![]() |
LS Wygrywa 3-0 ;] Myrmidans jak narazie nie atakowalo ;p przynajmniej o atakach niewiem
Zuvuxon odpowiedz mi na 1 pytanie ok ? CZemu ty chodzisz juz 2 raz z rs w takim eq ;o Wtedy mpa dh g-legs ~ teraz g-legs dsm boze ....skoncz zabijac ludzi niech ci rs zniknie i wtedy chodz w dobrym eq a teraz p-set i skilluj ... @kilka razy up poszukaj na google jak sie ustawia firewalla |
Cytuj:
|
@Legiren -muahahahahah , ale ty koles zabawny jestes wlasnie tym postem potwierdziles ze jestes jeszcze dzieciakiem . Prosze cie nie pisz juz nic wiecej w tym temacie bo twoje posty sa w nim zbędne.
@war No jak narazie LS expi a Myrmidansi zbytnio sie nie kwapia do walki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ka bym sie zdolowal i nie wiem czy bym gral :evul: :evul: Gz dla ciebie ;] za wytrwalosc ;p |
@up
po co tu rozpaczac? to tylko gra - to nie istnieje. |
@up
Święta Prawda ... |
abo ;****
xDDD |
00:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Abo Tagteamz. He was killed by Natur.
3-1 ziomy xd |
Cytuj:
o.O gz!! 10 znaków + |
dziekoweczka ;]
|
Byście czasem z pz wyszli może co? (Mowa tu do polskich członków Myrmidans)
|
zacytuje teraz tythana
niebedziemy narazie wychodzic bo raz wyszlismy i odrazu ktos od was padl ;/ boimy sie o wasze zdrowie pozdro xD |
Teraz będziecie się jarać do końca wojny, że udało wam się zabić Abo który expił na hydrach. Wow tak sie składa, że on juz nadrobił deada potrójnie a wy stoicie w miejscu. Zastanawiam sie tylko po jaką cholerę zaczynaliście wojne skoro nawet nie chcecie walczyć...
|
no właśnie co jest kością niezgody? o co ta wojna ??
|
Cytuj:
A hydry zabily prawie was;] ale abo tez postapil glupio ;o w wojne na hydrach expic ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dodam tylko ze ta sama osoba (Tetro Aurelius) ktora my zabilismy zostala zabita przez LS pare dni wczesniej dla zabawy, bez powodu . |
Gdy Myrmidansi zabili Tetra on był już w AIE.
|
Cytuj:
A o tym jak Juffs pekowal i bil kogo popadnie to juz nie wspomnisz? |
Cytuj:
abo jest na duzym + w expie ale mogl zastwic wejscie potami czy czyms albo jak moot~ w wojnie wczesniej na wrl expic ;] ale jak na druida to abo trzymal sie bardzo dlugo ;o i kilka osob z myrmidans bylo na red hp od hydr ;] |
4:1 gratz Awative :) z drugiej strony takiej nudnej wojny jeszcze nie widzialem
|
Troche odbiegne od tematu. Bo kazdy tutaj na serio haruje na jakis tam level ale czyja to wina ze na Kyrze panuje chamstwo. Mówie o incydencie ktory mial miejsce dosłownie pare minut temu. Ili dan pomogl dwóm pk mnie zauwielbiam jeść bananyać, tylko stał i sie patrzyl. A jak ktoś zaczął ich atakować to ten powiedział żeby dali im spokój. Co prawda mialem skula ale to tylko dlatego ze waliłem do nich z explo a ze Ili stał obok to tez dostał. Dlatego ten skul, ale to nie zmienia faktu ze chamskie zachowanie Ili Danego przyczyniło sie do śmierci nie tylko mojej ale też innych graczy. Głupie tłumaczenie ze to jego znajomi mnie nie satysfakcjonuje. Dlatego, chociaz wiem ze to jest bardzo watpliwe, zaplace duzo, ile tylko mam za śmierć Ili Danego i jego "kolegów" którzy rozsiewają chamskie zachowanie na serwerze. A tak osobiscie do Ili Dan: rzodkiewka jest super sie szmato.
A jeszcze deda zaliczylem od Ili Dana za niby "głoszenie nieprawdy" heh zabawne:) tylko ze ta nieprawda to prawda:) nie moja wina ze hlevele maja przewage nad innymi graczami i w sumie robia co chca, mówia co chca bo w sumie kto mi uwierzy że to co pisze to prawda? moge jedynie screeny z rozmowy i z deda pokazać, ale kto sie zreszta tym przejmie:) no cóż chyba moja przygoda z tibią dobiegła końca:) banan ci w rowek Ili :) takie sympatyczne zakończenie:) |
nom
chyba nikt sie tym nie przejmie ;d
|
ja moge sie tym przejac, zalezy ile zaplaci za to;]
|
@up
evul ]:-> |
Ged Materialista xD
|
Dzisiaj Pierwsza Ekipa Zrobiła Banute Quest na Kyrze.
W tym ja. Jak ktos chce kupić małpie figurki to msg me ;] |
wszyscy chetni na banute zapraszam ;]
http://forum.tibia.com/forum/index.p...4#post11095214 |
Cytuj:
btw Zawisza Hooligans! To nie my stworzyliśmy przemoc.. To ona stworzyła nas! Wróciłem do domku XD |
dla zwykłego gracza ded to jest tragedia mamy fisniak i abo abo sie nie przejmuje bo razem ze swoimi ownerami szybko to nadrobi a fisniak samemu musialby nieprzespac kilku nocy zeby wrucic na poziom przed dedami :(
no i bardzo prosze bez tych bananów fisniak :D |
Illi Dan powiedział że raz dedne i koniec, więc zacząłem odrabiać level i odrobilem ale jak wychodzilem z ghost landu to dopadł mnie jego kumpel:/ ehhhh i taka to jest gra:/ co mi po tym że odrobie level jak zaraz go strace znowu:/ a w sumie przecież nic mu nie zrobiłem :/
|
A nikt niemowi ze juffsa nam zabii i juz jest 5;1
no ale i tak juz to pewnie kazdy wie |
afff...
Fiesniak a dlaczego sądzisz ze był to mój kumpel? śmiesz sugerowac ze nei dotrzymalem słowa -.-?Może to był jakis random pk.Ja Ci powiedzialem ze wiecej nie mam zamiaru Cie zabijać.I jak bym chciał zabił bym Cie sam bo mam 1 fraga w tym miesiaco :P
|
lol
Fiesniak nudzilo mi sie :D
A przy okazij Ili mnie o nic nieprosil :p Nieplacz juz ;( |
fiesniak
jak zobaczysz nastepnym razem ze darknes byku ma skull to napisz do kogos z last stand zeby po mnie zadzwonili ;] |
Po chój go zabiłes? Byku jak Ciebie zobacze zabije Ciebie, chój może nie powiodło sie Ci na tym servie ale nie zabij ludzi którzy ci nic nie zrobili, po chója niszczyć gre innym? Przegralismy i chój. wogóle to jeden chój.
A fiesniak jak coś napisz do mnie pomogę Tobie jakoś. to nie my stworzylismy przemoc, to on stworzyla nas tralala |
jestem pewny że koledzy od "Darknes" byku, którzy nie są polakami śmieją się z jego rewelacyjnej ksywki. :D
PS: Darkness - ciemnośc Darknes - ? |
darknes- cipa :(
wogule lezajsk rox pozdro darknes byku to noob dzisiaj geo na ventrilo go wykknol :D bylo tak fuck you what? F U C K Y O U rox ;p |
Smieszni jestescie :)
Pablofon na hu* sie w********** zabilem go z wlasnych powodow i to moja sprawa. ;)
Łolek co a ty pekasz pokazac nick ja bylem wczoraj pijany wiec wiesz... :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |