![]() |
Złączone ^,^
|
sorry jeśli ktoś pytał ale nie chciało mi się szukać.... czy robie potwora typu slime to jak zlączyć te obrazki>> slime idzie w dół tak samo jak na prawo więc czy mają być tylko w "jednym" kierunku ??
|
Po prostu na szablonie napisz
Cytuj:
Cytuj:
|
szlabony grafik
Czy są gdzieś szlabony grafik istnijących już potworów, bo ja przerabiam trolla, jeśli są to byłbym wdzięczny, gdyby mi ktoś podal link.
|
@slawekmag
hmm.... a po co?? wiekszosc potworow i ludzie obracaja sie gdy ida w roznych kierunkach a slime czy rot nie.... to czy nie wystarczy zamiescic tylko w jedna strone skoro wszystko tak samo wyglada?? rozumiesz?? :P |
odpowie mi ktos??
|
Możesz sciągnąć tibia sprite editor i wypakować sprity.... jak to zrobić i skąd sciągnąć zapraszam do tego poradnika
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 |
oto mój monsterek
mój monsterek wyglada tak http://img149.imageshack.us/img149/2...arrider8gw.gif nazywa sie spear rider i ma atk i def i rozne looty sie wymysli ppote,m:P
|
Informacja
!!UWAGA!!
Wiadomość dla wszystkich którzy nie są jeszcze pewni jak umieścić na szablonie grafikę składającą się z 4 kwadratów 32x32. Jest to obojętne czy będzie ona scalona czy oddzielona. Odpowiedzi udzielił mi Hegemmon więc to potwierdzona informacja. |
Ale scalone wyglądają estetyczniej ;)
|
skomentujcie mojego centaura strona 36
|
Konkurs SPOKO zrobiłem Qeevamp.
Tylko mam 1 pytanko do kiedy tan konkurs trwa. Szykałem tego ale najwidoczniej przeoczyłem. LOL |
Do 21 czerwca przyjmowane są zgłoszenia, a rozstrzygnięcie konkursu
Cytuj:
Nie marudź tylko dokończ swoją pracę! :) |
Akurat będe na obozie :(
|
Ja mam szczęście w konkursach , ale w tym nie biore działu :(
Jeśli chcecie to se biercie udział. Mnie sie nie chce
|
Czy zdjecie taktyki musi byc koniecznie w formacie .png? Pytam, bo na photobucket za kazdym razem pomniejsza mi zdjecie do takich rozmiarow , ze nic nie widac. Narazie dalem w .jpg ale nie wiem czy mozna tak.
|
No konkurs fajny, szkoda, że dowiedziałem się tak późno, ale co tam. Do jutra powinienem skończyć swoją pracę. Zostało jeszcze z 1h pracy, a dzisiaj już sił nie mam. Zobaczymy co z tego będzie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |