![]() |
Cytuj:
Mogli wykorzystac karnego! No i Lucic mogl nie faulowac jak mial zolta kartke. |
No mogli wykorzystac karnego, tylko co by im to dalo?
A w ogole to przez pie*dolone liniowe *****szcze przegralem kupon, teraz to mi zwisa czy awansuje Meksyk czy Argentyna |
Tak, ale gdyby strzelili karnego, mieliby tylko 1 gol straty a nie 2.
Wiec grali by na calosc, i kto wie.... |
narazie najlepszym pomocnikiem wg mnie jest jest żaden Ronaldinho,Messi etc tylko MaXi Rodrigez
dziś wygrywa Holandia i Anglia...oby;) |
Z tym, ze Messi nie jest pomocnikiem... ;- )))
Dzisiaj mam nadzieje ze zegnamy Holandie (chociaz ciezko bedzie) do domciu, Argentyna przeszla, zostaja jeszcze Wlochy... ;) |
@PiXik
Ja bym powiedzial ze Essien. :) |
Cytuj:
chyba że messi gra na ataku to ja nic o tym nie wiem może messi może grać na ataku ale nominalna pozycja to pomoc |
Powolujac sie na onet.pl i wlasne obserwacje... UWAGA BO STWIERDZAM... (xD) Messi to boczny napastnik ;)
http://mundial.onet.pl/65895.ar,1247...a_artykul.html |
Messi to ofensywny prawy pomocnik i wlasnie na tej pozycji najczesciej grał w Barcy, ale z jego umiejetnosciami moze grac na kazdej ofensywnej pozycji po kzadej stronie boiska.
|
Ajj... szkoda Szwecji, sciskalem za nich kciuki. Ciekawy mecz to bedzie Francja - Hiszpania, juz nie moge sie doczekac :) Hala Raul! Viva Espana!
|
I tak wygraja Czesi :P
|
kolejny bardzo zorientowany...
|
Ach ci gracze Realu, muszą ratować swoje drużyny. ;]
|
Cytuj:
|
uhm Robben to też napastnik dobra mniejsza o to..wg mnie to skrzydłowy i hj;p
jeśli Anglia utrzyma taką formę to po ćwierćfinale jedzie do domu |
Jeżeli teraz wygra Holandia (mam nadzieję), to obie drużyny pozbierają się, albo będziemy mieli najnudniejszy mecz mistrzostw, bo zarowno Holandia jak i Anglia nie zachwyciły swoją grą w fazie grupowej.
|
Portugalia 1:0 Holandia.
Portugalia albo dowieze ten wynik do konca, albo bedzie 2:1 ;- ))) Edit. Szkoda ze go Scolari nie zdjal... Podobny blad popelnil jak Janas z Sobolem. Bardzo glupia czerwona kartka i szkoda mi bedzie jak Portugalia przegra przez tego dziada... |
j.ebac portugalie, j.ebac...
|
Ja ide za Argentyną :)
|
Sonda: Ile Portugalia zaplacila sędziemu za ten mecz?
Dużo Bardzo dużo Nie umiem do tylu liczyc. |
@UP
No nie wiem czy placila.:baby: @Raul Taaa?? Ale ktos tym graczom Realu podaje >.< |
Buehehehehe macie swoich mistrzow swiata ;- ))) Portugalia pojedzie jeszcze Anglie... zobaczycie ;)
|
Życzę im powodzenia w dalszej grze z tyloma kartkami :/
|
zbieram na telebilmy na stadiony dla ślepych s*****eli (3 czy 4 arbitrów)?
ale mecz mi sie podobal |
Cytuj:
A juz jutro mecz Brazylia : Ghana :) Obstawiamy wyniki? Ja 3 : 2 dla Ghany. |
Cytuj:
|
@By$iu
Brasil vs Ghana 3 : 2 Wiem, że Ghana w porównaniu do br? gra o wiele lepiej, ale mimo sysko, wierzę, że Brazooka! się bawią poprostu. Doszedłem do takiego wniosku mniej więcej wtedy, gdy oglądałem mecz Ronaldo i spółki z Japończykami. I teraz mi się nasuwa takie pytanie, mianowicie, też Wam się tak zdaje/macie takie przekonanie, że te 'wielkie drużyny Południowej Ameryki' (Argentyna i Brazylia) grają dobrze tylko z zespołami o wiele słabszymi od siebie?:P W wypadku Argentyny była to Serbia i Czarnogóra, a w wypadku Brazylii Japonia. Pozdrawiam, |
Cytuj:
|
Ta... Ghana nie przejdzie dzisiaj Brazylii, o to sie nie martw. Kogo wielkiego pokonala Ghana? Wiadomo, Brazylia tez nikogo wielkiego, ale celem minimum dla Brazylii jest zapewne cwierc/polfinal a dla Ghany? sami sobie odpowiedzcie ;)
|
Dzisiaj zobaczycie jak Włosi rozwalają Australijczyków;) . Teraz to własnie włoska ekipa jest moim faworytem i mam nadzieje ze dzisiaj zobaczymy ładny mecz w ich wykonaniu
|
@By$io
2:1 dla Ghany. Cytuj:
A spojrz na mecz Realu. Dziadki ledwo graja. Cassilas musi ciagle bronic bo obrona siada. :( I on broni,broni,broni, puscza, broni,broni,broni,puszcza itd. :( |
Cytuj:
A mundial wygra Hiszpania ! |
Cytuj:
Ad. Włochów... Na moje mogą odpaść. Spośród Makaroniarzy przepadam tylko za Gatusso i "Pippo", reszta to jednak drużyna chamów i buców. :S |
@up Zgadzam sie... widzieliscie ten wysymulowany faul przez Grosso? Jebany symulant ;/ a liczylem na Australie, no coz... ogolnie ten mundial to jedno wielkie gowno, pelno bledow i kompromitacji...
|
Cytuj:
Szkoda Australijczykow, nalezalo im sie. Wlochow nie lubie. |
Cytuj:
Edit: Jak ktoś ma linka do filmiku z tym "faulem" to niech żuci na tutaj albo na PW. Będe wdzięczny :) |
Ciekawsze fragmenty meczów sa na oficjalnej stronie mistrzostw, ale Włochy -Australia jeszcze nie ma.
Edit: Niestety tej sytuacji nie ma. A szkoda... |
Cytuj:
|
@up za blokowanie pola to raczej nie faul :P a Grosso poprostu wbiegl na australijczyka i rzucil sie na ziemie ;/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |