Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Masywny_Titania 29-05-2006 23:17

Omg od razu ile odpowiedzi;D
A co do tego kto bedzie rzadzil to sie nie podniecajcie, ekipy przychodza i odchodza, a kto naprawde bedzie rzadzil, czas pokaze;)

Kapucha 29-05-2006 23:31

ja stawiam na server czysto szwedzki ;s furora polska xerena polsko/szwedzka to teraz nastąpi szwedzka expansja ;> gdzies w koncu musza grac ; D

Zoczek 29-05-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
ja stawiam na server czysto szwedzki ;s furora polska xerena polsko/szwedzka to teraz nastąpi szwedzka expansja ;> gdzies w koncu musza grac ; D

skreślasz tak bez powodu pałer-gej_merów? tyle nobqw idzie na new takie MOCNE ekipy mają :S

Newron 30-05-2006 00:14

Jeden będzie polski for sure ;)

Xehe 30-05-2006 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha

Ekhem.... oni nie musza wiecej swiatow zdobywac XD Tyle juz zdobyli ze maja gdzie grac:3
Najwiecej jednak to jest Polakow takich wedrujacych po przegranych wojnach:<.

Kijancza 30-05-2006 05:36

03:42 Shelgor: Ratillt Skillin with macro (afk) in desert please check him.....
03:42 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
03:53 Gamemaster: banned, ty
03:53 Your request has been closed.

Najpierw go troszki po desercie szukalem ale ukryl sie dobrze skubaniutki.

Ratillt juz ukryl info o koncie no ale ja jeszcze zlapalem pewien napis :P

=====
Banished: until Jun 29 2006, 03:53:00 CET because of macro use
=====

Ratillt Zycze ci 200skilla!!! No ale to za miecha xP

Cya xP

Vanzi 30-05-2006 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kijancza
03:42 Shelgor: Ratillt Skillin with macro (afk) in desert please check him.....
03:42 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
03:53 Gamemaster: banned, ty
03:53 Your request has been closed.

Najpierw go troszki po desercie szukalem ale ukryl sie dobrze skubaniutki.

Ratillt juz ukryl info o koncie no ale ja jeszcze zlapalem pewien napis :P

=====
Banished: until Jun 29 2006, 03:53:00 CET because of macro use
=====

Ratillt Zycze ci 200skilla!!! No ale to za miecha xP

Cya xP

Gratz :D Trzeba jeszcze było poprosić GMa zebyś mógł go najpierw zabić :P

Kapucha 30-05-2006 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xehe
Ekhem.... oni nie musza wiecej swiatow zdobywac XD Tyle juz zdobyli ze maja gdzie grac:3
Najwiecej jednak to jest Polakow takich wedrujacych po przegranych wojnach:<.

ale na czesci serverow (np. hiberna) sami siebie wymiotli ;P

Masywny_Titania 30-05-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
skreślasz tak bez powodu pałer-gej_merów? tyle nobqw idzie na new takie MOCNE ekipy mają :S

Omg kazdy mowi ze ma mocna ekipe i potem c*** z tego wychodzi-.-
O tym nie zadecyduje durne gadanie tylko PG na poczatku serverow:)

Rhythm 30-05-2006 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
Omg kazdy mowi ze ma mocna ekipe i potem c*** z tego wychodzi-.-
O tym nie zadecyduje durne gadanie tylko PG na poczatku serverow:)

Nie tylko PG ale takze zgranie tej ekipyxDDDDD : - )

Newron 30-05-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhythm
Nie tylko PG ale takze zgranie tej ekipyxDDDDD : - )

Nie tylko, PvP tych osób też się liczy i ogranie na innych wojnach. np:
ziom mial 80 lvl nigdy nie walczył w wojnie ... zobaczy grupe ludzi którzy walczał z jego gildia i nie bedzie wiedzial co zrobic :baby:

A tak serio to tylu idzie polaków że któryś server zdobędziemy a potem polaki vs polaki jak ma to miejscu na furorze przykładowo :evul:

Kapucha 30-05-2006 17:45

liczy sie grupowe pg, dopiero potem real solowe pg gdy sytuacja jest juz opanowana ma sie friendow i stabilna gilidie ;] byl na poczatku taki jeden szwed. gdy taifun smigal 14lvlem to on mial 26 bodajże, i co? i dupa ;]

Masywny_Titania 30-05-2006 18:08

HYHYHY:)
Ja na furorze nie gralem od poczatq to nie znam takich perypetii:P
Dopiero jak byly 100+ lvle (war Gangsta~ vs. Duss)to mnie kumpel namowil:P

mmistrzu-1 30-05-2006 22:02

Ja wolę jak serv jest wielo narodowościowy, ale wybrałem Furore no i na niej gram... Jak grałem na forterze to było normalnie, znaczy Polacy lali brazyli i szwedów i na odwrót xD

Xehe 30-05-2006 23:02

Tak... ten "szwed" nazywal sie Fett Fornaid mial najwyzszy lvl przez pewien okres czasu (pare dni bo 25-30-35 jakos mial lvl nie pamietam juz) sam bil tych wszystkich z dawnego Nemesis Se (taifun,zazuhe,cangok,spoxster,itp.itd.) Chociazby spoxstera udwalil 2razy :d

Jak tylko mi sie uploadnie na rapida ten .wvm co go nakrecil Fett to linka dam. Tak dla zainteresowanych poczatkami furory :D.

BTW. nie "dupa" tylko sam Fett zobaczyl ze to nie ma sensu sam niby wojne wygrywal on vs. 20~~osob ale na dluzsza mete by nie pociagnal... wiec.... zrezygnowal:D

EDIT: http://rapidshare.de/files/21803083/...movie*****.html
Cos dla osob chcacych zobaczyc jak wygladala furora w pierwszych tygodniach.

Protar 31-05-2006 00:26

Ha ha zajefajny filmik, podobalo mi sie jak padal spoxster, czesto na filmie widac tez dronna i fazesta(kiedys byli w top 10 expa) ktorzy sporo tam dzialali a w podzience...

PozdroB)

Turon De'Galx 31-05-2006 08:46

Filmik jak na wojne małych lvli bardzo udany. Ciekawe jakby potoczyły się losy Furory gdyby Fett miał wsparcie i wygrał wojne ;)
Bardzo śmiesznie to wyglądało jak Spoxster padał, po tym filmiku kto by sie spowiedziwał, że na Furorze zajdzie tak daleko ;) mam tu na myśli 160 lvl :P
Jak ktoś ma niech wrzuca więcej filmików z dziejów Furory.

Masywny_Titania 31-05-2006 12:38

Filmik ownuje:D

Keel 31-05-2006 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mmistrzu-1
Ja wolę jak serv jest wielo narodowościowy, ale wybrałem Furore no i na niej gram... Jak grałem na forterze to było normalnie, znaczy Polacy lali brazyli i szwedów i na odwrót xD

OMG... Jka brazylijczycymogli walic szwedow jak na forterze nei ma zadnego z duzym lvl?... chyba bra vs arg i vnzla

Bjoern Shu 31-05-2006 15:17

Od poczatku Furo Fazest prowadzil :o
zaraz za nim byli Taifun,Rahim,Saran,Yeebak,Mestor
Spoxster sie wtedy nie liczyl lizal tylko dupe kazdemu zeby mu bylo dobrze..
byla tez gildia Insonomia zlozona wieeeeeeeeeeelu czlonkow..
Potem jak sie sytuacja rozjasnila to byla walka dwoch PG MEstora i Taifuna
a jak sie ona zakonczyla to chyba kazdy wie =)

Xehe 31-05-2006 15:21

Bjoern Shu sorki ale masz chyba slabe info.... w pierwszych dniach prowadzil FETT nie Fazest.
Ta spoxster byl wtedy mala lamka padajaca na guardach z smiesznych powodow... raz na GC kumple wkleil co on powiedzial po ostatnim dead "no co konia walilem" xD <autentyk!>

Kapucha 31-05-2006 16:42

nom ale mesotr ladnie lecial z lvlem ;D

swoja droga gdyby taifun na poczatku odleciał tak z expem to skonczyl by jak pozostali ;] zawsze tak jest.

Bjoern Shu 31-05-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xehe
Bjoern Shu sorki ale masz chyba slabe info.... w pierwszych dniach prowadzil FETT nie Fazest.
Ta spoxster byl wtedy mala lamka padajaca na guardach z smiesznych powodow... raz na GC kumple wkleil co on powiedzial po ostatnim dead "no co konia walilem" xD <autentyk!>

Tak ale chodzilo mi o troszke pozniejsze czasy ;P
my bad sorry xD

Zoczek 31-05-2006 23:12

trochę cięzki ten plik no ale juz się ściąga.. chetnie poznam losy serva na ktorym grałem ponad rok ;>

najlepiej w filmie wypadl ten noob w niebieskim outficie xd

Bjoern Shu 01-06-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
trochę cięzki ten plik no ale juz się ściąga.. chetnie poznam losy serva na ktorym grałem ponad rok ;>

najlepiej w filmie wypadl ten noob w niebieskim outficie xd

to niebyl ten sam spoxster ktory walczyl przeciwko Taifunowi =]

Tibian_90 01-06-2006 12:13

Gram w tibie od dawna i szuka msobie serva żeby sobie normalnie pograć bez wojen itp. Mam pytanie czy tu są cały czas wojny??

Masywny_Titania 01-06-2006 12:48

Moze nie wojny ale ludzie masowo sie stad wynosza...PA ze strony Duskiness i nie tylko, ekonomia calkowicie z*****a prawie i ciezko exp czesto znalezc:P
wiec raczej bym odradzal... z furora stanie sie to co z wieloma serverami-zostanie zapomnianym, bezsensownym serverem:)

Tibian_90 01-06-2006 12:59

Tibia schodzi na psy...

Tibia schodzi na psy. Cipy tylko chcą zarobić, dla nich już sie chyba ie liczy jak się gra, że nie da się grać przez PA i wojny. Prawie na każdym servie są wojny. Może tylko nie ma na non-pvp ale co to za gra jak ktoś ci na resp się wbija ;/.
Ale dobrze to obmyśleli żeby ludzi chcieli być najlepsi i żeby na new servery szli i żeby kupwali pacc. Gram od dłuższego czasu naogowo. Ale teraz to już kończe z tibia i nie ide na new...:cup:
Cye :baby: :baby:

Ps: Życze żeby wam się też to udało, przez Tibie możecie sobie zasrać życie, a Życie to nie Tibia.

Kapucha 01-06-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibian_90
Tibia schodzi na psy. Cipy tylko chcą zarobić, dla nich już sie chyba ie liczy jak się gra, że nie da się grać przez PA i wojny. Prawie na każdym servie są wojny. Może tylko nie ma na non-pvp ale co to za gra jak ktoś ci na resp się wbija ;/.

na tym polega tibia ;s jedyne co mnie jeszcze kreci w tej grze to pvp i wojny ; p

Xehe 01-06-2006 15:58

Taaa.... ta gra nie ma sensu bez wojen i pvp !! Exp jest jedynie po to zeby "zrobic" w miare porzadnego chara ktory moze w nich uczestniczyc....
Kiedys jeszcze liczyl sie element RPG lecz dzieki graczom zostal wywalony i teraz only wars&pvp!

Rolas el'Baq 01-06-2006 21:32

Xehe ty grales na Furora jako Xehe de'blade jakos tak?

Xehe 01-06-2006 22:16

Rolas BINGO. :D

Colm 02-06-2006 08:11

Taifun wrócił? :P

Masywny_Titania 02-06-2006 11:20

Plotki sie szerza :D

Name: Taifun Devilry
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 206

ta wrocil(i):P

Lord Asmor 02-06-2006 11:22

:}

Hehe Może znowu zacznie sie masowe expienie Taifuna :D8o

Podroznik 02-06-2006 19:10

Tym co sie nudzi Tibia polecam Kalonline :) mmorpg w 3d wojny itd noi sa tylko 2 servery nowy i stary polecam stary.... niema to jak wojenka jak naprzeciw siebie staje paruset chlopa i sie tna, jak padniesz nietracisz 2~~ dni grania :):p

Lord Asmor 02-06-2006 19:57

:baby: :D Taifun 207 Gz Gz :] Chyba naprawde Taifun powrócił :D

Masywny_Titania 02-06-2006 20:22

Powrocili!:D

Zoczek 02-06-2006 21:10

to znaczy tylko tyle ze hydry będą zajete :<

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79512 <- ogarnijcie ten temat heheheh

Skromny pacyfista 02-06-2006 22:38

Chyba logiczne ze wojna sie skonczyla to expi nie -,o?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.