![]() |
Może i powiecie że mam skopany gust , ale mi tam się podobająte nowe outfity. Fajny tez pomysl z tymi dodatkami do outfitów. Dobrze zrozumiałem , że jak pacc wykona quest na czesc czegos , to mu sie udostepnia jeden ten znaczek addons x pod postacia w set outfit ?
|
@up
Cos mi sie nie chce wierzyc. Skanowanko :] Masz fuksa nic nie wykrylo ALE: Kaspersky widzial tam plik: lol.xd o.O ? I czemu to jest spakowane lol -.-'' Wole poczekac na OFICJALNEGO test serva a nie sciagac jakies pliki .xD -.-'' Ktos nizej napisal ze to ma wirusa. Ban dla tego pana plax -.-'' Wykorzystuje okazje zeby wrobic biednych ludzi Amagad, co sie dzieje na tym forum |
Mi też sie podoba ten pomusł ze zdobywaniem outfitów, ale one są tragiczne!!!
No i te hotkeye troche za skąplikowane :/ Ale gólnie jest dobrze :] Pozdrowienia dla całej Fortery !!! |
sheaushea
Ten plik ma wirusa albo chcesz kogos wrobic albo nie wiem.Co do newsa zapowiada sie fajnie tylko to battle.
|
Cytuj:
@Topic Mam nadzieje, ze Water Elemental bedzie tylko dla druidow. |
Jak by co ktoś chciał sie lognąć na tego test serwa to: :)
http://i25.photobucket.com/albums/c7...eztytu322u.png |
24 strony przeczytane .. .wiele bzdur, domyslow, -,-''. Outfity - tragedia, wyglada to jak pijane elfy :o, wszsystko bylo by cacy oprocz: tragicznych outfitow, hotkeyow, battle listX( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze mówisz !!! |
Cytuj:
|
O rany dobrze, że pacca mam zabieram się od razu za zwiedzanie tych nowiutkich terenów już nie mogę się doczekać! :P
|
Cytuj:
Chyba rozumiecie... |
@xarinav
ty tam noobas jestes predzej padniesz lepiej bys mi tego g armora dal!! |
nowe outfuty
nowe outfity wreszcie B) mam dopiero 3miechy pacca a juz mi sie znudzily xD
a co do tej ukladanki na samym dole to to podejrzewam ze o Orshabaalu mowa, tlyko ze sie spuznili na guardii z ta zapowiedzia bo na Guardii juz byl a dokladnie w Pon. 17.07.06r ;P jak niewiezycie to looknijcie na postac Mistrzu Guardian przez comunity na tibia.com ;P zgadnijcie czyj charter :D |
ale te ss'y sa denne ...; / tibia sux coraz gorsza.... pliax tibia 7.5 back!!!!!
|
Cytuj:
|
Mi sie wydaje ze to chodzi o Orshabaala ;] Bo u nas na Elysi go ubili i moze o niego chodzi ;] Ja i tak sie nie naciesze niczym z tego newsa bo nie mam Pacca :( Pozdro...
|
wkleje pare zdjec, zdjecia te pobralem z roznych stronek :P:
http://i113.photobucket.com/albums/n.../uo0004ne9.jpg http://i113.photobucket.com/albums/n...date/aaqu9.jpg http://img152.imageshack.us/img152/261/beztytuusl1.png |
Szkoda nie zrobią nowych questów dla low-lvl.A te outfity to ciekawe jak bedą wyglądać^^ A co do zagadki to pewnie będzie ktoś z The Ruthless Seven.
|
No i spójrzcie jak to wygląda!! Ten outfit z cylindrem jest beznadziejny!!!
Ale te potwory są fajne. |
Słyszałem że podobno już otwarto test serv dla GM'ów i tutorów :)
Rekin Master - ja jednym ss jest chyba nowy dark helmet :) |
w zagadzce chodzi o Apocalypse ?
|
huh ten niebieski potforek z wielkimi rogami rox ! ale to nie zmienai faktu że outfity sux ;/
|
jezeli ktos kiedys czytal genesis tibii na tibia.pl (kiedys byl teraz gdzies znikl jak ktos wie gdzie jest to pls wescie przez pm mi wyslijcie) to pewnie będzie wiedzial ze to chodzi o jednego z pierwszych bogó tego boga zła nie mapiętam jego imienia ale jak dawno juz zginą a teraz ma powrocic to napewno on i mysle ze ten demonowaty stworek to wlasnie on.
ok znalazlem bylo w opisie thunder hammera Legenda: W starszliwych czasach niektórzy z najlepszych krasnoludzkich kowali zostali zatrzymani w niewoli przez siły Blog'a. Zostali zmuszeni do zdradzenia sekretów kowalstwa dzieciom Bloga, Cyklopom. Kazrad Rockfist(KamiennaPięść), krasnoludzki bohater, przeszedł wiele niebezpieczeństw aby znaleść ukryte pod ziemią kuźnie. Wślizgnął się do środka i zdołał uwolnić jeńców, jednak gdy uciekali do wyjścia, stanęły im na drodze zapieczętowane stalowe drzwi. Z rozwśieczonymi Cyklopami Bloga za ich plecami krasnludy zaczęły się modlić do ich bogów i w ostatniej minucie dostali odpowiedź z nieba. Młot Kazrad'a został pobłogosławiony i jednym uderzeniem bohater wyważył drzwi, pozwalając wszystkim jeńcom uciec. Dzierżony w wielu walkach jako symbol walki przeciw Cyklopom, młot zaginął. Krasnoludy nazywają ten artefakt Khundahamar co oznacza 'Wyzwoliciel', ale znany jest jedynie jako 'Grzmiący Młot' dla ludzi. czyli jak wynika z tej legendy ten straszliwy bóg to blog (ale nazwa) i to moim zdanie on powroci |
Outfity SHAIS !!! Beznadziejne update. Jestem o krok bliżej pożegnania się z tibią.
@Co do zagadki to pewnie Ferumbras... Ehh stare dobre czasy ;) Cytuj:
|
Tibia pod woda ??
Ten kawalek z helmem do nurkowania bardzo mnie zaciekawil !!!
|
Cytuj:
|
Jednak po dłuższym namysle to cały ten up date jest do dupy.
Wiecej złego niż dobrego, Celowanie na battle i out fity maksymalna kicha. Ja chyba przestane grać w tibie, może kiedyś do niej wróci ten klimat 7.5! |
Nie wiem komu się nie podobają inf. z pnoniedzialku!!!
Zapowiada się ciekawy update! Szkoda że tylko dla pacc;( . Nie rozumiem natomiast dlaczego nie podobaja wam sie inf. z poniedzialku!!!
ja osobiscie nie lubie zlodziei, a po tym update nie bedzie mozna okradac potworkow.:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
a mi sie outfity nowe podobaja...wkoncu cos nowego... |
Battle window
Jesli chodzi wam o to trafianie z SD na wojnie to ciekawe czy ktos bedzie mial czas wchodzic do menu zeby zmienic nick (to zajmuje jakies 5sec+) zeby strzelic 2 SD i znów kogos innego napie???ac. Chyba ze idzie na jednego przeciwnika to tak. Watpie czy to ktos bedzie uzywal. Jedynie nooby lub do aniihilatora jako UH myself :P
|
Tibia traci swoj urok z roku na rokl jest coraz gorzej gram juz kilka lat i za kazfdym razem robia taki syf ze nie mozna na to patrzec ;/
|
Przeciez nowe elementy outfitu beda dostepne tylko po wykonaniu jakiegos questu i zapewne dla pacc wiec po co se robia nadzieje gracze z free acc.
|
a co do nurkowania to dojdzie do tego, iz jakis gracz posiadajacy wiele rare items bedzie konczyl grac i wyrzuci wszystko do wody to sie zbiegnie masa noobow z tymi helmami
Kod:
|
@malyszek
Jezu brak słów dla takich ludzi, najpierw pomyśl później pisz. Po up date bedzie można na battle celować w ludzi, tak jak w potwora teraz tylko że w człowieka. |
Cytuj:
|
Op fajna uwaga anihilatro glupota konkreta --.-- co prawda odna 3/4 ani robili na botach ale zrob sam bez bota to jestes gosc -.^
|
Cytuj:
|
Hmmm chyba po Orschabaalu przyszedł czas na Ferumbrassa xD
Ciekawe kto stawi mu czoła i jaki będzie loot. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |