![]() |
@Up trzeba walnoc opis postaci? jak tak to mój nick postaci Vansider
Niech bendzie miał czarny outfit białe włosy i super niebieska pelerynke (Lubie te kolory xd) i ma miec taki "Ciemny" sword :P |
eerion@
To ja już się zgłaszam:P To jest tak: Nick: Merious, Wygląd:http://img95.imageshack.us/img95/360...utfit46yj8.png Z tą czaszką i różdżką ognia. Opis:Merious Pochodził z biednej rodziny. Jego rodzina została zamordowana, a potem on. Szalony nekromanta go wskrzesił jako maga i tak oto dostał swą różdżkę i rangę silnego maga bitewnego na jego kontynencie. Także dostał czaszkę maga. eerion, pasi? A, i ja KOCHAM czarny kolor! |
Pół-Elf z lasu Linetrill, łowca poslugujacy sie dwoma bronmi, sztyletem i krotkim mieczem. Jego wioske napadly smoki w czasach niepokoju i jaok jeden z nielicznych uciekl do lasu. Potrafi leczyc powierzhcowne i lekkie rany oraz naginac mniejsze zwierzeta i rosliny do swojej woli. Rozmawia z zwirzetami, zna sie na ziolach i roslinach. Jest milym pol-elfem ale jak ktos zaczyna niszczyc przyrode nie powstrzyma sie przed zabiciem. Nosi lekki skorzany kaftan, dlugie zielone spodnie, ma brazowe wlosy. Nie zwaza na przeziwska. Nazywa sie Ivelian. :) Takie cos moze byc eerion?
|
@eerion
Hyhy ^^ <akapit>Wardi to nieumarły nekromanta władający siłami ciemności i ZUA! Pochodzi z rodziny magów białej magii, lecz został wygnany za jego "inność" i posługiwanie się czarną magią. Urodził się dwadzieścia osiem tysięcy lat temu i cały czas jest na szczycie ZUA. Włada piekielną różdżką o niewyobrażalnych mocach i cały czas wymyśla nowe ZUE zaklęcia i czary. Nie wie, co to strach, miłość i dobro... No dobra, dobro może wie, sam się w takiej rodzinie urodził... Ale i tak jest ZUY! Hyhy ^^ Może być? :confused: @down Outfity eerion sam zrobi ^^ Ale fajny jest :P |
Dark Alphadron - Wiekowy wojownik, słyżący po stronie Ciemności. Honorowy, nie ucieka z pola walki, nawet jeśli ma się to skończyć dla niego śmiercią. Nigdy nie atakuje od tyłu bezbronnego wroga. Oprócz tego, że silny, jest też inteligentny. Jego stanowczymi wadami są: brawura i przekonanie o swej mocy, co w połączeniu wpakowało go nie raz w nie lada kłopoty. Małomówny, (za) dużo myśli, czepia się o co tylko może.
Outfit: http://i48.photobucket.com/albums/f2...DarkOutFit.png |
@Wardi:
Mówiłęm nie przeginaj i wiek odpada i w ogóle zrób coś bardziej ludzkiego ;) @Dark: Dobre, zrównoważone. Ale outfit kapke z d... No do bani xD Sam będe musiał stworzyc prawdopodobnie @Poprostu Pitbul: Czytaj stary czytaj i więcej historii @Veruis: Jest ok ^^ Vansidera już oceniłem w edicie tamtego posta A więc na razie: Dark Aplh: Przechodzi wsyztsko poza outfitem :P Veruis: Wsio przechodzi Reszta musi się bardziej postarać A i bym zapomniał - nie wszyscy bohaterowie będą bohaterami pierwszoplanowymi. Ale jeżeli kogoś zaklasyfikuję to już wystąpi w tym fake ^^ edit: Aha i bym zapomniał - ja u siebie kasuję fragmentu nicku np. Dark, itd. Żeby iomiona sensowniejsze były. Jak sa kompletnie nieklimatycnze to musicie dać inne :P |
@up
WTF?! Z kim ja tu pracuję... Mi się tak podoba, bardziej klimatycznie jest! |
Aha wiec załapałem moja postac ma byc taka:Name Vansider
Honorowy lecz porywczy,odważny,niegdy niepotrafi usiedziec w miejscu a takze niepotrafi zniesc ciszy xd (Postaci daje moja harakterystyke ja taki na rl jestem ;p Oprucz HONOROWGO ;]) ma byc hmm miszczem (Plz? :P) walki mieczem (jak mozesz to miecz zrub jakis mhrooczy ;])posiada słabe zaklencie,leczenie (okolo 100,130hp ;]) |
-.-
Spróbuję again: Wardi - nekromanta, jest mądry i zna się na matematyce, nie wie, co to strach i lubi czipsy. Jego główną bronią jest magiczna różdżka, ale umie także posługiwać się toporami. Pochodzi z rodziny "białych" magów i został wygnany za posługiwanie się czarną magią. Teraz przemierza świat w poszukiwaniu przygód, tych niesamowitych, a także tych malutkich. Lubi lody truskawkowe. Może być? ;p |
@eerion
Nick: Kraon Kraon nie wie gdzie sie urodził. Jego przybrani rodzice znaleźli go w górach. Wychowywał się jako rolnik, lecz różnił się od innych. Był o wiele mądrzejszy i miał talent do rzucania zaklęć, nawet tych skomplikowanych. Gdy dorósł postanowił udać się do świątyni mędrca, w górach. Ów mędrzec wyczuł w Kraonie dwie dusze, człowieka i potwora. Po czym wyruszył ze swojego domu. By odnaleźć swych prawdziwych rodziców. Nie korzysta z broni, potrafi zamienic ręce w szpony i to nimi walczy. Out: Wysłany przez GG |
@Eerion
A to proszę, może ten ci spasuje? http://i48.photobucket.com/albums/f2...kAlphadron.png Jak nie to coś sam wykombinuj. Ręczność to tak jak w Tibii. (tam też raz mają z tej a raz z tamtej strony te swoje miecze i różdżki) //EDIT// O mam. Co ty na to? http://i48.photobucket.com/albums/f2...dronOutFit.png |
@Aplhie:
On jest prawo czy leworęczny? Bo raz miecz trzyma tak, a raz tak ;) Ten outfit lepszy, ale mieczyk coś mnie swędzi ;) A co do twojej postaci to powinien pasować. Tylko poszukaj mu innego miecza - ten jest nawet niewycieniowany. @Kraon: Ta z tobą wsio załątwione - dostałeś się @Wardi: Klimat rox huh? Nie potrafisz zrobić jakiejś sensownej klimatycznej psotaci? -.-' @Vansider: Ciut lepiej, ale wciąż nie to. Popatrz jak to zrobił Alphie, Kraon czy Veruis. |
@up
Znowu coś nie pasi? Co to czemu nie może być nekromanta? ------ Vishai, mroczny elf, urodzony w Egipcie. Jego rodzina musiała mieszkać i żyć w ukryciu, ponieważ to były czasy, kiedy ludzie nienawidzili elfów. Każdego znalezionego zabierano i torturowano. Vishai nie pasował do swojej rodziny. Nie był elfem-druidem, zajmującym się badaniem i leczeniem ran, nie zbierał ziół i nie był zwykłym, białym elfem. Był to elf inny. Posługiwał się czarną magią i bał się światła. "Żył" tylko w nocy. Dlatego musiał odejść, poszukując prawdziwego domu. Musiał być w ukryciu, dlatego podróżował w swoim "świecie" - nocy. W lasach polował na zwierzynę, musiał przecież coś jesć. Zrobił sobie wspaniały łuk z doskonałego drewna, które znalazł w lesie Tagar. W ten sposób był doświadczony w walce na dystans. Magii używał rzadko, ale skutecznie. Był więc doskonałym mrocznym elfem-łucznikiem. W końcu doświadczony Vishai postanowił wrócić do swojej rodziny, lecz nie na zawsze. Na miejscu okazało się, że jego rodzina i przyjaciele zostali znalezieni i zamordowani przez ich odwiecznych wrogów, ludzi. Postanowił się zemścić. Odtąd jest sprzymierzony przeciwko ludzkości. Trenuje magię i łucznictwo, aby razem ze swoimi spotkanymi przyjaciółmi, również elfami, ale białymi wyniszczyć całą ludzkość. W końcu, znakomity elf, nie potrzebował już przyjaciół. Pozabijał ich i teraz działa sam. Całkiem sam. Jest zły, zabójczy. //EDIT: Outfita masz ^^ http://img105.imageshack.us/img105/79/wardilr7.png Kwaso, nie obraź się, to twój łuk xP Może być? |
Hmmm wiec:
nick-Koper Opis: Koper urodził się w biednej wiosce stale oblezajaca przez bandytow.Koperowi zamordowano rodzicow ktorzy probowali uciec z oblezonego miasta.Koper kierowany rzadza zemsty postanowil wymknac sie ze wsi pod oslona nocy,zostal zauwazony przez bandyte.Koper probowal uciec ale bez skutecznie.Wkoncu jego zlosc zaslepila mu umysl i wyciagnal wykluty przez jego ojca miecz i wbil go w serce bandyty,po czym uciekl w las.Poddal sie swojej ciemnej stronie i zaczal studiowac czarna magie i stal sie Nekromanta. No wiec tyle chyba wystarczy :P a no i outfit: http://img201.imageshack.us/img201/3...soutfitra1.png |
@Eerion
Nick:RAYZA[czyt.Rejza ale nie piszać] Zywioł:WODA!! Ouufit: http://img168.imageshack.us/img168/8...xxrayzalc6.png Z Edytowany ------------------------------ RAYZA Jest sierotą Jego rodzice znikneli i Był przez 6 Lat[ma 18 lat] Wychowywany Przez Zwierzęta wodne[Ryby Rekin itp]I ma zręczność wodną [Jak ryby] i siłe[Jak szczeki rekina] i potrafi tworzyć kule dymu i tak uciekać[Jak Atrament u ośmiornicy ] -Ale Czasami Zamienia sie mu oufit- Ale jest jakby człowiekiem czyli 0,5 człowiek[Ma to co człowiek oprócz zręcznośći i siły @down opis] 0.5 Wodne żwierze[Zręczność i siła] Ale dobrze włada mieczem i broni tarczą.:) I to na tyle [mam nadzieje ze ok jest] |
@eerion:
Nekromancik plz? Można? Jak można to fajnie, dam więc małą historyjkę. Zając (Jeśli nick ci nie pasuje to mów wymyślę coś.) - Od zawsze interesowała go nekromancja. Była to jego pasja. Wiedział, że jeśli będzie umiał wskrzeszać umarłych, będzie mógł nie tylko się bronić, ale i pozwalać innym na drugą szansę w życiu. W dzieciństwie żył jako rolnik, nie można było powiedzieć, że jego rodzina była biedna, ale i nie była zamożna. Chciał bardzo ułatwić pracę swoim rodzicom i braciom, dlatego myślał często nad stworzeniem jakiegoś kościeja, który pracowałby w polu za nich. Po osiągnięciu wieku dojżałego zaczął studiować to, co zabronione. Po wielu latach studiowania czarnej magii zaczął się zmieniać nie do poznania. Dlatego teraz wygląda tak: Bez broni: http://images4.fotosik.pl/174/3a2bc0b7c684fd7e.png Z Bronią: http://images2.fotosik.pl/211/c1bc3f9af2a11095.png Posługuje się wszystkimi efektami czarnej magii, w szczególności przyzywaniem. Potrafi też rzucać klątwy. Niemniej jednak potrafi się posługiwać kosą, gdy ktoś zbliży się aż za bardzo. Jak ci pasuje to odpisz tutaj albo na PW. |
Argh napisze jeszcze raz stary niełapie ciebie xd
Name:Vansider Opis:Silny,honorowy,porywczy,zawsze slucha tylko siebie(czasami innych),opanował sztuke wladania mieczem do perfekci,jest nieustraszony,umie sie poslugiwac czarami o niezbyt dużej mocy. Włada zywiołem powietrza. moze byc? ;/ a outfit wymysl jakis taki co by pasował do opisu ;p |
@2xup
Jak się nie znasz na klimacie i nigdy nie grałeś w RPG to sobie odpuść.Bo żal patrzeć. Popatrz na opis Veruis'a i porównaj ze swoim. |
Cytuj:
|
@Down thx :P wkoncu napisałem
A wiec tak: Zył w wielkim miescie,jego rodzina była szlachecka i bajecznie bogata dlatego jego rodzina była wstanie zapłacic za jego wszyskie zachcianki,wybrał szkołe rycerską u najlepszego miszcza w w całym królestwie,bo 3 latach nauki posiadł wszyskie umiejetnosci w władaniu mieczem,chciał też aby magowie nauczyli go zaklec,magowie długo sie sprzeciwiali ale wkoncu udalo mu sie,uczyli go zaklec żywiołu powietrza przez 5 lat,po tym czasie uznał ze jest juz gotowy wyruszyc w podruz. Name:Vansider Oto chodzi?! jak nie to sie załamie ;< |
@up
Postalaj sie ....np.Masz avatar Dragon Balla To niech Twoja postać niech będzie jak Goku [może być inspiracjia]:) Sorry ze spamuje pare postów dzienie |
@Wardi:
Egipt... pwnt. No, ale wreszcie coś sensowniejszego Może być, choć postać specyfinczna - nie nadjaąca się do niektórych rzecyz, ale spokojnie - będzie dla niej miejsce @Koper: Wszystko by było git, gdyby nie ta nekromacja. Wszyscy chą być złymi, nekromatnami, itd. Część postaci będę musiał trochę rzperobić - bo inaczej będzie armia nekromantów... @Rayza: Miecz ściety - kichowato troche Postać z pewnością oryginalna, ale nie pasująca kompletnie :/ @Zając: Kolejny nekromanta... PRzynajmniej outfit pasuje. Ale tą hsutę na twarz zrób lepszą, bo wygląda jak pół dupy spod krzaka :P @Vansider: Dorba wziąłeś się za historię, ale nadal słąbo. Nie rpzejmuj sie - ams zjeszc ze kupę czasu. Więc w końcu coś może z tego wyjść^^ Tylko nie rpzegianj spotaci jak teraz. Mag, wojownik, jeszcze do teog brakuje łucznika i pana ciemności naraz xD Albo wsyztsko po trochu, albo jedno mocna i np. jedno podstawy... A ta twoja amgia to troche mało podstwowa była. PS - nieżły uniwerek skoro tam dopeiro taki paker jest wedl;ug nich gotowy do podróży xD Edit: Veruis: Z twojej psotaci kasuje kontrolę nad roślinami. Nie rpzeczytalem tego - jakoś same zwierzęta przczytałem. Takie coś ejst bez sensu dlatego - out Edit2: Van Nie może być taki, bo historia jest kompletnie bzdetna :/ Już wszedłeś na główne tory, ale na razie słabiutko ci idzie. Rozpracuj sie, rzpyłóż sie bo to nie ma być rpaca na 3 minuty |
@Eerion a co niemoże byc taki?:P jak tak to wykresle maga >.<
|
eerion@
A ja?:( Poprawiłem swoją historię!! Zobacz czy paasuje muahahahah. [CHAR]Merious ^^[/CHAR] A teraz?:( On ma być magiem bitewnym ale nie NAJSILNIEJSZYM tylko dosyć SILNYM! |
@Pitbul:
Nie pasuje, bo zbyt potężny, zresztą historia tak długa, że bania mała :P Powtórka dla Vana jakby tam nie patrzył Van Nie może być taki, bo historia jest kompletnie bzdetna :/ Już wszedłeś na główne tory, ale na razie słabiutko ci idzie. Rozpracuj sie, rzpyłóż sie bo to nie ma być rpaca na 3 minuty Tak swoją drogą - będę w niedzielę i do tamtego czasu chyba będę zbierał podania. Więc psizcie, ja wróce ocenie i powiem kto ostatecznie się dostał a kto nie. Oczywiście niektóre osoby mają inną kategorię rekrutacyjną, np. Ignatius, ale to są b. nielcizne wyjątki No to see you |
Dobra Dam beż miecza [broń wszystko jedno jaka]
Ale dlaczego niepasuje BLUE OUFIT jest fajny....:( @ NEW Z Edytowałem str.26. P.S-ale niechce być nekromantą. |
Cytuj:
|
Vansider żył w wielkim miescie,jego rodzina była szlachecka i bajecznie bogata dlatego jego rodzina była wstanie zapłacic za jego wszyskie zachcianki,gdzy dowiedziedział sie ze jego ojciec i jego ukochany brat wybieraja sie na woje chciał pojechac z nimi,jednak oni sie niezgadali jego ojciec powiedział te słowa: "Niemożesz sie z nami się wybrac synu... ponieważ niewiemy czy przezyjemy,armia naszych wrogów jest bardzo dobrze wyszkolona." i wyruszili z tysiacami rząnieży.Po 2 tygodniach Vansider dostał wiadomosc ze jego ojciec i brat zmarli... ten zaslepiony checiał zemsty postanowił wybrać szkołe rycerską u najlepszego miszcza w w całym królestwie,bo 3 latach nauki posiadł wszyskie umiejetnosci w władaniu mieczem po tym czasie uznał ze jest juz gotowy wyruszyc w podruz aby pomscic ojaca i brata.
Może byc?!??! <Załamka przed kompem> ;< |
@Veruis
Jesli mozna to ja chce byc kaplan zua Nick: Sasuke |
Sorry bład naprawiony.
|
@Up
On napisał do Veruis'a.... |
Cytuj:
|
@eerion
Zgłaszam się! Mam nadzieję, ze znasz się troche na D&D, ponieważ twoje wymagania postaci są wysokie zamieszczam tu moją podstawową kartę postaci xDDDDDDDD Cytuj:
|
@up
0.o omG ile tego... @topic OGŁASZAM REKRUTACJE! Potrzebuje: - zuego arcyszatana(bardzo dobry fake) -- Dark Kriss - 1 sługę arcyszatana(dobry fake) -- Sevis Halton - 2 sługę arcyszatana(dobry fake) -- Lord Orzech - 1 paladyna[św. wojownika] -- Veir - 2 paladyna - arcymaga(dobry fake) -- eerion - 1 anioła(średni fake) -- Sezu - 2 anioła(średni fake) -- Chudzias - 1 archera - 2 archera - elfa łucznika -- Hlep - elfa maga - 1 elfa druida - 2 elfa druida - człowieka "przyszłości"(współczesnego) -- Dark Alphadron - boga(bardzo dobry fake) -- Koper - diabła -- Omega Ziom To chyba koniec, jak jeszcze kogoś będę potrzebował, napiszę. //EDIT: Należy podać nick swojej postaci, w przeciwnym razie użyje nicka z forum!! //2EDIT: GG 5762125 w razie czego ;) //3EDIT: Sorki za nieuzupełnianie, nie było mnie tydzień, już jest OK :) |
- czyścimy.
|
Bóg/Arcymag/anioł
Zalezy jak klasyfikujesz mój fake jak np. b. dobry to biore Boga jak dobry - to Arcymaga, jak średni to anioła jak bzdetny to nic :P |
Diabel<10 znaków>
|
God blx ? :D
|
plx?
Ja bym chcal zagrac role kogos ZUY'ego :) Wybiez mi jakas ;]
Sevis Halton |
@Wardi
Zgłaszam się na anioła... Chyba, że uważasz mój fake za dobry to też na sługę arcyszatana :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |