![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dawno mnie nie było... ;P
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Panowie, co tu dużo mówić... Stalin leży w grobie i się śmieje, bo jego i tak wylazło na górę... No, ale cóż my z tym możemy zrobić, jeżeli PiS leje kaczym moczem na wszystkich dookoła i dalej robi swoje? |
Cytuj:
|
Oglądął ktoś wczoraj Teraz my ? Co tam Kurski odstawił to już jest dno, śmiać się chciało momentami (w studiu się widownia śmiała nawet) jakie bzdury wygadywał, jeszcze to chamstwo i wogóle inteligencja zabójcza ..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale będzie jazda, ziąąąąą
|
Cytuj:
|
Cytuj:
*- nie wiem czy dobrze napisałem. |
@hoomik:
Odlicz koszty wynajmu mieszkania i jedzenia. Chyba, że żyjesz w baraku z 20 innymi polakami, a żresz jedną konserwę dziennie - wtedy może uda ci się coś odłożyć, żebyś potem mógł wrócić do Polski i żyć normalnie do końca swych dni. "Na czysto" zarobki są minimalne. |
Cytuj:
Wiec nie wypowiadaj sie, o czyms, o czym nie masz pojecia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takiego durnia jak nasz Jacuś powinno się olewać i głaskać po głowie, a nie przekrzykiwać się z nim przed kamerami. |
|
@Up
Świetne to zdjęcie ;) Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jedynie 2-3 moim znajomym "powiodło się", czyli stać ich na normalne życie, nie narzekają. Tyle że oni wyjechali do Anglii tuż po wejściu Polski do EU, a na dodatek znali ang :P Przeciętny Polak, nie znający ang, który wyjedzie teraz do Anglii ma dość nikłe szanse na zdobycie dobrej roboty i normalne życie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:D |
Cytuj:
Zauważyliście, że do tego z PO nawet nie szczeknęli? Cytuj:
Do konca swych dni? Nie ale dla studentki by opłacić mieszkanie i studia przez pół roku- tak Cytuj:
|
@up: tyle, że poseł sam nie był bez winy i zachowywał się gorzej niż oni... to prawda, Mrozowski dał się ponieść ale gorszym ignorantem to chyba tylko Wierzejski z LPRu jest...
Co do polskich eskapad do UK, to Dark ma rację, smiać mi się chciało, jak oglądałem Bitwę o Anglię i 3 byłych górników którzy tam pojechali, dosłownie żal.pl! Zero języka, mamy to gdzieś, jedziemy... jezuuu.... |
Cytuj:
Tylko że właśnie wyjeżdża całe mnóstwo takich ludzi, nei znających angielskiego i liczących na łut szczęścia. Cytuj:
No, ale chyba odchodzimy tu od tematu :> Praca i warunki życia w Anglii - zależy to w dużej mierze od znajomości języka, a także szczęścia. Chodziło mi głównie o to, że tak czy tak robimy na rzecz innego państwa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ghost Jak widać Kurski ma talent do prowokowania, bo jednak dziennikarz powinien się powstrzymać od kłótni jednak jak widac przy takim idocie się nie da ;P Aha i Sekielski raczej spokojnie sie zachowywał, uspokajał Morozowskiego momentami. |
@Angel_Of_Death
Ale tam doszło do zwykłej, regularnej kłótni - z głupcami nie należy dyskutować, bo sprowadzą oponenta do swojego poziomu. IMHO lepiej i zwyczajnie kulturalniej by było, gdyby Morozowski i Sekielski pozwolili Kurskiemu skończyć swoje pieprzenie i po prostu ośmieszyć tego błazna przed kamerami paroma zdaniami wyjaśnienia, a nie wdawać się z nim w pyskówkę. Bo tak, to po prostu doszło do powtórki z Sejmu RP i słynnego już "panie pośle, pan mi nie pozwala dokończyć mojej wypowiedzi". Chociaż w jakimś stopniu rozumiem irytację obydwu panów, bo Kurski to nie jest człowiek stworzony do jakiejkolwiek rozmowy - kawał soczystego chama i buca nie przejawia większych zdolności intelektualnych od worka kartofli. Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm? Anglia. Duzo sie zarabia, i tez duzo placi. Np, moj wujek placi za mieszkanie 1025 funtow miesiecznie ! A to mieszkanie 3 pokojowe bodajze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wcześniej była mowa o prywatyzacji itd. w wyniku czego będziemy pracować na rząd innego państwa. Napisałem to wszystko po to, żeby wyjaśnić, ze nie ma różnicy, bo i tak to robimy ;P |
Cytuj:
@Caer Male nieporozumienie :p |
Czy ja powiedziałem, że kurski zrobił dobrze? Jakoś ten z uLISaną fryzurą nie rzuca się jak pojebany.
|
Cytuj:
|
dysponuje ktos video/linkiem do jakiejs zrzuty z tego programu? Nie mialem jak obejrzec, a chetnie bym sie dowiedzial ocb...
|
Ja jak tak oglądałem ten program, to zdawało mi się, że Morozowski udaje, że się denerwuje, żeby sprowokować Kurskiego właśnie :P
A co do samego Kurskiego - szkoda słów, idiota jakich mało. |
Cytuj:
I podobnie jak Hum chętnie dowiedziałbym się, o co kommen w tym programie. To znaczy w tym odcinku. |
Cytuj:
Szkoda za nie mam czasu na ogladanie TV... bym sie troche rozerwal smiejac sie z tych kretynow rzadzacych nami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedyna telewizja jaka odbieram :TVP Polonia,jedyne radio jakie odbiera: Maryja, jedyna partia, ktora obiecuje, ze gdy wroce dostane mozliwosc kupienia jednego z 3mln nowych mieszkan, partia, ktora da mi w kraju nowa praca, bo przeciez wyjechalem przez masonow z SLD. Ach propaganda... (mowie partia a nie rzad, bo Bog jeden wie kto wogole teraz jest w rzadzie a kto w PIS) |
Nie wiem czemu sie tak czepiacie Kurskiego, przecierz to taki mily i rodzinny facet. Tuskowi nawet dziadka znalazl o ktorym tamten nie mial zielonego pojecia.
A tak na serio to wszyscy wiedza ze to pitbull pisuaru i bylo wiadome ze tak ta rozmowa sie skonczy. Odnoscnie publicznosci, to nawet jak w szczycie swojej popularnosci pis mial 30% poparcia to pozostale 70% go nie popieralo, a jezeli z tych 70% chociaz 20% nie cierpi pisu to w 100 osobowej publicznosci 20 osob jest w stanie wywolac glosny smiech. Kurski sam zaczal ataowac dziennikarzy i PO zanim ci zdazyli powiedziec "Dobry wieczor panstwu, dzisiaj naszym gosciem bedzie..." A GDZIE JAN MARIA ROKITA?? MIALA BYC KONFRONTACJA!! TCHÓRZ!! pozatym usyszale tam zdanie Sekielskiego "andrzej uspokuj sie!!, nie zachowuj sie jak poseł Kurski" bylo to powiedziane podczas slownej utarczki Mrozowskiego z kurskim wiec mozna bylo tego nie uslyszec. A co do tego ze "tego wasatego z po sie nie czepiali" to on przyszedl porozmawiac z dziennikarzami a nie bic piane, pokazal pewna klase polityczna (uwazam tak, mimo iz jestem zwolennikiem kompletnie innej opcji politycznej) |
Już nie będą nasi milusińscy występować w telewizji układu.
http://wiadomosci.onet.pl/1413822,327,1,1,item.html A jednak, macki sprawiedliwości rozbiją najtwardszy układ. http://wiadomosci.onet.pl/1413836,327,1,1,item.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |