacie, musicie koniecznie o tym powiedziec innym, nawet na takim czyms jak forum tibia.pl (;o) czy w profilu na tibia.com i to jest smiesznie, glupie i sprawia ze wygladacie przy tym zalosnie cze? |
...a ja nie wiem co to dxm i z tego powodu sie b.ciesze :)
Uzywkom mówimy NIE :cup: |
ja lubie kawe :\
|
Cytuj:
|
<Płacze> hahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
btw. po kanalach to nie mam zamiaru dawac , a expic lub nawet sie logowac to juz tym bardziej pozdro dla hejterów :D [ az czuje gula w gardle jak to czytam , brrrrrrrrrrr ] |
Nie macie innych problemów,niż Tibia?;s
Zamiast nawzajem najeżdżać na siebie,zajmijcie sie może tym,co lubicie (Tibia w wakacje to naprawdę nie najlepszy pomysł;s). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
masz z tym jakis problem ? co cie wogole obchodzi co ja zarzucam a czego nie ? Jakbys mial chociaz troche oleju w glowie to bys zauwazyl ze caly ten moj lans z pisaniem o dxm , zielsku itp jest po to zeby sprowokowac twoj ( i reszty) odzew hejterstwa na moj temat :) Jesli jednak nadal chcesz sie spinac i wysilac glowke aby napisac kolejny smieszny post co to ja biore a czego nie to droga wolna :D Ja mam w to wy*ebane i mnie tym nie ruszysz ;)
bez pozdro [edit]btw. skoro mnie tak nie lubisz i sprawia ci przyjemnosc proba pojechania mnie , to napisz czemu i sie przedstaw bo "auhh" zbyt wiele mi nie mowi http://img233.imageshack.us/img233/8923/aco6yp.jpg |
Cytuj:
Nie znam Cie, ty nie znasz mnie. Nie rozmawialem z Toba nigdy, nie doznalem tej watpliwej przyjemnosci :(. Moje ataki w Twa osobe sprowokowalo to co przeczytalem w Twoich postach na forach, oraz to co widzialem na saphirze. Jestes osoba infantylna do bolu, zakochana w sobie i swiecie przekonana o swoim PRO w odroznieniu do wszystkich innych, nieznanych Tobie, ktorzy sa NAB. Nie trzeba chyba przypominac, ze uwazasz iz nie jestem godzien oceniac Ciebie - BO NIKT NIE JEST GODZIEN? Cytuj:
with love, AUHH |
Cytuj:
Co widziales na saphirze ? Z tego co pisze na tym forum nie wydaje mi sie ze mozna wywnioskowac ze jestem w sobie zakochany czy cos o.O zreszta lepiej by bylo o tym podyskutowac na priv gdzies bo o ile mi sie wydaje to jest forum o grze a nie o mnie :P NIe wydaje mi sie ze grajac w tibie bylem jakims PA , lub kolesiem uwazajacym sie za nie wiadomo kogo , zreszta zeby to stwierdzic musiales kiedys ze mna pogadac , bo z plotek , czy z obserwowania mnie to duzo nie podlapiesz . Jesli nadal chcesz prowadzic ta nie majaca sensu dyskusje o mnie to na gg , msn czy cos bo chetnie bym przeczytal o szczegolach mojego zachowania a raczej uslyszal pare przykladow :) . odezwij sie na priv |
szczerze to nie mam czasu, ide na oske zmotac jakiegos pekatego zielonego grama ;P
nie proboj wbijac na 4 plato dxm bo moze byc zwiecha ;*** |
ostatnio bylo mocne 3 :) ale nie mam zamiaru przekraczac zbytnio 4 ;) dzieki za troske , adios
|
Czytając Wasze posty (Bartka,auh,lvl i qbin) czuję sie wyalienowany ;x .
|
do bartaza
pekl pekaty gram a ja stwierdze (stwierdzam by sie rymowalo :o), ze nie chce mi sie toczyc tej bezsensownej dyskusji. zwiedzaj sobie inne wymiary zarazem leczac kaszel (2w1), nie bede ci sie do tego wpie.dalal. przyznaje tez, ze mozliwe jest, ze moje odczucia wzgledem ciebie byly bledne... Chociaz kto wie : P te okulary przeciwsloneczne na przekrwione powieki ;P od auhha |
czemu ten monitor mnie tak raziiiiiiiiiiiii ?!@?!?!!??!
|
To teraz tylko czekać, aż Szwedzi sami się pozabijają xd
Jak można przeczytać na forum tibia.com kilku Szwedów z dość przyzwoitymi lvlami zamierza regularnie pekować dla zabawy, ponieważ zamierzają opuścić Saphire. ....podobno jakaś wojna jest Gorfin vs Vin'paz, ale nie bardzo czaję o co tam poszło...(chyba o g arma i o zabicie Samona Vertigo- myśli, że jak ma 70~lvl to może ubijać 20~ gz) Tym samym wielu członków Demo~ zostało zabitych (niestety wielu Polaczków) ;p Skrobnijcie cosik, bo forum updanie... |
o czym ty wogole mowisz? o.O
Assassin zostało rozownowane w pierwszej bitwie przez gorfin team + gildia vilsha . A z tym pkowaniem to tez nie wiem o kogo ci chodzi o elastora , navivin i tą calą reszte co teraz ich vilshon nie kocha? ;x |
Backstabber Elastor with friends zabili Samona tuz po tym jak Ali odszedl z Demo. Samon mial pelne prawo nie wiedziec o cb. Po pierwszej "bitwie" (bardziej pasowaloby slowo "rzezi") Assasin zostal rozwiazany, a jego czlonkowie sa still huntad :)
edit. z pekowniem chodzi o to, ze sam Assasin to miala byc gildia pk. elastor z kolegami opuszczali saphire i chcieli przed odejsciem troche pozabijac, co w gruncie rzeczy im nie wyszlo. |
jednym slowem peszek
|
Cytuj:
Pozatym jakiś czas temu utworzyła sie gildia Deadly Fundation...to jakaś konkurencja dla NP czy ich kumple? Ja nie wiem, bo boje sie wyjść z PZ B) |
lol xD a jakbys wyszedl z pz to bys wiedzial? ;pp tez mi usprawiedliwienie
ch.uj ich wie czy kumple czy nie ;p pozatym nawet jesli kiedys byli w jednej gildii to skad wiesz ze byli kumplami? juz nie raz jedni drugich w chuja robili, blili sie miedzy soba etc, takich ludzi nie nazywalbym kumplami ;p |
Cytuj:
co do gildi to może ktos wie, nie to ,zeby bardzo mnie to interesowało,ale zawsze warto wiedzieć co w trawie piszczy |
ale ze co, slonce swieci czy deszczyk pada? ;
chociaz po okularkach widze ze sloneczko...;d no to niezle cie przygrzalo ;; jak masz jeszcze chaRA na saphirze to pogadaj najlepiej z kims z tych gildii ;p chociaz watpie czy ktos z tych bucow ci odpisze. |
@up
czyli wiesz i nie powiesz czy nie wiesz i sie odzywasz mówiąc,ze nie wiesz? |
yyyy... tak, wlasnie tak
xD |
Śmieszne są te wasze posty xD
|
Bo my takie wesołe chłopaki jesteśmy.
|
takei zjarane. ej ja mam pytanie takie:
czemu w piosenkach rege spiewaja o babilonie? ;p btw no pain juz nie ma. teraz jest wlasnie df i succession hueheuhe <: moze bedzie jakas nowa wojenka? wiekszosc starych membersow NP przechodzi do DF, ale pozyjemy zobaczymy (= |
Wojenka jest miedzy DF a Flying into tempel helpers (Random Pk , badz ludzie zabici bez powodu coś w tym stlu ;D) Innej oficialnie wypowiedzianej wojenki nie ma , ale jak to powiedział pan poniżej "pożyjemy , zobaczymy"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |