![]() |
Cytuj:
Aha a od ktorego lvlu jest ta gildi?? moze od 36?? albo od 40 :S bo to juz niedlugo :D |
war
@kidlex
"ohohoho jak smakuje gleba ?" @topic Kiedy Mandus wraca z wojska 0.o ? bo nie widze tego zeby Riders Of Morag bez niego mieli jakiekolwiek szanse. ~~Thchunter. |
@up
Zero szans mowisz? A, to ze wy wczoraj mieliscie chyba z 7 sorkow, a my jednego i to nie do konca to nic nie znaczy - a wynik to 3 do 5. Ehh, a ogolnie o liczebnosci tez wspominac nie bede i o tym ze u nas nie padl zaden 100+ lv, a u was 127, 134 i jakis 90+. @down _./ |
@kidlex
na twoim miejscu poprostu zignorowalbym tych noobow... nie wiem co nimi kieruje, moze zazdrosc a moze to ze nie moga nic zrobic (albo boja sie) nic tylko wyzywac cie na forum... jednoczesnie ponizajac siebie samych... w kazdym badz razie dzieki za pomoc na battle field, za Pz na theruvielu. Mam nadzieje ze te lamerskie posty w twoja strone nie zniecheca cie do dalszych dzialan :) _./B) |
Cytuj:
@kidlex Chcialem tylko powiedziec ze z Liamem lepiej wam szlo , a w ostatnim Battle 3 - 5 , biorac uwage ze ich bylo wiecej , a wy mieliscie 1 sorca to gz. @topic Nie jestem , ani za FAG , ani za ROM . Zycze wam wielu fragow i niech wygra lepszy ; > . _/ROM _/FaG "Stand up for the Champions!" |
Cytuj:
Ciebie moj post nie dotyczy, ale jest tu kilak typkow co usiadlo na nim i nie chce wstac... |
war
@up
Polaczki zaczely zauwazac (od dluzszego czasu) ze FAG wygrywa to i kozacza. Prawo dzungli. @topic Od ostatniej battle zadnych nowosci ;/. |
To moze teraz ja cos napisze :PP, tak wiec na forum tibia.com pojawil sie topic z ktorego mozna sie dowiedziec ze 2 ludzi poznawszy sie za pomoca Tibii (Arciah~ oraz Gukzuk~) ma zamiar pobrac sie w rl nie wiem czy to pierwsze takie zdarzenie w historii tibii ale gz i powodzenia dla mlodej (przyszlej) pary :)
|
Ostatnio widzialem jak Gruchaman sie wykupywal u Folariego zeby go niechuntowali i zeby mugl se grac :P. <Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )>
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz[/quote] yyyyyyy ??? Gruchaman nie gra juz na aurea ,gra na novej. Co do zrajcy czy to wojna Swe vs PL ? zastanow sie co piszesz. //Flesch. |
Cytuj:
@aka : Gruchaman Gruchaman na Aurea i Mast~ Dadi na Novie to jedna osoba i zawsze byla ze szwedami ;p. Gruchaman przestal grac bo pewnie nie widzi szansy bez liama wygrac wojne ;p. To tylko moje zdanie . >.> @offtopic Na forterze powstala gildia Old Fear (dawny Fear) moze tym razem wygraja ^^ _./OF @topic nic ciekawego sie nie dzieje |
HAIL FAG _/ HLUBA NARODó
btw liam deleted rest in peace mandus :( pozdro dla rodakuf hlopaki |
Rom chciał battle na edron więc je dostał, przegrał tylko 1 : 0 bo uciekli i dali loga : (
|
@Kidlex powiadasz ze fag zawsze ucieka? Po dzisiejszym i ostatnim battle w Thais chyba powinienes pomyslec co piszesz.
|
Cytuj:
Nie wiem moze nie skapowalem co miales na mysli ale co nas obchodzi jakas gildia na forterze? i co ma wogole wspolnego z Aurea? |
Niedawny czas temu Gruchaman zabil Flecha sombria z Yakuzy po czym poszedl mass log i Grucha wraz z D~ Mwardishem poszli spac.
Gruchaman Aug 18 2006, 04:09:08 CEST Killed at Level 84 by Fast'molt Demon Mwardish Aug 18 2006, 04:03:14 CEST Killed at Level 84 by Butibof and by Fast'molt Oraz nasz Dzielny Flecha:P Flecha sombria Aug 18 2006, 03:57:14 CEST Killed at Level 53 by Gruchaman |
:cup: :cup:
Aby tak dalej :D A wogule jak to się stało ze flecha padł ?;( Sory ze mu nie pomogłem bo gruchman czatował na mnie przy statku za to ze go biłem ;( wcześniej @FAG Mogliście sie szybciej zbierać,gadałem z bodzix :confused: z 1h i bylismy w kropce :D :D Warriors of the Yakuza Family :evul: |
Cytuj:
No nie wiem czy inviting Yakuzy do wojny był specjalnie ambitny, no ale ; ) Wasza sprawa, najwyżej ROM dla sportu bedzie na was robił fragi :s ~Yours Jojo |
Imo RoM jakoś zaaranżował wejście Yakuzy, po to żeby z ich paymentów sfinansować comeback Liama (ktokowliek nim gra).
/zazdrosny polaczek ;( X( ;( :confused: :( |
Cytuj:
cos ci sie chyba pomylilo z tym sponsoringiem tu nie chodzi o liama tu chodzi o kidlexa |
"cos ci sie chyba pomylilo z tym sponsoringiem tu nie chodzi o liama tu chodzi o kidlexa"
Jak kto ? :( |
@up
Tak to, kidlex tu rzadzi i o niego tu chodzi. |
...
@raks ninja
Hey polack , czytaj temat. @topic war w edron...to bylo cos xd. r |
@up : moze chociaz powiesz jaki byl wynik bitwy czy cos, kurde nikt filmu nie wymaga, ale jak juz piszesz to moglbys sie podzielic wiedza, jesli takowa posiadasz. ok :) >?
|
Cytuj:
|
war
Padl xerkan .(jak to pan u gory powiedzial)
Wojna byla na edron bo ROM tego chcial :<, a padl tylko xerkan bo ROM zaczal uciekac ;p. [GUILD]Riders Of Morag[/GUILD] [GUILD]Dangerous Mind[/GUILD] + [GUILD]Pirates[/GUILD] + [GUILD]Reign of Thunder[/GUILD] |
Yakuza Family : Flecha Sombria..53 rp bodajze
RoM : Gruchaman Demon Mwardish |
Raks, jak smakuje gleba? ;)
@down Ciebie nie pytalem, kimkolwiek jestes... |
Ostatnio jej posmakowales , to po co sie glupi pytasz?:)
@up Napewno mnie znasz =) Niedlugo znowu posmakujesz gleby , tylko musisz opuscic pz.. |
11:19 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
11:24 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay. |
Kidlex co jest z wami?Fundusze sie wam skonczyly?-.-
Bijecie w nocy kazdego...A plakaliscie ze FaG to PA HAHAHAAHUAHUA:D :evul: |
@up
No wiesz padli bo padli, ale to nie PA. Po prostu - polak na Aurea, to zly polak i trzeba go zabic... ;) A, jak chcesz wiedziec cos wiecej, to poczytaj forum tibia.com/Aurea, i nie wypowiadaj sie nie znajac faktow. |
Panowie nic nie dzieje sie bez przyczyny, tak samo nikt nie pada za free, teraz kiedy RoM jest bardziej "active" robi to samo co FaG, zabija ludzi powiazanych z fagiem, rl kumpli badz ludzi ktorzy ewidentnie expia z hcecia wsparaci ich w wojnie...
P.S nie ma co plakac... |
|
frags
Frags 91 FAG - 86 ROM ??
nie moze jest wiecej ale nie wnikam :p. @up gz fraga :P @topic Btw. co z Liamem ? juz nie bedzie gral ? _/FAG _/ROM |
@Kidler
Polak na Aurea to zly polak tak?heh a Ty co jestes odmieniec jakis? Czyli Lagurus,Ty,Doneq tez jestescie zli?:| Heh tak czy siak , wojny nie wygracie =) |
@up
Nasza paczka to co innego... ;) @Corsair Jak co z Liamem? Dlaczego ma nie grac? Gra, i ma sie dobrze... ;) _./ |
Cytuj:
|
@up
Wiadome :) Ta wojna sie nigdy nie skonczy :p |
20:53 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
Kolejny atak? XD 20:56 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay. |
Cytuj:
a Szkoda fajnie by bylo znowu pograc "normalnie", niestety zadna strona nie chce odpuscic, kiedy FaG prowadzi we fragach nie ma mowy o rozwiazaniu pokojowym, tak samo z RoM. Wedlug mnie glownym problemem jest "hunted 4ever" nie spotkalem czegos takeigo na innych serverach :P, nie wiem co to za przyjemonosc eliminacja wroga calkowicie z gry. Obawa przed tym ze zrobi wiekszy lvl i udezy ponownie... nie popieram takiego systemu ale coz widocznie tak musi byc... Old times... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |