![]() |
zastanawia mnie tylko czemu okharna pisze ze war jest for fun bo to nie prawda :)
|
Cytuj:
bo to jest prawda, ponieważ im nie zależy na titani. maja swoja kochana morgane, chociaż niektorzy, np. saigai chca cos zrobic, organizuje akcje i wogole, ale jako bossy z morgany, to oni i tak titanie maja w dupie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma takiej szansy
ci ludzie wymiataja :PPP graja juz w tibie z 8 lat chociarz maja zajebiste pvp to teraz juz jest nie wazne :P ale i tak oni wymiataja |
@up
wieszkej czcionki sie nie dało? ;< |
Widac skill ;>
Btw. Okhrana ma wieksze paymenty od Unit :o 150k za mnie ^^ a za Widakeya 750k xD. To na dodatkowe nauczanie spellsow? ("utevo gran mas vis") |
hahahahahha ostatnio widziałem jak viluma bił jaki¶ kole¶ lvl 40~
A vilum do nigo plx stop dont attack me more |
Cytuj:
@topic : wszzystko wraca do normy i ja o tym wiedziałem ;) Vilumek a mi też dasz pasy??? bedę ci ćwiczył mlvl utevo gran vis lux xD gogo Unit ;) |
Cytuj:
! Łaj ju no ded? |
Cytuj:
haha mi no ded |
Cytuj:
|
Wrescie ktos napisal prawde.....
|
Cytuj:
|
Master Vilum bo co taka prawda ci wygodna ;D
|
Cytuj:
|
a co nie pamietasz kto wlazl na hydry i placil 300k? to jest nic? wchodzenie na resp hydr 300k no tak sry Unit rox nie?:D
|
btw. all ludzie co tutaj sie wypowiadaja albo:
1) nie wiedz± nic o wojnie 2) liża dupe unitom 3) nigdy nie brali udział w wojnie 4) robi± naginki na innych 5) wyzywaja 6) itp. itd. huh gl spamerzy i wierni ludzie UNIT. ;) seq uważaj aby¶ nie dostał SDka ;) hoh z Twoim pvp wielkim btw. płać dalej, u mnie jestes skreslony heat back :) |
@Seq
Sequ caly czas piszesz jakie to Okhrana ma cienkie pvp jacy sa zalosni itp to zastanawiam sie czemu sie ich boisz ....po zalogowaniu sie momentalnie 2 osoby twoje zachowanie wygladalo tak:
20:57 Seq The Master [108]: exiva vers~ 20:57 Seq The Master [108]: exiva emzy~ Scared?:D |
Cytuj:
|
huh
21:40 Martinesz [21]: Aug 23 2006, 17:40:34 CEST Killed at Level 23 by Stora Sara 21:40 Martinesz [21]: reason? 21:40 Stora Sara [86]: yay 21:40 Stora Sara [86]: ;D 21:40 Martinesz [21]: reason? 21:40 Stora Sara [86]: shut up 21:40 Martinesz [21]: geggo 21:40 Martinesz [21]: tell me now reason 21:40 Martinesz [21]: why? 21:40 Martinesz [21]: becouse u are pa? 21:40 Stora Sara [86]: i said so 21:40 Stora Sara [86]: yes 21:40 Martinesz [21]: :< hoh kocham unit ;* |
Zabil cie pewnie ze miales skulla znajac zycie :) Oto caly Unit xD
|
Vilum ty mój master ingliszmenie czemu ty sie zagłebiasz w jakie¶ gówna typu czemu sequ exivujesz Versa i Emzy... może wkoncu wyjdĽ z pzta i pokaż te swoje prometejskie moce xD . Może duel z Seqiem? Zrobie zakłady Na Seqa 1.10 na ciebie 10.00 Dajesz Vilum staniesz sie milionerem ^^
|
Cytuj:
|
Jezeli to ty wyszedles, w co watpie
|
Cytuj:
Prosze o takich postow nie pisac bo widze ze takie dzieciaki jak ty nic nie wiedza wiec g/l dalej lizania dupy Unitom xD |
Cytuj:
hoho best asslicker sie odezwał ;) vateriel, fummlan, kto ci tam jeszcze pomaga?:< no jeszcze masz szerokie grono kolegów seq itp. powodzenia, może niedługo padniesz ;) btw. jak była akcja, co okhrana zabiła sollexa, itp. to wtedy nagle straciłes wiare w swoj unit. zmieniłes pro by patrykol... scared? |
Latuz Owned
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe
:-) |
Character Deaths
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe Latuz padl :) Vilum byles szybszy :D |
Morita, czego jak nastapił mass log kazadum dales loga? scared :<<
|
Ja mam teraz gdzies jednych i drugich ....
|
:O Vilum opowiedz jak Latuz padł, słyszałem że na cyclopolis ale nic więcej.
P.S any movie ? :D |
Wlasnie !!!
Filmik PLX :D
GZ Vilum udanej akcji ahahahaa :D Latuz obecnie 179 MS, wielki PA, pada od grupki osób, i czy Titania nie jest piękna? ahahaahah aż mi się ¶miać chce :D |
Na demonach na edron padl
|
Cytuj:
|
no to gdzie padl ? oswiec mnie
|
Nono... bedzie tak jak ostatnio, Okhrana sobie pofraguje tak jak teraz, pozniej 1 akcja i popadaja tak jak na edron :) znajac zycie ;]
|
expił na beho na cyco:)
|
dokladnie tak, tylko ciekawe kto bedzie vilkumem gral emzy czy evorus
|
A moze kto inny ? :rolleyes:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |