![]() |
kurde minelo rowne 7 dni i nadal nie mogą grać zwykli gracze:/
|
bleble
Sam niewiem, zazwyczaj po tygodniu jest nowy server dostępny dla FACC ale teraz :/ :confused: poza tym to nie pierwsza wpadka CIPów :evul:
|
Co to ma być .. Czekam z kolegami zeby wbic na serwa a tu jeszcze nie ma ...
W...T...F P.S Kliknij tam na dole w ten link ... Pomozesz mi ;p |
:( kazdy chce grac to normalne a co nowe to fajne tak jak server:( opłacam internet i nie zarabiam zbyt duzo zeby kupowac jeszcze pacck aby grac po pare godzin dziennie i wedlug mnie to jest troszke nie sprawiedliwe:( ci co mają pack to mają jeszcze kawalek dodatkowego roka itp. to by im starczylo, a że dla nich robią servery tylko dla pack:( jak rusza nowy server, już niech zrobią wszystko płatne to bedzię najlepiej, przynajmiej nie bede wchodzil co pare godz i żył z nadzieją czy już mogą wejsc darmowi gracze:/
|
Też nie mogę się doczekać kiedy będą servery dostępne dla facc, ale jeśli nie jutro, to do następnego czwartku/piątku na pewno. Na Kyre trzeba było czekać chyba 2 tygodnie, więc może i tym razem trzeba tyle odczekać :/
@down W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, widać coś pomyliłam ;P edit: Kyra powstała 20 grudnia[?], facce weszli 30. A to dlatego, że były wielkie kolejki na rooka nawet gdy Kyra była tylko dla pacc. Na nowych światach kolejek chyba nie ma dużych (najwięcej było 309 graczy), więc niedługo powinny być dostępne dla facc. |
Po pierwsze na kazdy server sie czeka równy tydzien na wejscie FACC Candia powstala 13.07.06r i o godz 17;55 wiec juz powino byc dla FACC i to mnie denerwuje bo cos im sie w glowie przekreca ze jeszcze nie otwożyli dla FACC bo jest dzi 20.07.06 i mina tydzien i w dodatku jest juz 19;29 a KYRA BYLA OTWARTA PO TYGODNIU A NIE PO 2 JAK TO WYZEJ PISZE !!
|
ja powiem tak jezeli do 24 nie otwrzą, nabluzgam do tych adminów z tibi.com:/ i tak mejlów nie czytają, ehh paparuchy obsrane
|
GRATULACJE DLA EKIPY CIPSOFTU ZNóW POLECIELI W HU** MINA TYDZIEN I SERVERY NON PVP SA NADAL DLA POSIADACZY PACC JESZCZE RAZ GRATULACJE NIECH SIE WYCHłOSTAJA A NIE ZACZYNAJA ROBIC UPDATY JAK SAME AKTUALIZOWANIE GRY IM SPRAWIA TYLE PROBLEMóW !!!
Ray: Duża czcionka szkodzi oczom |
nom musza byc fajne te siwaty ale okaze sie to w "praniu" pozdro
|
(bardzo proszę abyście nie kasowali tego wpisu powyżej, bo to się nie odnosi do tibi.pl tylko do tych adminów co naskrobali).
ja dodam, że robi mi sie nudnawe te czekanie... (zaraz będą komentarze, to nie graj kto ci karze itp.) cwaniaczki macie pack i se gracie:/ podzielta się) "BóG" kazał się dzielić, co wy na to? a co na to cipsoft tibi.com, hah jak by znali polski i by to przeczytali to by ich to nie zainteresowało tylko bedą robić jak nawięcej aby oni zarobili, ok popieram to zarabjajta sobie, tylko dlaczego nas tak denerwujecie:/ bądzta słowni a nie wkręcie!!! bo ja napewno nie kupie sobie packa aby grać przez jeden tydz. pierwszy. |
no do kurdy nędzy zrobcie coś z tą tibią.com dlaczego jeszcze nie sa dostepne 2 nowe swiaty dla graczy Facc!!!
|
Na nowym serwerze można grać po jednym tygodniu czy dwóch?? Bo już sam nie pamiętam. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja će niowi śiwiat ńioń pvp dośtiępni dja gjaći faćć!!! buuu!!!
|
zawsze bylo po jednym tygodniu i watpie zeby to zmienili
|
przeciez miną juz ten jeden tydzień do ku... glupie cipsofty
|
Pvp
Ja tam czekam na nowe PVP, bo nopvp sux. Głupie cIPSOFTY juz tyle czasu minęło a tu jeszcze serwów nie ma.
|
CZY JAKIS NIE WIEM MODERNATOR MÓGŁ BY CHOC ZOBACZYC CO PISZEMY I NAPISAC DO CIPSOFTU ALBO SAM MA JAKIES INFORMACJE POCIESZYC NAS I POWIEDZIEC DOKLADNA DATE OTWARCIA SWIATóW DLA FACC ??
|
bleble
Sam niewiem o co tu juz chodzi. prawidłowo otwarcie 2 new servów dla FACC(czyli dla tych lepszych :P:P) powinno byc wczoraj ale pewnie CIP-y miały wczoraj małą impreze i chyba mają teraz kaca. Heh wybaczmy im to :] no nie ale serio sam tez niemoge sie doczekac otwarcia a tymbardziej głupio mi teraz bo 2 tyg. temu skonczył mi sie PACC.
|
...jhjjjhhkjhkhgj
|
Ile to mozna czekac na roku gra z 5 osob najwyzszy level 46 kurde... wprowadzenie paccow ma na celu podobno zniwelowac tlok na roku tyle ze tam juz niekt nie gra moja tibijska rodzinka juz od dawna pocina a ja gnije i czekam juz 9 dni sa zablokowane ( sobota)
|
Cytuj:
własnie o to chodzi ze servery byly otwarte 13.07.06 o godzinie 17:55 i juz mija dokladnie 9 dzien tak jak mowisz bo 20 powinny byc otwarte a dzis jest 22.07.06 !!! i mnie tez to wnerwia bo wiesz w roku tak jak mowisz juz raczej nikogo nie mam moze kilka osob.Ja mysle ze wiesz poprostu max bylo 200 osob na SERVIE i malo jest teras i wiesz poprostu nie zarobili tyle ile chcieli bo nie kazdy na non pvp chcial isc i dlatego tak malo gra a oni chca sila wymusic zebysmy kupili pacc a tu nie ze mna takie numery i czekam cierpliwie !!! I widac jak Cips soft wali w c*h*u*j*A w ten sposob !!! |
Haha, wyluzuj chłopie, czasem tak bywa, że czeka sie z 2 tyg., a czasem 3 dni bodajże, tak jak to było na np. Refugii.
|
Cytuj:
|
ja wiem ze zawsze kurde 7 dni były zablokowane a dziś 9 (nikt nie mam tyle kasy zeby kupowac glupiego pacca aby grac w pierwszym tyg.) ja to nie wiem już czasem myslę ze to na premie zamienią:/
|
hehe moze i to only premia bedzie bo to nie mozliwe zeby 9 dzien juz nie bylo facc.A dla 1 tygodznia to nie oplaca sie kupywac pacc bo i tak kazdy pewnie jedzie na wakacje w sierpniu to pacc by sie zmarnowal.
|
może pomyslita ze jestem troszke pierdol..., ale jak ja zawsze wstaje rano czy wracam z dwóry to mam nadzieje ze juz zniknie ten napis "initially Premium"
ale z dnia nadzień powoli już tracę nadzieje:/ TIBIA.PL ZRóBTA COś !!! |
Cytuj:
Wcale to nie jest regułą, mówię ci że różnie to jest, bo nie pierwszy raz zmieniam serwer ehh. |
człowieku ja tez nie nie 1 raz zmieniam wiec nie gadaj ze 2 tygodnie sie czeka bo 5x zmienialem na nowy i zawsze bylo 7 dni! i inni co zmieniali na innych tez mowia ze 7 i jest 7 i juz.A rook jest pusty juz a pacc ma na celu zmniejszeniem tloku na rooku ! a oni malo kasy zarobili i teras sie maszcza na nas i mysla ze kupimy pacc !
|
@wszyscy którzy uważają że zawsze po 7 dniach jest dla facc
ZAWSZE trzeba czekać tylko 7 dni.. To proszę bardzo: "20-12-2005, 16:15 Dr. Omader CipSoft postanowił dzisiaj odpalić dwa nowe światy... Nazywy światów to: Ocera - zlokalizowana w USA Kyra - zlokalizowana w Niemczech" "30-12-2005, 10:42 sebolP Dzisiaj czyli 30.12.2005 swiaty kyra i ocera zostaly otwarte dla free account <spoxik>" Tak, oczywiście, od 20.12 do 30.12 mija równo 7 dni. Też mi zalezy na tym żeby Menera i Candia były już dla facc, ale co ma na celu takie spamowanie na forum? Czy admini/modzi Tibia.pl są GMami, członkami CipSoftu, że potrafią przewidzieć kiedy będą światy dla facc? NIE! Więc nie skarżcie się, tylko cierpliwie czekajcie, bo wkońcu ktoś zamknie temat i tyle wam przyjdzie z waszego narzekania. |
ooooooooo gdzie jego post ??
|
sąsiad mi zadrzwi podpowiada, że czekał na OCERA i było 7 dni
aaaaaaaaa i mówi abym napisał zebyś nie wkręcała!!!!!!!!!! |
adminie to nie sprawdilwe czemu kasujesz?? daj mi się tez wypowiedzieć
|
Masakra
W chwili, gdy zacząłem pisać tego posta (na moim zegarku 17:16) na nowych serwach sytuacja przedstawiała się nastepująco:
Candia Currently 214 players are online (z czego dokładnie 20 na rooku). The maximum on this game world was 306 players on Jul 16 2006, 23:05:30 CET. Menera Currently 187 players are online (z czego dokładnie 17 na rooku). The maximum on this game world was 309 players on Jul 17 2006, 22:00:30 CET. Na pierwszy rzut oka widać, że światy są słabo zaludnione i są w stanie wchłonąć FACC. ;( @Xzbitelx Przestań wreszcie pisać po 2 posty pod rząd (jest taka opcja jak "edytuj" :p). |
nie wiem na co oni czekają
(zapomnailem zedytować to wszystko z nerwów`) |
Mogliby juz wpuscic Faccow ... czekam i czekam ... Myslalem ze dzisiaj po resecie bedą ale nic z tego ... Moze zapomnieli :P
P.S Kliknij tam na dole :P Pomozesz ;] |
A może to prawda
Cytuj:
|
Eh, wałek. Szkoda, że nie zrobili PvP-Enf... X( Albo chociaż PvP zwyczajnego...
|
A po co?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |