Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

Mithgar XX 03-06-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzek bananysty
No widziszi tu dochodzimy do setna tego tematu :) sam krytykowales innych za PA , a teraz coz to ? sam mi grozisz , jak to ujoles : "pdaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć" . Wiec po 1 :
- najpierw zaczni od siebie , a potem zaczni oceniac innych
po 2 :
- wogule to jak czytalem ten temat od poczatku to bylem po twojej stronie ale im bardziej konca tematu tym zaczynam rozumiec innych , a nienawidzic ciebie , wiec posluchaj jestes zauwielbiam jesc bananysty koles , ale WYJDZ juz i zamkni za soba drzwi na klucz .

Mithgar OwNeD :cup:

I tu jest pies pogrzebany, bo ja sram na to, co myślą o mnie inni, a zwłaszcza tacy jak ty8o.
Sam wyjdź. I się nie podszywaj.
Niedługo sam będziesz ,,OwnNeD". Tylko potem nie płacz.

Juzek bananysty 03-06-2006 22:59

?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????

Czy to jest grozba ?

Mithgar XX 03-06-2006 23:10

Cytuj:

Czy to jest grozba ?

Hehe
Tak.

Drafti 03-06-2006 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
I tu jest pies pogrzebany, bo ja sram na to, co myślą o mnie inni, a zwłaszcza tacy jak ty8o.
Sam wyjdź. I się nie podszywaj.
Niedługo sam będziesz ,,OwnNeD". Tylko potem nie płacz.

BUAhauaha nie no Mithgar powalasz mnie;) Pare osób już to mówiło ale ja dorzuce swoje "Pięć groszy".
Sam krytykowałeś Tie/Zikka za to co robią itp...itd... a teraz co?Sam grozisz dla "noobów"I ty niewidzisz,że "Paujesz" bo dla ciebie się wydaje to normalne.A jak do kogoś tu na forum napisałeś,że jak go "owniesz" to żeby nie płakał:D A sam na początku tego tematu co robiłeś?:baby:
To by było na tyle,kącze i pozdrawiam:)

Juzek bananysty 03-06-2006 23:14

Cytuj:

Hehe
Tak.

Muglbym znowu wyglosic pieknom przemowe na temat twoich gruzb i jeszcze innych zeczy , ale zauwazylem ze to neiam sensu w twoim przypadku gdyz jestes Tępy O_o. Radze ci , zaluz sobie osobny temat pod tytulem " Mithgar i jego kompleksy mniejszosci" gdzyz przesto z raz padles obwiniasz wszystkich i wszytko .

Mithgar XX 03-06-2006 23:45

Cytuj:

Muglbym znowu wyglosic pieknom przemowe na temat twoich gruzb i jeszcze innych zeczy , ale zauwazylem ze to neiam sensu w twoim przypadku gdyz jestes Tępy O_o. Radze ci , zaluz sobie osobny temat pod tytulem " Mithgar i jego kompleksy mniejszosci" gdzyz przesto z raz padles obwiniasz wszystkich i wszytko .
Radzę ci, weź się za naukę polskiego, bo twoich postów to sie czytać nie da!

Cytuj:

Muglbym
Cytuj:

pieknom
Cytuj:

neiam
more....
Założe się, że masz 12lat :)
A tak btw. ośmieszasz się bardziej ode mnie8o Ja otwarcie przyznaję, jaką mam postać, a ty kłamiesz i do tego bezczelnie:confused:

Naabsky 03-06-2006 23:59

obaj jestescie pier***nieci...

Mithgar- PA wannabe, ale niedawno plakales ze cie ubili

Julka- Pan podszywajacy sie pod innych bo tak by go nikt niezauwazyl,
co do wieku to sie z biedaka nienabijac, tibia niejest gra tylko dla 18+ -.-
i tak, kup sobie slowniczek albo poszukaj w necie jak niektore wyrazy sie pisze :P

@Topic
chyba nic nowego niebedzie :)

Mithgar XX 04-06-2006 01:14

No właśnie, może byśmy tak pogadali o obecnej sytuacji....
To może ja zacznę.
Jak myślicie, na jak długo wolne będą osoby, które płaciły w ostatnim czasie Wielkiej Trójcy Serwera?

Juzek bananysty 04-06-2006 11:05

:)

Ok niema sensu dluzej ciagnąnć tej kłótni wiec zajmijmy sie tematem :P

Według mnie po jakimś czasie , jak to nazwales Weilka trojca serva obudzi sie i kolejny raz będzie chiala paymentu , to normlane ze po jakimś czasie znów zapragnom znęcania się na słabszych.

Naabsky 04-06-2006 15:51

dopoki znowu cos nieodjebia XD

mith kogos zabije i zaraz bedzie ze zabiles kolege kolegi kuzyna uhmakera fenzy :P

albo wejdziesz komus do tomba i cie zhunca zato ze chciales ukrasc loot

mozna tez zato ze sprzedajesz itemy po zlych* cenach...

*zle ceny to tak naprawde kolejny smieszny pretekst do zabicia ciebie

mam jeszcze kilka pomyslow ale zostawie je dla siebie samego jak bede h lvlem xD muahahahahahaha... [...] ...hahahahahahaha...

:(

Mithgar XX 04-06-2006 16:49

Hehe, z tym szukaniem pretekstu, żeby kogoś zabić, to prawda.
Kilka dni temu chodziłem sobie z kumplem po tibii noob charami, zeszliśmy do jakiejś kopy na soldierach i zobaczyliśmy parę swe high lvl dogadujących się z jakims 11 sorcem. Było to mniej więcej tak:

Szwed: go to guards and killing
Szwed 2: stealing his loot and get him skulled
11 sorc: ok

Albo ostatnio przeglądając forum tibia.com jakiś knight walił smuty, że go ubili, jak jedną nogą wszedł na hydry i po paru sekundach wyszedł. Posądzali go oczywiście o kradzież loota, chociaż nawet nic nie ruszył...

Hunty tutaj chyba się nigdy nie skończą...Chciałbym, żeby te wszystkie power abusery załapały deleta xD.

Drafti 05-06-2006 18:20

Cytuj:

Hunty tutaj chyba się nigdy nie skończą...Chciałbym, żeby te wszystkie power abusery załapały deleta xD.

Co Ci by to dało? jak sam byś złapał Deleta:(

Mithgar XX 05-06-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
Co Ci by to dało? jak sam byś złapał Deleta:(

LOL, przecież ja tylko dużo mówię, a nic nie robię8o

Drafti 05-06-2006 18:31

Cytuj:

LOL, przecież ja tylko dużo mówię, a nic nie robię8o

Więc zamilcz na wieki...

Mithgar XX 05-06-2006 20:20

Cytuj:

Więc zamilcz na wieki...

Hehe, widzę, że ty też jużnie grasz na Pandorii.
Z 62knighta stał się 106ED?

Juzek bananysty 05-06-2006 22:39

Chyba nastapila mania na podszywanie sie xD

Mithgar XX 05-06-2006 23:40

Cytuj:

Chyba nastapila mania na podszywanie sie xD

Wdał się w ciebie...
Ludzie, przecież nikt wam nic nie zrobi, jeżeli na forum napiszecie pare bzdur, a następnie ujawnicie main chara na serwie w statach pod avatarem <kaszle>

Godzina 2 w nocy chyba...Ruszyłem nogę na poh
Mithgar: co tam? :>
Mistyf: hunted
Mithgar: :(

Pandorian technomancer 06-06-2006 10:24

Cytuj:

Wdał się w ciebie...
Ludzie, przecież nikt wam nic nie zrobi, jeżeli na forum napiszecie pare bzdur, a następnie ujawnicie main chara na serwie w statach pod avatarem <kaszle>

Godzina 2 w nocy chyba...Ruszyłem nogę na poh
Mithgar: co tam? :>
Mistyf: hunted
Mithgar: :(

szczerze powiem wcale sie nie dziwie ze cie hunca ;). Z głupotą trzeba krótko, bo to zarazliwe. A twoja załosna odpowiedz do posta Billa na forum pandori ;), jestes tak głupi czy tylko udajesz, przecież wiesz jaki masz lvl zagadujesz do Trio placisz 2*lvl k gp i jestes free az do nastepnego razu ;).

a tak btw. jak cie spotkam kiedys i bede mial 15 min to dam ci kolejny powód do wypłakiwania sie po forach o Tibi ;).

@topic

temat do zamknięcia albo zmiencie nazwe "Mithgar i jego kompleksy vs gra w Tibie na serwerze Pandoria"

edit. mniej takich graczy jak ty lepsza Tibia ;)

Ozun 06-06-2006 12:42

ZzzzzzZZzzzzzZzzzzz....

Czytajac te wsztykie posty od poczatku do konca w pierwszej fazie bylo miło w 2 fazie zaczelem zasypiac stale to samo.. w 3 fazie to samo co w 2 ale jeszcze scisnoł mnie kret wiec wychodze i nie wracam.. żal.pl B)

Mithgar XX 06-06-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
a tak btw. jak cie spotkam kiedys i bede mial 15 min to dam ci kolejny powód do wypłakiwania sie po forach o
Tibi ;).

Hehe, a ty niby kim jesteś, że mi grozisz?
Nie sądzę, żebym się tu ,,wypłakiwał". Nie piszę tematów na tibia.com
,,Reason?", bo to mi nic nie da ani mi w niczym nie pomoże.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozun
wychodze i nie wracam.. żal.pl

Nie wracaj. Dużo wniosłeś do tematu.

Juzek bananysty 06-06-2006 16:50

No ty tez juz niewnosisz nic do tematu wiec najlepiej go zakonczyc bo to juz sie nuuuuuudne robi .

A wiec konczymy na tym ten temat. :]

Mithgar XX 06-06-2006 17:24

Cytuj:

A wiec konczymy na tym ten temat. :]

Jakbyś zauważył, chyba na 12 stronie+ proponowałem, aby jakiś moderator zamknął ten temat. Ale jeżeli coś piszecie, to chyba jednak macie coś jeszcze do powiedzienia.

Pandorian technomancer 06-06-2006 20:59

Cytuj:

Hehe, a ty niby kim jesteś, że mi grozisz?
Nie sądzę, żebym się tu ,,wypłakiwał". Nie piszę tematów na tibia.com
,,Reason?", bo to mi nic nie da ani mi w niczym nie pomoże.

Ja jestem... hmmm nikim ;) ja ci nie groże :P tylko czasem lubie sobie i innym podnies adrenaline jak mam wolne kilkanascie min.
odnosnie pisania tematów to czytaj z zrozumieniem i przesledz cały ten temat ;)

Mithgar XX 06-06-2006 23:13

Cytuj:

Ja jestem... hmmm nikim ;) ja ci nie groże :P tylko czasem lubie sobie i innym podnies adrenaline jak mam wolne kilkanascie min.
odnosnie pisania tematów to czytaj z zrozumieniem i przesledz cały ten temat ;)

Jakby co, to piszę posty w tym temacie chyba od 4 strony ^.^.
Prześlij mi na priv swój nick.

Drafti 06-06-2006 23:34

Cytuj:

Hehe, widzę, że ty też jużnie grasz na Pandorii.
Z 62knighta stał się 106ED?

Tak poprosiłem GmA O dodanie lvl-u i zmienienie "voca";) Naprawdę jesteś dziecinny.

Cytuj:

edit. mniej takich graczy jak ty lepsza Tibia ;)

Bardzo ładny Edit:) w 100% prawda...

Mithgar XX 07-06-2006 00:03

Cytuj:

Tak poprosiłem GmA O dodanie lvl-u i zmienienie "voca";) Naprawdę jesteś dziecinny.

Bardzo ładny Edit:) w 100% prawda...

Jaki noob..
Chodziło mi o to, że wcześniej w statach miałeś napisane, że masz 62knighta, a teraz masz napisane 106druid, czyli czy masz 2postacie, czy wziąłeś przykład z juzka bananistego i podszywacie się pod inne postacie i boicie się ujawnić swoje nicki w obawie przed huntem.
Nie skapowałeś?
@Pandorian~coś tam
Jakbyś widział, już nie gram w Tibię. Jeżeli jednak masz do mnie jakieś wąty, to słucham. Czekam na twój nick i tak.

Pandorian technomancer 07-06-2006 10:27

Cytuj:

@Pandorian~coś tam
Jakbyś widział, już nie gram w Tibię. Jeżeli jednak masz do mnie jakieś wąty, to słucham. Czekam na twój nick i tak.

oo a to ciekawe bo ktos expi i loguje sie twoja postacia :P.
Wracaj na npvp i graj bo pvp cie przerasta. Ja do Ciebie nic niemam to tylkogra spotkam bede mial czas to zaatakuje ;). Nicka nie dostaniesz, ale dostaniesz na prv bardzo duza podpowiedz wysil sie troszke :P. Pozatym ty i tak bys mnie nie kojarzyl jak ja grałem w Tibie to ty jeszcze lalka pod sukienki zaglądałes ;).

Mithgar XX 07-06-2006 10:34

09:33 Warning! The murder of Korn Of Burzyn was not justified.

Loguje sie po to, zeby kogos zabic.
Jutro zaczynam z kolega random-pk : ))

Anyway, Pandorian, widzę , że jesteś nieżle zorientowany.

Drafti 07-06-2006 16:00

Mit~zrozumiałem Cię ale napisałeś to w takiej formie,że ja to tak zrozumiałem;)

Co do twojego grania,jakbyś nie miał hunta to byś grał,nawet lizałeś dupe dla "drotter" o ile się nie mylę:) Nawet tak się ośmieszyłeś płacąc tym "Baranom":(

Edit:
Mit~ co do moich statów.Myślisz,że przez prawie 3 ładne lata zrobiłem tylko 66Ek na Pandori?:)

Mithgar XX 07-06-2006 16:15

Cytuj:

Mit~zrozumiałem Cię ale napisałeś to w takiej formie,że ja to tak zrozumiałem;)

Co do twojego grania,jakbyś nie miał hunta to byś grał,nawet lizałeś dupe dla "drotter" o ile się nie mylę:) Nawet tak się ośmieszyłeś płacąc tym "Baranom":(

Edit:
Mit~ co do moich statów.Myślisz,że przez prawie 3 ładne lata zrobiłem tylko 66Ek na Pandori?:)

Lol, skąd miałem wiedzieć, że grasz w Tibię od 3lat8o
Jakbym nie miał hunta, to bym grał, to chyba oczywiste, ale mam hunta, więc nie gram : )
Co do mojego ośmieszenia się, kiedy płaciłem, to nie płaciłem ja, tylko inny owner. Wydało mi się, że postąpił dobrze, ale teraz wiem, że nie warto było.

Tibia is cool, but if u are new on Pandoria, you haven't chance to stay here.

//All

Juzek bananysty 07-06-2006 22:45

lol

ja juz normalnie nie moge z was 8o to hccecie ten temat zakonczyc czy moze dlaej bedaziemy ciagnonc te bezsensownom rozmowe:D

IMHO nabilem dzis 15 lvl :cup: i mam plate seta :evul:

Mithgar XX 08-06-2006 01:00

Cytuj:

IMHO nabilem dzis 15 lvl :cup: i mam plate seta :evul:

Plate legi to mogłeś priv napisać, to bym ci dał, bo z tego druida wylotowałem =/

Juzek bananysty 08-06-2006 20:49

nie dzieki juz mam legi :) i fajnie mam juz 15 i pol lvl :cup: ale super ta tibia

Dark'Conqueror 08-06-2006 22:02

ojoj =/

a co do tych huntów to ... ehh
zaplacilem Thor Pee za hunta powiedział że wszysko jest ok i moge grać
w ten sam dzień do Kazo przybiegł Relyt Ca by zabić 21 mastera -.- nie udało mu się to ^^gz for you ;* więc Relyt wymyślił sobie pretekst do tego że nie zabił mniejszego o 79 lvli master sorca i napisał do mnie że jestem hunted ;/ Podobno Nareliemu napisał coś takiego : Dark'Conqueror blokował mnie Parcelami ...PARCELAMI :S:S:S:S i znowu musiałem zapłacić =/

Mithgar XX 08-06-2006 23:01

Cytuj:

ale super ta tibia

Wielce :-)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark'Conqueror
i znowu musiałem zapłacić =/

I na tym się nie skończy....

Btw ja chcę zapłacić, ale kwestia tego, że nie mam z czego xD. Musiałem ostatnio sb sellnąć, żeby wypłacić się z w ostatnim paymencie. Nawet na uh nie mam ;/

Jeżeli ktoś ma pożyczyć mi 50k, to niech to zrobi, oddam w przeciągu tygodnia! :>

Juzek bananysty 09-06-2006 20:28

Pozyczylbym ci te 50k ale jakom ma pewnosc ze mi oddasz ?:evul:

Ale ja mysle ze jak sie bije lvl i niewyruznia niczym , nienawiazuje sie duzo znajomosci i unika sie konfliktow , to mozna dojsc do fajnego lvl pez paymentu.

Dark'Conqueror 10-06-2006 00:12

meee best pg on PAndoria

... Jun 09 2006, 14:42:30 CET Killed at Level 61 by Dragua
and by Nareli łącznie na hunta wydałem 65k pograłem 2 dni wbiłem 61 lvl
i,,,,,,,,,, komus się chyba nudziło

Xzonixek 10-06-2006 12:09

Eh a ja chyba wracam na pandorie grać:D 29 sorcem bede sie wybijał. Fajnie na pandori ogólnie:D

@up. Szkoda Ciebie;/

Mithgar XX 10-06-2006 17:05

Dedy na Pandorii nigdy się nie skończą. Old Pandoria team znowu wziął się do roboty, gdy powrócił szwedzki bohater Nareli.

Cebes: Jun 09 2006, 13:18:06 CET Killed at Level 66 by Dragua

Little Sun: Jun 09 2006, 15:04:54 CET Killed at Level 63 by Nareli
and by Dragua

Dark'Conqueror: Jun 09 2006, 14:42:30 CET Killed at Level 61 by Dragua
and by Nareli

Rebek Master Cafe: Jun 10 2006, 13:19:55 CET Killed at Level 51 by Dragua

Yobi Shakosi: Jun 08 2006, 12:58:45 CET Killed at Level 71 by Thaldus

Royal-Torlof: Jun 06 2006, 17:02:04 CET Killed at Level 63 by Thaldus

Marco Back: Jun 06 2006, 17:02:04 CET Killed at Level 63 by Thaldus

Rodri Golf: Jun 08 2006, 14:17:19 CET Killed at Level 50 by Nareli
and by Dragua

Do akcji wkroczył również ( jak widać ) Thaldus. Prawdopodobnie ma nowego ownera, który zachowuje się jak dzieciak i zabija ludzi 100lvli niżej od siebie.
Chyba wyszło na jaw, że jednak sprzedał swoje konto na szwedzkiej aukcji, ale jak wcześniej mówił, nie zrobił tego.

@up
Nie radzę.

Dwik 10-06-2006 19:10

Wezcie sie wszyscy zlaczcie i atakujcie na akcjach partyzanckich cos a'la Dancing Shadows z kyry.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.