![]() |
Cytuj:
Ile razy można powtarzać?! Każdy outfit/addon jest dla wszystkich graczy, niezależnie od profesji! |
A czy zeby wykonac outffit druta trzeba byc Druidem???
|
Cytuj:
|
http://tibia.erig.net/Quests
Macie tutaj opisane wszystkie qest na addony,co trzeba przyniesc,skad to wziasc i gdzie trzeba isc.. |
Cytuj:
Psujesz zabawe ;( |
@up
pffff ,nie chcesz to nie czytaj,to dlatych ktorzy nie chca sie męczyc :baby: :baby: @btw postów ktore sa nad toba sie nie cytuje -.- |
Jestem sorcem z packiem, mam wszystkie żeczy potrzebne na zdobycie miecza na plecy, wiem do kogo iść i (raczej) wiem co mówić. Boje się jedynie tego że powiem coś złego i dostane miecz przy pasie, chyba bym się powieśił. Może mi ktoś pomóc???
|
Sprawdź na erig necie w dziale questy, nie pomylisz się za żadne skarby ;)
|
odpowiedź
Cytuj:
|
Addony :)
Otóż chciałbym na wstępie powiedzieć, że NIE MA ADDONÓW DLA FACC.
Powracając do tematu, chciałbym dowiedzieć się od kogoś, co trzeba zanieść na maskę do shaman outfit's? Z góry thx i pzdr! B) |
Cytuj:
|
Czy żeby mieć lapy wilka/niedźwiedzia, trzeba mieć wykonany druid outffit quest?
|
Mam pytanie jak skonczy sie pacc to addony/outfity znikaja a jak sie ponowniie kupi to trzeba oddnowa je robic czy one sie znowu pojawiają?
Z góry thx :p |
Cytuj:
|
Mam pytanko: czy można mieć kilka addonów? Np. jeśli zrobię questy na Pirate Outfit i Citizen Outfit to czy moge wybrac z "listy" set outfit albo jeden albo drugi?
|
Cytuj:
|
Kaptur pallka
Powie mi ktos jak zrobic addon z kapturem co tzeba dla niego u jakiego npc sie daje co tzeba pisac ??:]
|
@Shimano
Tutaj jest odpowiedni temat :) Polecam lekturę ;] Cytuj:
Poszukaj na forum u kogo i za ile (lub za co) można dostać potrzebne rzeczy. |
3 Addon to Citizen Outfit ?
Mam pytanie , czy udało się komuś już zdobyć 3 addon do Citizen Outfit ?mam narazie 2 addony ( czapkę i plecak )
|
Nowe Addony
Sorry wiadomo jush cos na temat czy w zimowym update dojda 3 ADDONY ??
|
pytanie !ważne !
mam pytanie odnośnie summoner addonka
a mianowicie ,,viali przy pasie " ile razy trzeba sprubować na loteri żeby dostać tego addonka ? ja prubuje juz 4 razy i nic |
To i tak mało razy próbowałeś, niektórzy wywalili po kilkadziesiąt k na manasy żeby zdobyć ten addon... (bp manafluidów - 1,1k)
|
nom... ja jush próbowałem 38 razy :D i nic..
więc powodzenia :p |
61 prob i nic XD
mial ktos wiekszego pecha ? |
A zna ktoś jakiś addon qest na rooku?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
macie już jakieś fotki z 3 addonów?
|
Cytuj:
Addon vial belt addon Aby zdobyc addon z vialami, musisz wylosowac szczesliwy los, aby otrzymac los uzbieraj 5bp lub wiecej vialow i udaj sie do edron do npc sandra (sprzedaje manasy) Rozmowa* (Zaczerpniete z tibia.erig.net) player: Hi Sandra: Hello Player. player: vial Sandra: We have a special offer right now for depositing vials. Are you interested in hearing it? player: yes Sandra: The Edron academy has introduced a bonus system. Each time you deposit 100 vials without claiming the money for it, you will receive a lottery ticket. ... Sandra: Some of these lottery tickets will grant you a special potion belt accessory, if you bring the ticket to me. ... Sandra: If you join the bonus system now, I will ask you each time you are bringing back 100 or more vials to me whether you claim your deposit or rather want a lottery ticket. ... Sandra: Of course, you can leave or join the bonus system at any time by just asking me for the 'bonus'. ... Sandra: Would you like to join the bonus system now? player: yes Sandra: Great! I've signed you up for our bonus system. From now on, you will have the chance to win the potion belt addon! player: vial Sandra: Would you like to get a lottery ticket instead of the deposit for your vials? player: yes |
Cytuj:
Spraw zdjecia z Ne"roox czy jakos tak on ma taki addon. a tutaj link odpowiadajacy na wszystkie pytania dotyczace zeczy potrzebnych do addonow : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474 I podziękujmy wszyscy HollY'iemu za zrobienie tego tematu <zobacz teraz na moj avatar a dowiesz sie co tu pisze> |
Quest na wyglądy
Czy ten quest na dodatkowe wyglądy jest tylko dla pacca?
|
@up
Tak!!!111oneonejedenjeden |
mam pytanie dotyczace nobleman outfit. czy ktos z was wie o co chodzi z tym splacaniem go na raty i czy moglby mi to wytlumaczyc? prosze:>
|
siemanko powie mi ktos ile sie czeka na brode beggera:>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ahhh, ta kobieca ambicja:> |
|
Chciałbym mieć pacca :/ i outfity ale tez chyba zacze projektowac swoje i je wstawie w ten temat :):D
|
3 addon
:evul: Mam pytanie. Ma ktoś 3 addon na outfit citizen lub wie ktoś jak go zdobyć? :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |